Olan Ferdi'nin güzel oyununa oldu.
Olan Ferdi'nin güzel oyununa oldu.
Steam ID: fotosuki
Teşekkürler Carvalhal
Üff ne maç oldu ya, Büyükşehir Belediye kazanmayı daha çok hak eden takımdı ama 2-2'lik skor, onlarca gol pozisyonu, harika tempo. Çoook uzun zamandır bu kadar zevkli bir maç izlememiştim. İki takıma da hem tebrikler, hem teşekkürler.
2-2 bitti , fernandesin oyununa yazik oldu resmen , ibb 2.ci yari cok gol kacirdi visca biraz daha akilli olsaydi... iki takimada tebrikler.
Bu oyunu gördükten sonra Fikret Orman inşallah Fernandes'i satmaz.
Müthiş bir maç oldu.Beşiktaş Veli ile atsa o pozisyonu maçı koparıcaktı.Ama İBB ondan sonra çok net goller kaçırdı.Gerçekten izlemesi çok zevkli bir maç oldu.Bana göre İBB galibiyeti kaçıran taraf oldu.
Visca ve Holmen müthiş oyuncu.İkisinide bizde görmek isterim.Keşke alabilsek.Holmen özellikle orta sahamıza iyi giderdi.
Çok zevkli maç oldu özellikle Edin Visca'yı çok beğendim ben Hilbert'i epey zorladı bu maçta. Belediye'de çok kaliteli bir takım haline gelmiş eskisi gibi skor avantajını bulduktan sonra zaman geçirmiyorlar büyük takımlara karşı olsa bile 2-2 bana yeter demedi futbolu çirkinleştirmediler. Her iki takımıda tebrik ediyorum.
Holmen oyunu iki yönüylede oynayabilen bir oyuncu . Rahatlıla 3 büyük takımda oynar
Güzel maç oldu.Maçın hakkı beraberlikti bence.Çok üzülmüyorum bu yüzden puan kaybına.Şu sakatlık belası bir türlü peşimizi bırakmadı.Egemen bile sırıttı orada.İsmail ve Tanju'nun yokluğunda orada denenebilecek adam kalmadı vallahi.Böyle olunca savunmanın dengesi bozuluyor her türlü.Ayrıca sezon boyunca Ekrem'e,Holosko'ya,Edu'ya kanatta verdiği şansların onda birini Burak Kaplan'a vermeyen Carvalhal'e de teşekkürler.
So what?
Saike
Pektemek'in çıkışı çok yanlış bir tercihti. Yaktın bizi Carvalhal. Ama üzülme Beşiktaş'tan gönderilirsen bu oyun mantalitesiyle Türkiye'de 4 büyükler dışında her takımda çok rahat iş bulursun.
Steam ID: fotosuki
Yetenekleri doğrultusunda iyi niyetli olmaya çalışan futbolcu gibi Carvalhal. Bir işe yaramıyor.
Burak Kaplan yerden kalkamadı. Begenmedim. Teknik fakat fiziksel olarak çok yetersiz.
Fernandes gitmemeli bu takımdan. Yazık olur gerçekten de.
Bebe'nin kumaşı iyi gibi ama ağır bir oyuncu sprinter forvetlik için.
Mehmet Akyüz oldukca hızlı, kaliteli bir kuması var ama çok tecrübesiz.
Cok zevkli bir mactı. Beşiktaş'ın play-off performansını merakla bekliyorum..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Katılıyorum.Bence sezon sonu yoklarlar İBB'yi.4-5 milyon euroya bırakır bence iBB.
Ayrıca İBB'nin bu kadrosuyla güzel bir stadı olsa ve kendi evinde 15 bin kişiye felan oynasa zirveye oynar.Bu takıma başka stad şart.Şehir merkezinde yapılsa bir stad ben bile giderim desteklemeye.Kasımpaşa stadı'nı kullansalar mesela.Kesinlikle Olimpiyat'tan kurtulması lazım.
Yahu iyi oynuyoruz yenemiyoruz, kötü oynuyoruz yenemiyoruz. Nedir bu İBB belası bizim başımıza?!
İçime oturdu Veli'nin kaçırdığı gol be arkadaş! Adam altıpasın içinde kalenin neresine vurursa vursun gol olacak, gidip dışarı vurdu. Dönen topta da Visca nazire yaparcasına eşitliği getiren golü attı, saçmasapan bir vuruşla.
O deparını hayatım boyunca unutmayacağım Ferdi'm benim. Ayağına, yüreğine sağlık. Attığın golde de mest ettin yine beni, varlığın yeter.![]()
![]()
Satmasınlar lan seni, kal bizimle be ömürlük!
Son sözüm de Carvalhal'e:
Hakikaten adammışsın be Carlos! Maç sonrası açıklamalarınla biz burda delleniyorken bizimle alay eder gibi konuşuyorsun ve hâlâ o koltukta oturuyorsun. İstifa ediyorum görevimden diyemiyorsun. Valla adammışsın, yürekliymişsin. Helal olsun!
Burak ile Akyüz'ü iş işten geçtikten sonra oynatarak da aklınca F.Orman'a şirin gözükeceğini düşünüyorsun. Bravo, ne diyim sana! Adamsın, süper zıpladın gollerde, eyvallah!
VeLi KavLak, Sabri SarıoğLu vakası oLmak yoLunda hızLa iLerLiyor. ALLah bizim başımıza da verdi bir tane. Yahu bir adamın bu kadar mı az katkısı oLur yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bende bu Veli'yi birine benzetiyorum , aylardır aklıma gelmiyor. Saint-Etienne'de oynayan Rumen Nicolita'ya benziyor aynı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bunun için bir projeleri var diye biliyorum. Sezon başında Abdullah Avcı ile yapılan bir röportajda dile getirmişti. 14bin kişilik şirin bir stadyumdan bahsetmişti
Buldum galiba haberi de ; bu da linki
İnternette 2013 u20 dünya kupası ile ilgili bir-iki kaynağa baktım, stadyumlar arasında Olimpiyat Stadı'nı göstermişler. Antalya ve Bursa'da yapılan stadyumlar gösterilmiş ama...