Bursa 3.golüde atsın bu iş tamamdır.Yalnız geriye yaslanmazlarsa daha iyi olur..
Bursaspor
Galatasaray
Beraberlik
Bursa 3.golüde atsın bu iş tamamdır.Yalnız geriye yaslanmazlarsa daha iyi olur..
Arda 2-1 Yaptı ..
Arda atti 2-1 oldu.Sakat olmasina ragmen,yüregiyle oynuyor.Helal olsun sana Arda.
GOOOOOLLLLL!!!! Galatasaray Arda'nın attığı golle durumu 2-1 yapıyor.Baros sağ kanattan girdi rakibini geçip yerden sert ortaladı, altıpas içinde Arda kayarak dokundu ve golü attı
Sabri çizgiden çıkardı.:s Bursa bu maçta puan kaybı yaşarsa yazık olacak..
bu arada Bursa'nın bir topu çizgiden çıktı.Sabri çıkarttı.GS savunması çok garip oynuyor.Arkadaki dörtlü bazen neredeyse yapışık oynuyor bazende aralarında tır geçecek kadar açılıyolar.Bi ortasını bulamadılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 dan sonra geriye yaslanan Bursa oyunu rakip yarı alana yığmaya başladı.Oyun tamamen Bursa'nın kontrolünde gidiyor.
Gökhan Güleç giricek brazdan galiba Adriano çıkacak adam az önce birine uçan tekmeyle girdi![]()
Last edited by a.arıcı-11 : 05.Ekim.2008 at 20:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Helal olsun sana Sercan biliyordum golünü atacağını![]()
Bu dakikalarda atacağımız bir gol bizi galibiyete götürebilir. Hadi çocuklar bastırın yahu...
Aslında beraberlik daha iyi olur zirve için.. Hem Bursa puan kaybı yaşamış olur hem Gs .. Tabi Bursa'yı ciddi bir rakip - süreklilik saglayan - olarak ele aldğımızda ..
Sercan yine atmış,helal olsun vallahi.
Baros sarı kart gördü fakat kartın reni çok rahat kırmızı olabilirdi.Sarı kartı eliyle oynadı diye gördü ama rakibini yaka paça yere indirip birde sırtına basması kırmızı kartı gerektiriyor.Ayrıca kimse demesin istemeden bastı falan diye o tür pozisyonlarda ellibin tane adam gördük rakibinin üzerinden atlayan.
Galatasaray beraberliğe çok yaklaştı.Meira yerden Baros'a pas verdi.Baros kaleciyle karşı karşıya kaldı, şutunu vurdu ama Ivankov yatarak topun sahibi oldu.
4 dakikalık uzatma verdi hakem.Haydi Bursa dayan..
HeLaL Bursa !
Tebrikler Bursa..Yanıltmadın beni...
![]()
Tebrikler Bursaspor çok zevkli bir maçtı akıllı oynadı Bursa ve kazanmasını bildi.Hakettiler açıkcası.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Lanet olsun, ligde yenilgiyle tanıştık. Yanlış giden birçok şey var, ayrıca Bursa taraftarı yine çirkin şeyler yaptı. Bizim taraftar ıslık çalınca ceza veren federasyondan Bursa'ya da ceza bekliyorum açıkçası...
Bursa maçı haketti bu arada. Tebrik ediyoruz kendilerini...
Galibiyeti hakedecek futbolu oynamadık. Bursa haketti macı. Bugun özellikle 2. yarı sola gectiginde Arda takımın tek ayakta kalan oyuncusuydu. Meira da fena sayılmazdı. Arda asıl yerinin sol taraf oldugunu iğneyle oynamasına ragmen gösterdi. Gecmiş olsun.
Kac senedir bu takimda olan Sabri kendisini bir türlü gelistiremedi.Daha pas vermesini bilmiyor yahu,Gs formasi altinda en son ne zaman iyi oynadigini hatirlamiyorum ne yazikki.Takima zarar veriyor,saha icinde hem futbolcularla hem de hakemle tartisiyor sadece.
Skibbe de artik anlasin su taktigin islemedigini,yahu 5 defans,5 forvet oynuyoruz.Orta saha denen birsey yok.Ön liberosuz oynadigimiz icin göbekten cok atak yiyoruz.Bu macta kaybettigimiz puan cok kötü oldu,ama umarim Skibbe birseyler ögrenmistir bu macta,insallah öbür maclarda böyle oynamayiz.
Tebrikler Bursaspor.Sercan yine boş geçmedi,bakalım bu performansını ligin sonuna kadar sürdürecek mi ?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tebrikler Bursaspor. Zevkli bir mücadeleydi. Bursaspor üç puanı hak eden taraf oldu. Yusuf Şimşek'i maçta iyi kullandılar. Belki maçında başında yakaladığı bir iki pozisyonu gole çevirebilse son dakikalara rahat girebilirlerdi.
Daha iki hafta önce bütün stat Ömer'e küfür ederken iyi ama Bursa taraftarı kötü...O da güzel...
İkinci yarıyı izledim ve Bursaspor istediği futbolu sahaya yansıttı.İstediği zaman tehlike yarattı tempoyu belirledi ve sonunda maçı kazandı tebrikler Bursa.Bakalım biz ne yapıcaz...
Tebrikler BUrsa
Benim için sürpriz bir sonuç olmadı, tebrik ederim Bursa'yı.Gs ise Kayseri ve Steua maçlarından sonra diğer bir zor maçtan da istediğini alamayarak ayrıldı.Bellinzona ve Kocaeli çok zayıf takımlar, bana göre onlarla yapılan maçlar ölçü değil ki zaten Bellinzona maçları da beklenildiği kadar kolay geçmedi.Konya maçında oyunun faulle gelen 2. gole kadar da nasıl dengeli gittiğini biliyoruz.Yani basın iyi gaz veriyor ama herşey güllük güliastanlık da değil yani =) Bu arada aklıma gelmişken Yusuf yine gözlerimizin pasını sildi.2. yarıdaki bir pozisyonda ceza sahası içinde çalım yapmak yerine vurmayı tercih etse daha iyi olcaktı...
Son iki haftada hakem hatalarıyla bulunan goller ve alınan galibiyetlerden sonra yapılmayan bir hata ve kazanılamayan puanlar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"