muhtemelen fbtv maç yayını yapacaktır.
altyapı son yıllarda büyük gelişim sağladı.
muhtemelen fbtv maç yayını yapacaktır.
altyapı son yıllarda büyük gelişim sağladı.
(/s)
ekleme : madalyalar hariç. 800 küsür de madalya var bu sene
(/s)
TSYD karar almış, Fenerbahçe'nin evinde ki ilk maça gelmeyeceklermiş.
Kararı bütün sezon için alsalarmış keşke, nasıl olsa bütün sezon boyunca stadda duramayacaklar.
Tüm maçlar için bu kararı almış olsalardı benden büyük bir alkış alırlardı. Şu süreçte basının Kadıköy'de olması Fenerbahçe'ye sürekli ceza getirir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bir "...ileri sürüldü" haberi daha;
Başlık: Uğur Boral'a Şike Dayağı!
http://spor.milliyet.com.tr/ugur-bor...25/default.htm
Olayı bilmiyorum ama futbolcunun ne günahı var diyesim geldi?
Ama bilmeden etmeden yorum yapmak doğru olmaz, belki de Uğur Boral kızıştırdı tartışmayı ve o raddeye geldi olay.
O yüzden yorum yapmak doğru değil sanki.
Konuları karıştırmışım soruşturma konusu sandım pardon![]()
Şu zamanda hiç bir habere inanmamak en iyisi bence, hiçbir haber kaynağı güvenilir değil.
Fenerbahçe'nin yaşadığı bu dönem içinde tatildeydim. Televizyondan takip ettim olayları genellikle. Hiçbir foruma, hiçbir siteye girmeden takip ettiğim için ne ona buna sinirlendim, ne de ban yedim. Ki bazı arkadaşlarım sınırsız ban yemeye kadar uzattı bu işi. Fenerbahçeli dostlarıma burdan bir öneri, forumda taraflı yorum yazan arkadaşlara, taraflı yorum yapan haber sitelerine kesinlikle taviz vermesin ve gülüp geçsin.
Öte yandan Lass'lar Capoue'ler Diarra'lar Mautidi'ler ortada dönerken düştüğümüz durum gerçekten çok kötü. Benim açıklığa kavuşturamadığım bölüm ise Aziz Yıldırım. Klübümüze 10 yıldan fazla süre hizmet etmiş büyük başkana elbette ki destek vermeliyiz. Lakin destek vermeyen Fenerbahçe taraftarlarıda var. Bir taraf büyük başkan derken, diğer taraf klübümüzün siciline kötüleyen bir olayla -Kesin olduğu bile belli değil- gündeme gelip + tutuklanan Aziz Yıldırım'a kin ve nefret besliyor. Sizce hangi taraf haklı?
Aziz Yıldırım'a ilanla destek..
Fenerbahçe taraftarı, günlük bir spor gazetesine tam sayfa ilan vererek, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a destek oldu.
Gazeteye verilen ilan kulübün internet sitesinde de yayınlanırken, ilanın tamamen taraftarlarca organize edildiği ve ücretinin de taraftarlar tarafından ödendiği vurgulandı.
Taraftarlar ilanda şu düşüncelerine yer verdi:
''Sesimiz ulaşmasa da
fikrimiz ulaşır
bedenimiz ulaşmasa da
yüreğimiz ulaşır...
üçer beşer gelmeyiz biz
milyonlarca taraftarınla
gelsek de oraya sığmayız biz...
omuz omuza verip
bu satırlarda
sana ulaşırız biz...
için rahat olsun Başkanım...
safları bozmadan, yolumuzdan şaşmadan, aydınlattığın yolda hedefe yürüyoruz...
daha da kenetlendik, daha da bilinçlendik,
tutmak yetmiyor artık Fenerbahçe'yi, sarıp sarmaladık Başkanım...
önceden Fenerbahçe vardı,
şimdi 'daha fazla Fenerbahçe' var...!!!
önceden aydınlıkta Fenerbahçe vardı,
şimdi karanlıkta da Fenerbahçe var...!!!
önceden binlerce taraftarın yan yanaydı,
şimdi milyonlarca taraftarın yan yana...!!!
işimiz çok, gözyaşlarına vakit yok Başkanım...
aklımız sende,
gözümüz Fenerbahçemizde...
ne seni terk edeceğiz
ne Fenerbahçe'den vazgeçeceğiz...
biz seni bir günde sevmedik
bir günde de unutmayız...
son sözün, son sözümüzdür...
için rahat olsun Başkanım...
Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Taraftarınındır...
aşağıdaki de,Fenerbahçe Taraftarı'nın yeni ve tek satırlık manifestosudur...
'Fenerbahçe namusumuzdur.'
Milyonlarca Fenerbahçe Taraftarı''
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
yazı çok güzel olmuş.
"Fenerbahçe namusumuzdur"
Çok şeyler anlatıyor bu tek satır,başından bu yana Fenerbahçe taraftarını takındığı tavır ve bakış açısı ile ilgili.Ama anlayana tabi ki.
UEFA Yeni jenerikler için Şükrü Saracoğlunda çekim yapmış.
Fenerbahçe U15 Futbol Takımımız, İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenen Nike Premier Cup Dünya Finalleri’ndeki ilk maçında, organizasyona ev sahipliği yapan Manchester United’ı 6-1 mağlup etti.
Detaylar az sonra..
Fenerbahce.org
Bizim gençler estiriyor herhalde. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Helal olsun hepsine, gogsumuzu kabarttilar.
Manchester United 1-6 Fenerbahçe (Nike U15 Dünya Finalleri)
Fenerbahçe U15 Futbol Takımımız, İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenen Nike Premier Cup Dünya Finalleri’ndeki ilk maçında, organizasyona ev sahipliği yapan Manchester United’ı 6-1 mağlup etti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Takımımız 2. dakikada İbrahim Serdar’ın ve 5. dakikada Caner’in golleriyle skoru 2-0’a taşıdı. Ev sahibi Manchester United, 10. dakikada bulduğu golle skoru 2 -1 yapsa da Aziz Ceylan 16. dakikada Fenerbahçe’nin 3. golünü attı ve ilk yarının skorunu belirledi; 3-1.
Mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe 15 Yaş Altı Futbol Takımımızda İbrahim Serdar 23 dakikada kendisinin ikinci takımının 4. golünü attı. Karşılaşmanın 26. dakikasında Aziz Ceylan takımı adına bir gol daha bularak skoru 5 -1’e taşıdı.35. dakikada İbrahim Serdar kendisinin 3. takımının ise 6. golünü kaydederek, karşılaşmanın da skorunu belirledi. Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Fenerbahçemiz karşılaşmadan 6-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak finallere çok iyi bir başlangıç yaptı. Takımımız turnuvadaki ikinci maçında bugün TSİ 17:30’da Hannover 96 ile karşılaşacak.
Yok böyle birşey ya tebrikler valla![]()
gelecek sağlam...
(/s)
u-15 takımımız hannover 96 karşısında şu anda 2-0 önde.
(/s)
3 - 0 Yenmişiz..
www.aykutkocaman.net
Sen bizim KOCAMAN Gururmuzsun...!
Gençlerimizle gurur duyuyorum. Ama u15 henüz çok erken bir yaş. 20 yaşlarına gelincede umarım Avrupadaki rakiplerine karşı bu denli cesur oynarlar. Taktik eğitmi vs zor iş...
john bilton alt yapıdayken ben bu gençlerin kendilerini her yıl bir üst kademeye getireceklerini düşünüyorum.
john bilton'u kaybetmemeliyiz.
(/s)
Site çok güzelmiş. İzlerken duygulanmamak elde değil. Hele ki aklınızın yetmeye başladığı dönemlerde, futbolu sevmeye başladığınız yaşlarda aşık olduğunuz forma altında izlemişseniz, hele ki çocukluğunuzda hayranlık duymuşsanız, çocukluğunuzun idolü olmuşsa, hele ki ilk aldığınız çubuklu formanın sırtında 11 numara varsa...
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...