Sayfa 322 / 436 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
9,631 ile 9,660 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben olsam kulüple ilişkisini kesmem, kesin GS ile falan anlaşmıştır o yüzden böyle yapıyordur. Antremanlara alıp hiçbir müsabakaya dahil etmeyeceksin, sözleşmesini bitirene kadar parasını alıp boş boş otursun, arkadaşları tarafından dışlansın, taraftar tarafından hedef haline getirilsin. Ondan sonra aklı başına gelir, en sonunda da sözleşmesini yenilemeyip serbest bırakırsın.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben olsam kulüple ilişkisini kesmem, kesin GS ile falan anlaşmıştır o yüzden böyle yapıyordur. Antremanlara alıp hiçbir müsabakaya dahil etmeyeceksin, sözleşmesini bitirene kadar parasını alıp boş boş otursun, arkadaşları tarafından dışlansın, taraftar tarafından hedef haline getirilsin. Ondan sonra aklı başına gelir, en sonunda da sözleşmesini yenilemeyip serbest bırakırsın.
    Kusura bakma ve yanlış anlama ama bunu yapmak insanlığa sığmaz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Usta yemin ederim korktum şunu okuyunca sana bir hata falan yapsak yandık yemin ederim

Adamı öldürsen daha iyiydi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kusura bakma ve yanlış anlama ama bunu yapmak insanlığa sığmaz.
    Ama bunu yapan sporcu yıllardır neden bu şekilde davranmıyordu da birden böyle mesajlar çıktı ortaya. Kesinlikle başka bir takımla anlaşmış ve bedavaya ayrılmanın yollarını arıyor, şimdi onu kovarsan ödül olur ben tam aksine ceza alması gerektiğini düşünüyorum.

İnsanlık olayına gelince yıllardır sporcusu olduğun bir kulübü ve taraftarlarını bu şekilde aşağılamak insanlığa sığar mı? Geçen sene taraftarın o kadar kışkırtıldıktan sonra ne hale geldiğini hepimiz gördük.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Usta yemin ederim korktum şunu okuyunca sana bir hata falan yapsak yandık yemin ederim

Adamı öldürsen daha iyiydi.
    Çok tehlikeli adamımdır . Şaka bir yana bunlar sadece lafta, yönetici olsam böyle bir şey yapamazdım herhalde. Ama öylece kovulması bana mükafat gibi geliyor napıyım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Siz bir müdürün emri altında çalışırken karşı firmayı övüpte kendi müdürünüz hakkında seviyesizce söylemlerde bulunursanız herkes yediğiniz ekmeği haram eder. Çünkü her ne kadar çalışarak o parayı kazansanız bile ortada bir ihanet vardır...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bir sporcunun spor hayatını bitirmek ne spor ahlakına sığar ne de insanlığa.

Bir yanlış yapmışsa -ki yaptığı ortada-, üzerine yine yanlışla gitmek doğru değil. Küçük hesaptır bunlar, benim Fenerbahçem'e yakışmaz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bir sporcunun spor hayatını bitirmek ne spor ahlakına sığar ne de insanlığa.

Bir yanlış yapmışsa -ki yaptığı ortada-, üzerine yine yanlışla gitmek doğru değil. Küçük hesaptır bunlar, benim Fenerbahçem'e yakışmaz.
    Tabiki haklısın, koskoca kulüp böyle küçük hesaplar peşinde koşmaz, yakışmaz da. Onlar tamamen benim şahsi fikirlerim .

geçen hafta real- gs ilk maçından önce ntvspor'da 10 yıl önce 3-2 biten maçı yayınladılar. maçı beklerken ben de takıldım. eski görüntüleri izlerken insanda oluşan tuhaf nostalji havası bir yana güzel bir maçmış.

real'in başında del bosque var. maçın büyük kısmında gs, fatih akyel'le bindirdikçe bindiriyor sağdan. gol geleceği o kadar açık ki. del bosque ise müdahale etmiyor düşünmüyor bile. doğru bildiği bir sistem var sahada ve onu uygulamaktan bir an olsun vaz geçmiyor. sonuç olarak o maçı kaybediyor.

işte bu günün gözüyle o maçı izlerken anladım, bu adama neden "yeniköy kasabı" dediğimizi. bu adama başarısız diyecek bir allahın kulu olamaz. şampiyonlar ligi, ispanya ligi, dünya kupası kazanmış bir teknik adam bu. bizim anlayamadığımız şey işte yukarıdaki gibi bir sistem takımı olmaktı.

bizde lafa geldiği zaman herkezin ağzındadır. ama tek kötü sonuç yaşansa teknik direktör linç edilir hep birlikte. o gün biz olsak," bu adam oyun okumayı beceremiyor", "gitsin","kenarda öyle seyrediyor", "gitsin", "biz görüyoruz o görmüyor", "gitsin" gibi çok sağlam (!) argümanlarımızla yerle yeksan etmiştik bosque'yi. hem ona hem rijkaard'a öyle yapmadık mı daha sonra!

oysa bize iyi olduğu öğretilen teknik direktörlük şekli böyle değildi. milne hiçbir zaman daum'un gördüğü saygıyı görmedi kamuoyu oluşturucular tarafından. bize kenarda kıpır kıpır, yerinde duramayan, oyuna sanki oyuncuymuş gibi dahil olan teknik direktörleri sevmemiz öğretildi. mustafa denizli öyle büyük hocaydı ki mesela, büyük maçlarda muhakkak bir süpriz kadro hamlesi yapar maçı alırdı. terim öyle hakimdi ki oyuncularına öl dese ölürlerdi. bize sadece bunları takdir etmemiz öğretildi.

halbuki bu adamlar aslında ne kadar değerliyseler; bosque, milne gibi adamlar da en az onlar kadar değerliydi. bir kere onlara gereken zamanı ve ortamı vermeyi başarırsanız; başarıları daha kalıcı oluyordu.

ben bu iki tip antrenörlük felsefesini sistemciler ve mentörler olarak sınıflandırıyorum. günümüzün en iyi sistem takımı barcelona'yı buraya getiren guardiola'yı sistemci; öte yandan gittiği her takımda farklı oyun anlayışlarıyla başarıya ulaşmayı başaran morinho'yu mentör olarak düşünürseniz sınıflandırmayı daha iyi anlarsınız.

aykut kocaman'ın bu iki anlayışa bakarsak iyi bir sistemci olduğunu düşünüyorum. bu adamın takımının beğenirsin beğenmezsin bir sistemi muhakkak olur. bu adamın takımındaki hiçbir oyuncu 10 km ortalamanın altında koşmaz. bu adamın takımındaki her oyuncunun görev tanımı açık bir şekilde tanımlanmıştır.

tüm bunların üstüne aykut hoca genç yıldız adaylarına şans vermeyi sever. bu yıl salih uçan'ı son derece güzel bir şekilde kadroya monte etti. bu adama görev verdiğiniz her yıl yeni bir genci takıma monte etmeye gayret edeceğine emin olabilirsiniz.

özellikle fenerbahçe tarihinde bu kadar uzun görev alan ilk sistemci teknik direktördür kocaman. fb daha önce löw, hiddink gibi sistemcilere tahammül edemedi. pareira'yı ise futbolumuzun yönetim anlayışından hazetmedinden kaçırdı fb. ilk kez bir sistemci bu kadar uzun süre takımın başında ve tarihimizde ilk kez uefa kupasını almaktan bu kadar ciddi bahsediyoruz. bu bir tesadüf olamaz.

kocaman 11/04/2013 tarihi itibarı ile başarılı bir hocadır. bu gün ileriye baktığımızda uefa, lig ve türkiye kupalarını alabilme ihtimali güçlü olan takımın hocasıdır. hiç kuşkusuz bu 3 kupayı da alırsa kendisini başka bir yere konumlandıracaktır kamuoyu gözün de. öte yandan hiç birini alamayabilir de!

uefa'da yarı finalde ya da finalde kaybedebilir, şampiyonluğu gs kazanabilir, tüm bunlarla uğraşırken türkiye kupasını dahi kaybedebilir de. işte benim korkum bu durum gerçekleşirse olabilecekler.

türk futbol kamuoyu yaratıcıları kazanmak dışında hiç bir şey başarı olarak görmez, ya da lanse etmezler. telegol anında kocaman'ın kötü kararlarını masaya yatırır. kulüp muhaliflerinden biri ne bileyim mesela selim soydan çıkıp "fenerbahçe için şampiyonluk dışında her sonuç başarısızlıktır" der vs. zaten bu yüzden kalıcı başarılar kazanamıyoruz yıllardır.

şunun adını açık ve net olarak koymak gerekir. bana göre, kocaman bu yıl 3 kupayı da alamasa bile, bu kupalarda takımını gücünün son damlasına kadar savaştıran hoca olarak başarılıdır ve görevine devam etmelidir.

aksi bir durum kendini tekrar etmektir. ve bu karar fenerbahçe için iyiye ya da kötüye tarihi bir dönüm noktası olacaktır!

Ekşide gördüm güzel yazı olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Lazio maç konusuna da yazmıştım bunu. Şu ana kadar 53 resmi maç yapmışız. 6 Süper Lig + 2 Türkiye Kupası yarı finali + 2 Avrupa Ligi yarı finali ile birlikte bu sezon en az 63 resmi maç garanti oldu. Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi'nde finale kalınması durumunda da sezonu 65 maçla kapatacağız.

10 Şubat'taki Mersin İdman Yurdu maçı ile başlayıp, milli maç arası öncesi 17 Mart Antalyaspor maçına kadar süren hafta içi-hafta sonu maç periyodu milli maç arasından sonra 31 Mart'taki Akhisar Belediyespor maçıyla tekrar başlamıştı. Bu tarihler arasında her hafta içi ve hafta sonu maç yaptı takımımız. 31 Mart'taki Akhisar Belediyespor maçından bugüne kadar da her haftaiçi ve hafta sonu maç yaptık. Ve bu tempo şimdilik 4-5 Mayıs'ta oynanacak olan 32. hafta İBB maçına kadar devam edecek. Türkiye Kupası'ndaki Eskişehirspor rövanş maçının tarihi henüz belli değil. Büyük ihtimalle o maç da 8 Mayıs'ta oynatılır. Böyle olursa eğer; 31 Mart'ta Akhisar Belediyespor maçı ile başlayan bu hafta içi-hafta sonu temposu 33. Haftadaki (12 Mayıs) Galatasaray maçına kadar sürecek. Avrupa Ligi'nde finale kalınması durumunda ise (final 15 Mayıs'ta) Süper Lig sezonunu bu programla bitireceğiz (34. Hafta 18-19 Mayıs'ta). Türkiye Kupası'nda da finale kalınması durumunda o da eklenecek en sona.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Biraz daha uğraşsak NBA takımlarını yakalardık . FB tarihinde görülmemiş bir durum, umarım bu seneyi kupasız kapatmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz daha uğraşsak NBA takımlarını yakalardık . FB tarihinde görülmemiş bir durum, umarım bu seneyi kupasız kapatmayız.
    Türkiye tarihinde görülmemiş bir durum galiba , yanlış bilmiyorsam

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

egemen gecen sene bjk ile 50 kusur maca cikmisti sezon boyunca. fenere geldi, burda da takvimi allak bullak etti 63 mac turkiye duzeyinde bir rekor sayilabilir, konuyla ilgili bir istatistik varsa eger fenerbahce acik ara ondedir tahminim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Rekor Galatasaraydaydı UEFA'yı aldıkları sezon olarak , çeyrek finale çıktığımızda bize geçti.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hem Avrupa hem kupada aynı statü ile oynayınca kaçınılmaz oluyor bu kadar çok maç.Cidden saygı duyulası bir sayı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dün yedek kulübesinde Semih değil Beykan vardı. Yakında onu da fazlaca izleyeceğiz bana kalırsa.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Dün yedek kulübesinde Semih değil Beykan vardı. Yakında onu da fazlaca izleyeceğiz bana kalırsa.
    İkisi de yoktu yedek kulübesinde Muhammet.

Mert, Hasan Ali, Bekir, M.Topal, Krasic, M.Topuz ve Salih vardı kulübede.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Maçın son düdüğü çalınca sahaya ilk giren Beykandı demek tribünden atlayıp gelmiş

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben de dikkat ettim. Hemen de kankası Krasic'e koştu

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

NBA takımları kadar maç yapmışlar nerdeyse.Üst düzey takımlar her sene bu sayıda maça çıkıyorlar nerdeyse(Barca-Real-ManU vb.)

Krasiç u18 maçlarını hep izliyor . Recep ve beykana kramponlarını hediye etmişti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

www.12numara.org

Mükemmel , izleyin bence

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Süper video olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

1.11 - 1.15 anlamlı, manası derin (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aykut Kocaman dünyada en başarılı 6.teknik direktör oldu

Avrupa Ligi'nde yarı final gören Aykut Hoca nisan ayının dünyada en başarılı 10 teknik direktörü arasına girdi.

F.Bahçe'nin teknik patronu, Nisan'da 687 puan topladı, altıncı oldu. 8 basamak birden yükselerek dünya klasmanında da 34. sıraya çıktı

Türkiye'de hakkında hâlâ "Teknik direktör mü, değil mi!" diye anket yapılan Aykut Kocaman, nisan ayında dünyanın en iyi 6. teknik direktörü oldu. "coachworldranking.com"un yaptığı değerlendirmeye göre Aykut Hoca, nisan ayı daha dolmadan ilk 15 günlük periyotta 687 puan topladı. İlk iki sırayı B.Münih Teknik Direktörü Heynckes (974) ile Real Madrid'in Special One'ı Mourinho'nun (907) aldığı listede F.Bahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus da 797 puanla 4. sırada yer aldı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maşallah Sow iyileşmiş ve antrenmana katılmış. Emre de iyileştiği zaman seri galibiyetlerimize göze hoş gelen futbolla devam ederiz. Benfica maçlarında Emre ve Sow oynarsa ve formda olurlarsa şansımız oldukça yüksek.

Aykut Kocaman'ı hepimiz çok eleştirdik, hatta ben yeri geldiğinde eleştirmeye de devam ediyorum. Ama haddini bilmez Sergen Yalçın "Aykut Kocaman'a bisikletimi bile emanet etmem" lafından sonra ne düşünüyordur acaba.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

. Benfica maçlarında Emre ve Sow oynarsa ve formda olurlarsa şansımız oldukça yüksek. .
    Keske Benfica maclarinda Emre de oynayabilse :/

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Keske Benfica maclarinda Emre de oynayabilse :/
    Harbiden birden dünyadan kopmuşum . Nerden aklıma böyle birşey geldi anlamadım.
    Cristian hep senin yüzünden oluyo bunlar .

Sowun takımla antremana çıktığını duyunca ben :

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Sowun takımla antremana çıktığını duyunca ben :

Özledik vallahi 3 maçta özledik.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...