Biz o maçı kazanalım da gerekirse kimse seyretmesin.
Biz o maçı kazanalım da gerekirse kimse seyretmesin.
Maça gidecektim.. Tamamen vazgeçtim..
Yahu yenelimde isterse mac bizim mahalledeki toprak sahada olsun...
Hayirdir,neden vazgectin ki ?
Simdi arkadaslar burada Gsliler fanatiklik yapiyor falan denilmis ( kismen dogru),ama adim gibi eminim ki,bazi kisiler de Galatasaray'ìn stadinda mac yapiliyor diye komplekse giriyor,fanatiklik yapiyor.Bunun geregi yok,mac nerede oynarsa oynansin,yeter ki maci kazanalim.ASY de tarla degil ki,abartmayin ...
Olayın iç yüzünü bilmeden fanatiklik tiye atıp tutmuşsun
Bak şimdi bildiğin gibi ASY karşıda, Ben ise Gebze Yakınlarında oturuyorum.. Benim şahsi arabam yok, Benim ASY'ye sadece gidişim o maç trafiğinde 3 saati bulacak..
Maçın 9 da başladığını varsayalım yaklaşık 23.00 gibi maç bitecek.. Benim dönüşümüde say 3 saat napar gecenin 2 si yapar.. Ne var bunda diceksin Bizim oraya en son otobüs saat 12 gibi.. Şimdi anlatabildim?
Eğer kadıköyde olsaydı yol sadece 1 saate düşecekti benim için.. Trenle toplam git gel 2 saat.. Ben bu yüzden ASY'de veya İnönü de olmasını istemem..
Benden alıntı yapınca direk alındım.. Lafın bana değilse kusura bakma..
Abartma Baran Allah aşkına. Kim demiş onu, o kadar da abartmayın.
Şimdi burası bir gerçek. Yine Ali Sami Yen'i istedi oldu. Tartışmanın manası yok. Kadıköy'de Türkiye Mecidiyeköy'de.Galatasaray'daki Parlak Günlerinin Hatırına Bu Stadı Tercih Etmiş ve Böylelikle 'Uğur' Denemişti. Türkiye-Bosna Hersek Karşılaşması da Terim'in İsteğiyle Yine Ali Sami Yen'de Oynanacak!
Baran Abi Doğru Söylüyor Hatta O Resim Bende Var
Milli Takım en iyisi kendine stad yapsın. Eskiden Olimpiyat vardı, kim bilir orada oynarsak İBB'nin stadı diye bu sefer herkes isyan çıkarır, malum seyircileri olmadığından onlarıda savunacak kimse kalmaz.
Ya bırakın şu tuttuğunuz renkleri, milli takım bu herkesin takımı. Kendi kulübünüzün tuttuğunuz forma ile maçlara gitmeyin, milli takım forması ile gidin maçlara. Bakın Hollanda'ya Dünya'nın en iyi seyirci topluluğu bütün tribünler portakal oluyor. Bizde sırf kırmızı yapabiliriz. Kurtulun şu geri kalmış düşüncelerden bizi yıllardır yıkan bu oldu.
Ben inönüde olmasını isterdim destek olarakta en çok orda verilir bence..
Olimpiyat stadı şehir içinde olsa çok güzel olurdu. Ama dağın başında oluca oraya giderken futbolcular ayrı bir yorgunluk geçiriyor zaten.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maçı kazanalım da,gerisi teferruat.Bu memleketin her karış toprağında tek bütün olmalıyız,sarı-lacivert,sarı-kırmızı değilde Kırmızı-Beyaz.
Bende Milli Takım'a gereken önemin verilmediğini düşünüyorum.
Acaba İspanya'da Barça'lılar ve Real Madrid'liler de tartışıyormudur maç niye Nou Camp'ta değil,Barnebeu'nun maneviyatı var diye.Hiç sanmıyorum.
Bilet fiyatları umarım düşük olur desteğe ihtiyacımız var ülke ve takım olarak paraya değil..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sözüm ona dünyanın en milletçi toplumuyuz ama daha milli maçlarda bile birlik olamıyoruz. Sırf Terim takımın başında diye milli takımın başarısını istemeyenler yok mu sanki, var. Yazık!
Kendi açımdan keşke Saraçoğlu olsa derdim çok yakın bize ancak Sami Yen'de güzel saha destek vermek isteyen heryerde verir kanısındayım yok onun sahası bunun sahası alakası yok..
maç köprüde oynansın ne avrupa ne asya sıkıntı çekmesin eşit şartlar olsun olur mu?![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bence en iyisi ya İzmir yada İstanbul Olimpiyatta oynanmalıydı hem ikisinin kapasitesi yüksek olimpiyat stadını hiç kullanmıyoz sadece ibb kullanıyo o kadar parayla yaptırdılar kocaman stadı
Kayseri'nin stadı bitince Milli maçlar Kayseri'de oynansın.Her yere ortalama yakınHarika bir stad oluyor.
Tribün ve taraftar konusuna gelince ben yabancı ülkeden biri olsam bizim gol attığımız ve gol kaçırdığımızdan sonraki görüntüleri izlese bu işte arızalı bir durum var der önce anlamak için çabalar sonra kahkahayı basar. Örnek olarak veriyorum bazı taraftarlarımız var kameralara çok güzel yakalanıyolar. Eğer A takımını tutuyosa ve B takımın oyuncusu golü atıyosa herkes sevinirken adam üzülüyor,tam tersi durumda da aynı şey .
Doğru söylenmiş.Öncelikle maçlara Milli Takım formasıyla Milli takımı desteklemek için gitmeyi öğrenmeliyiz. Takım maça çıktıktan sonra GS'li Arda Fenerli Volkan Beşiktaşlı Serdar Trabzonlu Gökhan olmamalı sadece artık Arda,Volkan,Serdar,Gökhan olmalı.
Seçimler yapıldığında oyuncular açıklandığında objektif alınmalı.Benim takımdan bu bu bu niye alınmadı ,benim takımımdaki şu oyuncu senin takımındaki şu oyuncudan daha iyidir diye bir kıyaslamaya girilmemeli.
O zaman bir yerlere gireriz.
Bir de sponsorlar bilet dağıttığı zaman Milli formalı seyirci denenmişti ama sadece sponsorların getirdikleri o şekildeydi ve genelde o seyirci tipinde de görünü var ses yok
Şu destekleme işini aynı oyuncuya aynı şekilde yapıp her maçta harika bir koro oluşturabilirsek tek renk halinde,kendi sahalarımızda kolay kolay kolay yenilmeyiz. (Her stadda olan olay,mevcut takımın oyuncusuna aşırı bir gaz sesi ,diğer takımdaki oyuncular atağa kalkarken hafif bir uğultu sonra tezaruhat kesilmesi,o oyunculara gelince tekrar ses artımı gibi. Bu tezaruhat herkese aynı şekilde olmalı.)
keyseırde oynanması konusunda katılıyorum abı ama yakınlıktan degılde diğer stadlara nazaran daha ıyı bı ambıytans olur dıye tahmın edıyorum cunku trıbunler bırbınre yakın yada saraçoğlundada olabılır.
Atmosfer olarak Saraçoğlu'ndan bir artısı olmayan Sami Yen'mi ? Fenerbahçe kimiğiyle yorum yapmamak bu mu yani ? Kadıköy'e oranla Avrupa'nın en iyi ambiyansına sahip, nice destanlar yazılmış ve yabancıların halen daha kabuslarında yeri olan bir stadı böylesine yorumlamak, aşağılamak demektir. At gözlüğü takmak demektir.
Ayrıca SeRKaN arkadaşım, Fenerbahçe taraftar forumunda maçın Kadıköy olmaması nedeniyle birçok maçta rakip milli takımlara destek verdiği haberlere bile konu oldu. Görmeyen, duymayan, okumayan kalmadı. Hangi abartıdan bahsediyorsun ?
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Her mesajında insanları kışkırtıyosun. Dikkat et biraz.
Ayrıca artk Fenerbahçe taraftar sitesi TC kimlik no sistemini getirdi. Ve isim soy isim olarak kayıt ooluyosun. İnternette maske altında yazmak o kadar kolayki. Bende gider Ultraslan forumuna kaydolup allah belalarını versin. Maç samiyende olması lazım gittiler maçı verdiler kadıköye. Banane Türk milli takımından ben İspanya taraftarıyım yazabilirim. Bu çok zor birşey değil.
Ne kadar abarttınız bu işi yahu !
Ne olacak Saraçoğlunda oynansa İnönüde oynansa Samiyende oynansa..
Destanmış tamam destan yazdınız biz yazamadık o zaman İzmir'de oynayalı maçı denizin ortasında zamanında biriLerini orda denize dökmüştük en büyük destan bu belki tarih tekkerrür ederUzatmayalım arkadaşlar boş muhabbetLerLe..
Samiyendede olsa Başka stadda olsa Türkiye Milli takımı sahada olacak tribündede ne çaşı ne ultraslan ne gfb olacka tek bir kimlik var TÜRK milli takım taraftarı onun için gerisi hikaye..
Şu destan ruh işinide bırakın o zaman İzmir'in denizLerine stad yaptıralım
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bunu tüm Fenerbahçe taraftarına mal etmeye çalışmıyorum ben ama böyle birşeye ilk defa o sitede tanık oldum. Başlığa yazan kişilerin yarısından fazlası karşı ülkeyi destekliyor, "böyle gittikçe benim milli takımım bu olamaz." gibisinden saçma sapan ifadeler kullanıyorlardı. Bakın samimiyetle söylüyorum, maçlar Kadıköy'e alındığında ne ultrAslan'da ne de görebildiğim kadarıyla çArşı'da böyle şeylere rastlamadım. Çok ayıp ve terbiyesizce bir durumdur bu. Milli maçlarda bir olmak gerekirken, en basidinden bir stad konusunda bile sorun çıkarabilen tipler var.
Tepkim tüm FB taraftarına değildir.
Ayıp.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Paragrafın tümüne birde son cümledeki mantığa dikkat![]()
Last edited by RoSeSHaH : 12.Şubat.2009 at 17:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..