Sayfa 388 / 476 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438 ... SonSon
11,611 ile 11,640 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olcay için neden ilginç dedin Görkem? Hayırlı olsun. 3. kaleci ya da A2 kalecisi olarak yararlanırız bence.

Serdar Gürler de geliyor.

Kartal gün sayıyor! Prensip anlaşması
    Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai veren siyah beyazlı yönetim genç futbolcunun transferini bitirmek üzere...

2012-2013 sezonunda sağ kanatta ofansif anlamda Holosko'yu kullanan ve bu oyuncudan ligin ilk yarısında iyi bir verim alan Beşiktaş, ikinci yarıda Holosko'nun formunun düşmesinin ardından büyük sıkıntı çekmişti.

Bu pozisyondaki sıkıntıyı gidermek için harekete geçen siyah beyazlı yönetim, bir süredir yakından takip ettikleri Sanica Boru Elazığsporlu Serdar Gürler ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş yönetimi oyuncuyla ve kulübüyle her konuda anlaşırken transferin kısa sürede bitmesi bekleniyor.
    ,
    FRANSA ALTYAPISINA SAHİP

2012-2013 sezonunun başında Sanica Boru Elazığspor tarafından transfer edilen genç futbolcu profesyonel futbol hayatına Sochaux takımının alt yapısında başladı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 23 maça çıkan 21 yaşındaki Serdar, 6 kez gol sevinci yaşadı 2 kez ise asist yapma başarısını gösterdi.

SPORX.COM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Olcay için neden ilginç dedin Görkem? Hayırlı olsun. 3. kaleci ya da A2 kalecisi olarak yararlanırız bence.

Serdar Gürler de geliyor.

Kartal gün sayıyor! Prensip anlaşması
    Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai veren siyah beyazlı yönetim genç futbolcunun transferini bitirmek üzere...

2012-2013 sezonunda sağ kanatta ofansif anlamda Holosko'yu kullanan ve bu oyuncudan ligin ilk yarısında iyi bir verim alan Beşiktaş, ikinci yarıda Holosko'nun formunun düşmesinin ardından büyük sıkıntı çekmişti.

Bu pozisyondaki sıkıntıyı gidermek için harekete geçen siyah beyazlı yönetim, bir süredir yakından takip ettikleri Sanica Boru Elazığsporlu Serdar Gürler ve kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş yönetimi oyuncuyla ve kulübüyle her konuda anlaşırken transferin kısa sürede bitmesi bekleniyor.
    ,
    FRANSA ALTYAPISINA SAHİP

2012-2013 sezonunun başında Sanica Boru Elazığspor tarafından transfer edilen genç futbolcu profesyonel futbol hayatına Sochaux takımının alt yapısında başladı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 23 maça çıkan 21 yaşındaki Serdar, 6 kez gol sevinci yaşadı 2 kez ise asist yapma başarısını gösterdi.

SPORX.COM
    Bilinmeyen transfer anlamında ilginç dedim dostum
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bilinmeyen transfer anlamında ilginç dedim dostum
    Eyvallah kardeşim, anladım.

Bu arada; Gökhan Töre ve Serdar Gürler gelirse, kanat transferini halletmiş olacağız. Olcay ve Töre ilk 11, Gürler ve Holosko yedek başlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serdar alternatif açısından alınmalı, çok iyi olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda ismi geçenlerle bir kadro oluştursak ;

-----------------------------------------Tolga-------------------------------------------

Hilbert-------------P.Franco-----------------Sivok-------------------İsmail

-----------------------------------Necip---------------------------------------

----------------Oğuzhan-----------------------Ferdi-------------------------

Töre-----------------------------------------------------------Olcay

---------------------------Pektemek----------------------------------

Sağlam bir forvet alınsa aslında taş gibi takım olur. Amokachi etkisi yapabilecek birini bulamadık yıllardır. Carew bir nebze denebilir ama tam manasıyla Amokachi bulsak dadından yenmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post

-----------------------------------------Tolga-------------------------------------------

Sağlam bir forvet alınsa aslında taş gibi takım olur. Amokachi etkisi yapabilecek birini bulamadık yıllardır. Carew bir nebze denebilir ama tam manasıyla Amokachi bulsak dadından yenmez.
    Aslında Bony o etkiyi yapabilir ama fiyatı sıkıntı işte abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu kadro şampiyonluk yarışı için bence yetersiz kalır. Kaleye Tolga tamam ama Hilbert'in yerine orijin bir sağ bek, Necip'in yerine savunması kuvvetli bir ön libero, sağ açık ve forvet transferi gerekli.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hilbert gidicek diye biliyorum o yuzden besiktas sag bek ariyor ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben sadece ismi geçenlerden bir 11 oluşturabilirim sanırım:

Tolga (Sinan, Onur, Ospina)

Veysel (Serdar K.) - Aykut - Franco - Rat

S.Gürler - Tiago - Töre - Ronaldinho

Bony - Mevlüt Erdinç

Bakıldığı zaman, 2-3 isim haricindeki futbolcuların hepsi gelsin isterim ve ihtiyacımız olan bölgelerin futbolcuları zaten.
    Last edited by footballer33 : 07.Haziran.2013 at 19:08

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rat gitti abi yalan oldu o. West Ham aldı yanlış hatırlamıyorsam.

Bony ve Ronaldinho hikaye. Veysel gelir büyük ihtimal bize. Aykut'a fahiş bir fiyat isterler diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Rat gitti abi yalan oldu o. West Ham aldı yanlış hatırlamıyorsam.

Bony ve Ronaldinho hikaye. Veysel gelir büyük ihtimal bize. Aykut'a fahiş bir fiyat isterler diye düşünüyorum.
    Hangi Aykut?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Demir'dir

Trabzon Tolganin satilmasindan vazgecmis.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Demir'dir

Trabzon Tolganin satilmasindan vazgecmis.
    Dün, Tolga hayırlı olsun derken; bugün, Tolga'nın satılmasından vazgeçildiğini yazmışsın. Yanlış anlama, lafım sana değil; ama şu transfer dönemini işte bu yüzden sevmiyorum. Bir gün tamam, bitti, geliyor dedikleri futbolcu için ertesi gün olmadı, vazgeçildi, transferi yattı denilebiliyor.

Beyler, üstte yazdığım kadro bizimle ismi geçen futbolcular sadece. Kesinleşen bir transfer yok aralarında.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 çok iyi kaleci size fazla değil mi abi ? Verin işte birini.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

franco kim yeni transfer falan mı ? kaçırmış olabilirim ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    franco kim yeni transfer falan mı ? kaçırmış olabilirim ?
    Yeni transfer değil, sadece ismi geçiyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Olcay'da bence Beşiktaş'ın oyuncusu değil ancak ilk 18'de bulunabilir. Tek bir özelliği var ceza sahasına koşu yapıp attığı goller.Adam geçme,orta yapma gibi kanat oyuncularının olmazsa olmazı olan özellikler yok. Beşiktaş'ın kanat oyuncusu adam geçebilen teknik bir kanat oyuncusu olmalı.Açığa transfer şart Gökhan gelirsede şart.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Olcay'da bence Beşiktaş'ın oyuncusu değil ancak ilk 18'de bulunabilir. Tek bir özelliği var ceza sahasına koşu yapıp attığı goller.Adam geçme,orta yapma gibi kanat oyuncularının olmazsa olmazı olan özellikler yok. Beşiktaş'ın kanat oyuncusu adam geçebilen teknik bir kanat oyuncusu olmalı.Açığa transfer şart Gökhan gelirsede şart.
    Adam 11 gol atıp, 7 asist yaptı. Artık senin dediğin gibi adam geçip, sıfıra indikten sonra orta açan kanat oyuncuları yerine daha komplike kanat oyuncuları iş yapıyor. Her şey hızda, adam geçmede bitmiyor maalesef. Olcay ona yakın oynayan oyuncuları devamlı destekleyen, takım oyununa ayak uyduran kanat oyuncusu. Senin dediğin Quaresma tipi kanat oyuncuları tamamen takım oyunundan bağımsız oynayan oyuncular. Artık teknik adamların sahada kanat oyuncularından bekledikleri de bu değil. Olcay gibi bir tanede sağ tarafa bulsak daha ne. Olcay yeteri kadar hızlı bir oyuncu değil bunu yazabilirim. Sadece çizgiyi kullanan kanat oyuncuları Beşiktaş'ta oynamasın istemem.

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Adam 11 gol atıp, 7 asist yaptı. Artık senin dediğin gibi adam geçip, sıfıra indikten sonra orta açan kanat oyuncuları yerine daha komplike kanat oyuncuları iş yapıyor. Her şey hızda, adam geçmede bitmiyor maalesef. Olcay ona yakın oynayan oyuncuları devamlı destekleyen, takım oyununa ayak uyduran kanat oyuncusu. Senin dediğin Quaresma tipi kanat oyuncuları tamamen takım oyunundan bağımsız oynayan oyuncular. Artık teknik adamların sahada kanat oyuncularından bekledikleri de bu değil. Olcay gibi bir tanede sağ tarafa bulsak daha ne. Olcay yeteri kadar hızlı bir oyuncu değil bunu yazabilirim. Sadece çizgiyi kullanan kanat oyuncuları Beşiktaş'ta oynamasın istemem.
    Ben Quaresma'yı kast etmedim.Q7 taraftarıda değilim. Olcay'ın 11 golü var bide kaçırdığı,ezdiği auta attığı her maçta kaç tane pozisyon var.ŞL Ligi finalinde Bayern Münih kupayı benim dediğim oyuncu tarzında bi Robbene sahip olduğu için kazandı. Senin dediğin tarzdaki oyuncu Großkreutz o maçta bi varlık gösteremedi. Großkreutz ve Olcay tarzı oyuncular oynuycak oyuncular değil oynatılan oyunculardır. Dünyadaki top class tüm takımlar Real Madrid,Barça, gibi takımların ve hocaların hepsi bu tür adam eksilten oyuncuları kullanıyorlar. Çünkü gol atmak için kale önüne gitmek lazım. Kale önüne gitmek içinde bu tür adam geçebilen oyuncular lazım.Bu sene bizde bu işi Fernandes ve Oğuzhan yaptı. O 2sinden birinin oynamadığı maçlarda pozisyon üretmekte ve gol atmakta çok zorlandık.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Ben Quaresma'yı kast etmedim.Q7 taraftarıda değilim. Olcay'ın 11 golü var bide kaçırdığı,ezdiği auta attığı her maçta kaç tane pozisyon var.ŞL Ligi finalinde Bayern Münih kupayı benim dediğim oyuncu tarzında bi Robbene sahip olduğu için kazandı. Senin dediğin tarzdaki oyuncu Großkreutz o maçta bi varlık gösteremedi. Großkreutz ve Olcay tarzı oyuncular oynuycak oyuncular değil oynatılan oyunculardır. Dünyadaki top class tüm takımlar Real Madrid,Barça, gibi takımların ve hocaların hepsi bu tür adam eksilten oyuncuları kullanıyorlar. Çünkü gol atmak için kale önüne gitmek lazım. Kale önüne gitmek içinde bu tür adam geçebilen oyuncular lazım.Bu sene bizde bu işi Fernandes ve Oğuzhan yaptı. O 2sinden birinin oynamadığı maçlarda pozisyon üretmekte ve gol atmakta çok zorlandık.
    Benim dediğim tarzdaki oyuncunun tanımı zaten Robben kardeşim Di Maria ve Lucas'ı sayabilirim. Großkreutz daha çok savunması kuvvetli bir kanat oyuncusu. Olcay biraz daha hızlı bir oyuncu olsa daha iyi olacak. Benim karşı çıktığım kanat oyuncu tarzı Quaresma, Robinho diyeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzona para lazim, parada oyuncu satisi ile gerceklesir. Benim gorusum Tolga kalacak ve Onur gidecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş Ronaldinho’dan Haber Bekliyor

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların hoca adaylarını ve gündemdeki bomba transfer hakkında bilgiler verdi.

Haber1903.com’a konuşan Çebi, Fernandes ile sözleşme uzatacaklarını, Hilbert’e ise kendi tekliflerini yaparak yanıt beklediklerini belirtti ve ekledi: “Atletico Mineiro forması giyen Ronaldinho’ya teklifimizi yaptık. Ondan cevabını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
    ÖNCE ÖZEN SONRA YÖNETİM

Hoca adayları listesini de açıklayan Ahmet Nur Çebi, “Teknik adam konusunda Önder Özen’in çalışması devam ediyor. Bunun ardından yöneticiler olarak bir değerlendirme yapacağız. Prosinecki (Kayserispor), Bielsa (A.Bilbao) ve Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia da gündemimizde bulunmaktadır. Bu isimler arasında en doğrusun seçeceğiz” diye konuştu.

http://www.turkiyesporgazetesi.com/b.../120872-haberi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ronaldinho' ya bayılırım. Ama 2 senedir oynadığı futbol Türkiye' de olmaz. Gelir parasını alır gider maalesef. Quaresma' ya katlanamamış bir takım Ronaldinho'ya hiç katlanamaz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Quaresma ile Ronaldinho'yu aynı kefeye koyamazsın. Öyle söylemişsin ki sanırsın Quaresma'nın kariyeri Ronaldinho'dan çok daha büyük... Bir kere adamın hedefi Brezilya 2014'te yer alabilmek, onun için hem göz önünde olmak ister, hem kendini formda tutmak, fit olmak. Yalnız Beşiktaş'a transferi çok uzak ihtimal olarak görüyorum. Maliyetini karşılamak çok güç olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Quaresma ile Ronaldinho'yu aynı kefeye koyamazsın. Öyle söylemişsin ki sanırsın Quaresma'nın kariyeri Ronaldinho'dan çok daha büyük... Bir kere adamın hedefi Brezilya 2014'te yer alabilmek, onun için hem göz önünde olmak ister, hem kendini formda tutmak, fit olmak. Yalnız Beşiktaş'a transferi çok uzak ihtimal olarak görüyorum. Maliyetini karşılamak çok güç olur.
    Kesinlikle bir tutmuyorum kariyerlerini. Ronaldinho' nun da hastasıyımdır. Ancak ne kadar seversem seveyim gözle görülür şeyler var ortada. Oynadığı futbol ortada. Umarım gelir ben de maça giderim orası da var tabi

Gelmesin usta, niye gelsin. Gelecek hem Beşiktaş'ı borca sokacak, hem dünyanın tekmesini yiyecek, sakatlık yaşayacak, hem belki parasını alamayacak... Dünya Kupası hedefine burada ulaşamaz. Kalsın Brezilya'da

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Gelmesin usta, niye gelsin. Gelecek hem Beşiktaş'ı borca sokacak, hem dünyanın tekmesini yiyecek, sakatlık yaşayacak, hem belki parasını alamayacak... Dünya Kupası hedefine burada ulaşamaz. Kalsın Brezilya'da
    Canlı canlı Ronaldinho izlemeyek mi mahrum mu kalak

Gelecek yaz TRT'de izleriz işte canlı canlı. Davulun sesi uzaktan hoş gelir, durduk yere Ronaldinho'dan da soğumayalım, küfür etmek zorunda kalmayalım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ronaldinho her türlü iş yapar Türkiye'de.Gelsin isterim Beşiktaş'a ama yıllık isteyeceği ücret çok sıkıntı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho Beşiktaş'ta en az iki sene iş yapar. Ben isterim gelmesini açıkçası. Ancak 4-5 milyon Euro'dan fazla bonservis verilmemesi şartı ile. Bir aralar 15 milyon Euro'lar konuşuluyordu. O para direk çöp demek. 4-5 milyon bile fazla o yaştaki futbolcu için. Sonuçta performansından yararlanacağız, satarak para etmeyecek.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri