Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Antalyaspor kazanır
Her ele sarı kart verilmez, Vederson'un ellerine bakarsan yüzünü koruyor, yani ellerini koymasa da top yüzüne çarpacak ama o sırada zaten başı döndüğü için, darbe almamak adına elini koyuyor. Elleri baş hizasının üzerinde olursa ve ani atağı kesecek bir durum varsa sarı kart olur.
Necati'nin düştükten sonra hiç itiraz etmemesi, bir şey olmamış gibi kalkması da göz önünde bulundurulmalı. Penaltı olduğunu düşünse Necati, zaten bunu yapacağı itirazlarlarla bize gösterirdi. Ben de gördüğümde evet penaltı dedim, sonra Necati hiç itiraz etmeyince, demek ki müdahale olmadan düşmüş diye düşündüm.
"YÜCE ATATÜRK"
Şükürler olsun diyerek cümlelerime başlamak istiyorum.BUGÜN mutlak ve mutlak kazanılması gereken maçtı.Böyle anlarda kazanmak yeterlidir.İyi top oynamak taraftarın umrunda değildir.Futbolcularımız son sanslarını iyi kullandılar...
Yalcın ın hareketine penaltı değil yorumları gerçekten tebessüm ettirdi bana top 1 metre önde Yalcın diziyle Emre ye engel oluyor..
Her seye rağmen stadda güzel bir atmosfer vardı ve 3 puanda biraz olsun bizleri mutlu etti.Belki her şey düzelir..İnanıyoruz!
İyi futbol yoktu ama iyi mücadele vardı. Uzun süredir kazanamamanın oluşturduğu baskı dolayısıyla 3 puandan ötesinin pek önemi yoktu. Lugano'nun dönüşüyle defans tekrar sağlam bir hale geldi. Gökhan Gönül ve Santos da dikkat çeken oyunculardandı. Maçın yıldızına gelecek olursak; Emre, Emre, Emre. Herşeyiyle muhteşemdi.
Bünyamin Gezer berbat bir yönetim sergiledi. Batak'ın Lugano'yu alıp, karakola götürmeye çalıştığı pozisyon net penaltı, Bilica'nın Necati'yi düşürdüğü pozisyon penaltı, Yalçın'ın Emre'yi indirdiği pozisyon penaltı. Vederson'a 2. sarı beklenen pozisyonda, Vederson'a dikkat edersek yüzünü koruyor, ona sarı verilmezdi. Herhalde Bünyamin Gezer'in nadir doğru kararlarından biriydi.
Bu maç inşallah basamak olacak tekrar yükselişe geçeceğiz. Tebrikler Fenerbahçe'm. Önümüzdeki haftayı iple çekiyorum.
Edit: Ligtv çizgisi çekildiğinde topa hiç dikkat etmemiştim, buraya resim konulduğunda gördüm. 1 saniyede çok büyük değişikliklerin olacağı ofsayt pozisyonlarında, çizgi bu şekilde çekilmez. Hergün bir ton reklam yapıyorlar, bilmem ne teknolojisini kullanıyoruz, bilmem ne yeniliğini getiriyoruz diye ama şu çektikleri çizgiye bak. Ayıptır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Genelleme yapmadım, 1-0 geridensin, böyle bir pozisyon oluyor ve pozisyonun içerisindeki oyuncu Necati ki Necati öyle sessiz, sakin bir oyuncu değil. Ben de gördüğümde penaltı dedim zaten, itiraz etmediğine göre acaba mı diye de düşünmüyor değil insan.
Yoksa hakem geçen hafta olduğu gibi bu hafta da iyi değildi, Fenerbahçe kazandığı için pek sorun olmadı yoksa verilmeyen 2 penaltının üzerine puan kaybı yaşansa, şimdi başka şeyleri tartışıyor olurduk muhtemelen.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Maşallah her maç Lugano'yu mahalledeki teyzelerin Ayşe teyzemizin sağlam çarşaflarını çektikleri gibi yaka paça Lugano'yu indiriyorlar ama hakemlerimiz miyop mu astigmat mı bilemiyorum artık![]()
Özeti izledim Necati ve Emre'nin net penaltıları verilmemiş. Antalya çok fazla açık oynamış golü de bunun neticesinde yemiş zaten.
Guiza'nın da bir kaçırdığı gol var ki onu özete koymamışlar özel video hazırlamış LİGTV o da ayrı bir olay olmuş
Tebrikler Fener'e.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Necati ve Emre'nin çok net penaltıları verilmedi akadaşın dediği gibi.Antalya 4 defans 2 libero oynayan bir takım aslında o kadar boş bırakmamalıydı defansı...Fenerbahçe'nin taktiğine bakarsak bence Semih forvet arkası oynamamalıydı bence..Guiza'nın yeri zaten her maç garanti Semih ağlasa Semih oynar diyenler varama aynı olay Semih'e olsa Semih şimdiden kadro dışı olurdu eminim..Gökhan Ünal'a da yazık oluyor..
Emre'nin pozisyonuna penaltı değil diyen varmı halaHoş hakemler özel eğitim alıyolar nasıl penaltı vermeyiz diye. Bütün takımlar penaltı atıyo Fener'e gelince penaltı çalınmıyo
Oyun kuralları değişiyo her maç
Gole giden adam düşürülürse sarı kart çıkar, ceza sahası içinde çekme itme düşürme serbest, Fener'e gelince ofsayt rakip takıma devam.
Kazanmak iyi oldu Emre insanüstü performans göstermiş yine. Adam her maç canını dişine takıyo. Gûiza'ya kızılmasının sebebide o. Emre * Gökhan Gönül * Lugano bu kadar mücadele ederken diğer futbolcuların yürümesi herkesi kızdırıyo.
Başladı felaket senaryoları![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Emreyi ayakta alkışlıyorum maçın en iyisiydi. Tebrikler takımımıza![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Süphesiz fenerin en formda oyuncusu ve su anda olmazsa olmazi emre dir.
Tbrikler Lugano diyorum.. Sen ne stopermişsin.. Emre ve Luganoya selam olsun 2side takımımız için önemli oyuncular.. Tebrik ediyorum takımı kazanmak önemliydi kazandık..
Fenerbahçe Lugano nun bu sezon oynadığı maçLarda sadece kaLesinde 8 goL görmüş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bekir Lugano ikilisi oynarsa savunma daha güvenli olacaktir.
Maç hemen hemen ortada geçti diyebiliriz...
Antalya ilk yarıda yediği golün aynısını yedi ve mağlup oldu.Antalya genel itibariyle özellikle savunma ve orta sahası güçlü ama süratli olmayan(Yalçın,Batak,Erhan,Orhan,Sedat,Jedinak) oyunculardan kurulu.Buna rağmen bu kadar çok adamla ileriye çıkılması çok garip.Bunun faturasınıda iyi oynadıkları bir maçta puan alamayarak ödediler...
Emre kuşkusuz en formda Türk oyuncusu.Hem fiziki hemde mental anlamda en üst noktada.Ama tek eksiği her zaman olduğu gibi aşırıya kaçan hırsı ve çenesi.Dün yine çok rahat atılabileceği durumlar oldu.Rakibe sert giriyor,her pozisyondan sonra hakeme bağırıyor,çağırıyor,el-kol hareketleri yapıyor,rakibe sataşıyor.Bunları bırakması lazım.Ona zarar veriyor,dün Bünyamin Gezer ona karşı iyi niyetli olmasa takımada zarar verebilirdi.Nitekim çok iyi olmasına rağmen Daum kart görmemesi için oyundan aldı...
Tebrikler F.Bahçe...
Bursa'nin 2 mac eksigi olmasa Bursa'yi gecmek icin sansimiz az olurdu.. Diyarbakir Bursa macinin ertelenmesi Fener'e yaradi![]()
Maçın en iyileri Emre ve Lugano'ydu.Deivid inanılmaz kötüydü.Ayağına gelen her topu ezdi neredeyse.Hakem takdir haklarını her zamanki gibi rakip takımdan yana kullandı 2-3 tane de net hatası var.Bu arada devre arasında Antalyasporlu taraftarların olay çıkarmaya çalışmaları kötü bir görüntüydü.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
[B]Fanatikte baktiydim heralde Nejat Biyedic in yazdigi bisiler vardi.
4-3-1-2 oynasalar daha iyi olur gibisine. Bence kesinlikle oynanabilir bi sistem.
Gokhan Gonul - Bilica --- Lugano -- Dos Santos
M.topuz -- Cristian---Emre
Alex
G.Unal Semih[/B]
Burda bekler hucuma destek verseler Emre ve Mehmete Alexle Forvetleri besleseler cok basarili bi sistem cikabilir