Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 237 sonuç

Konu: Türkiye Liginde Şampiyonluk Sorunu

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bu şampiyonlukların işlenmemesi oyunun genel bir problemi gibi gözüküyor, açtığım oyunda İngiltere, İspanya ve Türkiye, lig şampiyonluğu sonrası kişilerin (oyuncu, menajer, personel vb) şampiyonluk bilgisi işlenmiyor.

Kulübün şampiyonluk sayıları artıyor
    Kulüp History - Landmarks bölümünde şampiyonluk yer almıyor
    Kulübün reputation artıyor
    Competition bölümünde şampiyon olunan yıl ekleniyor

Manager history de league wins artmıyor (R.Madrid de Mourinho 2 sezon kazanmasına rağmen League wins 0).
    Manager reputation artıyor
    Süper ligde ilk sezon playoff nedeniyle Manager Achievements "Finished 1st in Turkish Premier Division" yazıyor. İkinci sezon boş.
    Nasıl yani sadece Türkiye'de değil mi bu sorun?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

benim izlenimim bu yönde sizde bir test edin lütfen.

Reputation ların etkilerini incelemeye devam ediyorum. Şu anda 4.sezon oynanıyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu şampiyonlukların işlenmemesi oyunun genel bir problemi gibi gözüküyor, açtığım oyunda İngiltere, İspanya ve Türkiye, lig şampiyonluğu sonrası kişilerin (oyuncu, menajer, personel vb) şampiyonluk bilgisi işlenmiyor.

Manager history de league wins artmıyor (R.Madrid de Mourinho 2 sezon kazanmasına rağmen League wins 0).
    Süper ligde ilk sezon playoff nedeniyle Manager Achievements "Finished 1st in Turkish Premier Division" yazıyor. İkinci sezon boş.
    Yuh ya !
    Peki SI ne diyor, yamayla falan düzeltmeleri lazım olur mu böyle iş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

reputationla ilgili bir sorun olmuyorsa oyuna başlayım o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben de açıp deneyim şimdi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

klüp başkanları neye göre bizi istiyorlar.örneğin chelsea takımının beni istemesi mümkünmü bu durumda.sadece repulation yükselmesi yeterli olurmu? yoksa kariyerimde şampiyonluk görünmediği için bu adam hiçbirşey kazanamamış getirmeye gerek yokmu diyorlar?

Quote Originally Posted by myres View Post
    klüp başkanları neye göre bizi istiyorlar.örneğin chelsea takımının beni istemesi mümkünmü bu durumda.sadece repulation yükselmesi yeterli olurmu? yoksa kariyerimde şampiyonluk görünmediği için bu adam hiçbirşey kazanamamış getirmeye gerek yokmu diyorlar?
    Yani imkansız ki oyunu bu haliyle oynamak. Bunun gibi gözden kaçan onlarca detay var şampiyonlukla ilgili.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Yani imkansız ki oyunu bu haliyle oynamak. Bunun gibi gözden kaçan onlarca detay var şampiyonlukla ilgili.
    saçma.yani sadece türkiye ligi olsa tamam uğraşmadılar diyeceğimde,ingiltere gibi bir ligde böyle bir sorun varsa hala neyi bekliyorlar.bu patch yapmak bu kadarmı zordur ya.geldide benim orjinal oyun aldığım yıla denk geldi bu sorun.birde soruma tam cevap alamadım ama.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by myres View Post
    Reputation yukselmesi yeterli olur. Kariyerdeki basarilar sadece kozmetik. Karar verme konusunda reputation ve CA kullaniliyor oyunun her yerinde.

Nesil
    2003

benim izlenimim bu yönde sizde bir test edin lütfen.

Reputation ların etkilerini incelemeye devam ediyorum. Şu anda 4.sezon oynanıyor.
    Eline saglik Mustafa.

Repleri nasil buluyorsun yahu? Daha FMRTE falan cikmadi 12.2.0 icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Reputation yukselmesi yeterli olur. Kariyerdeki basarilar sadece kozmetik. Karar verme konusunda reputation ve CA kullaniliyor oyunun her yerinde.
    o zaman oynanmayacak kadar kötü değil.sadece göz zevkimizin içine edilecek o kadar.teşekkürler.umarım sorun çözülür bir an önce.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şampiyonluk gelirleride geliyorsa 1. bitirince sezzonu o zaman idare edilebilir.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Eline saglik Mustafa.

Repleri nasil buluyorsun yahu? Daha FMRTE falan cikmadi 12.2.0 icin.
    Visual Studio 2010 da FM.exe nin RAM de tuttuğu verileri okuyarak ama biraz kasıyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bende şöyle bir şey oldu. Alex Ferguson 2.yılda Man Utd ile şampiyon oldu ve achievements kısmında şampiyon yazdı. Villas-Boas ise Beşiktaş ile 2.yıl play off suz şampiyon oldu, orada 1.bitirdi yazdı.

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ama play off lu ligde GS şampiyon olmuş Villas-Boas da ne yazıyorsa Fatih Terimde de o yazıyor.

ek: Owerview de Fatih Terim de legue wins kısmında 1 yazarken Villas-Boas kısmında 0 yazıyor. aynı şekilde 2 yıl İngiltere de şampiyon olan Ferguson da ise 1 yazıyor. yani benim anladığım ilk yıl herkeste normal 2.yıl Owerview kısmına şampiyonluk eklenmiyor.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Lig şampiyonlukları kazandığına dair artma var mı?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ama play off lu ligde GS şampiyon olmuş Villas-Boas da ne yazıyorsa Fatih Terimde de o yazıyor.

ek: Owerview de Fatih Terim de legue wins kısmında 1 yazarken Villas-Boas kısmında 0 yazıyor. aynı şekilde 2 yıl İngiltere de şampiyon olan Ferguson da ise 1 yazıyor. yani benim anladığım ilk yıl herkeste normal 2.yıl Owerview kısmına şampiyonluk eklenmiyor.
    düzenle deyince görememiş olabilirsiniz. alıntıladım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İspanya da 2.sezon şampiyon olan Barcelona hocasına da eklenmemiş

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Takımların itibarları değişiyor. 1 sezon tatile çıktım sadece İngiltere ligini açıp, Chelsea'nin rep continentale düştü.

Edit: 2. sezon United şampiyon Ferguson'un profilinde 2013 English premier division champions yazıyor.
    Sadece Türkiye'de bu sorun var galiba.
    Last edited by martymcfly : 10.Mart.2012 at 18:49

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Takımların itibarları değişiyor. 1 sezon tatile çıktım sadece İngiltere ligini açıp, Chelsea'nin rep continentale düştü.

Edit: 2. sezon United şampiyon Ferguson'un profilinde 2013 English premier division champions yazıyor.
    Sadece Türkiye'de bu sorun var galiba.
    orada yazması değil, achievements kısmında lig şampiyonluğunda olup olmaması önemli.

rep kısmında değişim olduğu kanısına ben de vardım. şöyle; yanlış bilmiyorsam oyuna başlarken en yüksek rep'li Türk takımı Fenerbahçe. 2 yıl sonunda milli takım kısmını tıklayınca sol alt köşedeki kulüpler sırasında ilk olarak Galatasaray yazıyor. zaten oyunda da GS, FB den şampiyonluk,sıra vs. bakımından iyi durumda.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    orada yazması değil, achievements kısmında lig şampiyonluğunda olup olmaması önemli.

rep kısmında değişim olduğu kanısına ben de vardım. şöyle; yanlış bilmiyorsam oyuna başlarken en yüksek rep'li Türk takımı Fenerbahçe. 2 yıl sonunda milli takım kısmını tıklayınca sol alt köşedeki kulüpler sırasında ilk olarak Galatasaray yazıyor. zaten oyunda da GS, FB den şampiyonluk,sıra vs. bakımından iyi durumda.
    Tamam bunu demiyor musun ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

pardon karıştırmışım. owerview kısmında lig şampiyonluğu yazıyor orayı diyecekken yanlış yeri söylemişim.

Nesil
    2006
    Yer

Orda da var cup wins 1, league wins 1.

İspanya açık değil eğer orda dediğin gibi eklenmiyorsa çok ilginç bir hal aldı bu oyun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Orda da var cup wins 1, league wins 1.

İspanya açık değil eğer orda dediğin gibi eklenmiyorsa çok ilginç bir hal aldı bu oyun.
    zaten ilk sezon sıkıntı değil, sıkıntı 2.yıl başlıyor. ve İspanyada da aynı şeyle karşılaştım ben. ama bana kalırsa sadece orada yazmıyor ama rep de falan sıkıntı olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Visual Studio 2010 da FM.exe nin RAM de tuttuğu verileri okuyarak ama biraz kasıyor.
    hocam bunu yapmak nereden geldi aklına ya takdire şayan valla..

12.0.4 versiyonda denedim tatile cıkarak menejer sayfasında menejerin istatistiklerini oldugu sayfada ligi sampiyon olarak bitirmis ama o sayfada hic bir sey yazmıyor.Diger ülkelerde yaziyor
    Sorunsuz versiyon varmı?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Sonunda 7 sezon tamamladım. Türkiye ligi, İspanya ve İngiltere.

Reputation, CA değerleri gibi tüm matematiksel veriler normal işliyor.
    Şampiyonluk sonrası kulüplerin reputation, finans verileri normal.

İlk sezon problemsiz. İkinci sezon ve sonrası Türkiye ligi Play-off un devre dışı kalmasıyla normal lig statüsünde lig şampiyonu kazanan takımın menajerinin kazandığı lig şampiyonluğu menajer profil tarihçesinde kazanılan lig şampiyonluklarındaki alanı arttırmıyor. Yine aynı şekilde oyuncuların veya personelin tarihçesinde başarılar alanına bilgi gelmiyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İlk sezon problemsiz. İkinci sezon ve sonrası Türkiye ligi Play-off un devre dışı kalmasıyla normal lig statüsünde lig şampiyonu kazanan takımın menajerinin kazandığı lig şampiyonluğu menajer profil tarihçesinde kazanılan lig şampiyonluklarındaki alanı arttırmıyor. Yine aynı şekilde oyuncuların veya personelin tarihçesinde başarılar alanına bilgi gelmiyor.
    Bu durum şampiyonluk sayısına orantılı TFF ödeneklerini etkilemiyor mu? Kozmetik bir durumun ötesinde bence.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig tarihinde şampiyonluk sayıları artıyor benim oyunumda.

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    Lig tarihinde şampiyonluk sayıları artıyor benim oyunumda.
    Sampiyon olan bir takimini menejerlerini istatisliklerini oldugu sayfada yaziyormu lig sampiyonlugu kupa sampiyonlu yazan yerde.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri