Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 185 sonuç

Konu: SAN MAMES'e Geri Dönüş.Atletico Bilbao

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Gelecek sezonlarda bir şeyler yapcaz artık.Evi satarız olmazsa kulübü hepten satarızSen yeter ki rahat et
    Büyük Başkan (Sonra hallederiz konuyu.Aramızda.şşşşt )

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Sana bida maaşmı verdiler sen zaten oyuncu transfer komisyonlarından dönüyorsun köşeyi Bunu sölememem mi gerekiyordu
    Kesinlikle beni çekemeyenlerin uydurması kankacım.Ben bu kulube gerekirse cebimden 1 euro veririm

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    abi tebrkler süper sonuçlar valla bunun sırrı ne ya rakipler kolay ondanmı yoksa çözdüğnmü oyunun sırrrını ben 15i geçemedm sutlarda
    Valla abisi bence takımlar zayıf.Bence normal maçlara başlayınca onlar bana çemeye başlayacak şutları

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Baba Hamdi az şut ve az goL atmayada karşı desek daha doğru gibi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Şimdi de Bursa

Abi ben haberlerden korkuom medya bu ne yazacağı belli olmaz.
    '' Sevgilisini elinden aldığı gerekçesiyle Yeste'nin kasıklarına tekme atan Volkan Demirel 4 maçlık ceza ile karşı karşıya.''
    MESELA

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Gırgır Şamata Güzel
    Bu Kariyer Takip Edilirde Bu Bir Kariyermidir Tartışılır
    Anladığım Kadarıyla Yeste'yle Beraber Kariyer Değil Karıyer Olacak İspanya Gecelerinde Bask'lı Kızlar Eşliğinde
    Bu Arada Lig Maçlarınıda Görmek İsteriz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Baba Hamdi az şut ve az goL atmayada karşı desek daha doğru gibi
    Tam çarşı grubu elemanı olacak adamım ama malesef farklı renkler seçmişim

Quote Originally Posted by purefaith View Post
    Abi ben haberlerden korkuom medya bu ne yazacağı belli olmaz.
    '' Sevgilisini elinden aldığı gerekçesiyle Yeste'nin kasıklarına tekme atan Volkan Demirel 4 maçlık ceza ile karşı karşıya.''
    MESELA
    Yahu Volkan bizi burda da mı buldu? Adam önce dövüyor sonra soruyor zaten abisi Bu arada en son Yeste haberi birazdan.

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Gırgır Şamata Güzel
    Bu Kariyer Takip Edilirde Bu Bir Kariyermidir Tartışılır
    Anladığım Kadarıyla Yeste'yle Beraber Kariyer Değil Karıyer Olacak İspanya Gecelerinde Bask'lı Kızlar Eşliğinde
    Bu Arada Lig Maçlarınıda Görmek İsteriz
    Lig maçlarını bende görmek istiyorum ama şu an Norveç sismik gemisini ziyaret edip durmaktayım (Niye tüm mühendisler erkek olur?Neyse kariyere dönelim ) Sanırsam pazar günüde son rötuşlar için işe geleceğim.Tahmini bu gece ya da pazar gecesi ilk maçımı yapmış olurum O zamana kadar Yeste'nin sakatlık anlarında ne işlerle meşgul olduğuna şahit olacaksınız abisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

El Basque Del mondigo TV FLash News:

Una perioda domestica del Javier Yeste una compana das juegos (pardon dublajı koymayı unutmuşum ,oldu şimdi )

Bir kısmımızın müşfik bir aile babası;

Bir kısmımızında futbol idolü olan:

Francisco Javier Yeste'yi sanal alemde arkadaşlık sitesinde sevgili ararken yakaladık. Bir nevi evliyim ama aldatırım konulu sitede resimlerini sergileyen Yeste, kızlara bu resmiyle mesaj yolluyordu :

Kız tavlamak adına yogide olduk diye yakın arkadaşlarına dert yandığı söylenen Yeste'nin rumuz goncagül ile başı dertte.

Çünkü nette tanışınca çok güzel resimlerini gören ama buluştuğunda aşağıdaki manzara ile karşılaşan Yeste,kızın abileri tarafından da basılınca zor durumlara düştü.Şu sıralar abileri tarafından hafif darp edilip bırakılan Yeste'ye karısından boşanıp kardeşlerini almaları için süre verildiği söyleniyor :

Konu hakkında yorum yapmaktan kaçınan Yeste muhabirimize sadece konunun yanlış anlaşılma olduğunu ve sitedekinin kendisi olmadığını ,resminin kullanıldığını söylemesine karşın evinin önünde nöbet tutan karanlık şahıslar Yeste'nin dediklerini yalanlar nitelikte.

Şimdilik bizden bu kadar.Yayında emeği geçen Pablo'ya burdan teşekkür ediyoruz ve olası gelişmelerle tekrar sizlerle olacağız.Şimdi hava durumu

Last edited by Melekovic : 29.Kasım.2008 at 22:27

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Baba Hamdimizin Bilbao semalarındaki sovu baslamıs son koyduğun foto ne abi öyle
    Yemek yicektim tam ya

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hazırlık maçların iyi abi ligde görelim bide

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Baba Hamdimizin Bilbao semalarındaki sovu baslamıs son koyduğun foto ne abi öyle
    Yemek yicektim tam ya
    Bende sen yemek yiyesin diye değiştirecektim abisi ama tam o sırada yine gemiye gittim.Neyse değiştirdim

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Hazırlık maçların iyi abi ligde görelim bide
    En sonunda hazırlık maçları bitti abisi.Artık yarın akşam lige geçerim.Yani umarım

İşte son 3 hazırlık maçı ve sonuçları :

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

her maç 5-6 hımmms bu işin sırrı nirde acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Çok hızlısın genç sezona başlamadan mafyanın eline düşecen büyükleri fazla rahatsız etme

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by ancar View Post
    her maç 5-6 hımmms bu işin sırrı nirde acaba
    İşin sırrı bir zamanlar olindeydi abisi Bi de takımlar civar köyün takımları

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Çok hızlısın genç sezona başlamadan mafyanın eline düşecen büyükleri fazla rahatsız etme
    Taraftarlar galibiyet görsün dedim kankacım çünkü daha göremezler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel maçlar çıkarmışın abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Gravesen Ve Laudrup Hala Gitmediyse Alabilirsin Bide Benfica Da Rivaldo Diye bir genç oyuncu var tavsiye ederim ayrıca Da mota yıda sezon sonu appiah ile alabilirsen ronaldoyu da 3 ay sonra alabilirsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Şimdi de Bursa

Quote Originally Posted by okartal View Post
    Gravesen Ve Laudrup Hala Gitmediyse Alabilirsin Bide Benfica Da Rivaldo Diye bir genç oyuncu var tavsiye ederim ayrıca Da mota yıda sezon sonu appiah ile alabilirsen ronaldoyu da 3 ay sonra alabilirsin...

küçük bi hatırlatma bilbao yönetimi sadece bask bölgesinden transfere izin veriyo
    yani abi senin yapman gereken annelere gaz vermek aslansın sen yaparsın sen küçük bi ronaldo doğurursun sen die

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Güzel maçlar çıkarmışın abi
    Teşekkürler abisi.Hele şükür lig maçları geliyor.Ama arada işe gidebilirim o yüzden bugünde az SS eklenir,cumartesi ve pazarı tatilden saymıyoruz bu günlerde

Quote Originally Posted by okartal View Post
    küçük bi hatırlatma bilbao yönetimi sadece bask bölgesinden transfere izin veriyo
    yani abi senin yapman gereken annelere gaz vermek aslansın sen yaparsın sen küçük bi ronaldo doğurursun sen die
    Valla abisi bilemiycem diyelim ki doğurttuk ama uzaylı teknolojisinden m ifaydalansakta 2 sene icinde 20 yaşına getirsek

Ligde ilk iki maçımı yaptım.Yeste'nin takımın ne kadar önemli bir parçası olduğunu SS'ler gösteriyor.İlk maçta sakat olduğu için oynayamayan Yeste (baştan sona üstün olduğumuz maçta beraberliği zor kurtardık) ikinci maçta takımı yormadan efektif pozisyonlar üreterek 2 gol bir asistle karşılaşmayı tamamladı.Tamamen takımı için oynadı,maçtan sonra prim olarak teklif ettiğim havuz başı partisinin konu ile hiç alakası yok

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ee bu kadar ilgi gösterirsen abi Yeste'ye olacağı buydu
    2 haftada 4 puan galiba macera uzayacak

Nesil
    2007
    Yer
    Şimdi de Bursa

abi valla iyi başlamışsın lige ama hatırladığım kadarıyla bask bölgesiyle katalanlar pek anlaşamaz sen barcelona maçına dikkat et şişe felan gelmesin kafaya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Ee bu kadar ilgi gösterirsen abi Yeste'ye olacağı buydu
    2 haftada 4 puan galiba macera uzayacak
    Evet yaklaşık bir 5 maç daha uzamıştır tahmini 10 maçın üzerine abisi Ne yapalım başkan cimri.Prim verecek para bulamıyoruz bizde bu yolları deniyoruz

abi valla iyi başlamışsın lige ama hatırladığım kadarıyla bask bölgesiyle katalanlar pek anlaşamaz sen barcelona maçına dikkat et şişe felan gelmesin kafaya
    Evet abisi.2008'de de o maçlara ayrı bir hırsla çıkıyorlardı.Yenilirsek sahamızda halimiz harap

Şu an için her şey çok yolunda gidiyor ama gerçekten Aduriz'i arıyoruz.Tam tilki forvet tanımı onun için yapılırdı.Kepa'da da dağıtan santrafor özelliği olduğu için biraz aksama var.Fakat ne yaparsınız ki kulupten gelen açıklama kontratımın bir sene olduğu ve ilk sefer için bütçeyi kıstıkları yönündeydi.O fiyata gelebilecek en iyi oyuncu Kepa idi. Kiralık oyuncuda denedim fakat istediğim tür santraforu kiralık olarak vermiyolar kendilerine saklıyolar

Malesef ofise geldim.Norveçliyi bekliyorum.Sanırsam devamı geceye kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abi iyi başlangıç devamını iyi getirmen seni bu yıl en kötü uefaya taşır senden en kotu bu sonucu beklıyorum (sen şampyon ol)

Birisi bize cimrimi dediBiz 4 puanlık bu başlangıçtan memnunuz.A.Bilbao Yönetimi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    abi iyi başlangıç devamını iyi getirmen seni bu yıl en kötü uefaya taşır senden en kotu bu sonucu beklıyorum (sen şampyon ol)
    Valla biraz zor abisi ama deneyeceğiz,verdiğiniz gazlarla takımı bir yerlere getirmeye çalışıyoruz Oyunu teknik hatalarla çıkardılar ve bunun hoş olmadığını belirttim fakat oyunun oynanabilirliğinde bir sorun yok.Bir iki ufak detay var onlarıda yamada düzeltirler gibi.Bir yeri düzeltirken diğer yerden bozmasınlar da Şu an için rakip kalecinin degajından hareketle gol yemiyorum.Ama her halde genel bir sorun var ki herkes söylüyor o yüzden en azından atma açısından beleşe konmamak için kaleciye topu defansa at yaptım.Oyun zaafından gol atmayada karşıyız.Acaba çarşı bir GS'liyi alır mı yanına ?

Dediğim gibi her şey gayet hoş.Gerçek futbol gibi oluyor.Benim takımda Munoz ile Yeste arasında bir rekabet var.Munoz da oyun kurucu mevkinde Yeste kadar olmasa bile çok faydalı.Fakat Munoz'u Yeste ile yan yana oynatınca aynı verimi gösteremiyor.O yüzden Exteberria'ya dönüş yapıyoruz.Munoz sakatlık ve ikinci yarılarda Yeste'nin dinlendirileceği vakit oyunda yer alacak.Susaeta'nın formu çok sevindirici.Orbaiz'de yeri geldiğinde takımı sırtlıyor 2. yarılarda.

İdeal kadromuzu oturttuk: İLk 11

Kalede Iraizoz, defansta Koikili,Ocio,Amoebrieta,Iraola;orta sahada Susaeta,Exteberria,Javi Martinez,Yeste ileride llorente ve Kepa.

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Birisi bize cimrimi dediBiz 4 puanlık bu başlangıçtan memnunuz.A.Bilbao Yönetimi
    Büyük başkan bize Del Horno'yu getir Koikili-Iraola ikilisinden biri bir sakatlanırsa yedik ayvayı çünkü sadece Casas var

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet abi o dediğin korner olayı bendede oluyor attım öyle bi ki gol sora baktım her top atmasında benım Gökhan kaleciyle karşı karşıya(kaçırıyo tabi kazma )
    bende bi problem olduğunu anladım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deportivo deplasmanına geldiğimizde çok da ümitli değildik ama Yeste faktörü 1 gol 2 asist ile takımı coşturdu.Deportivo tempomuza ayak uyduramadı ve ağır bir mağlubiyet aldı.

Sahamızda Racing'i ağırladık.Galibiyet alırız diye umuyorduk.Yeste'nin erken sakatlanması (neyseki diğer maça çıkabildi) ve şaşkın ördeğe giren takımın girdiği pozisyonları cömertce harcaması,bunun sonucunda racing'in tek akınında rakibin penaltı kazanması bir anda bize tahmin edilemeyen bir mağlubiyet getirdi. Takımda da biraz şans olacak.Bir dahaki sefere de biz kötü oynar kazanırız

Recreativo deplasmanına geldiğimizde galibiyetten emindik.Yeste işi galibiyete bağladıktan sonra sahaya az oynama fırsatı olan 3 oyuncu oyuna sokup yorgunları dinlendirdik.Susaeta'nın sakatlığı birazdan açıklanır.Neyseki milli takım maçları arası var.En azından sakatlık süresi kısalır.Yeste bu maçta 8 anahtar pasta bulundu ama pas verdiği oyuncu atamıyorsa o ne yapsın O sakatlanmadığı sürece ilk 7'de iddialıyız.Kovulma faktörümüz giderek uzaklaşıyor gibi gözüksede lig uzun bir maraton her an her şey olabilir.Bir anda tüm maçlar Racing maçlarına dönüşebilir

Böylelikle 5 maç 10 puan ile 5. sıradayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abi içerde dışarda aynı taktiklemi oynuosun deplasmanda kazanıyosun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abisi içeride ve dışarıda aynı taktiği farklı varyasyonlarda kullanıyorum.

Televizyon izleme arasındaki son maçımda Valencia'yı 2-1 mağlup ettim.Sahada yine kendisi düşünce atılan penaltıyı gole çevirien ve serbest vuruştan 2. golü atan Yeste vardı.Yeste bizi nereye kadar götürecek biraz daha değişiklik yapmam lazım çünkü Llorente maç öncesi sakatlandı ve 2 ay yok.Ayvayı yemiş olabiliriz,umudumuz Inigo

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kapadım kariyer mariyer yapmıyorum. FM yi de siLdim
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Reklam arası maç yapıyoruz ama neyse

Televizyona dönmeden önce bu SS'yi koysam mı diye düşünüyodum çünkü FM'i de silmişssin yakında önce kariyerimi sonrada beni silersin abisi

Bu maçın özeti Iraizoz çok güzel çıkardı,Yeste çok güzel bir pas attı Iraloa 2 kişiyi çalımladı sonra küt penaltı.Kendi penaltısını kullanan Iraola skoru belirledi.Şu ana kadar bir maç dışında saha avantajımızı iyi kullandık fakat lig temposu arttıkça aynı şekilde devam edeceğini sanmıyorum.Uyumsuz 2 forvetle oynuyoruz ve golleri maç içindeki etkili ortasaha organizasyonlarından buluyoruz.LLorente ile 5 gol atan Kepa,Inaigo ile iyice kötü oynamaya başladı.Belli olmaz alışabilirler de.Alışırlar alışırlar

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bir sezon bari avans verseydin be kanka böyle girer girmez de La ligayı dağıtmak olmadı bak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu Ne Yahu Valencia'da yenilmiş Madrid'te Yoksa Sen Şampiyon Falanmı Olmaya Çalışıyorsun ?

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri