Haydi Galatasaray.Bu turuda geçelim...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
HAMBURG KARŞISINDA KİMLER SAHADA OLACAK?
Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. tur rövanş maçında Ali Sami Yen Stadyumu'nda ağırlayacağı Hamburg'a karşı sahaya çıkacak 11'i belli oldu.
MARATON.COM.TR farkıyla Galatasaray'ın 11'ini sizlere sunuyoruz!..
De Sanctis, Sabri, Kewell, Hakan Balta, Volkan, Arda, Mehmet Güven, Barış, Ayhan, Lincoln, Baros
MARATON.COM.TR ÖZEL
Kewell' ı stoper oynatıyoruz...
Büyük kumar inşallah tutar şu Kewell'ın stoper işi.
Of ya yok böyle birşey. Tam maça bilet bulduk(gizli bağlantılar sayesinde : ) ) ama hastayım gidemiyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bana ver bari ben gidiyimBu arada geçmiş olsun.
Mehmet güvenden nefret ediyorum oynatmayın şu adamı..
Kewell stoper falan oynamaz bence. Çok büyük kumar olur. O gün ki gaz ile geçmişten gelen felsefenin birleşmesi güzel oyun koymuştu ortaya. Bir kere ofsayt bozarsın işler berbat olur.
Galatasaray'a yürekten başarılar. Avrupa kupalarında nisan ayını görmek pek zevkli olacak![]()
De Santics
Serkan Kurtuluş-Harry Kewell-Hakan Balta-Volkan Yaman
Sabri -Barış-Ayhan-Arda Turan
Lincoln
Milan Baros
11 buymuş.
De Sanctis
Serkan Kurtuluş
Harry Kewell
Hakan Balta
Volkan Yaman
Sabri
Barış
Ayhan
Arda
Lincoln
Baros
kadro kesinleşti.
Arkadaşlar maçı netten izlemeye uğraşmayın evinizde HOTBİRD kanalları varsa oradan izleyebilirsiniz.İşte kanallar ve frekansları:
ZDF ; alman kanalı
freq 11010 H
symbol 30000 - 5/6
Serkan Kurtuluşun oynaması beni korkuttu açıkcası.İnşallah hayırlı sonuçla döneceğiz.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Defansta forvette kim oynarsa oynasın zafer bizim olacak...
başarılar diliyorum yürekten diliyorum...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali
Arkadaşlar,
Yasak olan birşeyi ha burada yapmışsınız ha pazarlığını burada yapmışsınız aynı şeydir.
Link bırakmamış olmanız yasal olmayan bir konunun muhabbetini yapma hakkını doğurmaz. Bu ve devamındaki maç başlıklarında devam etmesi halinde uyarı sistemi kullanılacaktır. Bilginize...
Peki neden yasak ?
D-Smart'ın yaptığı çokmu doğru dünyanın her yerinde avrupa maçları şifresizken Türkiye'de neden şifreli ? Ayrıca Aydın Doğan ilk D-Smart'ın bedava olduğunu açıkladı sonra paralı sisteme çevirdi. Bu ne kadar doğru ? bu sistemde bu kadar şey yanlışken şurda bir maçı izlemek için yardım istemek ne kadar hafif kalıyor. Tabi link vermenin yasak olmasının özel bir sebebi varsa bilemem.
bayraklar muhteşem olmuş
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali
Diğer stoper kim, henüz çözebilmiş değilim![]()
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sabri yine formunda.Her şeyi kaçırıyor.
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllll lllllllllllllll oz buyucusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Penaltı'dan Kewell...
İşte buuu. 1-0.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu adam büyücü, bu adam efsane, bu adam gercekten inanilmaz birisi.
Harryy Kewelllll !!!
Ilk yarida iyi oynadik, maci kazanacagiz !
İlk yarı açıkcası ortada geçti bence. Maçın belli bölümünde biz belli bölümünde onlar oynadı ama penaltı golü gerçekten çok güzel oldu. Benim için soru işaretleri bu maçta Kewell'ın stoperde ne yapacağı ve Serkan Kurtuluş'tu. Serkan şu an çok iyi oynuyor bence Kewell yine elinden geleni yapıyor stoperde. Lincoln hiç birşey oynamıyor 2. yarı oyundan çıkabilir hatta yerine Mehmet Güveni alabilir Bülent hoca.
Tribünler mükemmel. Maç önü koreografi, bayraklar falan şahaneydi. Macta takıma destek de mükemmel. Topu biz ayagımızda tutmalıyız. Saldrmasakta top bizde kalmalı; keza topu rakibe verirsek zor anlar yasayabiliriz. Baros penaltı pozisyonunda mükemmel gecti rakibi penaltıyı yaptırdı resmen. Sakin oynamalı ve turu gecmeliyiz.
Saldır Galatasaray !
Beyler buarada 80. dakikdan sonrayı maçın star tv vericek şifresiz hiç olmazsa son 10 dakkyı seyredicez![]()
WelCome The Hell !
UEFA Kupası 4.tur rövanş maçında G.Saray Ali Sami Yen'de müthiş bir atmosferde Hamburg ile karşı karşıya geldi. Tribünlerden açılan bir pankart ise oldukça ilginçti.
Sarı-kırmızılı taraftarlarımız "One Minute Hamburg" pankartıyla Alman temsilcisini karşıladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "One Minute" sitemleriyle geçen Davos Zirvesi geçtiğimiz aylarda dünya gündemine bomba gibi düşmüştü
Kaynak: Webaslan.com
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved