Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 90 arası toplam 90 sonuç

Konu: İşte Galatasaray'ın cezası!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray-Ankaragücü maçında yaşanan ve bir taraftarın tribünden düşmesiyle sonuçlanan olay münferitmiş! Öyle diyorlar!

O zaman 2004-2005 sezonunda, ligin 13. haftasında oynanan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında kapalı tribünde çıkan kavgada 16 yaşındaki Cihat Aktaş’ın bıçaklanarak öldürülmesiyle sonuçlanan olay da münferittir! Ki münferittir denildiği halde Beşiktaş’a ceza verilmiştir. O halde Beşiktaş’a verilen 3 maç seyircisiz oynama cezası haksız bir uygulamadır.

2005-2006 sezonu hazırlık maçı olan Fenerbahçe-Everton karşılaşmasında Yusuf Bahar isimli taraftarın kim tarafından atıldığı belli olmayan silahla bacağından vurulmasıyla sonuçlanan olayda münferittir! O zaman Fenerbahçe’ye verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası da haksız bir uygulamadır.

Kimse çıkıp, ama o zaman Federasyon yönetimi ayrıydı demesin!

Kurallar, federasyon yöneticilerinin algılama ve yorumlama şekline göre farklılıklar göstererek uygulanmaz.

Galatasaray-Ankaragücü maçında yaşanan olaydan sonra , “Derbiyi bekleyen büyük tehlike” başlıklı yazımızda, Beşiktaş-Ç.Rizespor ve Fenerbahçe-Everton maçlarını hatırlattık.

Dedik ki, “Galatasaray-Ankaragücü maçında bir taraftarın kapalı tribünden düşerek yaralanmasıyla sonuçlanan kavgadan dolayı Galatasaray'a ceza verimesi sözkonusu! Böyle bir durumda ligin 27. haftasında Ali Sami Yen'de Galatasaray-Fenerbahçe derbisi seyircisiz oynanma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Hatırlayacaksınız, 2004-2005 sezonunda oynanan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında bir taraftarın bıçaklanarak öldürülmesiyle sonuçlanan olaydan dolayı, Beşiktaş'a 3 maç, 2005-2006 sezonu başında Fenerbahçe ile Everton arasında oynanan hazırlık maçında bir taraftarın silahla yaralanması sonucu yaşanan olay sonrası Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.”

Şimdi deniliyor ki Galatasaray-Ankaragücü maçında yaşanan olay münferittir. Hatta temsilcinin raporunda da münferit olduğunu belirttiği söyleniyor.

Fenerbahçe-Everton maçında yaşanan olayda münferitti. Hatta özel bir maç olduğundan TFF’nin o müsabakada bir temsilcisi olmadığı halde Fenerbahçe’ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

Beşiktaş-Ç.Rizespor maçında yaşanan ve bir taraftarın ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili o maçın temsilcisi de münferit demişti ama 3 maç seyircisiz oynama cezası gelmişti. Çünkü olaylar ne kadar münferit olursa olsun, maç temsilcileri istedikleri kadar münferit diye yazsın, PFDK konuyu temsilcinin münferit demesiyle masaya yatırıp değerlendirmez. Ki Beşiktaş-Ç.Rizespor maçında da öyle değerlendirmemiştir. Fenerbahçe-Everton maçında temsilci bile yoktu zaten!

Olayları yukarıda belirttiğimiz şekilde değerlendirenler kimlerdir?
    Türkiye Futbol Federasyonu!
    Daha açık yazacak olursak, TFF yönetimi ve kurulları.
    Hangi kurullardır bunlar?
    Cezayı veren Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dur.
    Yapılan itirazı değerlendiren kurul hangi kuruldur?
    Tahkim Kurulu’dur!
    Cezaları onaylayan kimdir?
    TFF başkanı ve yönetim kuruludur!

Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye gelen seyircisiz oynama cezalarını veren o günün PFDK başkanı Adnan Türkan, bugünün Tahkim Kurulu Başkanıdır!
    O günün PFDK üyesi Reşat Bostan, bugünün PFDK Başkanıdır!
    O günün TFF yönetim kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı olan Mahmut Özgener, bugünün TFF Başkanıdır!
    O günden bugüne kadar ceza yönetmelikleri de değişmemiştir.

Kurullar aynı, kurallar aynı, kişiler aynı...
    Kulüpler ayrı olunca kararlar da ayrı mı oluyor?

Neymiş…
    Olaylar münferitmiş…

Erdem Erol
    [email protected]

Çok güzel yazmış Erdem Erol. . .

Beşiktaş tribünlerinde olanda münferitti o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bizim adamlar alıp attı ya adamı.Bazılarına gün doğdu laf söylemek için Cehenneme gelmekten korkuyorlar anlaşılan

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok komik yorumlar okudum. xD Sahaya adam atmak, bu nasıl bir cümledir ya? xD Arada farkı cidden anlayamıyor musunuz ?

Savcı olayın üstünde durmuyor, gözlemciler olayla ilgili rapor yazmıyor, ne cezası alacaktık acaba ? 32 maç saha kapatma mı ? xD

Edit: Yalanlama uzmanı Fenerbahçe resmi sitesi bile ayrım yapamıyor herhalde, sahaya atılmak yazmışlar. Gözleriniz de mi görmüyor ? Bir insanı atmak eylemi söz konusu mu o koyulan resimde ? Israrla ve inatla atmak atmak atmak yazmanızın nedeni nedir kaç gündür ?

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çok komik yorumlar okudum. xD Sahaya adam atmak, bu nasıl bir cümledir ya? xD Arada farkı cidden anlayamıyor musunuz ?

Savcı olayın üstünde durmuyor, gözlemciler olayla ilgili rapor yazmıyor, ne cezası alacaktık acaba ? 32 maç saha kapatma mı ? xD

Edit: Yalanlama uzmanı Fenerbahçe resmi sitesi bile ayrım yapamıyor herhalde, sahaya atılmak yazmışlar. Gözleriniz de mi görmüyor ? Bir insanı atmak eylemi söz konusu mu o koyulan resimde ? Israrla ve inatla atmak atmak atmak yazmanızın nedeni nedir kaç gündür ?
    tabi atmak olurmu kendi atlamıştır o kafa üstü atlama rekoru kırmak için. öncesinde de adamı dövmediler zaten sakalşıyorlardı onlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    tabi atmak olurmu kendi atlamıştır o kafa üstü atlama rekoru kırmak için. öncesinde de adamı dövmediler zaten sakalşıyorlardı onlar
    Hırsızın hiç mi suçu yok ? O adam durduk yere mi dayak yedi ? Efendi efendi oturuyordu, dayak atan adam geldi ne bakıyorsun dedi daldı adama, sonra tuttu kaldırdı evirdi çevirdi salladı sahaya dimi ? xD

Neyse ya, 100.000 TL dimi ceza. İstediğiniz kadar konuşun. Oldu, bitti, gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Hırsızın hiç mi suçu yok ? O adam durduk yere mi dayak yedi ? Efendi efendi oturuyordu, dayak atan adam geldi ne bakıyorsun dedi daldı adama, sonra tuttu kaldırdı evirdi çevirdi salladı sahaya dimi ? xD

Neyse ya, 100.000 TL dimi ceza. İstediğiniz kadar konuşun. Oldu, bitti, gitti...
    iyi ozaman her suçluyu dövelim var mı böyle bişey

stadın dışından atılan kursunla yaralanan biri var diye kapatıyosan
    bjk stadında adam bıcaklanınca kapatıyosan yine kapatacaksın.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Everton ile oynadığı özel karşılaşmada, üstelik stadyum dışından atılan bir kurşunla bir taraftarın yaralanması sonucu kulübümüze kapatma cezası veren PFDK bu kez stadyumun içinde herkesin gözü önünde yaşanan bir olayın ardından hangi gerekçe ile para cezası vermeyi uygun görmüştür?

Alınan bu son kararın altına, PFDK başkanı sıfatıyla imza atan Sayın Reşat Bostan, Everton maçı sonrası PFDK üyesi olarak; kulübümüzün sahasının kapatılması yönünde karar vermiştir. Sayın Bostan, o günden bugüne kurallarda bir değişiklik olmadığına göre;

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa isterse adam bırakın beniii deyip atlasın sonuçta bir kavga olayı var ve bu olayın sonucunda adam istekli veya isteksiz ( atlarken olan resme bakarsan ne kadar korktuğu ortada ) aşağıya düşüyo. Ve şu anda yoğun bakımda hayatı tehlike devam ediyo. Buna ceza verilmeyecekse neye ceza verilecek.

O adam hayatını kaybetsin o savcı nasıl üstünde duracak göreceksiniz. Gözlemci olmayan maçta Fenerbahçe 1 maç aldı ne iş ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ama siz dikkatli okumuyosunuz galiba.4.defa küfürlü tezahürat yapmaktan saha kapatma cezası verilmiş ankaragücüne.4.defa adam düşmedi bizim stadımızdan dimi.4.ye düştüğünde gelir o zaman yazarsınız sizin saha niye kapatılmadı diye o zaman kabul ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İşin içinde olmadığımız zaman gerçekten konuşması kolay oluyor. Biz adalet isteyerek suç işlemiyoruz aslında ancak adaletin uygulanması bu devirde anormal karşılanır oldu.

Federasyonun gerekli cezayı vermeye yüreği yetmiyorsa Galatasaray olarak Galatarasay taraftarı olarak ayıbı bize ait değildir. TFF'nindir.

Federasyonun buna yüreği yetse bile bunu engelleyenler var. Olay Kadıköy'de gerçekleşse ve Galatasaray Kadıköy'e gitseydi yine Fenerbahçe'ye seyircisiz gelmezdi. Herhangi bir Anadolu takımına olsaydı ceza gelirdi. Çünkü onların gücü yetmiyor. Gücü olan işi götürür derler. Bu güç Adnan Polat'mıdır, Galatasaray taraftar gücümüdür hayır. Bizim bilmediğimiz tanımadığımız ama Galatasaray'ın bu maçıyla ilgili baskı yapanlar var.

Tek isyan edeceğimiz nokta şudur. Madem başkalarının baskısıyla kararlar veriyorsunuz. Para için, koltuk için buna değer mi? Yoksa bu adaletsizliği ilk defa yaşamış gibi şaşırmaya gerek yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kavga durduk yere mi çıkar Ali Sami Yen'de 3-0'lık galibiyetten sonra ? Ben doğru bulmuyorum olanların hiçbirini, zaten en başından beri de oh iyi oldu doğru olan buydu falan yazmadım. Ama bu olay üzerinden prim yapmaya çalışanlara çok fena sinir oluyorum. Gözlemci olmayan maçtan bahsetmiyorum ben bilmem farkında mısın, gözlemci varmış ve raporuna bu olayı yazmamış. Ortada bir suç varsa adli olarak Savcı adamın ölmesine mi bakar, ne alaka ? Maçın hemen ardından dayak atan Galatasaraylı göz altına alındı, sonra da serbest bırakıldı. Adam ölürse, apar topar geri mi alacaklar ? Böyle sistem mi olur ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Küfürden 2. kez uyarı almışız, dikkatli olmak lazım bundan sonra. 4. de kapatılıyor sahamız direk, çok kritik haftalarda hiç iyi olmaz bu durum.

Nesil
    2006

Bugüne kadar seyircisiz cezaların hiçbir sonucu alınamadı. Küfürler, kavgalar hala devam ediyor. Galatasaray'ın önünde ki maçı eğer bir anadolu kulübü ile olsaydı seyircisiz ceza çıkabilirdi ama; Fenerbahçe maçı olduğu için, seyir zevkini düşürmemek ve dünyanın izleyeceği bir derbiyi seyircisiz olmaması için verilen karar etkili olmuştur. İyi ki böyle bir karar verildi, seyircisiz maçlar futbol'u yok ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Çok sevindim Sami Yen'i kapatmayan TFFyi kutluyorum gerçekten cok ciddiyim...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bizim karar hafif olmuş saha kapatılabilirdi ama kapatamazlar.Aynı olay fener bjk nin başına gelse diğer maç derbi olsa o sahada federasyon kapatamaz kararın gs ile ilgisi yok haftaya derbi olması ile ilgisi var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stad dışı olayında kararın gerekçesi nedir bilmiyorum, araştırmakla da uğraşamam açıkçası. Ama Beşiktaş stadında ki bıçaklama olayına ceza gelmesi tabii ki normal, çünkü ortada bir güvenlik zaafiyeti var. Stada bıçak sokulması kimin sorumluluğundadır ? Beşiktaş kulübü...

Taraftarın kavga etmesi kulübün sorumluluğunda değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Stad dışı olayında kararın gerekçesi nedir bilmiyorum, araştırmakla da uğraşamam açıkçası. Ama Beşiktaş stadında ki bıçaklama olayına ceza gelmesi tabii ki normal, çünkü ortada bir güvenlik zaafiyeti var. Stada bıçak sokulması kimin sorumluluğundadır ? Beşiktaş kulübü...

kavgayı önleyemezsin tamam ama o tente nin üstüne cıkmasını engelleyebilirsin hatta engellemelisin oraya bi adam cıkıp düşersede suçlu olursun

neyse uzatmaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Stad dışı olaylarda Ankara'da oynanan maçta 2 takım ceza aldı. Deplasman takımı olmasına rağmen Beşiktaş almıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Herkes istediğini desin Türkiye de hangi şey doğru oluyorki bence pek fazla şaşırmamak lazım bu karara..Acaba fenerli arkadaşlar aynı şey kendi başlarına gelse bu konuda olduğu kadar ''objektif'' olabilecekler miydi? tabiki şuan ''evet olurduk'' ''biz gördüğmüzü söylüyoruz'' falan diyebilirler ama öle bir ortamda burdaki gs li arkadaşlardan farklı konuşacaklarını düşünmüyorum bikaç gerçekten objektif yorum yapan arkadaşı dahil etmiyorum tabiki bu yoruma neyse sonuç olarak hayırlısı olsun..
    Belkide yine bizimkiler şişe falan atacak 5 maç saha kapanacak bu daha çok işinize gelcek

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Levent Kızıl bu olaya el atamamış tüh yazık oldu şimdi bak. Bursaspor ve Ankaragücü'ne küfür eden Galatasaray taraftarı Tribünden adam atan Galatasaray taraftarı sahası kapanan Ankaragücü.

Standart çok iyi bravo Tff.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Tribünden adam atan Galatasaray taraftarı sahası kapanan Ankaragücü.
    Hala atmak diyosunuz yazık bi videosunu izleyin olayın ondan sonra atmak mı atlamak mı karar verin ankaragücüne gelirsek 4.kez küfürlü tezahürattan gelmiş cezası yanlış olan ne anlamak güç fenerbahçe Sami Yen e gelecek ve o maç seyircili oynanacak ...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Levent Kızıl bu olaya el atamamış tüh yazık oldu şimdi bak. Bursaspor ve Ankaragücü'ne küfür eden Galatasaray taraftarı Tribünden adam atan Galatasaray taraftarı sahası kapanan Ankaragücü.

Standart çok iyi bravo Tff.
    3-4 kez küfürden uyarılan da GS taraftarı dimi ?

Nesil
    2006

Hiçbir stadın kapatılmaması lazım. Çünkü; içeri girerken bizi takımın güvenlik çalışanları değil, polis arıyor. Stada bıçağın girmesini polis sağlıyor kulübün bir suçu yok. Nede olsa kulübün sorumluluğu değil. Devletin sorumluluğu...

Diyarbakırda yaşananlarda kulübün suçu yokki, orada bulunan insanlar yapıyor. Stad kapatılması, hükmen yenilgi alınması yanlış oldu.

Stadlarda küfür ediliyor, bu kulübün sorumluluğu olamaz ki, orada bulunan insanlar yapıyor.

Yazdığım yorum ile bunları belirtiyorsun.

Tribünde kavga çıkarsa buda kulüp sorumluluğudur. Nasıl orada birisi bir kavga yüzünden bıçaklanıyorsa, bu kavgada birisi aşağı düşüyorsa bu kulüp sorumluluğudur. Stadın kapatılması gerekirdi.

Ama ben kapatılmadığı için mutluyum, televizyon karşısında hiçbir zaman seyircisiz maçlardan zevk alamadım kaldı ki, bu bir derbi olduğundan seyircisiz oynatılma cezası verilmedi. Yarın aynı olay Fenerbahçe, Beşiktaş'ın başına gelirse TFF gene aynı kararı verecektir.

Eğer bundan sonraki maç bir anadolu kulübü ile oynansaydı o stad kesinlikle kapatılmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

boşa yapıyoruz tartışmaları gülüp geçeceksiniz, mantık aramayacaksınız verilen kararlarda. çünkü bu T.F.F.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar silinen mesajların hesabını burada değil özel mesaj yoluyla ya da destek merkezi aracılığıyla sormanızı rica ediyorum.
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Bu olay sonunda saha kapansa, bazı ''çılgın'' taraftarlar ezeli rakiplerinin maçlarına giderek tribünlerden atlamaya başlar ve sağ kalırlarsa kendi takımdaşları tarafından gazi muamelesi görürlerdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aynen , olay hiç bitmezdi kendilerini feda ederlerdi .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Aşağı göz göre göre atlarsa ne yapayım kardeşim, gören de kazayla filan düştü veya atıldı sanacak. Resmen elleriyle destekleyerek kendini aşağı atıyor, ki alkollü olduğu yönünde de birçok söylenti var.

...
    Söylenti değil. Gerçek. Hastanede yapılan kontroller sonucunda belirlenmiş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Söylenti değil. Gerçek. Hastanede yapılan kontroller sonucunda belirlenmiş.
    Bu arada onu aynı şekilde döven kişi de sanıyorum Alkollüymüş. Ntv'de dün haberde öyle söylenmişti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bu arada onu aynı şekilde döven kişi de sanıyorum Alkollüymüş. Ntv'de dün haberde öyle söylenmişti.
    İşte bunu atmışlardır. Bende izledim aynı haberi. "2 alkollü taraftarın kavgası" diyordu. atlayan garanti alkollü ama diğerini bilemez kimse. Adamı sahada yakalayamamışlar. Ertesi sabah iş yerinden yakalamışlar. Yani alkol kontrolü yapamazlar.

Alkolün ağızdaki etkisi ertesi güne kadar kalıyormu bilmiyorum tabi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri