Sayfa 334 / 578 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
9,991 ile 10,020 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beyleeeeeeeeeer Ujfa dönüyor sanırım

Tomas Ujfalusi
    ‏@TomasUjfa
    Hi everyone hope you doing well Big Hug...��..see you on Sunday
    Maçı izlemeye gelir stada

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim'in dün ki açıklamaları çok garibime gitti yahu.Emre Çolak'tan Türkiye'de beklentisi olan tek insan Fatih Terim sanırım Hedefim Barcelona deyip kendini bir gram geliştiremeyen bir adamdan ne beklersin anlamıyorum ki Tabi yetenekli adam Kendi ekseni etrafında dönüşünü 1 saniyeden az bir sürede tamamlıyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kesin olarak lisans sorunu ortadan kalktığında, takım kadromuzda Drogba'nın ismi olur. Tff'nin sitesinde yani.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=438&kulupID=3604

Kendisi gördüğü zaman, siz olmayan oyuncuları yazıyorsunuz bense mevcut kadroya diziliş öneriyorum der diye düşündüm ondan yazdım.
    Siz olmayan oyuncuları yazıyorsunuz bense mevcut kadroya diziliş öneriyorum evet.. Onu kastetmiştim hayali diyerek.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ313963SXQ

Aziz Yıldırım'laşma yükleniyor...

%40 tamamlandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sporx ısmarlama haber yapan bir site olduğu için güvenmiyorum.Gerçek mi bu açıklamaları?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Sporx ısmarlama haber yapan bir site olduğu için güvenmiyorum.Gerçek mi bu açıklamaları?
    Habertürk'ün haberiymiş,gerçek olup olmadığını bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Dün yapılan bir haberle ilgili Habertürk'ü yalanlamıştı kulüp.

http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/15959.php

Habertürk alma aldırma

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla zamanında Hürriyet saçma sapan haberler yapıyordu,Sporx düzgün sayılırdı,Sporx'de sapıttı iyice.Habertürk'e hiç bakmıyordum zaten.Artık Açık Mert Korkusuz yeni mekanımız

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sporx'in müdürü Tahir Kum Şekip Mosturoğlu'nun talimatıyla Emenike haberi yapmıştı hatırlarsan.Ondan önce girdiğim ilk siteydi ama bu olayı gördükten sonra uzun süredir girmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

10.000 Mesaj benden olsun : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

10.001 oldu abi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Seneye giyeceğimiz gri forma diyorlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Seneye giyeceğimiz gri forma diyorlar

Yaka ve o şeridin rengi değişebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bir galatasarayli mali durumumuz yazmis.

1. Vereceğim bilgiler şu an en güncel faaliyet raporunda da yer alıyor. Rapor dönemi Haziran 2012 - Ağustos 2012 arasındadır.
    2. Geçen hafta bu rapordan özet bilgileri paylaşmıştım. Şimdi biraz detaya inelim. Zira güzellikler detayda gizli
    3. Öncelikle Store... Hep merak ediyoruz ! Store dan ne kazanıyoruz ? Açıkçası geçen sene şampiyonluk sonrası rakamlar ciddi artmış.
    4. Store da geçen yıla kadar ortalama 3 aylık ciro 5 mio TL kadar iken Haz-Ağ. 2013 dönemiyle 3 aylık ciro 15 mio TL ye çıkmış.
    5. Dolayısıyla Store daki yıllık ciro 50 milyon TL barajını çok rahat geçecektir. Info: Sadece Sneijder forması 18 bin satmış...
    6. Kulüp gelirleri... ŞL gelirleri haricinde kulüp gelirleri 3 aylık dönemde 37 mio TL ye ulaşmış. 2011 yılı Haz-Ağ dönemi bu rakam 16 mio
    7. Bilet, reklam sponsorluk gelirleri Haz-Ağ. 2012 döneminde yakaşık 49 milyon TL olmuş. Geçen yılın aynı döneminde bu rakam 6 milyon TL.
    8. 31 Ağ. 2012 tarihinde kulübün kasasındaki para: 28 milyon TL
    9. Ağ. 2012 - Ağ. 2013 içinde ödenecek banka borcu: 33 milyon TL; Uzun vadeli borç: 94 milyon TL
    10. Sportif AŞ de ki banka borçlarının tümü Denizbank' a. Toplam rakam tamolarak (kısa+uzun) 67.818.763 USD
    11. Anadolubank, Halkbank ve Denizbank' ta vadesi gelen tüm krediler bu tarih itibariyle kapanmış durumda.
    12. Şimdi vereceğim bilgi kritik bir bilgi. Kulüp mali yönden düzelme emaresi gösteriyor ama hala stabil güçlü durumda değil.
    13.Evet! Bu krediler karşlığında ne kadar teminatımız var bankalarda ? madde madde yazıyorum ki basitçe anlaşılabilsin...
    14. Evet teminatlar... 43 milyon USD lık naklen yayın gelir temliki...
    15. ..... 11 milyon USD lık sponsorluk geliri temliki
    16. ... 23 milyon USD lık isim hakkı geliri (Türk Telekom stad isim hakkı)- Yıllık 10 mio USD dır.
    17. Bitti mi ? Tabi ki hayır Devam edelim... AŞ nin B grubu hisse rehinleri
    18. Riva Arazisi üzerine 2. ve 3. dereceden toplam 98.5 milyon USD ipotek
    19. Devam edeyim mi ? Mecidiyeköy' deki (çadır yanındaki g.menkul) taşınmaz üstüne 3. dereceden 27 milyon TL lik ipotek
    20. bu son... 2.5 milyon USD lık biletix satışı temliki
    21. Görüldüğü üzere Sportif AŞ deki ipoteklerin derecesi 2 veya 3. Bunun sebebi 1. dereceden ipoteklerin Kulüp borçları üzerinde olması
    22. Dernek banka borçları yaklaşık 13 mio €. Florya dahil olmak üzere Riva ve Mecidiyeköy ve ilave Hasnun Galip binası üstünde ipotekler var
    23. Dolayısıyla Başkan ın ilk geldiği zaman yaptığı "bu kadar borca karşılık çok teminatımız var" açıklamasını detaylı açıklamış olduk
    24. Bu sebeple mevcut borçları konsolide edecek ve Dernek üzerinden alınacak bir kredi ile faizi düşürerek yeni bir UV kredi kullanılabilir.
    25. İşin sonucunda sermaye arttırımı sağlanmış ve borçların vade ve faizleri olumlu yönde değiştirilebilir.
    26. Şimdi ilginç bir bilgi hepimize: Futbolcularımızın bonservisleri tam tamına 115 milyon € bedele sigortalı durumda
    27. Bir ilginç konuda banka dışındaki borçlar meselesi... Hep söyleniyor ya Galatasaray ın şu kadar borcu var diye...
    28. Bir kere Galatasaray ın toplam borcu 684 milyon TL. Yani yaklaşık 386 milyon USD.
    29. 684 milyon TL nin 275 milyon TL si kısa; 409 milyon TL lik kısmı ise uzun vadede.
    30. Ancak bu kadar borcun 298 milyon TL lik kısmı ilişkili tarafa yani "GS Spor Kulübü Derneğine"
    31. Sportif AŞ nin Kulübe olan borçları meselesi karışık bir mesele. Anlatması uzun sürecek. Bilanço üzerinde takip edilen bir borç diyelim.
    32.2018 Mayıs ayına kadar Avrupa maç yayınları hakkı D-Smart ta arkadaşlar. Bunun için tam 15 milyon USD avans para aldık

https://twitter.com/Baltali_Ilah_05

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ntvspor: ''Ujfalusi'nin yeniden üst düzey futbol oynaması zor gözüküyor. Sezon sonuna kadar forma giyme şansı bulunmuyor.''

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke'de sakatlıklar serisine bir isim daha eklendi!
    Schalke'nin Hollandalı golcüsü Klaas Jan Huntelaar'ın sağ gözünde damar çatlağı olduğu ve golcü oyuncunun sahalara dönüş tarihinin belirsiz olduğu açıklandı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben inanmıyorum Ntvspor'a,Ujfalusi dönecektir en kısa sürede.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Huntelaar'da sakatlandı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yalnız Schalke'de çıkan kavga,üst üste gelen sakatlıklar,Holtby'nin Tottenham'a gitmesi.

İçimden ''Tanrı bizim almamızı istiyor'' dedim bir an

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben inanmıyorum Ntvspor'a,Ujfalusi dönecektir en kısa sürede.
    Nereye dönüyor ? Aylardır antrenmana çıkmamış adam.Sneijder kaç aydır antrenmana çıkıyor ama maç eksiği olduğu için çok oynayamıyor.Ujfalusi'nin 6 aylık antrenman eksiğini falan da eklersek bu sezon oynamasının çok zor olduğunu görürüz.

Nesil
    2007

Biri bizim takımı nasıl okuduysa ŞL grubu, sonrasında gelen kura. Şimdide rakipte üst üste sakatlıklar, satışlar, takımın bozulması vs. Bunlar tesadüf olamaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İçimde çok fena hisler var. Belki de o sene bu sene bilmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ujfa nın zaten sözleşmesi bitiyo seneye yabancı sınırı kısılcakmı genel olarak eğer öyleyse kontrat yapılımaz toplam yabancı sayısında bi kısıtlamaya gidilmezsede anca ücretini çok cüzi bi miktara getirirse 1+1 yıllık sözleşme imzalanır en fazla 1 yıldır oynamıyo nasıl oynucağı belli değil şahsen sene başında da pek beğenmemiştim formsuzdu sene başı sakatlanmasa toplardı ama şimdi hiç toplucağını sanmıyorum bırakıcaktı zaten bu sene oynamış olsa da şimdi bırakmayadabilir

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    İçimde çok fena hisler var. Belki de o sene bu sene bilmiyorum.
    Redbull kanatlandırmış seni kardeş, tövbe de hislerin için çok erken

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Redbull kanatlandırmış seni kardeş, tövbe de hislerin için çok erken
    Drogba ve Sneijder çok gaza getiriyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Nereye dönüyor ? Aylardır antrenmana çıkmamış adam.Sneijder kaç aydır antrenmana çıkıyor ama maç eksiği olduğu için çok oynayamıyor.Ujfalusi'nin 6 aylık antrenman eksiğini falan da eklersek bu sezon oynamasının çok zor olduğunu görürüz.
    Ben çıkıp ilk 11 oynar demedim antrenmanlara başlar diye dedim.En kötü de son 7-8 hafta tam hazır hale gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ujfalusi meslek ahlakı çok yüksek olan birisi. Çok çabuk toparlayıp, çok çabuk forma girebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben çıkıp ilk 11 oynar demedim antrenmanlara başlar diye dedim.En kötü de son 7-8 hafta tam hazır hale gelir.
    Bugün haberlerde çıkmış futbola veda edebilir diye.7-8 haftada hazır hale falan gelemez.O toparlanana kadar sezon biter.Sonra da üst düzey futbol oynayamaz zaten.Katar'a falan gider ya da futbolu bırakır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogba Geliyor Bugun hadi hayirlisi haftaya oynar artik

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[YOUTUBE="YcukBvWNkDI"]Drogba ve Meireles[/YOUTUBE]

Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum kupa aldıktan sonra drogbanın dansı bu arada meirelese de koptum

Mesaj Yetkileri