Biliyorum ya ben takılıyom sana...![]()
bencede herkes başlycak smdi kadro kurmaya (başta ben)
cole çk iyi iş yapabilr ama önce stoper lazm bu arada kleberson hangi takıma gtti bilen varmı ?
Cole forvet felan degil alinirsa büyük bir hata yapilir,ayrica su anda chelsea'nin degil west hamin oyuncusu..
iki sezon önce birmingham da kiradayken 18 gol atmştı ve o yıl chelsea nin en çk gol atan oyncusu olmştu TSL de çk iş yapacak bi adam
dSon maçta değişik bir kadro vardı:
Aykut
Servet
Song
Bouzid
Volkan
Linderoth
Barış Özbek
Anıl
Ümit
Özgürcan
Serkan
bizim kurduğumuz ise;
Orkun
Song
Bouzid
Servet
Volkan Yaman(Barış)
Linderoth
Sabri
Arda
Lincoln
Ümit
Serkan
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Omerdinho evet belki iş yapmaz ama carlton cole westhamde kıralık oynadı gecen yıl chelasenın malı yani ok
belki o takmda istedigi ortamı bulamadı colin kazım ında 25 maçta 1 golü var adam milli takıma seçldi
barış sol bek oynayamaz sag açk orta saha göbek yada sag bek oynayabilr![]()
@Omerdinho
Linderoth ? (Türk vatandaşlığı olan diyorsan o ayrı, katılırım..)
Sağ açık oynuyo galiba Tuncay
kiralik oynamadi, west ham'a satildi.. birseyi biliyoruzda söylüyoruz..
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html
Kopenhagtan geldi.. Oynayınca göreceğiz..![]()
servet sag bek olarak döktürecek seneye
Kalli sanmıyorum serveti bir daha orda oynatacagını çünkü song var hatta songu sag yapıcam diye bir acıklama daha yaptı barıs var bouzid var
Tavsan bakalım köln karsısında yapacak
serkan kumasi iyi bir futbolcuya benziyor, servetten ne sag bek olur ne stoper bence song bouzid ikilisi oynamali![]()
bnce tomas yollansın,takımda 5-6 tane stoper oldu,bnm defans 4lüm,volkan,song,servet,bouzid..ismael bouzid bildğm kadarıyla cezyir milli takımındada sağ bek olarak oynuyo,sırıtcağını sanmıyorum
Tomas'ı satsak, Carrusca'yı da büyük ihtimal satarız.
Tamamda Ben sunu anlamadım sen Türkler arasında en iyi önliberoları dedin deme