Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006

Yıllar önce Fenerbahçe sahaya Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz pankartı ile çıkmıştı. Artık mücadele bu noktaya geldi. Fenerbahçe her geçen gün bu maça daha fazla hırslandırıldı. Kupanın kaybedilmeside ekmeğine yağ sürmek değil bal sürmek oldu. Fenerbahçe mutlaka kazanacaktır. Çok rahat bir maç geçirerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yıllar önce Fenerbahçe sahaya Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz pankartı ile çıkmıştı. Artık mücadele bu noktaya geldi. Fenerbahçe her geçen gün bu maça daha fazla hırslandırıldı. Kupanın kaybedilmeside ekmeğine yağ sürmek değil bal sürmek oldu. Fenerbahçe mutlaka kazanacaktır. Çok rahat bir maç geçirerek.
    Hep bu soruyu sormuşumdur kendime. Neden bizim takımımız yenilince iyi oynuyor. Mesela 6-0 lık Gs maçında yanlış hatırlamıyorsam Avrupada kaybetmiştik. Şimdi Trabzon maçı bizi kamçıladı. Son 2 haftayı muhteşem futbolla kazanacağız. Fakat Türkiye Kupası da bizim olsa ne olurdu? Şampiyon olursak sevineceğim ama içimde buruk bir sevinç olacak. Takımdaki aksaklıklar görünmeyecek. Daum takımın başında kalacak. Yedek kulübesindeki Türk oyuncularımız oturmaktan çürüyecek. Fakat şampiyon olursak 1-2 yıldız isim gelecek ve Avrupa hedefi konacak. Yine hüsran olacak. Ben artık Fenerbahcemizin ileriyi düşünmesini istiyorum. İnşallah sene sonunda hayırlısı olur..
    TariboWest

Nesil
    2006

Mesut Yılmaz'a sandıkta görüşeceğiz pankartı asılmış akebinde ki seçimde Mesut Yılmaz kaybetmişti. Bu tarz bir pankartı bu maçta da bekliyorum.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Hep bu soruyu sormuşumdur kendime. Neden bizim takımımız yenilince iyi oynuyor. Mesela 6-0 lık Gs maçında yanlış hatırlamıyorsam Avrupada kaybetmiştik. Şimdi Trabzon maçı bizi kamçıladı. Son 2 haftayı muhteşem futbolla kazanacağız. Fakat Türkiye Kupası da bizim olsa ne olurdu? Şampiyon olursak sevineceğim ama içimde buruk bir sevinç olacak. Takımdaki aksaklıklar görünmeyecek. Daum takımın başında kalacak. Yedek kulübesindeki Türk oyuncularımız oturmaktan çürüyecek. Fakat şampiyon olursak 1-2 yıldız isim gelecek ve Avrupa hedefi konacak. Yine hüsran olacak. Ben artık Fenerbahcemizin ileriyi düşünmesini istiyorum. İnşallah sene sonunda hayırlısı olur..
    Her yenilgi o kulübü biraz daha hırslandırır bir maç sonrası için. Hele iyi bir kadron var ise.

Bu şuna benziyor.

Bu sezon çok fazla farklı sonuçlar gördük.

Aston, Chelsea'dan 7 gol yedi bir sonra ki maçta 2 gol bile çıkmadı.
    Wigan, Tottenham önünde dağıldı, bir sonra ki maçında sanırsam gol olmadı.
    Almanya'da İspanya'da buna benzer sonuçlar hep alındı.

Fenerbahçe'de ki futbolcular kaliteli bunları kendileride biliyor. O yüzden bu mağlubiyetler, başkanların yaptığı bir iki konuşma, taraftarın gösterdiği destek, bunlara sebep oluyor.

Mesaj Yetkileri