büyük ihtimalle doğrudur kariyerinin hiçbiryerinde bu kadar maç temposu olmamıştır buna alışık olmayan bir adam yalnızca 4-5 ayda 30 üstü maça çıktı
edit: 38 maça çıkmış
büyük ihtimalle doğrudur kariyerinin hiçbiryerinde bu kadar maç temposu olmamıştır buna alışık olmayan bir adam yalnızca 4-5 ayda 30 üstü maça çıktı
edit: 38 maça çıkmış
Henüz hazır olmayan Ziegler'in gelir gelmez oynatılmasının arkasında birşeyler vardı zaten. Demekki sebebi buymuş, keşke Aykut hoca bunu basın toplantılarında direk açıklasaydı dabu kadar spekülasyon ortaya atılmasaydı
Futbolcular o kadar yoruluyor mu yahu hadi basketbol veya bisiklet de filan normalde futbolda şaşırdım doğrusu
Keşke Kuyt'ı veya Cristian'ı da dinlendirmeyi düşünseydik malum Hasan'a yakın veya ondan daha fazla oynadılar ve oynamaya devam ediyorlar, sonuçta onlar da insan.
...
Aziz Yıldırım'dan kendisini görüntüleyen gazetecilere: "Böyle koşmak size yakışmıyor. Maymun gibi koşturuyorsunuz. Tamam çektiniz ve bitti."
Nerde söyledi ?
Takımla birlikteyken mi söyledi ?
Takımla beraberken söylemiş.
İsyanı doğru ama benzetmesi yanlış
Genel olarak bir soru sormak istiyorum beyler :
Süper Lig 2.liği
TR Kupası Şampiyonluğu
UEFA Avrupa Liginde en az çeyrek final
Sizce başarılı bir sezon olurmu ?
@erdem344
Benim için başarı önemli değil sahadaki futbol önemli.Yunanatistanda 2004 avrupa kupasını aldı.Gördük nasıl futbolla bütün dünyanın tepkisini cekmişti.
Fenerbahce futbol oynamıyor.Gerçi şu 3 maçtır biraz kıpırdama var ofansif oyun anlamında bakıcaz.
Zaten iyi futbol oynarsan başarıda gelir.
4-4-2 geçse harika olucak işte.
Nasıl yaptığın değil, ne yaptığın önemli.. Kimse iyi oynadınız diye sizi 20 yıl sonra hatırlamaz.
Ha bana sorarsan başarı değildir, şu kadroyla Türkiyede Şampiyonluk kazanılması gerekir, onun dışında kalanlar başarıdır..
Genele bakmak gerekirse de geçen 3 yıl içinde Aykut Kocaman %51 başarılı %49 başarısızdır
Kesinlikle başarıdır, ama bu başarıyı elde ederken ne yaptığın da önemli. Takım 3 ay boyunca sürekli kaos yaşamış, futbolcularla sorun yaşamış, taraftar artık isyan bayrağını çekmiş, 3 maç bile iyi furbol oynanmamış. Yani takım genel olarak başarılı görülebilir ama işin diğer tarafını görmek lazım. bizden ne kadar süre istediyseler verdik hala bize güven veren bir takım yok ortada. Yoksa biz zaten yıllardır ligde 2. liği alıyoruzve Türkiye Kupasını da kimsenin salladığı yok Bursa ve Sivas bile bize kasmadı.
uefada hedef final deyip ceyrel finalde elenilirse bence basarisizliktir.. ligi zaten unutun bu saatten sonra.. tr kupasi sampiyonlugununda benim icin bir önemi yok süper lige teselli olamaz..
Abdullah Kiğılı: 'Meireles'e en ağır ceza verilecek...
Portekiz Milli Takımı'nda neden bunları yapmıyor?
(TRTSPOR)
Aziz Yıldırım dün GFB pankartlarını stada aldırtmamıs.İki tarafta kendinden soguttu şu aralar.Bende Gfb destekcisi degilim ancak sen kim oluyorsunda taraftarın yalnızca taraftar grubu adı yazılı olan pankartlara el koyabiliyorsun.Ne sana bir laf var ne de herhangi bir tahrik edici birşey.
şu son aziz yıldırım , gfb savaşıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum , istifa denecekse zaten taraftar stadda der , sadece fenerbahçeyi düşünen taraftarlar yapsın ama bunu. sefa denilen adam geçenlerde çıkıp mehmet ali aydınları falan övmedi mi ? yanlış mı hatırlıyorum ? o adamın neye hizmet ettiği belli değil , onun için aziz yıldırım'ın ne bunlara küfür etmesine , ne de etkinliklerini engellemesine kızamıyorum.
ayrıca o sefa geçen sene gittiğim bir maçta , arkasını dönüp 15-16 yaşındaki çocuklara ana avrat küfür edip , tezahürat yapmalarını engellediğinde benim için bitmişti , zaten kötü yönetiyor tribünleri , berbat yani , çoğu maçta benim uykum geliyor bir başlıyolar şimdi hatırlayamadığım , sözleri güzel ama temposu ninni gibi olan marşa 15 dakika , takım uyuyor , tribünler uyuyor , ben uyuyorum ... neyse azalarak biterler inşallah.
edit: harf hatası
Drogbanın köyünde FENERBAHÇE formalı afrikalı çocuk var![]()
![]()
![]()
21 Şubat Fenerbahçe - BATE
24 Şubat Fenerbahçe - Kasımpaşa
20 Şubat GS-Schalke
25 Şubat GS-Ordu
Bu fikstürü kim hazırladıysa Allah'ından bulsun..
Neyse en azından lig maçları ertelenmemiş iyi tarafından bakmak lazım : )
...
27 Şubat Fb - 1461 maçı var, onu da dikkate almışlardır herhalde.
Formalite maçı o maç.
Formalite olması bir şey değiştirmiyor sonuçta maç. 3 kulvarda mücadele ediyoruz derken bunların göze alınması gerekiyor.
bu tezahurat kismina aynen katiliyorum. uyutan bir ninni bulmuslar soyleyip duruyorlar. TV basinda biz rahatsiz oluyorsak sahadakileri dusunemiyorum. ozellikle basket maclarinda o ayni grup ayni marslari soyluyor. hic hos degil, gaza getiren bir sey de degil, resmen takimi sabote eden bir sey gibi. takimin oldugu kadar amigolar da dip yapmis durumda. ben zaten uzun uzun tezaruhatlara karsiyim, kucuk bir grup disinda hickimse buna katilmiyor. daha kisa daha cok katilimci saglayacak gaz veren sloganlar olmali. obur turlu tam olarak ninniye donuyor. bir ara GS taraftari bunu yapiyordu, yeni stadla bundan bir sekilde kurtuldular. simdi cok daha dinamikler. eski halimize donmeliyiz taraftar olarak, atesleyici taraftarimizdan eser kalmadi her ne kadar ic acici bir futbol ya da basket oynamiyor olsak da![]()
tamamen formalite olan bir maç için bence fikir almalılardı kulüpten. Sonuçta uefa'da maçı olan takımlar persembe oynadıklarından neredeyse her zaman haftanın son maçını yapıyorlar. 2 takımımız var avrupada TFF'ninde onlara biraz destekj olması gerekiyor fikstür gibi konularda. 11 oyuncunun 11'i de yedeklerden oluşacak o maç,bunu sağır sultan bile biliyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
TFF savunuculuğu yapacak değilim, anlatmaya çalıştığım şey şuydu, fikstür hazırlarken her detayı dikkate alıyorlardır herhalde, bu fikstür formalite olmadan önce mi hazırlandı sonra mı bilmiyorum, 1461'i nasıl etkiler başka bir gün olması o konuya da pek bakmadım, sadece yapılan Gs - Fb kıyasında ekstra 1 maç daha olduğunu belirtmek istedim.
tamam da biz 25 inde lig maçını 27 sinde Türkiye Kupası'nı oynasak hiçbir sıkıntı olmazdı ne bizim açımızdan ne de 1461 Trabzon açısından.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Rakip başka olsa sıkıntı olmazdı ama fikir alma meselesinde tıpkı size olduğu gibi onlara da sormak durumundalar, onların da cevabını tahmin ediyoruz hepimiz herhalde. Kasıt varsa bence de hazırlayan Allah'ından bulabilir, ben sadece farklı bir açıdan bakmak istedim olaya o kadar.