Kalede her zamanki gibi vazgeçilmez gözüken, Leo Franco olacak gibi gözüküyor.
Defansta ise, yükselen formuyla Sabri sağ bekte olacak gibi gözüküyor. Sol bek ise, Hakan Balta ve Caner arasında büyük bir savaşa sebep olacak gibi. Stoper işi biraz karışık... Cam adam Gökhan Zan, sakat. Dün gece, Servet'in grip olduğunu ve maça yetişip yetişmemesinin belli olmadığı söylendi. Eğer Servet'te olmazsa Emre'ler oynar ama Servet'in olması bizim için bir sigorta gibi bir şey.
Savaşan bir orta saha bizim için çok yararlı olur diye düşünüyorum. Barış Özbek ve Mehmet Topal bizim için hayırlıdır. Orta sahanın ofansif tarafında Elano'ya güvenim tam.
Sol kanatta Arda'yı tekrar izlemek güzel olur diyorum. Sağ kanatta ise, Keita -tabii ki. Zaten Galatasaray'da bu sezonun başından beri alışagelmiş bir şey, Elano-Keita-Arda üçlüsünün yer değiştirmesi maçta da bu değişikliklerden olacağı kesin.
Forvette, Milan Baros bana göre vazgeçilmez gibi.
---------------------Leo Franco---------------------
---Sabri--Servet(Emre G.)--Emre A.----------Hakan(Caner)
-------------Mehmet Topal--Barış Özbek-------------
---Keita----------------Elano----------------Arda---
------------------------Baros------------------------
Arda'nın ilk yarı forma giyip ikinci yarına yerine dinç bir Kewell'ın girmesinden yanayım. Böylece Kewell yorgun defansı daha kolay haklar. Ayrıca ikinci yarı orta sahada hangisi(M.Topal, Barış) daha kötü performans sergilerse yerine, M.Sarp girmeli. Defansta ise, gol ararken veya rahatlamışken Caner'in girebileceğini düşünüyorum. Forma savaşında Hakan Balta bu maçta bir adım önde gibi geliyor bana.