ıste budur bravo manu
ıste budur bravo manu
Hadi Aygün salla İngiltere'yi![]()
Chelsea'yi kutlayan yok
zaten galibiyetlerden sıkıldık yaa![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aygün'ün işi bitti. Liverpool !!!!
Manu ecel terleri dökecek..Bu maç Liverpoolun FORZA LİVERPOOL!..
Destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Manchester maçına paf takımla çıkma planlarım var,biraz zevkli olsun![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Devam ediyoruz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aygün beni şaşırtıyorsun![]()
Manu Kume duser benden soylemesiBenim yerime alacak adam mi kalmadi yahu Aygun'u almisiniz
Saka bir yana basarilar arkadaslar..
Ronaldo Paylaşılamıyor
Liverpool ve Chelsea arasında kıyasıya rekabet bu kez de C.Ronaldo transferi ile ortaya çıktı.
Liverpool Ronaldo için 85 trilyon önerirken Chelsea'de boş durmadı ve aynı teklifi Manu'ya onlarda iletti, Muhammed Hoca'nın demecine göre "Ronaldo için tüm transfer bütçemi kullanmaya hazırım ! " dedi.
İleriki günlerde bu transfer tam olarak netlik kazanacak...
Bakalım Chelsea mi ? Liverpool mu ?
chelsea alır...![]()
Bu Manu ne yapıyor anlamış değilim..Önce oyunun gelecek vadeden defansı Piqueyi sattı sonrada Ronaldoyu satacak..Hadi bakalım hayırlısı bir bildiği vardır..benim tahminim Liverpool
Chelsea alır.
Manu'lu RAFİNHA'da LİVERPOOL YOLUNDA !!!
Manchester United'ın 2 sezon önce transfer ettiği Rafinha Liverpool yolunda.
Pique'den sonra Rafinha'nın da peşine düşen Liverpool bu transfer için 45 trilyon'u gözden çıkardığı iddaa ediliyor.
Bazı kara dosyalar var ve bunları açmak istemiyorum. Bu kara dosyaları açarsam Murat Özdemir çok zor durumda kalır. Transfer döneminde Liverpool'un istediği oyuncuların peşine düşen Chelsea ligde gereken cevabı alacaktır. Bu kara dosyalar yakında Telegol'de..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Son dönemlerde basında çıkan Daniel Alves Chelsea'ye doğru haberlerine Liverpool'dan yanıt geldi. Chelsea'yi oyuncunun aklını karıştırmakla suçlayan Muhammed Kaptan,Chelsea'yi UEFA'ya şikayet edeceklerini açıkladı. Ayrıca Chelsea'nin çok istemesi halinde Daniel Alves'in resmini gönderebileceğini açıklayan Muhammed Kaptan; hem bütçe,hem kadro olarak ligin en iyi ekibiyiz,biz istemediğimiz sürece kimse bizden oyuncu alamaz diyerek Chelsea'nin Daniel Alves umutlarına son verdi.
Daniel Alves'in Chelsea'ye gönderdiği fotoğrafı
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aygün ne yapıyosun senPique gibi adamı satmışsın.Ronaldoyu da satarsan istifa et
![]()
Yalanlama !!!
Chelsea menejeri Liverpool menejerinin yaptığı açıklamalar üzerine kulübün resmi sitesinden jet bir yalanlama yaptı.
Murat Özdemir açıklamasında hiç bir kirli işte bulunmadık bulunmayız da, eğer böyle birşey varsa bunu ancak Liverpool yapar, dedi ve bir anda tüm Liverpool'luların tepkisini aldı.
Arsenal kulüp binasında hareketlenmeler var.Gelişmeler birazdan...
Şok !!! Arsene Wenger Kovuldu
Arsenal resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Menajer Arsene Wenger'in görevine son verildi.Bu gelişme camiada şok etkisi yarattı.Haber Eurosport da altyazı olarak da geçti
Kulüpten edinilen bilgiye göre yeni teknik direktör arayışlarına hemen başlandı.Kulislerde iki ismin adı geçiyor.
Bunlar Felipe Scolari ve Emre Sürücü. Yönetim bu ikim isim için ikiye bölündü.Tecrübe ve üne önem veren yöneticiler Scolari ismini destekliyor.Ancak başkan Peter Hill-Wood'un da bulunduğu büyük bir çoğunluk yeni Menajer'in Emre Sürücü olmasını çok istediği kulüpten sızan bilgiler arasında.
Emre Sürücü ile anlaşma zemini arayan Arsenal, bu transferi 1-2 hafta içinde bitirmeyi umuyor.Eğer bu transfer gerçekleşmezse yedekte tutlan Scolari idmanlara başlayacak
Kaynak:Reuters