1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Ve Efsane Geri Döner...

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

e hani yeni ss'ler?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    e hani yeni ss'ler?
    SS'ler geliyor sezona az bir süre kalmışken crash dumps hatası aldım 1ay öncesine döndük tekrardan transferlere devam ettik.Oldukça yoğun bir transfer dönemi geçirdik yönetimin hedefi kümede kalmak olarak açıkladı ancak bizim gözümüz yukarıda ona göre transferlerimizi gerçekleştirdik,işin aslı hala istediğim gibi olmadı kadrom bütçe var transfer avı devam edecek.Öncelikle genel gelen giden tablosuna bakalım...

Daha öncedende belirtmiştim oyuncularım iyi piyasa yaptı diye bunun gerçekleştiğini görmek beni memnun etti sattığımız oyunculardan çok iyi para kazandık,yönetim ise 9trilyonluk bir bütçe vermişti ardından finans durumu iyi olunca 14trilyonluk bir takviye daha yaptılar bende oradan gelen takviyeyle beraber Laurito ve Monzon'u kadroya kattım.2AB dışı oyuncu sebebiyle O.Cardozo'yu kadroya katamadım.AB uyruklu 1.sınıf bir golcüye ihtiyacım var kasadada 28trilyon para var açıkçası önerilerinizi bekliyorum.

Çok genç oldu kadromuz Serie A için tehlikeli bir durum 3 oyuncuya daha ihtiyacom var,defansın hem sağını hem solunu kullanabilecek bir oyuncu lazım +defansif ağırlıklı bir MC,bir de yukarıda belirttiğim gibi bir golcü.

Bir arkadaşımız taktiği istemişti o da şöyle;

4-3-3

4-4-2

Bu taktiklerin dışına pek çıkmadım şu anda uzun süredir kullandığım taktikler ve şu ana kadar bir sıkıntımız olmadı.

Ve sezonun ilk resmi maçında İtalya kupası 3.eleme turu maçında Chievo ile oynadık futbolumuz iyiydi.Motta mühiş oynadı Rivaldo'yu hatırlattı bana desem yalan olmaz Attığı gol ise hatırlarsanız 2 sezon önce CL maçında Lyon'lu Juninho Real Madrid'e Fransa'daki maçta orta sahanın biraz ilerisinden bir serbest vuruş golu atmıştı,Motta'da birebir aynısını Chievo ağlarına yolladı.

İnter ise resmen transfer şov yapıyor Adriano kadro dışı

Mesaj Yetkileri