Söylediğim herşeyin sonuna kadar arkasındayım gs bize gol bile atamıcak![]()
![]()
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Söylediğim herşeyin sonuna kadar arkasındayım gs bize gol bile atamıcak![]()
![]()
Rahat kazanacağız falan demek cidden komik. 9 puan önünde olan ve bu kadar iyi oynayan takıma karşı nasıl rahat oynanacak merak ediyorum. TT Arenada hallaş pamuğuna çevirdik preslerle gollerimizle. Maç 5-6 ya gidiyordu Volkan olmasa. Kadıköy'de de çok farklı olmayacaktır
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yahu şöyle kesin kesin konuşmayın. Sonra "Hani geliyordunuz korktunuz mu" lafları çıkıyor ortaya. Ben bile net bir bilgiye ulaşamamışken millet gaza gelip basıcaz orayı diyor
Bi kere truva operasyonu yapılacak olsa bu sessiz sedasız yapılır. Bu kadar gürültü çıkartmanın amacı Fenerbahçe taraftarını korkutmak. Ayrıca o bilet fotoğrafları Fenerbahçelilerin çektiği fotolarmış. Yani "Yaşasın biletimi kaptım" hevesiyle çekilen fotoğraflar. Bizimkilerde bunu fırsat bilip böyle bir olay yapmışlar. Sonuç olarak o biletler (Galatasaraylıların zannedilip) iptal edilmiş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bazıları şehir efsanelerininde ötesinde gülünç şeyler yazmış.Birkere Gs taraftarı Kadıköy deplasmanına üstünde Fb forma ve atkılarıyla geliyordu stada girerken çıkarıyordu siz kalkmış burda yok 10 otobüs yok binler fln geçiniz bunları![]()
SaLviO adlı arkadaş bilmiyorum kaç yaşında ama yazdığı şeyleri gülerek okuyorum. Bilmem belki benden büyüktür ama sanmıyorum ya.
Herneyse maç için diyeceğim tek şey Galatasaray taraftarı Şükrü Saraçoğluna maç izlemeye geliyo gelse bile. Yani oraya gelip '' sağ çıkamaycaklar, burdan sağ mı çıkacaklarını sanıyolar ?, burda dayak atarız '' vs. gibi ithamlar hiç hoş değil. Sonuçta bu futbol takımı. Bakarsın Fenerbahçe 4-1 kazanır, bakarsın Galatasaray 1-2 maçı alır. Yani oraya dövüş etmeye gitmiyo kimse.
Sonuç olarak sidik yarıştırmak mı diyorsunuz bilmiyorum ama benim babam senin babanı döver mantığıyla hareket etmek çok absürt.
İki takımada başarılar iyi olan kazanır umarım.
TT Arena'daki maçta takım kötüydü ve Bilica, Bienvenu gibi isimler oynadı. Buna rağmen 3-1 yenildik, direkten topumuz döndü, 2. yarı birçok fırsat kaçırdık. Galatasaray taraftarının desteğiyle orada kazandı. Sıra bizde![]()
bu arada ilk macdaki gibi ayni nezaketi kufursuz , dostca davranislari , hem taraftarlardan hem fenerbahce yonetimiminden bekliyorum umarim taraftarlar cirkinlestirmez. her iki tarafada basarilar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben öyle birşey demedim ki. TT Arena'da ki kadar iyi pres yapıp iyi oynayacağımızı söyledim rahat kaznaacağımızı söylemedim. 13 olur 15 olur 20 olur. Ömür boyu mu sürecek o istatislikler? Galatasaray en son 12-13 önce yenmiş o zaman takımın başında yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim vardı. O zamanlarda UEFA kadrosu hazırlanıyordu şimdi de. 6 yılın en iyi performansını sergiliyoruz. Play-off olmasa şuanda şampiyonluğumuzu ilan etmiştik bile.
Ayrıca diğer Fenerbahçeli arkadaşlarımızın yazdığı şeyler çok daha komik onları oku daha çok gülersin emin olBu kadar özgüven ve rahatlık iyi birşey değildir. TT Arena'da aynısı deniliyordu o maçtan sonra kimse maç forumuna yazmadı hep Bilica o bu suçlandı.
ı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Eğer oyun içinde bi aksaklık olmazsa taraftar da bi tepki göstermez eğer oyun içinde gs önde olur bunun üstüne bide gsli oyuncular yerde yatar kalkmazlarsa o zaman istenmeyen olaylar olur malesef
Edebi Dostluk ilk 11.
![]()
Arkadaşlar arkadaşlar konuyu farklı yerlere kaydırıyorsunuz ben bu seneden bahsediyorum siz aynı şeyi yapabilirdiniz basket maçında karşılık verirdiniz bizim futbol maçındaki küfürsüz davranışımıza o yüzden ben yine beklemiyorum dedim siz konuları te nerelere getirdiniz işte tartışmalar bu yüzden büyüyor neyse daha da konuşmuyorum derbiyi bekleyelim daha 3 gün var 100 lere gelmiş yorum sayısı![]()
İçinde yazacak, sataşacak, ortam gerecek duygu biriktiren, tahrik olmak için tek ses bekleyen ne kadar çok kişi varmış. Konunun daha da geç açılmasını istiyordum şahsen. Ama açmış bulundum.
31. Hafta oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçı ile ilgili yazışalım arkadaşlar. Asarız, keseriz, ezeriz, geçeriz, fark yaparızlar boş. İki takım da mükemmel değil, iki takımın taraftarı da kusursuz değil. Müdahale etmek istemiyordum ama aramızda amacı derbi keyfi yaşamak derbi yorumlamaktan ziyade, rakibe laf atmak olanlar var.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Lütfen Turksportal'da her renkten taraftar olduğunu unutmayalım. Herhangi bir takımın taraftar forumu değildir burası. Kimseyi tahrik etmeden, karşılıklı saygı çerçevesinde yorumlarımızı yapalım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...