benim izlenimim bu yönde sizde bir test edin lütfen.
Reputation ların etkilerini incelemeye devam ediyorum. Şu anda 4.sezon oynanıyor.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
reputationla ilgili bir sorun olmuyorsa oyuna başlayım o zaman.
ben de açıp deneyim şimdi
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
şampiyonluk gelirleride geliyorsa 1. bitirince sezzonu o zaman idare edilebilir.
ama play off lu ligde GS şampiyon olmuş Villas-Boas da ne yazıyorsa Fatih Terimde de o yazıyor.
ek: Owerview de Fatih Terim de legue wins kısmında 1 yazarken Villas-Boas kısmında 0 yazıyor. aynı şekilde 2 yıl İngiltere de şampiyon olan Ferguson da ise 1 yazıyor. yani benim anladığım ilk yıl herkeste normal 2.yıl Owerview kısmına şampiyonluk eklenmiyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Lig şampiyonlukları kazandığına dair artma var mı?
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
İspanya da 2.sezon şampiyon olan Barcelona hocasına da eklenmemiş
Takımların itibarları değişiyor. 1 sezon tatile çıktım sadece İngiltere ligini açıp, Chelsea'nin rep continentale düştü.
Edit: 2. sezon United şampiyon Ferguson'un profilinde 2013 English premier division champions yazıyor.
Sadece Türkiye'de bu sorun var galiba.
Last edited by martymcfly : 10.Mart.2012 at 18:49
orada yazması değil, achievements kısmında lig şampiyonluğunda olup olmaması önemli.
rep kısmında değişim olduğu kanısına ben de vardım. şöyle; yanlış bilmiyorsam oyuna başlarken en yüksek rep'li Türk takımı Fenerbahçe. 2 yıl sonunda milli takım kısmını tıklayınca sol alt köşedeki kulüpler sırasında ilk olarak Galatasaray yazıyor. zaten oyunda da GS, FB den şampiyonluk,sıra vs. bakımından iyi durumda.
pardon karıştırmışım. owerview kısmında lig şampiyonluğu yazıyor orayı diyecekken yanlış yeri söylemişim.
Orda da var cup wins 1, league wins 1.
İspanya açık değil eğer orda dediğin gibi eklenmiyorsa çok ilginç bir hal aldı bu oyun.
12.0.4 versiyonda denedim tatile cıkarak menejer sayfasında menejerin istatistiklerini oldugu sayfada ligi sampiyon olarak bitirmis ama o sayfada hic bir sey yazmıyor.Diger ülkelerde yaziyor
Sorunsuz versiyon varmı?
Sonunda 7 sezon tamamladım. Türkiye ligi, İspanya ve İngiltere.
Reputation, CA değerleri gibi tüm matematiksel veriler normal işliyor.
Şampiyonluk sonrası kulüplerin reputation, finans verileri normal.
İlk sezon problemsiz. İkinci sezon ve sonrası Türkiye ligi Play-off un devre dışı kalmasıyla normal lig statüsünde lig şampiyonu kazanan takımın menajerinin kazandığı lig şampiyonluğu menajer profil tarihçesinde kazanılan lig şampiyonluklarındaki alanı arttırmıyor. Yine aynı şekilde oyuncuların veya personelin tarihçesinde başarılar alanına bilgi gelmiyor.
Mustafa BudakTurksportal
Lig tarihinde şampiyonluk sayıları artıyor benim oyunumda.