normalde hiç olay yaşanmamış olsa ankaragücü puan alır derdim çükü fb tansiyonu yükselmeyen maçlarda küçük takımlara puan kaybediyor.Ama ne zamanki tansiyon yükseldi fenerbahçeli oyuncular büyük takımda olduklarının farkına vararak oynuyor ve maçı alıyorlar. bu akşamda sanki fb rahat rahat maçı alacak gibime geliyor ama gönlüm ankaragücü'nün puan almasından yana... iki takıma da başarılar![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kaynak : HabertürkAnkaragücü amigosu Fatih de Serdar Kırıntılı’ya kötü oynaması ve gol yemesi karşılığında 100 bin dolar önerildiğini söylemiş. Bu iddia benim de kulağıma geldi. Ancak bu konuda yorum yapamayacağım” diye konuştu.
Bize düşen... Kim ne dersin desin; kulaklarımızı tıkayıp işimize bakmak... Sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacağız; Ankaragücünü inşallah eze eze yeneceğiz... Kim ne derse desin; ki şahsen umrumda değil... Hatta bu kadar gürültü ve tantanaya rağmen kazanmak daha keyifli oluyor... Biz kazanalım ve vicdanımız Allah huzurunda rahat olsun da, isteyen istediğini düşünsün...
İ.Melih'e gelince... Fenerbahçe taraftarı "yeri gelince" gereğini yapar diye tahmin ediyorum... Tarih kitapları unutur; Fenerbahçe taraftarı unutmaz...
Haaaa... Oldu ki, sahaya konfetiler yağdı, maç defalarca durdu, oyun kilitlendi ve türlü cinliklerle bir beraberlik çıkardılar...(İ.Melih bu işin üstüne niye bu kadar düşüyor; onu ayrıca merak ediyorum... Onu tanıyanlar der ki, sinekten yağ çıkarır... Menfaati yoksa ölüyor olsan yaralı parmağına merhem çalmaz...) Yani olmaz işler oldu ve biz Ankaragücü'ne takıldık... Kimse heveslenmesin; biz yine şampiyonuz... Bursaspor Beşiktaştan daha iyi bir takım değil ve Beşiktaş haftaya onları Bursa'da yenecektir... Kimse koskoca Beşiktaş'ı çantada keklik görmesin... Sen yıllarca Beşiktaş'a küfret, Çarşı'yı bas; sonra onu çantada keklik belle... Demedi demeyin; biz bugün Ankaragücü'nü yensek te, yenilsek te; haftaya Beşiktaş Bursa'yı Bursa'da yenecektir...
Fenerbahçe kafilesi stada gelirken Bursaspor-Ankaragücü TARAFTARLARININ işbirliği ile stad dışında olaylar çıkmış... Güvenlik güçleri ile holiganlar arasında çıkan olaylar nedeniyle havaya sıkılan biber gazlarından Fenerbahçe kafilesi de etkilenmiş...
Dışarıda Türk polisini taşlayanlar şimdi "şehitler ölmez" diye bağırıyor...
Denizli faciasından sonra bir kez daha aynı hataya düşülmeyeceğini düşünüyorum. Futbolcular sezonu koca bir sıfırla kapatmak yerine sene başında ilk hedef olarak konulan lig şampiyonluğu ile kapatmak için sahada deyim yerindeyse "ölümüne" oynayacaklardır. Güvenimiz tam, inancımız tam.
Şimdi İ.Melih Gökçek bilerek gaz bombası sıktırdı takıma desek nasıl olur acaba? Böyle rezalet mi olur yahu, otobüsten nasıl iniyorlardı.
Eminim tüm bu yaşananlar, söylenenler daha da hırslandıracak oyuncuları, beraberlik alabiliriz diye korktuğum tek maç buydu haftalar öncesinden ama şu anda galibiyetten %100 eminim.
"YÜCE ATATÜRK"
Biber Gazı mı :S Olacak şey değil ya .. Uzun zamandır bu kadar hırsla kazanmayı istemiyordum Fenerbahçe'nin kim olduğunu gereken insanlar görecek inş.
Hani Bizans Oyunları diyor ya bazı taraflar, işte bizans oyunun aslı budur.. Şizofreni hastası bir adam çıkıyor, A,B,C planlarını bozduk şimdi de D planlarını bozuyoruz diyor, peşine de böyle şeyler..
Ben de diyorum ki şimdi "Plan yapmayun plan..!"
Melih Gokcek gibi futboldan bir gram anlamayan bir adamin laflarini takmamak gerekiyor aslinda..
Yarin bizim yoneticiler basin toplantisi duzenleyeceklermis gokcek'in aciklamalariyla ilgili..Umarim gereken cevabi verirler..
Maca gelince: Bu maci alacagiz baska yolu yok !!!
Şok Şok Şok !!!
Aziz Yıldırım Ankaragücün'ün 18 kişilik kadrosundaki herkese 1 tane villa sözü vermiş..
Kaynak ; www.bukelemun.org
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Herkese villa mıAdam şampiyon olmaz daha karlı çıkar öyle olsa
![]()
Dk 16 ilk tartışma başladı. Luganonun dudağı patladı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bunu da Fenerbahce yaptı. İlhana dirsek at diye emir vermiş....
TariboWest
Hep Lugano mu patlatıcak.( şakasına dedim hemen içinizden sövmeyin :/
Olay gerçekçi olsun diye böyle yapıyorlar![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mehmet Topuz, 1-0.
1-0 Fener önde.
gol oldu. 1-0 mehmet topuz.
(/s)
Mehmet Topuz, Ankaragücü ; 0 Fenerbahçe ; 1
Gergin olan maç bitmiştir artık. Tebrikler Fenerbahçe![]()
Ankaranın golü ofsayt diye sayılmadı ve ümit özat itirazdan dolayı tribüne gönderildi.
Ümit Özat tribüne yollandı.
Ofsayt mıydı peki ?
Bundan bir kaç saat önce öğrendim, Fenerbahçe bu maçı kazanırsa şampiyon.O kadar kesin durumumuz.
![]()