Carlos Vela ya da Pazzini. Pazzini sağ açıkda oynayabiliyor
Man.Utd Doktorları Wayne Rooney'in Yaklaşık 1.5 ay kadar sahalardan uzak kalacağını bildirdi.
kötü haber ama manunun kadrosunda rooneyin yerini dolduracak adamlar var
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
defoe daha iyi owenden..
Muhammed bu sezon iyi transferler yaptı ama son hamlesi yanlış.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tomasz bence ManU'ya yakışacak bir kaleci değil. Reel hayatta peter schmeichel'dan sonra kalede hiç istediğini bulamamıştı ManU. Barthez, Tim Howard vs. Tam Van Der Sar ile düzelmişken bence Tomasz'a kaleyi teslim etme. Bence reel hayatta da Ferguson Tomasz'ı kullanmayacak.
Ayrıca kaleden kaleye degajla gol yiyen bir kaleci bu Tomasz![]()
Sebastıan Frey ya da Renan kaledeki sıkıntıyı giderir.
Oyunda Tomasz çok iyi niye öyle diyorsun, ben hep onu kullaniyorum Manuda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse satmişsin en iyis akinfeev veya espanyoldaki cameronlu kaleciyi al.
Satmadım Yahu Tomasz hale Manu.Utd'nin kalecisi ve maçlara onunla çıkıyorum maçlara ve performansı çok iyi çok memnunum böyle devam ederse uzun süre Man.Utd'nin kalesini devredeceğim ona..
3üzde yenmişsiniz beklenilen olmuş tebrikler
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Tebrikler Mehmet güzel bir galibiyet almışsıN...
3ünüze de tebrikler![]()
Teşekkürler ama bu sene de lige ambargo koyacağız![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ya ne kadar güzel sizleri zevk alarak takip ediyorum ama böyle turnuvaları bizimde düzenleme şansımız katılma şansımız yok mu..örneğin tkl diye bişey gördüm o nedir nasıl kayıt oluruz..
Bitti TKL. Ayrıca ona katılacakları yönetim seçiyor. Ortak kariyeri ise hepiniz düzenleyebilirsiniz.
Fırtına gibi başlamışsınız CL'ye.Onun dışında Lig de güzel gidiyor.![]()
???devam etmeyecek misin yazmaya???
eeee devamı nerde bunun![]()
cok zevkli gidiyordu bir aciklama yapilsa devam edecek mi etmeyecekmi
Devam edecek arkadaşlar...Bu aralar turnuva başladı ve benimde inceleme işleri vardı.Ondan devam edemedik.Her an devam edebiliriz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
sabırsızlıkla bekliyoruz...