Fatih Terim'in dün ki açıklamaları çok garibime gitti yahu.Emre Çolak'tan Türkiye'de beklentisi olan tek insan Fatih Terim sanırımHedefim Barcelona deyip kendini bir gram geliştiremeyen bir adamdan ne beklersin anlamıyorum ki
Tabi yetenekli adam
Kendi ekseni etrafında dönüşünü 1 saniyeden az bir sürede tamamlıyor
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ313963SXQ
Aziz Yıldırım'laşma yükleniyor...
%40 tamamlandı.
Sporx ısmarlama haber yapan bir site olduğu için güvenmiyorum.Gerçek mi bu açıklamaları?
Dün yapılan bir haberle ilgili Habertürk'ü yalanlamıştı kulüp.
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/15959.php
Habertürk alma aldırma![]()
Valla zamanında Hürriyet saçma sapan haberler yapıyordu,Sporx düzgün sayılırdı,Sporx'de sapıttı iyice.Habertürk'e hiç bakmıyordum zaten.Artık Açık Mert Korkusuz yeni mekanımız![]()
Sporx'in müdürü Tahir Kum Şekip Mosturoğlu'nun talimatıyla Emenike haberi yapmıştı hatırlarsan.Ondan önce girdiğim ilk siteydi ama bu olayı gördükten sonra uzun süredir girmiyorum![]()
10.000 Mesaj benden olsun : )
...
10.001 oldu abi![]()
Seneye giyeceğimiz gri forma diyorlar
![]()
bir galatasarayli mali durumumuz yazmis.
1. Vereceğim bilgiler şu an en güncel faaliyet raporunda da yer alıyor. Rapor dönemi Haziran 2012 - Ağustos 2012 arasındadır.
2. Geçen hafta bu rapordan özet bilgileri paylaşmıştım. Şimdi biraz detaya inelim. Zira güzellikler detayda gizli
3. Öncelikle Store... Hep merak ediyoruz ! Store dan ne kazanıyoruz ? Açıkçası geçen sene şampiyonluk sonrası rakamlar ciddi artmış.
4. Store da geçen yıla kadar ortalama 3 aylık ciro 5 mio TL kadar iken Haz-Ağ. 2013 dönemiyle 3 aylık ciro 15 mio TL ye çıkmış.
5. Dolayısıyla Store daki yıllık ciro 50 milyon TL barajını çok rahat geçecektir. Info: Sadece Sneijder forması 18 bin satmış...
6. Kulüp gelirleri... ŞL gelirleri haricinde kulüp gelirleri 3 aylık dönemde 37 mio TL ye ulaşmış. 2011 yılı Haz-Ağ dönemi bu rakam 16 mio
7. Bilet, reklam sponsorluk gelirleri Haz-Ağ. 2012 döneminde yakaşık 49 milyon TL olmuş. Geçen yılın aynı döneminde bu rakam 6 milyon TL.
8. 31 Ağ. 2012 tarihinde kulübün kasasındaki para: 28 milyon TL
9. Ağ. 2012 - Ağ. 2013 içinde ödenecek banka borcu: 33 milyon TL; Uzun vadeli borç: 94 milyon TL
10. Sportif AŞ de ki banka borçlarının tümü Denizbank' a. Toplam rakam tamolarak (kısa+uzun) 67.818.763 USD
11. Anadolubank, Halkbank ve Denizbank' ta vadesi gelen tüm krediler bu tarih itibariyle kapanmış durumda.
12. Şimdi vereceğim bilgi kritik bir bilgi. Kulüp mali yönden düzelme emaresi gösteriyor ama hala stabil güçlü durumda değil.
13.Evet! Bu krediler karşlığında ne kadar teminatımız var bankalarda ? madde madde yazıyorum ki basitçe anlaşılabilsin...
14. Evet teminatlar... 43 milyon USD lık naklen yayın gelir temliki...
15. ..... 11 milyon USD lık sponsorluk geliri temliki
16. ... 23 milyon USD lık isim hakkı geliri (Türk Telekom stad isim hakkı)- Yıllık 10 mio USD dır.
17. Bitti mi ? Tabi ki hayır Devam edelim... AŞ nin B grubu hisse rehinleri
18. Riva Arazisi üzerine 2. ve 3. dereceden toplam 98.5 milyon USD ipotek
19. Devam edeyim mi ? Mecidiyeköy' deki (çadır yanındaki g.menkul) taşınmaz üstüne 3. dereceden 27 milyon TL lik ipotek
20. bu son... 2.5 milyon USD lık biletix satışı temliki
21. Görüldüğü üzere Sportif AŞ deki ipoteklerin derecesi 2 veya 3. Bunun sebebi 1. dereceden ipoteklerin Kulüp borçları üzerinde olması
22. Dernek banka borçları yaklaşık 13 mio €. Florya dahil olmak üzere Riva ve Mecidiyeköy ve ilave Hasnun Galip binası üstünde ipotekler var
23. Dolayısıyla Başkan ın ilk geldiği zaman yaptığı "bu kadar borca karşılık çok teminatımız var" açıklamasını detaylı açıklamış olduk
24. Bu sebeple mevcut borçları konsolide edecek ve Dernek üzerinden alınacak bir kredi ile faizi düşürerek yeni bir UV kredi kullanılabilir.
25. İşin sonucunda sermaye arttırımı sağlanmış ve borçların vade ve faizleri olumlu yönde değiştirilebilir.
26. Şimdi ilginç bir bilgi hepimize: Futbolcularımızın bonservisleri tam tamına 115 milyon € bedele sigortalı durumda
27. Bir ilginç konuda banka dışındaki borçlar meselesi... Hep söyleniyor ya Galatasaray ın şu kadar borcu var diye...
28. Bir kere Galatasaray ın toplam borcu 684 milyon TL. Yani yaklaşık 386 milyon USD.
29. 684 milyon TL nin 275 milyon TL si kısa; 409 milyon TL lik kısmı ise uzun vadede.
30. Ancak bu kadar borcun 298 milyon TL lik kısmı ilişkili tarafa yani "GS Spor Kulübü Derneğine"
31. Sportif AŞ nin Kulübe olan borçları meselesi karışık bir mesele. Anlatması uzun sürecek. Bilanço üzerinde takip edilen bir borç diyelim.
32.2018 Mayıs ayına kadar Avrupa maç yayınları hakkı D-Smart ta arkadaşlar. Bunun için tam 15 milyon USD avans para aldık
https://twitter.com/Baltali_Ilah_05
ntvspor: ''Ujfalusi'nin yeniden üst düzey futbol oynaması zor gözüküyor. Sezon sonuna kadar forma giyme şansı bulunmuyor.''
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke'de sakatlıklar serisine bir isim daha eklendi!
Schalke'nin Hollandalı golcüsü Klaas Jan Huntelaar'ın sağ gözünde damar çatlağı olduğu ve golcü oyuncunun sahalara dönüş tarihinin belirsiz olduğu açıklandı.
Ben inanmıyorum Ntvspor'a,Ujfalusi dönecektir en kısa sürede.
Huntelaar'da sakatlandı![]()
Yalnız Schalke'de çıkan kavga,üst üste gelen sakatlıklar,Holtby'nin Tottenham'a gitmesi.
İçimden ''Tanrı bizim almamızı istiyor'' dedim bir an![]()
Biri bizim takımı nasıl okuduysa ŞL grubu, sonrasında gelen kura. Şimdide rakipte üst üste sakatlıklar, satışlar, takımın bozulması vs. Bunlar tesadüf olamaz![]()
İçimde çok fena hisler var. Belki de o sene bu sene bilmiyorum.
ujfa nın zaten sözleşmesi bitiyo seneye yabancı sınırı kısılcakmı genel olarak eğer öyleyse kontrat yapılımaz toplam yabancı sayısında bi kısıtlamaya gidilmezsede anca ücretini çok cüzi bi miktara getirirse 1+1 yıllık sözleşme imzalanır en fazla 1 yıldır oynamıyo nasıl oynucağı belli değil şahsen sene başında da pek beğenmemiştim formsuzdu sene başı sakatlanmasa toplardı ama şimdi hiç toplucağını sanmıyorum bırakıcaktı zaten bu sene oynamış olsa da şimdi bırakmayadabilir
Ujfalusi meslek ahlakı çok yüksek olan birisi. Çok çabuk toparlayıp, çok çabuk forma girebilir.![]()
Drogba Geliyor Bugun hadi hayirlisi haftaya oynar artik![]()
[YOUTUBE="YcukBvWNkDI"]Drogba ve Meireles[/YOUTUBE]
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum kupa aldıktan sonra drogbanın dansı bu arada meirelese de koptum