Sayfa 319 / 447 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
9,541 ile 9,570 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

büyük ihtimalle doğrudur kariyerinin hiçbiryerinde bu kadar maç temposu olmamıştır buna alışık olmayan bir adam yalnızca 4-5 ayda 30 üstü maça çıktı

edit: 38 maça çıkmış

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Henüz hazır olmayan Ziegler'in gelir gelmez oynatılmasının arkasında birşeyler vardı zaten. Demekki sebebi buymuş, keşke Aykut hoca bunu basın toplantılarında direk açıklasaydı dabu kadar spekülasyon ortaya atılmasaydı

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Futbolcular o kadar yoruluyor mu yahu hadi basketbol veya bisiklet de filan normalde futbolda şaşırdım doğrusu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keşke Kuyt'ı veya Cristian'ı da dinlendirmeyi düşünseydik malum Hasan'a yakın veya ondan daha fazla oynadılar ve oynamaya devam ediyorlar, sonuçta onlar da insan.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Keşke Kuyt'ı veya Cristian'ı da dinlendirmeyi düşünseydik malum Hasan'a yakın veya ondan daha fazla oynadılar ve oynamaya devam ediyorlar, sonuçta onlar da insan.
    Onları geç biz de insanız, ne suçumuz var her maç kalp krizi riskiyle izliyoruz maçları.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aziz Yıldırım'dan kendisini görüntüleyen gazetecilere: "Böyle koşmak size yakışmıyor. Maymun gibi koşturuyorsunuz. Tamam çektiniz ve bitti."

Nerde söyledi ?

Takımla birlikteyken mi söyledi ?

Takımla beraberken söylemiş.

İsyanı doğru ama benzetmesi yanlış

Genel olarak bir soru sormak istiyorum beyler :

Süper Lig 2.liği

TR Kupası Şampiyonluğu

UEFA Avrupa Liginde en az çeyrek final

Sizce başarılı bir sezon olurmu ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@erdem344

Benim için başarı önemli değil sahadaki futbol önemli.Yunanatistanda 2004 avrupa kupasını aldı.Gördük nasıl futbolla bütün dünyanın tepkisini cekmişti.

Fenerbahce futbol oynamıyor.Gerçi şu 3 maçtır biraz kıpırdama var ofansif oyun anlamında bakıcaz.

Zaten iyi futbol oynarsan başarıda gelir.

4-4-2 geçse harika olucak işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Nasıl yaptığın değil, ne yaptığın önemli.. Kimse iyi oynadınız diye sizi 20 yıl sonra hatırlamaz.

Ha bana sorarsan başarı değildir, şu kadroyla Türkiyede Şampiyonluk kazanılması gerekir, onun dışında kalanlar başarıdır..

Genele bakmak gerekirse de geçen 3 yıl içinde Aykut Kocaman %51 başarılı %49 başarısızdır

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Genel olarak bir soru sormak istiyorum beyler :

Süper Lig 2.liği

TR Kupası Şampiyonluğu

UEFA Avrupa Liginde en az çeyrek final

Sizce başarılı bir sezon olurmu ?
    Kesinlikle başarıdır, ama bu başarıyı elde ederken ne yaptığın da önemli. Takım 3 ay boyunca sürekli kaos yaşamış, futbolcularla sorun yaşamış, taraftar artık isyan bayrağını çekmiş, 3 maç bile iyi furbol oynanmamış. Yani takım genel olarak başarılı görülebilir ama işin diğer tarafını görmek lazım. bizden ne kadar süre istediyseler verdik hala bize güven veren bir takım yok ortada. Yoksa biz zaten yıllardır ligde 2. liği alıyoruz ve Türkiye Kupasını da kimsenin salladığı yok Bursa ve Sivas bile bize kasmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

uefada hedef final deyip ceyrel finalde elenilirse bence basarisizliktir.. ligi zaten unutun bu saatten sonra.. tr kupasi sampiyonlugununda benim icin bir önemi yok süper lige teselli olamaz..

Abdullah Kiğılı: 'Meireles'e en ağır ceza verilecek...
    Portekiz Milli Takımı'nda neden bunları yapmıyor?
    (TRTSPOR)

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım dün GFB pankartlarını stada aldırtmamıs.İki tarafta kendinden soguttu şu aralar.Bende Gfb destekcisi degilim ancak sen kim oluyorsunda taraftarın yalnızca taraftar grubu adı yazılı olan pankartlara el koyabiliyorsun.Ne sana bir laf var ne de herhangi bir tahrik edici birşey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu son aziz yıldırım , gfb savaşıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum , istifa denecekse zaten taraftar stadda der , sadece fenerbahçeyi düşünen taraftarlar yapsın ama bunu. sefa denilen adam geçenlerde çıkıp mehmet ali aydınları falan övmedi mi ? yanlış mı hatırlıyorum ? o adamın neye hizmet ettiği belli değil , onun için aziz yıldırım'ın ne bunlara küfür etmesine , ne de etkinliklerini engellemesine kızamıyorum.

ayrıca o sefa geçen sene gittiğim bir maçta , arkasını dönüp 15-16 yaşındaki çocuklara ana avrat küfür edip , tezahürat yapmalarını engellediğinde benim için bitmişti , zaten kötü yönetiyor tribünleri , berbat yani , çoğu maçta benim uykum geliyor bir başlıyolar şimdi hatırlayamadığım , sözleri güzel ama temposu ninni gibi olan marşa 15 dakika , takım uyuyor , tribünler uyuyor , ben uyuyorum ... neyse azalarak biterler inşallah.

edit: harf hatası

Drogbanın köyünde FENERBAHÇE formalı afrikalı çocuk var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

21 Şubat Fenerbahçe - BATE
    24 Şubat Fenerbahçe - Kasımpaşa

20 Şubat GS-Schalke
    25 Şubat GS-Ordu

Bu fikstürü kim hazırladıysa Allah'ından bulsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyse en azından lig maçları ertelenmemiş iyi tarafından bakmak lazım : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

27 Şubat Fb - 1461 maçı var, onu da dikkate almışlardır herhalde.

Formalite maçı o maç.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Formalite olması bir şey değiştirmiyor sonuçta maç. 3 kulvarda mücadele ediyoruz derken bunların göze alınması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    ayrıca o sefa geçen sene gittiğim bir maçta , arkasını dönüp 15-16 yaşındaki çocuklara ana avrat küfür edip , tezahürat yapmalarını engellediğinde benim için bitmişti , zaten kötü yönetiyor tribünleri , berbat yani , çoğu maçta benim uykum geliyor bir başlıyolar şimdi hatırlayamadığım , sözleri güzel ama temposu ninni gibi olan marşa 15 dakika , takım uyuyor , tribünler uyuyor , ben uyuyorum ... neyse azalarak biterler inşallah.

edit: harf hatası
    bu tezahurat kismina aynen katiliyorum. uyutan bir ninni bulmuslar soyleyip duruyorlar. TV basinda biz rahatsiz oluyorsak sahadakileri dusunemiyorum. ozellikle basket maclarinda o ayni grup ayni marslari soyluyor. hic hos degil, gaza getiren bir sey de degil, resmen takimi sabote eden bir sey gibi. takimin oldugu kadar amigolar da dip yapmis durumda. ben zaten uzun uzun tezaruhatlara karsiyim, kucuk bir grup disinda hickimse buna katilmiyor. daha kisa daha cok katilimci saglayacak gaz veren sloganlar olmali. obur turlu tam olarak ninniye donuyor. bir ara GS taraftari bunu yapiyordu, yeni stadla bundan bir sekilde kurtuldular. simdi cok daha dinamikler. eski halimize donmeliyiz taraftar olarak, atesleyici taraftarimizdan eser kalmadi her ne kadar ic acici bir futbol ya da basket oynamiyor olsak da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Formalite olması bir şey değiştirmiyor sonuçta maç. 3 kulvarda mücadele ediyoruz derken bunların göze alınması gerekiyor.
    tamamen formalite olan bir maç için bence fikir almalılardı kulüpten. Sonuçta uefa'da maçı olan takımlar persembe oynadıklarından neredeyse her zaman haftanın son maçını yapıyorlar. 2 takımımız var avrupada TFF'ninde onlara biraz destekj olması gerekiyor fikstür gibi konularda. 11 oyuncunun 11'i de yedeklerden oluşacak o maç,bunu sağır sultan bile biliyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    tamamen formalite olan bir maç için bence fikir almalılardı kulüpten. Sonuçta uefa'da maçı olan takımlar persembe oynadıklarından neredeyse her zaman haftanın son maçını yapıyorlar. 2 takımımız var avrupada TFF'ninde onlara biraz destekj olması gerekiyor fikstür gibi konularda. 11 oyuncunun 11'i de yedeklerden oluşacak o maç,bunu sağır sultan bile biliyor.
    TFF savunuculuğu yapacak değilim, anlatmaya çalıştığım şey şuydu, fikstür hazırlarken her detayı dikkate alıyorlardır herhalde, bu fikstür formalite olmadan önce mi hazırlandı sonra mı bilmiyorum, 1461'i nasıl etkiler başka bir gün olması o konuya da pek bakmadım, sadece yapılan Gs - Fb kıyasında ekstra 1 maç daha olduğunu belirtmek istedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tamam da biz 25 inde lig maçını 27 sinde Türkiye Kupası'nı oynasak hiçbir sıkıntı olmazdı ne bizim açımızdan ne de 1461 Trabzon açısından.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rakip başka olsa sıkıntı olmazdı ama fikir alma meselesinde tıpkı size olduğu gibi onlara da sormak durumundalar, onların da cevabını tahmin ediyoruz hepimiz herhalde. Kasıt varsa bence de hazırlayan Allah'ından bulabilir, ben sadece farklı bir açıdan bakmak istedim olaya o kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Rakip başka olsa sıkıntı olmazdı ama fikir alma meselesinde tıpkı size olduğu gibi onlara da sormak durumundalar, onların da cevabını tahmin ediyoruz hepimiz herhalde. Kasıt varsa bence de hazırlayan Allah'ından bulabilir, ben sadece farklı bir açıdan bakmak istedim olaya o kadar.
    tamam da burada soracağı tek kulüp biziz. 1461 'in maçının değiştiği yok ki o yerinde kalıyor sadece biz 3 günde 2 maç yapmış olacağız. başka sıkıntı yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    tamam da burada soracağı tek kulüp biziz. 1461 'in maçının değiştiği yok ki o yerinde kalıyor sadece biz 3 günde 2 maç yapmış olacağız. başka sıkıntı yok.
    Ben kupa maçına fazla takılmışım, bu durumda dediğin mantıklı. Yönetiminiz bunun için başvuru yapsa büyük ihtimal olumlu sonuç alırdı, tff işgüzarlık yapmış resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

TFF savunuculuğu yapacak değilim, anlatmaya çalıştığım şey şuydu, fikstür hazırlarken her detayı dikkate alıyorlardır herhalde, bu fikstür formalite olmadan önce mi hazırlandı sonra mı bilmiyorum, 1461'i nasıl etkiler başka bir gün olması o konuya da pek bakmadım, sadece yapılan Gs - Fb kıyasında ekstra 1 maç daha olduğunu belirtmek istedim.
    lig fikstürleri hafta başı açıklanıyor dite biliyorum yani en fazla 1 hafta önce.ve sizi anlıyorum çok yapıcı konuştugunuzun farkındayım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri