Sayfa 397 / 483 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447 ... SonSon
11,881 ile 11,910 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Adamlar adalet bekçisi.

Adalet yerini bulsun diyenler daha ortada İDDİANAME dahi yokken Fenerbahçe'nin geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesine niye ses çıkarmadı? Sadece gazete küpürleri varken F.Bahçe men edildiğinde, aynı iddialarda adı geçen Beşiktaş'ın men edilmemesine niye ses çıkarmadılar, bu çifte standarta bir şey demeyip gerekçe üretemediler?
    Evet biz adalet bekçisiyiz. Fenerbahçe'nin bir şeyler yaptığı açıkça belliymiş demek ki adamlar da direk men etmişler.Ki bu konuda haklı olduklarını da gördük.Ben hala anlayamıyorum nasıl konuşabiliyorsunuz her şey apaçık ortada.Ben daha fazla yormıycam kendimi.Ortada tescillenmiş bir şike var.İsterseniz bir ömür reddedin.
    Last edited by meddah : 22.Temmuz.2012 at 21:33 Reason: Kural 8

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ah kendini yormasanda artık bizde senin tahrik edici yorumlarını okumasak be Aygün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün de Uefa'nın Fenerbahçe'yi daha iddianame ortada yokken şikesi çok açık olduğu için men ettiğini öğrendik.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Kişisel atışmalar için şurayı kullanabilirsiniz arkadaşlar:

http://forum.turksportal.net/vb/private.php?do=newpm
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bizim Pedro Pinto bir röportaj yaptı. Kendisi CNN İnternational'da görev alıyor.

Karşısında kanlı canlı Platini var.

Hiç abartısız söylüyorum ki bir insan bu kadar açık konuşabilir mi? Türkçe çevirisine baktığımızda Türkçemiz bir olayı bundan güzel anlatabilir mi?

Platini: "Fenerbahçe'ye yasağı ben koymadım, disiplin komitesi koydu. Bu konuda konuşursam Fenerbahçe'nin avukatları beni mahkemeye verebilir. Bu bir disiplin konusu. Geçen yıl yasağı koyarak cesur bir adım attık ama bu yıl ne olacak bilmiyorum."

Fenerbahçeliler hala ne diyor: bizi federasyon göndermedi.

Şimdi neyi tartışacaksın.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bizim Pedro Pinto bir röportaj yaptı. Kendisi CNN İnternational'da görev alıyor.

Karşısında kanlı canlı Platini var.

Hiç abartısız söylüyorum ki bir insan bu kadar açık konuşabilir mi? Türkçe çevirisine baktığımızda Türkçemiz bir olayı bundan güzel anlatabilir mi?

Platini: "Fenerbahçe'ye yasağı ben koymadım, disiplin komitesi koydu. Bu konuda konuşursam Fenerbahçe'nin avukatları beni mahkemeye verebilir. Bu bir disiplin konusu. Geçen yıl yasağı koyarak cesur bir adım attık ama bu yıl ne olacak bilmiyorum."

Fenerbahçeliler hala ne diyor: bizi federasyon göndermedi.

Şimdi neyi tartışacaksın.
    Voleybolda da aynısı olmadımı. Alttaki mesajın son kısmında yazmıştım:

http://forum.turksportal.net/vb/show...90#post2266390

Güzel kardeşim, Fenerbahçeliler bir şey diyorsa, boşa demiyor.

Fenerbahçeliler hala ne diyor: bizi federasyon göndermedi. demişsin. Fenerbahçeliler bunu diyorsa, işkembeden sallamıyor, mahkeme tutanaklarına yansımış bazı gerçeklere dayandırıyor.

UEFA Disiplin Başmüfettişi Pierre Cornu'nun CAS'taki davada yaptığı savunmadan alıntı yapayım:

7- Men etme kararını TFF’nin vermesi için anlaşmaya vardık
    BANA iletilenlere dayanarak, TFF’nin Fenerbahçe hakkında, en azından 2011-2012 UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılımı bakımından bir karar almak için elinde yeterli delil olduğunu düşündüğümü söyledim.

Bu durumda gözaltında olmayan Fenerbahçe yetkililerinin kulübün kendi isteği ile Şampiyonlar Ligi’nden çekilmesi gerektiğini kabul edebileceklerini düşündük. Bu davranış daha sonra olası bir disiplin prosedüründe kulüp lehine değerlendirilebilirdi. TFF’nin kulüpten bu olasılığı değerlendirmesini isteyeceği hususunda mutabık kalındı.

Fenerbahçe kendi isteğiyle çekilmeyi kabul etmez ise olabilecek tedbirler belirlendi. Bu konuda UEFA değil TFF’nin karar vermesi gerektiği sonucuna vardık. Zira münhasıran karar verme yetkisi öncelikle TFF’nin idi. Dolayısıyla TFF’nin sorumluluklarını bilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde, UEFA’nın TFF’ye karşı (gerekli kararları alamamak ve dolayısıyla şikeyle mücadelede kararlı olmamak nedeniyle) ve Fenerbahçe’ye karşı (şike nedeniyle) disiplin prosedürü başlatılmasını değerlendirmesi gerekeceğini belirttim.
    25 Ağustos 2011 öğleden sonra Monaco’ya geldiğimde TFF’den gelen bilgilere göre Fenerbahçe’nin TFF İcra Komitesi’nin 2011-2012 Şampiyonlar Ligi’nden geri çekme kararını temyiz ettiği bildirildi (önceki görüşmelerimizde temyiz olasılığı konuşulmamıştı). Sayın Arıboğan’a telefon ettim ve kendisi temyiz dilekçesinin verildiğini teyit ederek, temyiz merciinin toplandığını ve aynı gün içerisinde kararını verebileceğini belirtti.
    İlave olarak:

CAS Hakimi Kısmet Erkiner ne demişti?

Erkiner, Fenerbahçe’yi UEFA’nın değil, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) men ettiğini söyledi, “Futbol Federasyonu, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesi kararını UEFA’nın baskısıyla aldığını iddia ediyor. Şimdi elimde, Fenerbahçe’nin açmış olduğu davada UEFA’nın CAS’a vermiş olduğu savunma var. Bu savunmanın 6.3 paragrafında UEFA ‘Şayet TFF elinde bulunan delillerden tatmin olmaz ve kulüp yetkililerinin şike yaptığı konusunda bir karara varamazsa, UEFA’ya kulübü Şampiyonlar Ligi’nden çekmenin erken bir karar olduğunu söyleme yetkisindedir. TFF bu savunmayla bize Fenerbahçe’yi ihraç edeceğini bildirmeseydi biz onu oynatırdık’ diyor” ifadelerini kullandı. Türkiye’de bu konuda bir bilgi kirliliği olduğunu kaydeden Erkiner, “Halihazırda TFF bulguları incelemiş ve Fenerbahçe’nin ihraç etmenin uygun olacağına karar vermiştir. Türkiye’nin Avrupa Kupaları’ndan 8 yıl men cezası alması da söz konusu değildir. TFF, UEFA’nın bu blöfünü göremedi” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

[YOUTUBE="UiGpYNQkuTw"]....[/YOUTUBE]

Ses ona ait heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu video Beşiktaş şampiyon olduğunda baya popülerdi zaten. Bilinen bir video. Gizli tapeymiş gibi gösterilmesi çok komik olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

montaj olducu cok belli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

son maçtan sonra tutuklanan hasan galatasaraylı , bilal bjk'liymiş diyorlar , yani en azından avukatları öyle diyor :S

şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aziz Yıldırım şu an Başbakana şükranlarını sürüyor desteğinden ötürü.Siyasiydi dimi bu dava

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aziz Yıldırım şu an Başbakana şükranlarını sürüyor desteğinden ötürü.Siyasiydi dimi bu dava
    Yazdığın zaten bizzat siyasi olduğunu göstermiyor mu Aygün? Ne işi var siyasetçilerin bu kadar futbolun içinde?

Basit bakıp, basit düşünme, o kadar basit değil, hani dengelerden bahsedilir ya bir yerlerde bazı zamanlar, ahh o dengeler yok mu o dengeler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aziz Yıldırım' ı bitirmeye çalışanlara Aziz Yıldırım şükranlarını sunuyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sandikta gorusuruz tehdidide aradan kalkmis oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Aziz Yıldırım' ı bitirmeye çalışanlara Aziz Yıldırım şükranlarını sunuyor.
    Önceki mesajımı okuyabilirsin, Aziz Yıldırım savunmasına nasıl başlamıştı, başbakanı överek. Başbakan ne demişti, kişiler ve kurumlar ayrılsın, Aziz Yıldırım ne demişti, beni Fenerbahçe'den ayırmayın, beraber değerlendirin.

Ve başbakanın kişiler ve kurumlar ayrılsın diyene kadar geçen uzun sürede hiç bu konu hakkında yorumda bulunmaması.

Diyorum ya basit düşünürseniz, bunu kimseye inandıramazsınız, kapalı kapılar ardında neler dönüyor bilmiyoruz.

Ama Aziz Yıldırım'ın şükran sunmasını doğru buluyor ve buna katılıyorsanız, şike yapmadık demesini de doğru bulup katılmanızı beklerim, işinize gelen Aziz Yıldırım söylemlerine katılıp, işinize gelmeyene katılmamak olmaz.

Ki konuşmasını dinliyorsanız, bazı şeyler hakkında, acaba diyorsunuzdur muhtemelen...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yine Aziz Yıldırım konuşuyor yine yer yerinden oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kendini temizlemeye çalışacağına başkalarını suçluyor yine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mahkemenin reddettiği taleplerin hemen hepsi soruşturmanın şeklini alenen değiştirecek kapasitede talepler..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Habire ayni seyler, basa sarip tekrarliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Havuzdan çıkıyoruz. Oh be sonunda.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bilinen şeyler olduğu için size hep aynı şey olarak geliyo, başkasını suçlama gibi geliyo..

Havuz'un da yeninden değerlendirme söz konusu..

"Biz şerefisz değiliz, biz şike yapmadık"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Yine Aziz Yıldırım konuşuyor yine yer yerinden oynuyor.
    Burada 7.4 hissedildi.Terim'e de salladi.
    Last edited by meddah : 28.Temmuz.2012 at 19:33

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fatih Terim futbolcuyken şike yapmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Burada 7.4 hissedildi.Terim'e de salladi.
    Terim'e sallayan Aziz Yıldırım değil Hıncal Uluç sadece alıntı yaptı Aziz Yıldırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ispat edin yoksa istifa edin

anlamazsınız ama bu cümlecik bile yeter her şeye

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Her zaman değiniyorum, Fenerbahçeliler olayları çok çarpıtıyorlar davanın başından beri. Bazı şeyleri defalarca tartışmıştık tekrar gündeme getirmeye gerek yok, ekleyeceklerim;

Atatürkçü, Cumhuriyetçi Fenerbahçe'nin Başkanının Bolu'daki bir hocaya dua ettirmek için 5.000 TL vermesi enteresan (Atatürkçü, Cumhuriyetçi düşünceye sahip insanlar da dinine bağlı, inançlı insanlar olabilirler elbette ama burada konu dua ettirmesi değil, dua ettirmek için PARA vermesi, çünkü bu bambaşka bir şey. Cemaatin içindeki insanların yaptıkları bazı şeyleri anımsatan bir şey).

Çıktıktan sonra Cübbeli Ahmet Hocayı ziyaret etmesi enteresan.

Davanın siyasi olduğundan yakınıp Mehmet Ağar'ı ziyaret etmesi enteresan.

Akp/Cemaat oluşumunun Aziz Yıldırım'ı bitirip Fenerbahçeyi ele geçirme amacında olduğunu iddia edip Başbakanı övmek, yönetime Kadir Topbaş'ın oğlu ve Başbakan Erdoğan'ın oğlunun kayınbiraderini de (Ahmet Ketenci) almak gibi hareketler enteresan.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

2 lafından beri Galatasaray. Neyse doğal buluyorum ben onun bu açıklamalarını. O kadar ay içerde kaldı. Şuanda içinde tuttuklarını püskürüyor. Fakat ortalığı karıştıracak boşuna.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bir video kaydetip onu gösterse her seferinde bu kadar yorulmasına gerek kalmaz hem rahatsız sağlığına dikkat etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Denizli'ye prim yollamışız çok açıkmış.İspat etsin bakalım konuşmakla olmuyor. Bizim başkan bile Galatasaray adını bu kadar anmıyor.

Mesaj Yetkileri