Çok yıpranmışlar. Umarım varsa birşey ortaya çıkar.
Çok yıpranmışlar. Umarım varsa birşey ortaya çıkar.
Bülent Uygun'a genelde sevilmeyen adam tipiyle bakılıyor İzmir'de bir mekanda denk geldik çok sempatik bir adam devamlı gülen şakalaşan biriydi arkadaşları ile ama çapkın ve şımarıklığıda vardı tipindeböyle işlerde olması üzücü.
Bırakılanlar tutuksuz yargılanacaklar. Bu sevindirici bir olay, hepsine geçmiş olsun. Fakat tutuklananlara bakınca da Giresunspor adına çok sıkıntılı bir tablo ortaya çıktı. 7'nin 4'ü bizim kulüpte eski yada halihazırda yönetici. Bunların suçlamalarında maç sonuçlarını etkileme yoksa olay ceza kanununa girer, suç şahsidir ve kulübü bağlamaz. Ama maçları etkileme de varsa spor kanunu da devreye girer, bu kez kulübü de bağlar. İnşallah birinci seçenektir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Burada yazan bazı arkadaşlara sözüm neymiş efendim "çok sağlam deliller olmadan alamazlarmış bu insaları" yahu -alacağız abi bu maçı merak etme sen- demiş bir insan bunu bile delil olarak çıkartıyorlar insaların önüne.O dünki fotoğraflar sonra, onların nesi delil? bi onları delil olarak gösterebilen zihniyet açıklasın nesi delil onların? bu insanlar zaten tanışan, görüşen ve muhtemelen her maç öncesi yemek yiyen kişiler değiller mi? bunu anlamak zor mu yani
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dediğin gibi olsa içeri alırlar mı sence? Yahu ben bu fanatizmi hiç anlamıyorum. Bugün Adnan Polat'ı alsalar Ünal Aysal'ı alsalar içeri "Hayır olmaz öyle şey biz yapmayız biz süperiz biz çok iyiyiz meleğiz" demem yani. Dönüyor ortada bir şeyler bunu küçük çocuklar bile biliyor. Aziz Yıldırım türkiye'de en güçlü, uğraşılması en zor adamlardan birisidir. O yüzden yargının "fenerbahçe kulübü başarılı olamasın şampiyon olamasın yaşasın cimbombom ehe" mantığıyla yaklaşıyormuş gibi cümleler yazmanız beni güldürüyor sadece.
bunları yazabildiğine göre beni forumda çok tanımayan birisin demektir.Ayrıca hukuk bilmem ben ama suçluluğu kesinleşmemiş herkes suçsuzduru bilir çocuklar aziz yıldırım şike yapıyoyu değil.İyi o zaman sizin mantığınızla davanın devam etmesine gerek yok sonuçta ortada bir şeylerin döndüğünü çocuklar bile biliyormuş değil mio fotoğraflar gibi "saçma" deliller değil de gerçekten şike olduğunu ispat edecek deliller çıkarsa ortaya o zaman oturur konuşuruz ama şu an medyada kanıt diye geçen şeyler saçmalığın daniskası.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hakan abi senin en başta yazdıklarına inanıyorum şu anda. Çünkü şike diye bir sürü şey yazdılar. Şimdi tutuklananlar için ise suç örgütü kapsamında diyor. Eğer futbolcular da serbest kalırsa Fenerbahçe'ye birşey olmayacak. Sadece Aziz Yıldırım alınacak gibi. Böylece yönetim düşecek ve yeni başkan seçilecek. Ayrıca Ankaragücü dün açıklama yapmış. Şike soruşturması demekki Emre'yi de alın. Nasıl şeyler oluyor anlamadım? Daha fazla siyasete kaymak istemiyorum ama artık ben de rahatsız olmaya başladım.
TariboWest
işin içinde melih gökçek varsa herşey olabilir bence.
bakarsınız ankaraspor süper lige çıkmış, fenerbahçe bank asya'ya düşürülmüş.
Bulent Uygun'un Ali Kiratli'dan 200.000 TL aldigi goruntuler 2 bayan polis tarafindan 2 farkli acidan goruntulenmis durumda.goruntu var.
+
bide bu kadar dosya var galiba
![]()
Mecnun otyakmaz ve Şekip M. serbest bırakılırsa Aziz yıldırımda serbest bırakılacak demek. Bugün adliyeye sevk edilenlerin durumu açıklanır dimi ?
Bence;
Delil olarak belirtilen görüntü ve görüşmelerden çok daha net delil yok ise çok rahat aklanacağımızı düşünüyorum. Sonuçta ortada bir suç üstü yok diye biliyorum. Ondan dolayıda ciddi bir sorun yok. Klübümüze zarar gelmeyeceğine eminim fakat şahıslar zarar görebilir.
Büyük ihtimalle açıklanır
Borsadak, düşüş devam ediyor hala
FENER 47.80 -5.81%
Son güncelleme saati: 12:29
Operasyonun siyasi olduğunu düşünenlerdenim. O bağlamda değerlendirince; "fenerbahçe kulübü başarılı olamasın şampiyon olamasın yaşasın cimbombom ehe" gibi sığ değil de daha derin düşüncelerle gerçekleştiğini düşünüyorum. Siyaset konuşmak yasak, biliyorum. Defalarca yazdık ama yineleyelim. Hala mahkemeye çıkmamış, haklarında kesinleşmiş herhangi bir suç yokken yaklaşık olarak 3 yıldır Silivri'de hapiste yatan yazarlar var. Eğer bizim düşündüğümüz gibi 'siyasi' bir operasyon ise az önce bahsettiğim yazarların durumunda olduğu gibi birilerinin hapiste yatması için, en hafifi toplumun gözünde lekelenmesi için kesinleşmiş suça, delile gerek yok bazı idarecilerin anlayışında. Az önce de yazdım, ben operasyonun siyasi olduğunu düşünüyorum. Okyanuslar eskisi kadar büyük değil.
İlk yazdığınızın kaynağı nedir? Sizin ifadeniz ise kesinliği nereden gelmekte?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İsteyen istediği kadar mesaj atabilir buna kimse karışamaz.
Kesinlik belirten ifadeleri, hele ki yetkili kaynaklardan gelmiyorsa burada paylaşmasak daha doğru olur bana göre. Burada yazanların büyük kısmı basının oluşturduğu bilgi kirliliğinden, resmi açıklamalar olmadan hüküm verilmesinden falan şikayet ediyor, ediyoruz. Biraz daha hassas yaklaşılmasını rica ederim.
görüntü ve görüşmeler yeterli delil değil mi yani ?Eğer Aziz Yıldırım'ın basında bahsedilen tarlaydı başaktı konuşmaları varsa Aziz Yıldırım'a tarlanın yerini sorarlar
Yani görüntü ve görüşmelerle şike yapıldığı kanıtlansa bile sanırım burda Fenerbahçeli arkadaşlar hala "Bizim kulüp olarak zarar görmememiz lazım" diyecekler.Yahu bu bahsi geçen şikeleri bu adamlar (eğer yaptılarsa) babalarının hayrına mı yapmışlardır ? Söz konusu bir kulübün sportif başarısı ise o kulüp de en ağır şekilde cezalandırılır. Yok ligin marka değeri düşecekmiş, ekonomik değeri düşecekmiş, kaos yaşanacakmış,Avrupada lig kalitemiz düşecekmiş vs vs hepsi hikaye.Eğer ortada birşeyler dönmüşse mutlaka tüm kulüp ve kişiler caydırıcı şekilde cezalandırılmalıki ilerleyen yıllarda Türkiye ligi ve türk futbolu kazansın. Şiddet yasasının çıktıgına en çok sevinenlerdenim fakat uygulama noktasında bu kadar keskin ve çabuk olunacağını inanın aklım kesmiyordu, takdir ettim yani.
Ama çok ince bir nokta var. Eğer gözaltına alınan bu şahıslar yargı önünde aklanırlar ve bu yasa kapsamındaki suçları işlemedikleri açıklanırsa kesinlikle hem kamuoyunun hem de spor camiasının bunan inanması ve başta (her ne kadar günahım kadar sevmesem de) Fenerbahçe spor kulübü ve yöneticileri olmak üzere soruşturlarak aklanan tüm kişi ve kulüplere saygı göstermesi gerekmektedir. Umarım süreç hızlı işler de en kısa sürede hak ve adalet yerini bulur.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Di canio "Eskişehir'in hocası, Ali Kıratlı'dan 200 bin TL aldı, 2 polis sevgili kılığında bunu kameraya çekti." bunu yazmistim haberin kaynagini buldum buyur
http://www.internetspor.com/spor/sup...l?v=1309951503
Özellikle suçlama içeren yazılara kaynak yazılırsa daha doğru olur kanısındayım. Yoksa yazdıklarımın seninle kişisel olarak ilgisi yok. Ben itibar etmiyorum bu konuyla ilgili basında çıkan hiçbir habere şu an için. Benim için tek önemi yayın organlarının ifade ettiği anlam.
Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun sorgulanması tamamlanmış.
Düzenleme: Mecnun Odyakmaz'ın sorgusu da bitmiş.
Adliyedeki sorgular tamamlanmış. Genel resme bakılarak emniyet ve adliyedeki savunmalar karşılaştırılarak karar verilecekmiş. Akşamüstü 18:00 a kadar kararın çıkacağını düşündüklerini söyledi.
Kaynak: NTVSpor
TariboWest
Zaten gosterilen kaynak da laf kalabaligindan ibaret. Bunu butun medya yapiyor. Elindekileri kusuyorlar tek tek. Tahmin ediyorum ki eldeki kanitlar hicbir sekilde disariya sizmis degiller. Kimin neyle suclandigina dair sadece ongoruleri takip ediyoruz medyadan. Yurutulen diger mahkemelerde de oldugu gibi sanik olanlarin ustune suclu damgasini hemen vuruyoruz. Allah kimseyi mahkemelere dusurmesin su Turkiye manzarasinda diyorum, ilave olarak da medyanin diline dusurmesin.
"antu" aragazı hazırlamış hemen![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Arkadaşlar! Emre Belözoğlu'nun Hakan abisinin himayesinde olduğu yıllardan itibaren kimliğini ve çevresini az buçuk herkes gibi biliyorsunuz. Tekrar soruyorum: Ona niye hiç kimse birşey sormuyor? Bu kuyuya taşı atan ilk kişi o. Bu operasyon spor amaçlı bir operasyonsa ilk Emre'yi çağırmaları gerekmez mi? Emre'ye öyle bir mesaj atma hakkını ve aklını kim vermiş?
Kulübümüz başkanı ve yöneticilerinin dahil oldukları soruşturmaya ilişkin tüm detaylar yönetim kurulumuz ve kulübümüz avukatları tarafından dikkatle takip edilmeye devam edilmektedir. Dün Türkiye Futbol Federasyonu'na bir ziyaret gerçekleştiren yönetim kurulu üyelerimiz TFF yönetimi ile de sürekli olarak istişare halindedir ve gerek UEFA gerekse TFF bazında gelişmeler izlenmektedir.
Milyonlarca taraftarımızın kulübümüzün her platformda haklarının sonuna kadar savunulacağından şüphe duymamasını istiyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Pazar sabahından bu yana kulübümüzde sürekli olarak çalışmalarını yürütmektedir. Profesyonel Futbol Takımımız da benzer şekilde Düzce Topuk Yaylası Kamp Tesislerimizde çalışmalarına devam etmektedir. Yönetim kurulumuz bu hafta içerisinde Topuk Yaylası'na giderek futbol takımımızın çalışmalarını da yerinde takip edeceklerdir.
Yönetimimizin de yakından takip ettiği süreç ile ilgili olarak her tür bilgilendirme an be an yapılmaya devam edilecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde büyük taraftarımızın da desteği ile içerisinde bulunduğumuz süreci atlatacağımızdan en ufak bir şüphemiz yoktur. Taraftarlarımıza resmi kaynaklar ve kulübümüz tarafından açıklanmadıkça hiçbir bilginin doğruluğuna inanmamalarını önemle hatırlatmak istiyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Türk adaletinin de her zaman olduğu gibi bu süreçte de en doğru kararı vereceğine olan inancımız tamdır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da olayla ilgili açıklama yapmış.
http://www.maraton.com.tr/Basbakanda...ma_143865.html
TariboWest
Fenerbahçeli değil, kongre üyesiyim ne demek yahuCümle alem biliyor Fenerbahçeli olduğunu
![]()
Emniyetten Açıklama:
"Bank asya ve süper ligde 19 maçta şike ve teşvik primi verildiği tespit edildi ve delillendirildi."
Fener bu işten kurtulursa benden dolayı olmadı diyebilsin diye öyle demiştir![]()