başarılar dilerim... neydi yaww eski parma... aspirilla,crespo,ortega,veron,thuram,buffon...pöf. ...![]()
başarılar dilerim... neydi yaww eski parma... aspirilla,crespo,ortega,veron,thuram,buffon...pöf. ...![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
gercekten harika gidiyorsun .. umarim Parma eski günlerine döner ..![]()
taktik ve komtularini görebilirmiyim bi zahmet ..
Sezonu tamamladık...
Yedeklerimizde çok iyi performans sergiledi C.Lucarelli'yi son maçlarda kullanmadım Paloschi tek santrafor olarak oynadı Julio Cesar Leon,Tosi,Parravicini muazzam performans sergilediler ve sezonu namağlup olarak tamamlamayı başardık.Guana 1ay,Troest ise 2ay sakatlandı bu süreçte(idmanda).
Sezon sonu takım durumu;
Klup güveni;
Sezon sonu oyuncu istatistikleri;
Şampiyonlar Ligi kupasıda İtalya'ya geldi İnter finalde Arsenal'i 2-0 ile geçti ve kupayı kazanan taraf oldu.
Serie A'da ise Milan şampiyon oldu avrupanın en büyüğü olan İnter ise ligi ancak 4.sırada bitirebildi.
Tebrikler ilker.
Lucarelli çok sağlam performans sergilemiş. Ben Paloschi'yi gol kralı olur diye tahmin ediyordum ama olamamış. Neyse Serie A'da olur artık
Umarım transferlerde nokta atışı yaparsın dostum, bol şanslar...
Genç golcumuz artık wonderkid
Artık darısı Mascio'nun başına diyoruz
Oynanan play-off maçlarından sonra serie A'ya gelen son takım Triestina oldu;
Parma-Brescia-Triestina serie A'nın yolunu tutarken,
Chievo-Reggina-Siena artık serie B'de mücadele edecekler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağolasın oyuncularımı iyi paralara satıyorum şu anda ve aşağıda da Paloschi varsezona çok iyi başladı sonradan duruldu.Sonuçta İtalya'dayız sıkı markaj yapmaya başladılar napsam kurtaramadım sağ açık bile oynattım birkaç maç ama sonucunu sanırım aldık
![]()
Last edited by iLkeRisT : 26.Şubat.2009 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
e hani yeni ss'ler?
SS'ler geliyor sezona az bir süre kalmışken crash dumps hatası aldım 1ay öncesine döndük tekrardan transferlere devam ettik.Oldukça yoğun bir transfer dönemi geçirdik yönetimin hedefi kümede kalmak olarak açıkladı ancak bizim gözümüz yukarıda ona göre transferlerimizi gerçekleştirdik,işin aslı hala istediğim gibi olmadı kadrom bütçe var transfer avı devam edecek.Öncelikle genel gelen giden tablosuna bakalım...
Daha öncedende belirtmiştim oyuncularım iyi piyasa yaptı diye bunun gerçekleştiğini görmek beni memnun etti sattığımız oyunculardan çok iyi para kazandık,yönetim ise 9trilyonluk bir bütçe vermişti ardından finans durumu iyi olunca 14trilyonluk bir takviye daha yaptılar bende oradan gelen takviyeyle beraber Laurito ve Monzon'u kadroya kattım.2AB dışı oyuncu sebebiyle O.Cardozo'yu kadroya katamadım.AB uyruklu 1.sınıf bir golcüye ihtiyacım var kasadada 28trilyon para var açıkçası önerilerinizi bekliyorum.
Çok genç oldu kadromuz Serie A için tehlikeli bir durum 3 oyuncuya daha ihtiyacom var,defansın hem sağını hem solunu kullanabilecek bir oyuncu lazım +defansif ağırlıklı bir MC,bir de yukarıda belirttiğim gibi bir golcü.
Bir arkadaşımız taktiği istemişti o da şöyle;
4-3-3
4-4-2
Bu taktiklerin dışına pek çıkmadım şu anda uzun süredir kullandığım taktikler ve şu ana kadar bir sıkıntımız olmadı.
Ve sezonun ilk resmi maçında İtalya kupası 3.eleme turu maçında Chievo ile oynadık futbolumuz iyiydi.Motta mühiş oynadı Rivaldo'yu hatırlattı bana desem yalan olmazAttığı gol ise hatırlarsanız 2 sezon önce CL maçında Lyon'lu Juninho Real Madrid'e Fransa'daki maçta orta sahanın biraz ilerisinden bir serbest vuruş golu atmıştı,Motta'da birebir aynısını Chievo ağlarına yolladı.
İnter ise resmen transfer şov yapıyor Adriano kadro dışı
transferler süper dostum.
tek eleştirim reginaldo'yu biraz ucuza bırakmışsın.. onun dışında herşey harika![]()
Transfer dönemi kapandı.Kadromuza 23 oyuncu kattık,yeni bir takım kurduk,şimdi kadromuzun son haline bir bakalım.
Geleceğe yatırım olarak kadroya kattık gözüm üzerinde olacak.
Transfer Geçmişi
Zarate'yi de alacaktım ama klubu ilginç bir işin altına imza attı 10trilyonluk Napoli teklifini kabul ettiler ben 12'ye kadar çıktım redettiler sonuçta Napoli kaptı
Artık serie A başlıyor...
Süpersin kanka transferler müthiş![]()
Eyw. kanka sağol ayak izlerini takip ediyoruz
1.Hafta
Tam istediğin gibi bir oyun sergiledik.Rakip yüzünü kalemize dönemedi attıkları golde kaleci hediyesi kornerde boşa çıktı yedik golu sağ ve sol kanat oyuncularımız Wijnaldum ve Piatti çok gol kaçırdılar yoksa müthiş bir sezon açılışı yapabilirdik.Motta yine süper bir gol attı Guana sakat onun yerine oynuyor Motta ikisi arasında seçim yapmak zor olacak solada Di Maria sakat gelince Piatti kulubeye.
aynen kardesim sonucta 3 puani almak en onemlisi.
çok iyi başlamışsın.. az gollü maçları aldanma taktiğin oturunca atarsın bol bol![]()
İtalya kupasında biz Udinese'yi eledik kanka darısı başına
Guana,Piatti,Borges,Laurito sakattı maç öncesi Di Maria ise antremanlara başlamıştı fakat hazır değildi bu ortamda tek forvet Paloschi ile başladık işin altından kalkamadı,top bizdeydi ama pozisyona girmekte zorlandık öyle böyle yine de turu geçtik.Bir sonraki turda ise şansımız yok rakip İnter
Sezon başı takım bilgilerimiz.Çoluk çocuk kalıyoruz bu ligde
3.Hafta
Paloschi bu sefer yaktı bizi 4.3 rating ile oynadı maçın sonunda 2 pozisyonda vurmadı topa çıldırttı beni,maçı Chantome kurtardı.Udinese'de müthiş kadro var Pongolle,Mata,Barzagli vs. çok çekicez galiba bu adamlardan
4.Hafta
Zaten santraforumuz yok Laurito sakat bu maçta da 11.dk Paloschi sakatlandı ardından Motta peşine Di Maria.Motta 2ay yok.Geçen maçtada Stendardo sakatlanmıştı 2 hafta sonra dönecek,revire döndük resmen.
hiç tadım yok.. bugun fm felan açmam daha. yarın belki... bu arada gerçekten iyi gidiyosun fakat sakatlıklar kötü olmuş.
Pc bozuktu onunla uğraştık.Kariyere anca devam ediyoruz,sakatlıklar konusunda Laurito sakatlanırsa yanarız demiştim çünkü bir golcu daha katamadık kadroya o a sakatlanınca sezonun ilk mağlubiyetini aldık.
5.Hafta
Gücümüz Fio'ya yetmedi,çok sakatımızı vardı Jorgensen kornerden gelen topa ön direkte vurdu kafayı attı golü şaşırdım hayatında kaç kafa golü attıysa bir de yerleşik defansaoyunun abartı elemanlarından Vargas'ta soz sözü söyledi,sezonun ilk mağlubiyeti.
6.Hafta
Laurito geldi böyle olduSerie A oynayan arkadaşlar bilir Genoa 3-4-3 oynuyor süratli oyunumuzla açıklarını iyi değerlendirip parçaladık,güzel futbol güzel skor.
7.Hafta
Fio maçındaki gibi ezileceğimizi düşünüyordum bir de 23'te Chantome sakatlandı işimiz bitti dedim ama geçen sezon yılın defans oyuncusu Srna Laurito'yu indirdi ceza sahasında Monzon penaltıyı gole çevirdi iyi kapandık ve bize üst sıraları müjdeleyen bir galibiyet kazandık
8.Hafta
Çok iyi futbol oynadık yine golude frikikten yedik pozisyon vermedik rahat maç rahat zafer.
Fiorentina maçına aldırma olur o kadar.. sonuçlar çok iyi![]()
İyi sonuçlara devam ediyoruz.
9.Hafta
Lazio'da Ennio Tardini'den çıkamadı.Bir zafer daha sezona inanılmaz başladık böyle birşey beklemiyordum açıkçası.Ama Laurito sorunumuz var yerini dolduracak bir oyuncu yok takımda bu maçtada sakatlandı ama birşeyi yok,Wijnaldum ise 2hafta yok.
10.Haftada zirve mücadelesinde son şampiyon Milan ile oynayacağız biz 22puanla zirvedeyiz Milan ise 18puanla 4.sırada bakalım San Siro'da neler yapacağız...
10.Hafta
Karambol goluyle öne geçtiler ama kendi öz çocukları Paloschi acımadı.San Siro'dan da yıkılmadan çıktık.Çok iyi gidiyoruz.
Transfer döneminde bütün parayı harcamıştık 2.5 trilyon para kalmıştı yönetim klubun iyi olan finans durumundan dolayı 7.5 trilyonluk bir takviye yaptı 10trilyonumuz var şimdi 3tanede yollayacağımız oyuncu var sanırım Laurito için bir alternatif transfer edebileceğiz ara transfer döneminde.
Puan Durumu
Vucinic'i sene başında ManU'ya yollayan Roma Vagner Love ve Forlan'ı aldı Forlan gol krallığında lider Roma'da ligde lider,bizimde yerimiz güzel bakalım bu form grafiğimiz ne kadar sürecekKadromuz çok yönlü oyunculardan kurulu ara transferde su anda gözüken bie golcu birde sağ açık ihtiyacımız var.Acil olan ise golcu.
Celso Borges ve Rossi 1'er ay aramızda yoklar.
Last edited by iLkeRisT : 28.Şubat.2009 at 15:40
puan cetvelini koyarmısın ?
11.Hafta
Evimizde yine rakibimizi eziyoruz,ama kaleciyi bir türlü geçemedik klubede hucum gucu kuvvetli iki oyuncumuz oturuyordu biri Piatti diğeri Motta.Motta sakatlıktan yeni çıkmıştı dedim bi şut atar atar dk.79 sürdüm sahaya 90+1'de herkesi ayağa kaldıran golu attı ve Roma'nın puan kaybettiği haftada bize liderliği getirdi![]()
Nihayet kariyere devam edebileceğiz
12.Hafta
Serie B'den beraber çıktığımız rakibimiz bize oldukça misafirperver davrandı,3 puanı alarak evimize döndük.bir 1. onlar ise 18.sırada
13.Hafta
Biz Brescia kadar misafirperver değiliz,bize geçen sezon mağlubiyeti tattıran tek takım Napoli'ye evimizde acımadık.
14.Hafta
15.Hafta
Çok rahat bir maçtı taa ki 89'a kadar,golleri buldular panik yapmadık şans golleriydi çünkü onlar şans yüzlerine üçüncü kez gülmedi sonuçta 3 puanın sahibi yine biz olduk işin aslı takımın şu anki durumuna inanamıyorum,şaşkınım.
Zor bir maç oldu ama çıkışımızı sürdürdük.
italya Kupası 1.Tur
Adamlar duran toplarlada olsa sonuca gittiler.Hem havamızı hem turu hem de ligin ilk yarısındaki maçın intikamını almış oldular 3ü 1arada
16.Hafta
Rahat bir maç olacağını düşünerek yedeklere ağırlık verdim bu maçta ama yanılmışım canımıza okuyacaktı adamlar yine de kazandık zor oldu ama yine kazandık bu galibiyetler serie A'da ki ilk sezonumuz da mücizevi bir şampiyonluğun habercisi gibi duruyor.Ancak bunu devre arasında yapacağımız ya da yapamayacağımız transferler belirleyecek şu anki kadro bu seriyi sürdüremez gibi geliyor bana...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
12.Hafta
Serie B'den beraber çıktığımız rakibimiz bize oldukça misafirperver davrandı,3 puanı alarak evimize döndük.bir 1. onlar ise 18.sırada
13.Hafta
Biz Brescia kadar misafirperver değiliz,bize geçen sezon mağlubiyeti tattıran tek takım Napoli'ye evimizde acımadık.
14.Hafta
15.Hafta
Çok rahat bir maçtı taa ki 89'a kadar,golleri buldular panik yapmadık şans golleriydi çünkü onlar şans yüzlerine üçüncü kez gülmedi sonuçta 3 puanın sahibi yine biz olduk işin aslı takımın şu anki durumuna inanamıyorum,şaşkınım.
italya Kupası 1.Tur
Adamlar duran toplarlada olsa sonuca gittiler.Hem havamızı hem turu hem de ligin ilk yarısındaki maçın intikamını almış oldular 3ü 1arada
16.Hafta
Rahat bir maç olacağını düşünerek yedeklere ağırlık verdim bu maçta ama yanılmışım canımıza okuyacaktı adamlar yine de kazandık zor oldu ama yine kazandık bu galibiyetler serie A'da ki ilk sezonumuz da mücizevi bir şampiyonluğun habercisi gibi duruyor.Ancak bunu devre arasında yapacağımız ya da yapamayacağımız transferler belirleyecek şu anki kadro bu seriyi sürdüremez gibi geliyor bana...
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
italya Kupası 1.Tur
16.Hafta