Sayfa 357 / 483 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon
10,681 ile 10,710 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Siyasi diyorsunuz eyvallah , Fetullahcilarin eli var diyorsunuz eyvallah , aziz yildirimin yeni yonetim listesinde siyaset adami var bunu biliyormusunuz ?
    Bu diğer tartışılacak bir durum; ama olağanüstü kongre yakındır. Unutmayınız ki bu gün kongrede konuşulanlar yüzünden Gülen camiada önde gelen üç isme dava açmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Kayıp 1 milyon nerede demek isterken şikeyi kastettiğinizi çok iyi biliyorum. Onun cevabı verilmiş ki aklanmışız. Ve evet ben şike yapıldığına inanıyorum , aklım ve mantığım o şike yapıldığına kanaat getiriyor ama inşallah öyle bir şey olmaz , Avrupa'dan hiç bir takımımız ceza yemez.
    Nerede sen biliyor musun ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bu gün AKPnin hedefi tek adamlıktır, kısaca bu gün kürtaj meselesine bile başbakan karar veriyor kaldı ki Fenerbahçe'yi yönetmek mi istemeyecek. Aziz Yıldırım Çalık grubu ile bir rekabete girdi, işte al buda yanıtı diyorlar.
    Bugün Ali Koç, Ferit Şahenk gibi isimler geçiyor Aziz Yıldırım'ın başkanlığı zoraki bırakması durumunda. Bunlar AKP'nin adamları mı? (Değilse AKP neden bu isimleri de davanın içine çekip aynı Ekşioğlu gibi ceza almalarını sağlamadı? Aziz Yıldırım'cı birinin başkan olmasını isterler mi?) Kaldı ki hepimiz biliyoruz ki Aziz Yıldırım başkanlığı bıraksa bile perde arkasından gene o yönetecek aynı Rusya'nın Medvedev döneminde olduğu gibi. Bu iddia ettiğiniz operasyon sonrası Aziz Yıldırım ne kadar zarar görmüş olacak? Başkanlığı gidecek ama çok daha güçlü bir şekilde çıkacak. Taraftarlar eskiden 100 seviyorsa şimdi 500 seviyor kendisini.

AKP o riske girdi ve burada eline yüzüne bulaştırdı tabii ki de çubukluya gönül verenlerden oy alacak; ama bu işten çok büyük oy kaybetti.
    İşte ben de bunu diyorum. AKP'nin yaptığı bu kadar şey var farklı ortamlarda tartıştığımız, onların hiçbirini eline yüzüne bulaştırmadı da bir tek bu işi mi beceremedi? Yani buna inanıyorsanız gerçekten şaşırıyorum. Asker, yargı bunlar ne demek bunlar çok büyük şeyler yani biz nelerden bahsediyoruz daha Fenerbahçe taraftarları oyunlarını bozmuşmuş falan ilkokul çocuklarının inanacağı bir şey bu kimse kusura bakmasın.

Fenerbahçe yıllardır stadın tabusunu istiyor vermiyorlar; ama rakiplere çatır çutur stad yapıyorlar. Bu iş siyasi olduğunu açıkcsa gösteren tablodur.
    Neden vermiyorlar? Ne geçiyor ellerine? Kime vermişler daha geçen Beşiktaş'ın maçlarını TT Arena'da oynamasıyla ilgili tartışmalar geliyor da gözümün önüne, Fenerbahçeli arkadaşların orada yazdıkları.

Bizim stadımızda Başbakan yuhalandı GS taraftarları tarafından, e o zaman ayvayı yedik biz?

Bir diğeride Fenerbahçe eper bu süreç yaşanmasaydı geçen yıl kurulacak kadro Şampiyonlar Ligi zaferine giden kadronun ilk temeli olacaktı. Şuan en basit örnek Lass bizde oyuncu idi, gelmişti bizat öğrendim. Olmadı nice transferler iptal oldu, nice isimler takımdan ayrıldı.
    Lass Diarra 2005-07 arası Chelsea, 2007-08 Arsenal ve 2009'dan beri Real'de. Bu kulüplerin hiçbiride şampiyonlar ligini kazanamadı, bir tek Chelsea bu oda bu sezon. Lass'ı bırak Real ne kadrolarla kazanamadı 2002'den bu yana Ronaldo'lu kadroyla bile. Los Galacticos adamlar yahu.

Bu Şampiyonlar liginde başarı ne kolaymış meğer ben anlamadım ki sezon başından beri söyleniyor. İlk temel diyorsun farkındayım da dediğin başarı 20 yıl sonrası falan içinse tamam haklısın. Çünkü Chelsea 2003'ten beri uğraşıyor, Abramoviç ne paralar harcadı bu uğurda. Man City 2008'den beri aynı şekilde.

Biz de Rijkaard geldiğinde o ilk temeli atmıştık Keita, Kewell, Baros, Elano, Arda, Nonda... Ama sonuç ne oldu? Varsayımlar üzerinde konuşmak pek mantıklı değil, başarının hiçbir şekilde garantisi yok çünkü. Gerçi bunların da bu davayla ilgisi yok...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bugün Ali Koç, Ferit Şahenk gibi isimler geçiyor Aziz Yıldırım'ın başkanlığı zoraki bırakması durumunda. Bunlar AKP'nin adamları mı? (Değilse AKP neden bu isimleri de davanın içine çekip aynı Ekşioğlu gibi ceza almalarını sağlamadı? Aziz Yıldırım'cı birinin başkan olmasını isterler mi?) Kaldı ki hepimiz biliyoruz ki Aziz Yıldırım başkanlığı bıraksa bile perde arkasından gene o yönetecek aynı Rusya'nın Medvedev döneminde olduğu gibi. Bu iddia ettiğiniz operasyon sonrası Aziz Yıldırım ne kadar zarar görmüş olacak? Başkanlığı gidecek ama çok daha güçlü bir şekilde çıkacak. Taraftarlar eskiden 100 seviyorsa şimdi 500 seviyor kendisini.

İşte ben de bunu diyorum. AKP'nin yaptığı bu kadar şey var farklı ortamlarda tartıştığımız, onların hiçbirini eline yüzüne bulaştırmadı da bir tek bu işi mi beceremedi? Yani buna inanıyorsanız gerçekten şaşırıyorum. Asker, yargı bunlar ne demek bunlar çok büyük şeyler yani biz nelerden bahsediyoruz daha Fenerbahçe taraftarları oyunlarını bozmuşmuş falan ilkokul çocuklarının inanacağı bir şey bu kimse kusura bakmasın.

Neden vermiyorlar? Ne geçiyor ellerine? Kime vermişler daha geçen Beşiktaş'ın maçlarını TT Arena'da oynamasıyla ilgili tartışmalar geliyor da gözümün önüne, Fenerbahçeli arkadaşların orada yazdıkları.

Bizim stadımızda Başbakan yuhalandı GS taraftarları tarafından, e o zaman ayvayı yedik biz?

Lass Diarra 2005-07 arası Chelsea, 2007-08 Arsenal ve 2009'dan beri Real'de. Bu kulüplerin hiçbiride şampiyonlar ligini kazanamadı, bir tek Chelsea bu oda bu sezon. Lass'ı bırak Real ne kadrolarla kazanamadı 2002'den bu yana Ronaldo'lu kadroyla bile. Los Galacticos adamlar yahu.

Bu Şampiyonlar liginde başarı ne kolaymış meğer ben anlamadım ki sezon başından beri söyleniyor. İlk temel diyorsun farkındayım da dediğin başarı 20 yıl sonrası falan içinse tamam haklısın. Çünkü Chelsea 2003'ten beri uğraşıyor, Abramoviç ne paralar harcadı bu uğurda. Man City 2008'den beri aynı şekilde.

Biz de Rijkaard geldiğinde o ilk temeli atmıştık Keita, Kewell, Baros, Elano, Arda, Nonda... Ama sonuç ne oldu? Varsayımlar üzerinde konuşmak pek mantıklı değil, başarının hiçbir şekilde garantisi yok çünkü. Gerçi bunların da bu davayla ilgisi yok...
    Sondan gideyim, Şampiyonlar Ligi Chelsea en iddiasız olduğu dönemde kazandı, ben kadroyu kurduk bu yıl kazanacağız demiyorum; ama bunu yapacak kadronun temelini atıyordu diyorum. Buda kısaca ligi domine etmek oluyor. Olurdu olmazdı o ayrı; ama alacağı isimler ile yapacaktı. Tek Lass değil...

Türk Telekom Arena, Recep Tayyip'in Rize ve Kasımpaşa'da adını taşıdığı iki stad, Şanlı Urfa, Erzurum stadları... Bu ülkede Ankara'da stad yok iken bu takımlara stad yapıldı ne için? Oy için değilse futbol konuşmam...

Arenada bir yuhalama oldu, anında yönetim değişti. Takımın başarısız olması bu durumu gölgeledi.

Yüzünü gözüne bulaştırdığı çok konu var, bu gün Kürtaj ve Uludere, daha önce sınırda yaşanan PKK karşılaması hele o gün seçim olsa AKP birinci parti olarak çıkamıyordu bir baktınız Deniz Baykal'ın seks skandalı üsütne Kılıçdaroğlunun dersim skandalı herşey tersine döndü...

Ferit Şahenk ve Ali Koç başbakana yakın olmayacakda ben mi olacağım. Milyar dolarlarla oynuyorlar, Türkiye'de ki parayı yönetiyorlar, hepimizin attığı adımı bankaları sayesinde biliyorlar daha ne olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sondan gideyim, Şampiyonlar Ligi Chelsea en iddiasız olduğu dönemde kazandı, ben kadroyu kurduk bu yıl kazanacağız demiyorum; ama bunu yapacak kadronun temelini atıyordu diyorum. Buda kısaca ligi domine etmek oluyor. Olurdu olmazdı o ayrı; ama alacağı isimler ile yapacaktı. Tek Lass değil...

Türk Telekom Arena, Recep Tayyip'in Rize ve Kasımpaşa'da adını taşıdığı iki stad, Şanlı Urfa, Erzurum stadları... Bu ülkede Ankara'da stad yok iken bu takımlara stad yapıldı ne için? Oy için değilse futbol konuşmam...

Arenada bir yuhalama oldu, anında yönetim değişti. Takımın başarısız olması bu durumu gölgeledi.

Yüzünü gözüne bulaştırdığı çok konu var, bu gün Kürtaj ve Uludere, daha önce sınırda yaşanan PKK karşılaması hele o gün seçim olsa AKP birinci parti olarak çıkamıyordu bir baktınız Deniz Baykal'ın seks skandalı üsütne Kılıçdaroğlunun dersim skandalı herşey tersine döndü...

Ferit Şahenk ve Ali Koç başbakana yakın olmayacakda ben mi olacağım. Milyar dolarlarla oynuyorlar, Türkiye'de ki parayı yönetiyorlar, hepimizin attığı adımı bankaları sayesinde biliyorlar daha ne olsun...
    Rize stadının adı, Yeni Şehir Stadı. Araştırmadan atmamak gerek.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Rize stadının adı, Yeni Şehir Stadı. Araştırmadan atmamak gerek.
    Evet çok önemli bir bilgi, Rize'nin stadı Atatürk iken bu gün başka bir isme sahip oldu bu bile yeter...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evet bence önemli bir bilgi, araştırıp yorum yapmak çok mu zor ? Bende Rize'liyim bu arada.

Nesil
    2006

Evet bence önemli bir bilgi, araştırıp yorum yapmak çok mu zor ? Bende Rize'liyim bu arada.
    Benimde annemin baba tarafı Trabzon; dedem Trabzonsporluydu; ama artık bu kulüpten nefret eder hale geldim, getirenler utansın. Kimin nereli olduğu benim için hiç ama hiç önemli değil.

Eklemek gerekirse dedem Kasımpaşaspor'unda eski başkanı idi ve ilk defa onun başkanlığında birinci ligde boy gösterdiler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Nerede sen biliyor musun ?
    Sana bana hesap vermek zorunda değil kimse. Mahkemede demek ki cevabı verilmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Stadın isim değişikliği ile rahatsızlığını belirtmişsinde, bunun nabzını Rizelilerden dinlemelesin bence, hani bir iki kişi için o şehri yakıp atmana gerek yok.

savcı mütalaasını görmedik mi? resmen 3 temmuzda hazırlanmış bir mütalaa idi, vederson olayı bile var o derece... savunmalar hiç yapılmamış gibi sanki, juve nasıl düşürüldü? varsa koy kanıtları düşür. biz Fenerbahçe taraftarı olarak demedik mi en ufak bir şey varsa 1 puan dahi silmeyin düşürün diye. madem düşürecek kanıtın yok o zaman aklayacaksın sakız gibi olur böyle bu dava... Fenerbahçe'yi yorma ve bitirme operasyonundan başka bir şey değildir bu. şike varsa vardır, yoksa yoktur. varsa düşürmeyin diye yalvardık mı? yok diyorsan da aklayacaksın bu kadar net...

Nesil
    2006

Stadın isim değişikliği ile rahatsızlığını belirtmişsinde, bunun nabzını Rizelilerden dinlemelesin bence, hani bir iki kişi için o şehri yakıp atmana gerek yok.
    Ben seçim sonuçlarına göre konuşurum biraz olay siyasi olduğu için son seçim Mesut Yılmaz yüzde50 AKP yüzde 50 idi... Bu demek değildir ulan sen nasıl adamsın AKPye oy vermişsin ve küçük gördüğüm anlamına gelmez. Herkes istediğien oy verir; ama bu olayın yüzde101i siyasi olduğundan ve benim yetiştiğim çevre tamamen sanat ve bilime önem verdiğinden ek olarakda ataist bir yapıda büyüdüğümden insan ister istemez çoğu şeye karşı çıkıyor ve bağnaz oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zaten küçük falan göremezsin, bu hak kimsede yok. Ancak sanat ve bilimsel olarak yetişirken, illada dediğin bir ortamda büyümeye gerek yok. Kimse nasıl seni yargılamıyorsa, sende kimseyi yargılayamazsın. Stadın ismi değiştirilmesi gerekiyordu, çünkü adı üstünde yeni stad, yeni isim.

Nesil
    2006

Zaten küçük falan göremezsin, bu hak kimsede yok. Ancak sanat ve bilimsel olarak yetişirken, illada dediğin bir ortamda büyümeye gerek yok. Kimse nasıl seni yargılamıyorsa, sende kimseyi yargılayamazsın. Stadın ismi değiştirilmesi gerekiyordu, çünkü adı üstünde yeni stad, yeni isim.
    Eski stadı tamir et ve yap aynı isim ile kullan kimseye zor gelmemeli...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oranın futbol halkını düşün, yeni stada eski ismini versen, belkide çoğu kişinin ruhu bile duymazdı. Kan değişikliği derler buna, yeni heyecanlar falan. Birazda satış ve reklam psikolojisine dayanıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Stat konusunda rakiplere yapıyorlar dedin, rakiplerden anladığım: GS, BJK, TS. Bu bağlamda bir tek TT Arena var yapılan o da tapusu bize verilmedi. TT Arena neden yapıldı? Ali Sami Yen yıkıldığı için. Beşiktaş stadını yenileyecek binbir zorlukla karşılaşıyor. Yani burada ben bir ayrımcılık göremiyorum. Bugün Saraçoğlu yıkılacak olsa Fenerbahçe'ye stat yapılmayacak mı?

Yüzüne gözüne bulaştırmak sonuca ulaşamamak demektir (bana göre). Kürtaj yasaklanmazsa, Uludere konusunda sorumlular cezalandırılırsa, AKP PKK karşılamasından sonraki seçimde birinci parti çıkmasaydı... İşte o zaman eline yüzüne bulaştırmış olacaktı.

Ali Koç sizin istediğiniz başkan adayı değil mi? Ben anlamadım şimdi son paragrafı.

Batuhan yalnız buna cevap yazarsan mesajını okurum da yarın cevap yazacağım şu an gözlerim felç oldu, seni de boşuna bekletmeyeyim diye söyleyimde.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Stat konusunda rakiplere yapıyorlar dedin, rakiplerden anladığım: GS, BJK, TS. Bu bağlamda bir tek TT Arena var yapılan o da tapusu bize verilmedi. TT Arena neden yapıldı? Ali Sami Yen yıkıldığı için. Beşiktaş stadını yenileyecek binbir zorlukla karşılaşıyor. Yani burada ben bir ayrımcılık göremiyorum. Bugün Saraçoğlu yıkılacak olsa Fenerbahçe'ye stat yapılmayacak mı?

Yüzüne gözüne bulaştırmak sonuca ulaşamamak demektir (bana göre). Kürtaj yasaklanmazsa, Uludere konusunda sorumlular cezalandırılırsa, AKP PKK karşılamasından sonraki seçimde birinci parti çıkmasaydı... İşte o zaman eline yüzüne bulaştırmış olacaktı.

Ali Koç sizin istediğiniz başkan adayı değil mi? Ben anlamadım şimdi son paragrafı.

Batuhan yalnız buna cevap yazarsan mesajını okurum da yarın cevap yazacağım şu an gözlerim felç oldu, seni de boşuna bekletmeyeyim diye söyleyimde.
    Hehe bende yatağa doğru yol alıyordum zaten. )

Ali Koç şuan tek istediğim isim; ama bu gün Koçların geçmişine baktığın zaman CHP ve İnönüyü görürsün onların desteği ile bugüne gelmiştir, her hükemet gider her darbe gelir ama Koçlar kalırlar. Onlar siyasi olarak desteklemezler; ama her hükümet ile iyi geçinmek zorunluluğu vardır.

Kaldı ki benim ailem ticaret yapıyor, bir gün solcu insanlarla içki, seks, tatil muhabbetti yaparken, bir diğer gün din muhabbeti yapıyorsun. Bu durum aşağı yukarı budur. Örneğin ayın 23de Hong Kong'dan bir bayan misafirmizi ağırlarken bir hafta sonra Dubai'ye gitme ihitmalimiz var...

AKP ve başbakanımız çok akıllı, takdir ediyorum. Kesinlikle bu ülkede puan kaybedeceği zaman çok iyi günden değişikliği ve karşısında hiçbir ismin olmaması ona oy kazandırıyor. İnanın bana kendisi kadar akıllı bir sol parti olsun AKP şuan iktidarda olamazdı. Dünya sola kayıyor çünkü; kriz var, ama Türkiye'de sol yok... Bunun en güzel örneği ise Fransadır...

Siyasate çok girmeden; stad konusunda Ankara'da stad yok iken Urfa ve Erzurumda stad olması sadece yaz ayında kömür dağıtmaya benzer.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

açık ve net tek soru

madem olay siyasi değil tapelerde akparti kelimeleri neden çıkarıldı...

iyi geceler beyler
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    açık ve net tek soru

iyi geceler beyler
    ...
    Kaynak var mı bu kelime çıkartma olayıyla ilgili ?

Art niyetli sormuyorum. Bende siyasi olduğunu düşünüyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kaynak antu'dur, Zafer.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

siz hariç herkez biliyor bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Araştırırsanız, bulabilirsiniz, iddianameye girmeyen Ak Parti Teşkilatı ile ilgili bilgileri. Trabzon'a gelen yardımla alakalı, hani Sadri Şener'in başka, Nevzat Şakar'ın başka şekilde kullanıldığı dediği para.

Dün başbakan canlı yayındaydı, izleyenler olmuştur mutlaka. Orada yine Özel Yetkili Mahkemeler'den bahsedildi, hiç bu dava ile ilgili ne soru ne de başbakanın bir demecini duyan oldu mu?

Ya çok önemsiz başbakan bu nedenle hiç değinmiyor bu konuya ya da bilerek değinmek istemiyor ki, ısmarlama sorularda bile sorulmasına izin vermiyor.

Eğer bu ülkede bir seviyenin üzerindeyseniz, önemli iş adamlarındansanız, siyasi iradeye karşı duramazsınız. Kimse yapamaz bunu, boyun de eğmez elbette ama karşısına da almaz asla. O nedenle taraftarın görüşüyle kulübü yöneten iş adamlarının görüşü paralel gitmeyebilir.

Ali Koç başkan olmazsa, bu ailesinin asla baskın şekilde bir taraf olmasını istememesinden kaynaklanır. Koç ailesinde Beşiktaş camiasının içinde, Galatasaray camiasının içinde insanlar var. Desteklerler ama başkanlığı pek düşünmezler, Ali Koç'un başkan olması için, ailesinde çok daha güçlü konuma gelmesi gerekir bence.

Oylarını arttırır mı, düşürür mü bilmem ama benim bizzat yaşadığım bir örnek.

Geçen seçimde döneminde askerdim. Hafta sonu seçimde oy kullanmak için eve geldim, komşular da bize gelmişti bu sebeple. Yerel Seçimlerde AK Parti ilçe teşkilatında çalışan komşumuz, AK Parti'nin sloganlarıyla, istikrar sürsün diyordu, oylar Ak Partiye diyordu. Yani teşkilatta da görev alan birisi, partisi için propaganda yapıyordu ki bu da normal. Ortalama bir vatandaş diyeyim, ya ne çok muhtaç ne de çok rahat ya da ne cahil ne de üniversite mezunu. Ortalama bir vatandaş.

Neyse bu süreç başladı, benim askerlik bitti, eve döndüm, şimdi o abi ile karşılaştığımda, arada beraber maç izlediğimizde, AK Parti'ye oy falan yok artık diyor. 4-5 aylık bir süreçte yaşananlar bunlar.

Bunu sadece ben gözlemlemedim, bunu çoğu gözlemlemiştir. Ve artık bu düşünceler arttığında, hükümet, özellikle başbakan sessiz kaldı. Sonra Aziz Yıldırım yasası dendi, kişiler kurumlar ayrılsın dendi, şu dendi bu dendi ve bir karmaşa oldu. Şu son dönemde göremedim ama gördüğümde soracağım, abi oylar AKP'ye mi ne diyorsun diye? Belki de o ilk 4-5 aylık süreçten sonra şu son yaşananlarla yine görüş değiştirdi, belki olası yaşanacaklarla yine değiştirecek.

Bir süre sonra bakın biz kişilerle kurumlar ayrılsın dedik diye küme düşmedi Fenerbahçe, bizim sayemizde kurtuldu diyecekler, bekleyip görelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Kaynak antu'dur, Zafer.
    antu mu bak bana araştır diyordun şimdi otur kendin araştır, antu bu süreçte ne yapmış diye? Antu artık bütün fenerliler için bitmiş bir yapıdır. Araştırmadan girmeyelim.

Yeni adres 12numaradır, Feneristir... Sevgiler Saygılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

açık ve net tek soru

iyi geceler beyler
    ...
    Madem şike davası değil Emenike'nin menajeri Fenerbahçe'ye karşı oynamak istemedi derken neden Emenike sakat olduğu için oynamadı, raporları var diye yalan söylendi hatta burada savundunuz.

Günaydın beyler

Eğer olaylara yaklaşımımız tek boyutlu olursa ki genelde taraftar sitelerinin mantığı budur doğru yaklaşımlar göstermek mümkün değildir.

Siyaset şu işe karıştı diyoruz ama siyaset hiçbir işin içinden çıkmadı ki karışsın. Deneme sınavına girdiğimde "Recep Tayyip Erdoğan'ın G-20 zirvesinde yerdeki bayrağı alıp cebine koyması duyuşsal taksonomi de hangisidir?" diyor. Cevap: Kişilik haline getirme. Yapan kim Fem yayınları. Fem yayınları denkleminden devamını çözersiniz.

Kovada tuz var su var ama suyu buharlaştırıyorlar içine başka katkı maddeleri de koyuyorlar. Biz suyu çıkardılar, içine şunu şunu koydular diye kovada var olan tuzu inkar ediyoruz. Bunun adı yansıtmadır.
    Last edited by DisCo : 07.Haziran.2012 at 11:14

Nesil
    2007

Olayın siyasi olduğuymuş, UEFA-TFF Fenerbahçe'nin büyümesini istememişmiş falan filan fişmekan. Bunların hepsi iddaa. Kesin olan PFDK sonucuna göre ise tam bilmiyorum ama 2 yöneticiniz ceza aldı. Sizle şike yaptığı düşünülen birkaç futbolcu ceza aldı. Buna rağmen klübünüz ceza almadı. Daha ne yorum yapılabilir ki.

Cezanın haksız yere verildiğini savunanlar çıkar şimdi olay bu değil, kesin olan birşeyi söylüyorum. Bana ve birçok kişiye göre de az bile bu cezalar.

Dava ve UEFA kaldı artık. Onlar da sonuçlansın da bitsin bu süreç. Bıkkınlık geldi 1 yıldır. Futboldan çok bunlar konuşuluyor heryerde.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Olayın siyasi olduğuymuş, UEFA-TFF Fenerbahçe'nin büyümesini istememişmiş falan filan fişmekan. Bunların hepsi iddaa. Kesin olan PFDK sonucuna göre ise tam bilmiyorum ama 2 yöneticiniz ceza aldı. Sizle şike yaptığı düşünülen birkaç futbolcu ceza aldı. Buna rağmen klübünüz ceza almadı. Daha ne yorum yapılabilir ki.

Cezanın haksız yere verildiğini savunanlar çıkar şimdi olay bu değil, kesin olan birşeyi söylüyorum. Bana ve birçok kişiye göre de az bile bu cezalar.

Dava ve UEFA kaldı artık. Onlar da sonuçlansın da bitsin bu süreç. Bıkkınlık geldi 1 yıldır. Futboldan çok bunlar konuşuluyor heryerde.
    Fenerbahçe'nin şike yaptığına dair şuan geçerli bir kanıt var mı?

Yasalar açık mahkemeke bitene kadar herkes suçsuzdur...

PFDK böyle bir süreçte sadece iddialar üstünden ceza verebiilir. Kaldı ki biz şike yaptıysak bizi düşürün diyoruz, cezaların tamamı komedi. Ya hiç vermeeyeceksin ya da kulüpleri düşüreceksin. Fenerbahçe ve biz taraftarlar ilk günden beri bunu diyoruz.

Ama biz hiçbir şekilde ne teşvik ne de şike yaptığımıza inanmıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kendi adıma bu dava olmasa bile Türk futbolunda şike olduğunu geçen sezonda normal şeyler dönmediğini düşünüyorum. Bunu düşünme nedenim insanların tavırları, yaşanan ilişkiler, sahadaki maçlar, devletin kendi eliyle şikeye bulaşması gibi birçok konu var.

Yani davanın olmaması birşeyi ifade etmiyor.

Dava açıldı ve gerçekleşen olaylar sonucunda iddianameye çöp dendi, hakimin hakimliği, savcının savcılığı, adaletin adaleti yerin dibine sokulmadan bırakılmadı. Bu şekilde olmasının nedeni süreç boyunca oluşan anormalliklerin varlığıydı.

Yani davanın olması ya da devam etmesi birşeyi ifade etmiyor.

Dava sonuçlandığında sonucuna göre tavırlar şimdiden belirlenmedi mi? Yapanın yanına kar kalıyor, siyasi oyunla bizi bitirdiler. Bunların düşünülmesi de doğal çünkü gerçekten bu ülkede yapanın yanına kar kalıyor ve siyasi, sosyal, ekonomik nedenlerle birileri birilerini bitiriyor.

Yani davanın sonuçlanması da birşeyi ifade etmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dava özel yetkili mahkemelerde görülürken siyasi mi değil mi tartışmalarını anlayamayacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

siz hariç herkez biliyor bunu
    İşte öğretmemiz için sordum. Kaynak gösterin ki bizde bilelim inanalım. Havada kalmasın savlar
    Last edited by Corpus : 07.Haziran.2012 at 15:32 Reason: kelime hatası
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Dava özel yetkili mahkemelerde görülürken siyasi mi değil mi tartışmalarını anlayamayacağım.
    Çok güzel bir noktaya değindin, Bu neden siyasidir veya neden bir kişiye karşı yapılmıştır diye sormadan önce bunu sorgulamak gerek. 213545 defa bu davanın özel yetkili mahkemelerden çıkarılıp Asliye Hukuk Mahkemelerinde görülmesi için başvuru yapıldı kabul edilmedi. Nitekim özel yetkili mahkemelerin niçin kurulduğunu bugüne kadar hangi davalara baktığını ve o mahkemelerde neler yaşandığını gündemi az buçuk takip eden herkes bilir. Eğer siz ısrarla bu davanın bu mahkemede görülmesi için bir baskı oluşturursanız bana "bu siyasi değildir" diyemezsiniz. Tamamen siyasetin oluşturmuş olduğu bir mahkemeden bahsediyoruz, Lütfen.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri