Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

10 58.82%
  • Berabere biter

4 23.53%
  • Beşiktaş kazanır

3 17.65%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 115 arası toplam 115 sonuç

Konu: [32. Hafta] İBB - Beşiktaş

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Olan Ferdi'nin güzel oyununa oldu.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Teşekkürler Carvalhal

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Teşekkürler Carvalhal
    Mümkünse seneye burada olmasın.

4. Default

Üff ne maç oldu ya, Büyükşehir Belediye kazanmayı daha çok hak eden takımdı ama 2-2'lik skor, onlarca gol pozisyonu, harika tempo. Çoook uzun zamandır bu kadar zevkli bir maç izlememiştim. İki takıma da hem tebrikler, hem teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

karlosa dokunan eller kırılsın

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2-2 bitti , fernandesin oyununa yazik oldu resmen , ibb 2.ci yari cok gol kacirdi visca biraz daha akilli olsaydi... iki takimada tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Olan Ferdi'nin güzel oyununa oldu.
    Kesinlikle. Başka da denecek pek bir şey yok zaten. İlk yarı başladığımız o vasat futbolu bu hale çevirip ve o kadar pozisyon bulduktan sonra 2-2 bitmesi tamamen Fernandes'e yazık olması demek oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Bu oyunu gördükten sonra Fikret Orman inşallah Fernandes'i satmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Müthiş bir maç oldu.Beşiktaş Veli ile atsa o pozisyonu maçı koparıcaktı.Ama İBB ondan sonra çok net goller kaçırdı.Gerçekten izlemesi çok zevkli bir maç oldu.Bana göre İBB galibiyeti kaçıran taraf oldu.
    Visca ve Holmen müthiş oyuncu.İkisinide bizde görmek isterim.Keşke alabilsek.Holmen özellikle orta sahamıza iyi giderdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok zevkli maç oldu özellikle Edin Visca'yı çok beğendim ben Hilbert'i epey zorladı bu maçta. Belediye'de çok kaliteli bir takım haline gelmiş eskisi gibi skor avantajını bulduktan sonra zaman geçirmiyorlar büyük takımlara karşı olsa bile 2-2 bana yeter demedi futbolu çirkinleştirmediler. Her iki takımıda tebrik ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Holmen oyunu iki yönüylede oynayabilen bir oyuncu . Rahatlıla 3 büyük takımda oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güzel maç oldu.Maçın hakkı beraberlikti bence.Çok üzülmüyorum bu yüzden puan kaybına.Şu sakatlık belası bir türlü peşimizi bırakmadı.Egemen bile sırıttı orada.İsmail ve Tanju'nun yokluğunda orada denenebilecek adam kalmadı vallahi.Böyle olunca savunmanın dengesi bozuluyor her türlü.Ayrıca sezon boyunca Ekrem'e,Holosko'ya,Edu'ya kanatta verdiği şansların onda birini Burak Kaplan'a vermeyen Carvalhal'e de teşekkürler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Pektemek'in çıkışı çok yanlış bir tercihti. Yaktın bizi Carvalhal. Ama üzülme Beşiktaş'tan gönderilirsen bu oyun mantalitesiyle Türkiye'de 4 büyükler dışında her takımda çok rahat iş bulursun.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yetenekleri doğrultusunda iyi niyetli olmaya çalışan futbolcu gibi Carvalhal. Bir işe yaramıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak Kaplan yerden kalkamadı. Begenmedim. Teknik fakat fiziksel olarak çok yetersiz.
    Fernandes gitmemeli bu takımdan. Yazık olur gerçekten de.
    Bebe'nin kumaşı iyi gibi ama ağır bir oyuncu sprinter forvetlik için.
    Mehmet Akyüz oldukca hızlı, kaliteli bir kuması var ama çok tecrübesiz.
    Cok zevkli bir mactı. Beşiktaş'ın play-off performansını merakla bekliyorum..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

ah liseli ah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Holmen oyunu iki yönüylede oynayabilen bir oyuncu . Rahatlıla 3 büyük takımda oynar
    Katılıyorum.Bence sezon sonu yoklarlar İBB'yi.4-5 milyon euroya bırakır bence iBB.
    Ayrıca İBB'nin bu kadrosuyla güzel bir stadı olsa ve kendi evinde 15 bin kişiye felan oynasa zirveye oynar.Bu takıma başka stad şart.Şehir merkezinde yapılsa bir stad ben bile giderim desteklemeye.Kasımpaşa stadı'nı kullansalar mesela.Kesinlikle Olimpiyat'tan kurtulması lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yahu iyi oynuyoruz yenemiyoruz, kötü oynuyoruz yenemiyoruz. Nedir bu İBB belası bizim başımıza?!

İ
    çime oturdu Veli'nin kaçırdığı gol be arkadaş! Adam altıpasın içinde kalenin neresine vurursa vursun gol olacak, gidip dışarı vurdu. Dönen topta da Visca nazire yaparcasına eşitliği getiren golü attı, saçmasapan bir vuruşla.

O deparını hayatım boyunca unutmayacağım Ferdi'm benim. Ayağına, yüreğine sağlık. Attığın golde de mest ettin yine beni, varlığın yeter. Satmasınlar lan seni, kal bizimle be ömürlük!

Son sözüm de Carvalhal'e:

Hakikaten adammışsın be Carlos! Maç sonrası açıklamalarınla biz burda delleniyorken bizimle alay eder gibi konuşuyorsun ve hâlâ o koltukta oturuyorsun. İstifa ediyorum görevimden diyemiyorsun. Valla adammışsın, yürekliymişsin. Helal olsun!

Burak ile Akyüz'ü iş işten geçtikten sonra oynatarak da aklınca F.Orman'a şirin gözükeceğini düşünüyorsun. Bravo, ne diyim sana! Adamsın, süper zıpladın gollerde, eyvallah!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VeLi KavLak, Sabri SarıoğLu vakası oLmak yoLunda hızLa iLerLiyor. ALLah bizim başımıza da verdi bir tane. Yahu bir adamın bu kadar mı az katkısı oLur yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bende bu Veli'yi birine benzetiyorum , aylardır aklıma gelmiyor. Saint-Etienne'de oynayan Rumen Nicolita'ya benziyor aynı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

21. Default

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Katılıyorum.Bence sezon sonu yoklarlar İBB'yi.4-5 milyon euroya bırakır bence iBB.
    Ayrıca İBB'nin bu kadrosuyla güzel bir stadı olsa ve kendi evinde 15 bin kişiye felan oynasa zirveye oynar.Bu takıma başka stad şart.Şehir merkezinde yapılsa bir stad ben bile giderim desteklemeye.Kasımpaşa stadı'nı kullansalar mesela.Kesinlikle Olimpiyat'tan kurtulması lazım.
    Bunun için bir projeleri var diye biliyorum. Sezon başında Abdullah Avcı ile yapılan bir röportajda dile getirmişti. 14bin kişilik şirin bir stadyumdan bahsetmişti

Buldum galiba haberi de ; bu da linki

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    VeLi KavLak, Sabri SarıoğLu vakası oLmak yoLunda hızLa iLerLiyor. ALLah bizim başımıza da verdi bir tane. Yahu bir adamın bu kadar mı az katkısı oLur yahu.
    gs de sabri fbde selçuk bjknin neyik eksik
    bu kontenjanı bi şekilde doldurmaları gerekiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bunun için bir projeleri var diye biliyorum. Sezon başında Abdullah Avcı ile yapılan bir röportajda dile getirmişti. 14bin kişilik şirin bir stadyumdan bahsetmişti

Buldum galiba haberi de ; bu da linki
    2013'te gerçekten olursa bu proje güzel olur.Hem kendileri hemde rakipleri için tam bir eziyet Olimpiyat.

24. Default

İnternette 2013 u20 dünya kupası ile ilgili bir-iki kaynağa baktım, stadyumlar arasında Olimpiyat Stadı'nı göstermişler. Antalya ve Bursa'da yapılan stadyumlar gösterilmiş ama...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    gs de sabri fbde selçuk bjknin neyik eksik
    bu kontenjanı bi şekilde doldurmaları gerekiyordu.
    ekrem fazlasıyla dolduruyodu zaten

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri