Sayfa 347 / 483 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
10,381 ile 10,410 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

"INSANLARIN" Ayagi Kayip yere dusse Cemaat yapti dicekler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    "INSANLARIN" Ayagi Kayip yere dusse Cemaat yapti dicekler...
    Polis biber gazı yağdırınca suçlu Fenerbahçe taraftarı oluyor.

Şike Soruşturmasında tek suçlu Aziz Yıldırım görülüyor.

Size göre her şey tesadüf zaten. Necati transferleri, Culio olayı falan hepsi tesadüf. Karşı çıktığınız, uğruna değişmesi için yürüyüş yaptığınız maddeden yararlanıp cezayı erteletmeniz hepsi tesadüf.

Nedense Fenerbahçe'ye olmuyor bu tesadüfler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

"2.5 milyon cemaat mensubu Fenerbahçeli"

Fenerbahçe'nin eski başkanvekili Nihat Özdemir, 'Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçiriyor mu?' sorusuna "20 milyon taraftardan 2-2.5 milyonu cemaat mensubudur" yanıtını verdi.

TRT1'de soruları cevaplayan Özdemir'in konuyla ilgili açıklamaları şöyle..

"Son 11 ay Fenerbahçe'nin başkanvekiliydim. Şunu söyleyeyim son 11 ayda herhangi bir cemaatin, herhangi bir derneğin, herhangi bir siyasi görüşün, biraz daha genişleteyim yalnız cemaat değil, herhangi bir kesimin Fenerbahçe'yi ele geçirmek, önümüzdeki kongrede bazı arkadaşları Fenerbahçe yönetimine sokmak gibi herhangi bir hareketlerini görmedim. Benim 20 milyon taraftarım varsa bu 20 milyon taraftarımın 2-2.5 milyonu da cemaat mensubu arkadaşlarımızdır. Onlar da Fenerbahçemizin başarılı olması için benim kadar iyi niyetli olarak onlar da dua etmişlerdir."

...Ama bir gazeteci olarak dünkü yazımda sorduğum şu sorunun cevabını araştırmayı çok isterim: Cemaat’in Fenerbahçe’yi ele geçirmek istediğine inananlar, “dar bir zümre”, yani büyükşehirlerde yaşayan, zaten Gülen cemaatine karşı hasmane duygulara sahip bir avuç “Beyaz Türk” müdür, yoksa, örneğin Anadolu’da yaşayan ve/veya normal şartlarda Gülen cemaatine sempatiyle bakan Fenerbahçeliler arasında da böyle düşünenler var mıdır?

Bazı okurlar, bu hayati sorunun cevabını araştırmak yerine tüm Fenerbahçelilerin “tek yumruk” olduğunu, genellikle kaba bir üslupla anlatmaya çalışmış. Kabalık, genellikle kendine güvensizlikten kaynaklanır, dolayısıyla onların ısrarlarını pek önemsemiyorum. Bunun yerine Fenerbahçe’ye gönül vermiş okurların, bu iddia hakkında sahiden ne düşündüklerini bilmek ve serinkanlı bir tartışmayı mümkünse bu köşeden sürdürmek isterim.

http://haber.gazetevatan.com/fenerba...450510/4/Haber

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal'ın açıklamalarına laf atanlar ne der acaba.Kopyala yapıştır olmuş resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Aziz Yıldırım Erman Toroğlu'nun LigTV'den işine son verdirdi diye demediklerini bırakmayanlar, LigTV Fenerbahçe Spikeri Loran Vayloyan "KENDİ İSTEĞİYLE" ayrıldığında "Tabii canım kendi ayrılmıştır" diye dalga geçmişlerdi. Hatta Fatih Terim kovdurttu falan yazmışlardı.

Aziz Yıldırım mafya gibiyse size göre, bana göre de Fatih Terim futbolun Padişah'ıdır. Hani Cemaat falan diyorum

Cemaat lafı sıkça dile gelir olmuş forumda. O sebeple kullanmakta sakınca görmedim.
    Sıkıntı sence de burada başlamıyor mu?

Loran Vayloyan meselesi olurken keşke bunları dile getirseydin. Getirdiysen ve ben takip edemediysem kusura bakmamanı rica ediyorum.

Şimdi Aziz Yıldırım'ı savunmak için Fatih Terim'i ortaya atman beni üzüyor. Yani Aziz Yıldırım'a laf etmeseydik Fatih Terim'in yaptığını normal mi görecektin. Bu anlayış bize kaybettiriyor.

Aziz Yıldırım mafya ise Fatih Terim'in de ondan aşağı kalır yanı yoktur. Ee, ne oldu? Yine DisCo iki yanlışa yanlış dedi ama sen Aziz Yıldırım'a laf gelince yanlışı koz kullanmaya çalıştın.

Birbirimize bunu yapmamamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İktidara yakın isimler iktidar aleyhine konuşmaktan çekinirler. Bu karşılıklı çıkar ilişkisidir iş adamlarıyla iktidar arasında. Sen siyasi iradeye baş kaldırıyorsan, sonuçlarına katlanman gerekir, bu nedenle baş kaldırmak yerine yanında olmayı seçerler genelde.

Bu da kendi çıkarları düşünüldüğünde gayet normal görülebilir, 2 taraf için de.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Polis biber gazı yağdırınca suçlu Fenerbahçe taraftarı oluyor.
    Suçlu Fenerbahçe taraftarı olmuyor, biz bunun polisin Fenerbahçe düşmanlığıyla ilgili olmadığını, öğrenciye, işçiye, memura, bazı siyasi görüşlülere karşı da aynı tutum içerisinde olduğunu anlatmaya çalıştık. İşte son örneği günlerdir televizyonlarda gazetelerde, astım hastası gencecik delikanlı biber gazından dolayı hayatını kaybetti.

Şike Soruşturmasında tek suçlu Aziz Yıldırım görülüyor.
    Hayır öyle görülmüyor. İbrahim Akın, Serdar Kulbilge, Ümit Karan, Zafer Önder İpek, Zafer Tüzün... bir sürü kişi suçlu görülüyor ama siz algıda seçicilik yaptığınızdan öyle anlıyorsunuz.

Size göre her şey tesadüf zaten. Necati transferleri, Culio olayı falan hepsi tesadüf. Karşı çıktığınız, uğruna değişmesi için yürüyüş yaptığınız maddeden yararlanıp cezayı erteletmeniz hepsi tesadüf.
    O maddeden yararlanmamızı da eleştirdik burada. Galatasaray sohbet alanında kendi tepkimi yazmıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    "2.5 milyon cemaat mensubu Fenerbahçeli"

Fenerbahçe'nin eski başkanvekili Nihat Özdemir, 'Cemaat Fenerbahçe'yi ele geçiriyor mu?' sorusuna "20 milyon taraftardan 2-2.5 milyonu cemaat mensubudur" yanıtını verdi.

TRT1'de soruları cevaplayan Özdemir'in konuyla ilgili açıklamaları şöyle..

"Son 11 ay Fenerbahçe'nin başkanvekiliydim. Şunu söyleyeyim son 11 ayda herhangi bir cemaatin, herhangi bir derneğin, herhangi bir siyasi görüşün, biraz daha genişleteyim yalnız cemaat değil, herhangi bir kesimin Fenerbahçe'yi ele geçirmek, önümüzdeki kongrede bazı arkadaşları Fenerbahçe yönetimine sokmak gibi herhangi bir hareketlerini görmedim. Benim 20 milyon taraftarım varsa bu 20 milyon taraftarımın 2-2.5 milyonu da cemaat mensubu arkadaşlarımızdır. Onlar da Fenerbahçemizin başarılı olması için benim kadar iyi niyetli olarak onlar da dua etmişlerdir."
    Eski bir haberi eklediğinize göre bana cevap olarak sanırım.

http://www.cnnturk.com/2012/spor/01/...9.0/index.html

Resmen açık nota vermiş adam

Dediğim gibi olayı siyasete getirmek istemiyorum. Ama ben konu Fenerbahçe olduğunda siyaseti 2. plana atan biriyim. Yani ne iktidar partiler, ne muhalefet partiler umrumda değil. Onlara karşı bir kin gütmüyorum. Aksine muhalefet partileri oy korkusu yüzünden Fenerbahçe hakkında konuşmak istemiyor diye eleştirmiştim.

Başbakan Fenerbahçe Kongre Üyesi
    Savcı Mehmet Berk Fenerbahçe Kongre Üyesi
    Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe Kongre Üyesi + Voleybol Takımının ESKİ Sponsoru

Olayın Fenerbahçe ile alakası yok. Başbakan çıkıp ben Fenerbahçe'li değilim kongre üyesiyim diyorsa bu kanıt olarak sunulamaz. Madem her şey tesadüf neden şike sürecinden sonra Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadını HİÇ milli maç verilmedi? Tesadüftür ama doğru.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Eski bir haberi eklediğinize göre bana cevap olarak sanırım.

http://www.cnnturk.com/2012/spor/01/...9.0/index.html

Resmen açık nota vermiş adam

Dediğim gibi olayı siyasete getirmek istemiyorum. Ama ben konu Fenerbahçe olduğunda siyaseti 2. plana atan biriyim. Yani ne iktidar partiler, ne muhalefet partiler umrumda değil. Onlara karşı bir kin gütmüyorum. Aksine muhalefet partileri oy korkusu yüzünden Fenerbahçe hakkında konuşmak istemiyor diye eleştirmiştim.

Başbakan Fenerbahçe Kongre Üyesi
    Savcı Mehmet Berk Fenerbahçe Kongre Üyesi
    Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe Kongre Üyesi + Voleybol Takımının ESKİ Sponsoru

Olayın Fenerbahçe ile alakası yok. Başbakan çıkıp ben Fenerbahçe'li değilim kongre üyesiyim diyorsa bu kanıt olarak sunulamaz. Madem her şey tesadüf neden şike sürecinden sonra Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadını HİÇ milli maç verilmedi? Tesadüftür ama doğru.
    Bende siyaset kısmına girmek istemiyorum çünkü hem foruma aykırı hemde siyasetten hiç anlamam. Ama verdiğin örnekte "AKPye 20 milyon oy atılmıştır" ile "2-2.5 milyon Cemaat mensubu vardır" -AKP/Cemaat ilişkisi hangi boyutlarda olursa olsun- farklı şeyler ona da değinmeden geçemeyeceğim.

Saraçoğluna gelince ancak mantık yürütebilirim; sezon başında Shaktar maçında yaşananlar ve Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından men edilmesinden sonra Uefa'dan bu statta Milli maç oynanmaması yönünde talimat gelmiş olabilir. Ya da federasyon aynı düşünceyle bu tür bir riske girmek istememiş olabilir. Mantıksız mı? Bu şike soruşturmasının üstüne bir milli maçta herhangi bir olay çıksa sonuçlarını tahmin etmek zor değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Olayın Fenerbahçe ile alakası yok. Başbakan çıkıp ben Fenerbahçe'li değilim kongre üyesiyim diyorsa bu kanıt olarak sunulamaz.

Sadece bu yorumuna cevap vericem , cunki cevap verdikce konuyu baska taraflara çekiyorsun siyasetten girip futbolculardan çikiyorsun alakasiz yaziyorsun.
    Recep Tayip Erdogan : "Fenerbahçeli olarak Galatasaray’ı tebrik ediyorum"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sadece bu yorumuna cevap vericem , cunki cevap verdikce konuyu baska taraflara çekiyorsun siyasetten girip futbolculardan çikiyorsun alakasiz yaziyorsun.
    E bu örnekleri uzatırız. Başbakan'ın ne olacak Fenerbahçe'nin hali diyen bayana; "Boşver şimdi Fenerbahçe'yi bak ne güzel açılış yapıyoruz" dediği ortamda şu lafları pek kaale alınacak cinsten değil. Çünkü her fırsatta bunu diyor. Ben kongre üyesiyim. E MAA'da kongre üyesi. Sıkı Fenerbahçe'li ama Fenerbahçe'ye neler yaptığı ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Futbolda şike" iddiaları üzerine açılan davada Aziz Yıldırım'ın doktoru Serdar Erkan tanık olarak dinlenildi. Üroloji uzmanı olduğunu belirten doktor Erkan, "Pankreas intihabı nedeniyle hastaneye yattı. Pankreas değerleri yüksek şu an. İç kulaktan ya da beyinden kaynaklanan denge sorunu var" dedi.

YILDIRIM'IN DOKTORU: ÖLÜM RİSKİ VAR

Aziz Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede, "Cezaevinde yaşamını devam ettirebilir mi Aziz Yıldırım? Ölüm riski ne kadar?" diye sorması üzerine doktor Erkan, "Pankreas intihabı değerleri yüksek olan kişi hastanede olmalı. Bu ölümcül bir hastalık zaten. Hastane dışında kalmaması gerekir. Ölüm riski altındadır. Aziz Yıldırım'ın cezaevinde, pazartesiden cumaya kadar yüzde 20 ölüm riski bulunmaktadır" diye cevap verdi.
    DHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Abdullah Başak: "22 saat ifade verdim. 600 tape sordular. Hiçbirine şaka yaptım demedim. Böyle diyenler tutuklanmadı bile..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

"Futbolda şike" iddiaları üzerine açılan davada Aziz Yıldırım'ın doktoru Serdar Erkan tanık olarak dinlenildi. Üroloji uzmanı olduğunu belirten doktor Erkan, "Pankreas intihabı nedeniyle hastaneye yattı. Pankreas değerleri yüksek şu an. İç kulaktan ya da beyinden kaynaklanan denge sorunu var" dedi.

YILDIRIM'IN DOKTORU: ÖLÜM RİSKİ VAR

Aziz Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede, "Cezaevinde yaşamını devam ettirebilir mi Aziz Yıldırım? Ölüm riski ne kadar?" diye sorması üzerine doktor Erkan, "Pankreas intihabı değerleri yüksek olan kişi hastanede olmalı. Bu ölümcül bir hastalık zaten. Hastane dışında kalmaması gerekir. Ölüm riski altındadır. Aziz Yıldırım'ın cezaevinde, pazartesiden cumaya kadar yüzde 20 ölüm riski bulunmaktadır" diye cevap verdi.
    DHA
    Yok yahu mahkemedeki sorgudan kaçmak için bu taktiği kullandılar, Allah korusun ölürse falan olası bir cezadan kurtulmak için intihar etmiş olacaktır, vicdanları rahatlatmanın yolu çok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

İlhan Ekşioğlu : Kızım okulu bıraktı

Nesil
    2007

F.BAHÇE MÜDAHİL OLMAK İSTEDİ

"Futbolda şike" iddiaları üzerine açılan davada Fenerbahçe Spor Kulübü davaya müdahillik talebinde bulundu. Fenerbahçe, müdahillik dilekçesinde suçtan zarar gördüğünü belirtti ve daya müdahil olmak istedi.

Kabul edilmiş sanırım. Zamanında Trabzonspor davaya müdahil olurken çok sallayan arkadaşlar oldu. Umarım kendi takımlarına da aynı tepkiyi gösterirler...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    F.BAHÇE MÜDAHİL OLMAK İSTEDİ

"Futbolda şike" iddiaları üzerine açılan davada Fenerbahçe Spor Kulübü davaya müdahillik talebinde bulundu. Fenerbahçe, müdahillik dilekçesinde suçtan zarar gördüğünü belirtti ve daya müdahil olmak istedi.

Kabul edilmiş sanırım. Zamanında Trabzonspor davaya müdahil olurken çok sallayan arkadaşlar oldu. Umarım kendi takımlarına da aynı tepkiyi gösterirler...
    Ben hala o duruma karşıyım, şuan o müdahil olma durumu yüzünden süreci o kadar tıkama yoluna gitti ki Trabzon avukatı daha önce sorulmuş ve mahkemede cevabı verilmiş soruların yarısından çoğunu tekrar sordu. Tam olaylar bir bağlama kavuşacakken ortam onun sorularıyla tekrar bulanıyor. Son sorularında Fenerbahçe üzerine dava akışı çizgisinden çıkıp konuşmalarında yorum yapmaya başlayınca tek taraflı bir suçlama ortaya çıktı ve mecburen Fenerbahçe tarafı davaya mudahil oldu. Allah'tan son gün yoksa dava akışından tamamen çıkarak horoz dövüşüne sahne olacaktı. Bu yüzden olayları eşleştirirken otla samanı birbirinden ayırmak gerek.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    İlhan Ekşioğlu : Kızım okulu bıraktı
    Konu ile alakası nedir bunun ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Konu şike ve teşvik konusu değilmi ben yanlış yeremi yazdım ?

İlhan Ekşioğlu mahkemede söyledi bunu , savunmasında söyledi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kızını rahat bırakmıyorlardır okulda ondan.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

TFF binasi onu, birseyler aciklanacak galiba onlem alinmaya baslamis

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    TFF binasi onu, birseyler aciklanacak galiba onlem alinmaya baslamis
    Tahkim Kurulu yapılan itirazları değerlendiriyor bugün açıklama yapacak.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

pazartesi açıklanmıcakmıydı

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım'ın ölüm ihtimalini bile düşünmek istemiyorum; oldu da gerçekleşti bu ülkede hükümet filan kalmaz benden size söylemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Davada sanık olan tarafın davaya müdahil olması bana garip geliyor, komik geliyor. Belki de hukuk işleyişini tam bilmediğimizden ama zaten orada bu sanıkların da çapraz sorguda soru sorma hakkı yok mu?

Pankreas çok dikkat edilmesi gereken bir durum, artık bugün tutukluluğu kalkar Aziz Yıldırım'ın ama sağlık gerekçesiyle kalkarsa hastanede bir süre yattıktan sonra çıkması da spekülasyon doğurur.

Ayrıca Tahkim Kurul'u dün toplandı ama bir karar çıkmadı, onlar da mahkemenin vereceği kararı bekliyor olabilirler. Nasılsa hakimin ne karar vereceğini önceden bilenler var ülkemizde, mahkeme kararı açıklamadan gün içersinde Tahkim'den açıklama gelebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Aziz Yıldırım sağlık sorunları sebebiyle serbest bırakılabilir. Yani ben böyle düşünüyorum. Tıpkı Doğan Yurdakul gibi.

Tabii bu farklı yorumlanacaktır. Çünkü Fenerbahçe en nefret edilen takım. Hani öyle diyorlarya; http://www.turktime.com/haber/Ankete...erbahce-/91681

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Konu şike ve teşvik konusu değilmi ben yanlış yeremi yazdım ?

İlhan Ekşioğlu mahkemede söyledi bunu , savunmasında söyledi
    Doğru yazdın da ben arasında bağlantı kuramadım ilk başta. Biraz daha açıklayıcı yazsaydın anlayacaktım

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bugün hepsi çıkıcak geçen duruşmada tamer yelkovan dedim o çıktı bugün hepsinin çıkması gerekiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bu sahis mahkemenin içinde sicagi sicagina aktariyor bilgileri.
    https://twitter.com/#!/aburakbozdag

Çok ilginc basladi.fenerbahce avukatlari farkli bir strajiyle geldi.davaya ts gibi mudahil olmak istiyoruz dediler.

Savci bi dusundu ve itiraz etmedi.mahkeme baskani 5dk ara verdi.bunu konusup tartisacaklar sonra karar verecekler.

Içeri girmekte zorlandik disarida hala giremeyen basin mensuplari var en az 20tane basin arabasi var

Ses kayitlarinin saniklara verilmesi isteniyor.savci reddini istedi eksioglunun avukati özel hayat desifre olur medyay duser diye istemedi.

Ali riza dizdar kukruyor.medyadan korkmayin diyip mosturoglunun avukatina top atti.ben ses kaydini istiyorum diyor.

Hakim ne karar verecegini sasirdigindan saniklara sordu.4 kişi istemiyor.olgun peker korktugum birsey yok farketmez bana dedi.

Birtek azizin yildirimin avukatlari israr ediyor istiyoruz diye.yelkovan,eksioglu,kiratli ve cebeci istemedi.mosturoglu zaten itiraz etmişti.5e 1.

kabul edildi fb mudahilligi.

Ses kayitlari talebi ise reddedildi.

Bi sekreter oturdu.mecnun otyakmazla gorusmesi sorulacak hakim lube ayarin ismini telafuz edemedi) luemi rubemi neydi ismi dedi ciddice

sekreter: mecnun beni 19 mayista aradi ve lube ayarin twitlerinden rahatsiz oldum bunu azize iletirmisin dedi.

Sekreter: bunun uzerine aziz beyde bana lubeyi cagirtti.lube ayar geldi ve aziz yildirimla kendi odasinda gorustuler.

Yalniz sekreterin aciklamalarinda sonra fb avukatlari bozuldu.bunu beklemiyolardi.

Simdi sekreter ile mecnunun gorusmeleri dinleniyor.

Ve beklenen kadin lube öne cikti.konusacak.

Lube ayar: aziz yildirim beni cagirdi ve beni tehdit falan etmedi.sadece sitem etti.

Lube ayar: aziz yildirim bana bundan sonra beni tanima bende seni cunku yazdiklarina kizanlar aninda beni ariyor dedi.

Lube ayarin sikayet edilme sebebi ise kelebek davasina dair yazdiklarindanmis.mecnunu o twitler rahatsiz etmiş.

Eksioglu öne cikti simdi.

Eksioglunun avukati: ben bu tapeleri hukuki gormuyorum bu sebeple sorulari kabul etmiyoruz.muvekkilim serbestttir.

Ts'un avukatlari soruyor eksiogluna: başka takimlarin kadrolarini ogrenme girisiminiz oldumu? Eksioglu: evet oldu.

Eksioglu: takip edildigimin farkindaydim herzaman.ama bunun polis olacagini hiç dusunmedim.

Eksioglu: tas ocaklari lafi sercanin transferi için kullandigimiz bir terimdir.

Eksioglu: kirmizi kart gören isci kelimesi ise kiratli ile aramizdaki bi mevzu.ilgisi yok olaylarla.

Eksioglu: tarla olayini ise daha önce aciklamistim.

Eksioglu: 3 tarlayi sürdük lafi benim ugurlu lafimdir.ugurumdur.

Topu simdi hakim fenerli avukatlara atti balik olayini sorcaz demiştiniz buyrun sorun sadri bey burada dedi.sadri sener rahat.

Ts avukat: kenan yaraliya verilen para neden manisa-ts maci sonraki sabahi istendi? Eksioglu: bu beni ilgilendirmiyor.

Ts avukati: kulubunuzde 300bin dolarlik makbuz nasil kaybolur aciklarmisiniz? (Eksiogluna)

Eksioglu: cunku transfer henüz kesinlesmemisti bu yüzden makbuz vermedik.

Mahkeme baskani: kiratli insaat islerine bakarmi? Eksioglu: hayir.faruk yasarin ilgisi vardir.

Eksioglu: kisacasi faruk yasarla tum konusmalarim insaatla ilgilidir.

Eksioglu ile kiratlinin tapesi dinletildi tapelerdeki 300 gram diye gecen meshur mevzu.

Eksioglu: bu gorusme transferlerle ilgiliydi.3 menajer kisacasi somut bi delil yok biz ts'un tesvigini onledik cogu zaman.

İ Ekşioğlu: Tecavüzcüler bile tutuksuz yargılanabiliyor. Sayın Ekşioğlu siz milyonların hakkına tecavüzden yargılanıyorsunuz, küçümsemeyin.

Eksioglu: sikeye tesvige bulasmamama ragmen 11 aydir icerdeyim.

Kiratli: sürekli içerde kalma korkusu saldi beni.inlerle cinlerle top oynuyorum.

Kiratli: bugün gelirken de arkadaslarima siz giderseniz ben yalniz olcam dedim dayanamiyorum.

Hakim: sezer transferi için yapildigi iddia edilen eksiogluyla yaptiginiz konusmayi aciklayin.

Menajer metin korkmazi getirmeleri için polise talimat verilmiş.

Hakim: yusuf bey abdullah basak ile transfer yapmaya calistinizmi? Turanli: evet calistik ama olmadi yapamadik.

Hakim: transfer gerceklesmemis.gerceklesmemisken abdullah basak hala para istiyor.neden?

Turanli: ya yok o ara bitiyordu transfer ondan istedi fakat transfer gerceklesmedi.

Ibrahim iscen: suç nedir? Suç dediginiz şey eylemdir.neymis benim eylemim? Aciklansin.

Iscen: doğru aza yildirim her daim yaninda oldum ama bu bahsettiginiz suç iddialarinda yaninda degildim.

Ibrahim iscen: tutuklu kaldigim süre içerisinde masraflari karsilamak için evimi bile sattim.

Ve kavgaya donustu.emniyet geliyor.isimleri tanimadigim için yazamiyorum fakat feci kavga oluyor.

Buradaki fenerlilerde trabzonlular bizi provoke edtti diyor.artik hangisi hakliysa konu kapandi.

Ali koç,mecnun odyakmaz ve aykut yildirimin ali savasa saldirdigi soyleniyor burada.

Kaos yaratmaya calisiyor buradakiler diye bahsettigim disarda bekleyen fbli taraftarlar değil içerde kavgayi cikartanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Aykut Yıldırım NTV Spor muhabiri Aykut Yıldırım mı ?

Mesaj Yetkileri