Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alakasız kartlar çıkarttı Cüneyt Çakır ilerisi için başını ağrıtacak bu.Özellikle Galatasaray'lı oyunculara çıkan kartlar çıkmayabilirdi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

2008 yılında Cüneyt Çakır bize ne yaptıysa sanırsam şimdi başkasına yapıyor. İlahi adalet... Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birde bugün çok top kaybı yapıyoruz.Daha ilk yarı ve Trabzon çok boşluk yakalıyor.Melo ve Selçuk dedik dedik nazar değdi.Hücumda da çok top kaybı yapıyoruz.Heralde toplasan sezona bedel bugün kaybettiğimiz toplar.

Baros'da ölmüş bitmiş.Eskiden topu aldınmı arkasına dönmez giderdi.Şimdi topu alıp dönene kadar topu kaybediyor.Elmander'den sonra attan inip eşşeğe binmek gibi.
    Last edited by C h A o S : 25.Mart.2012 at 20:43 Reason: Edit.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Universal View Post
    2008 yılında Cüneyt Çakır bize ne yaptıysa sanırsam şimdi başkasına yapıyor. İlahi adalet... Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
    Bugün ne yaptı Cüneyt Çakır? 2 tane yanlış sarı kart çıkartmak dışında??? Ki maçın başında Selçuk'un sert faulünde de kartı geçiştirdi mesela.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gül gibi penaltımızıda yemiş Cüneyt Çakır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İkinci yarı Cüneyt Çakır için Olcan , Burak , Colman , Serkan , Zokora için saldırın. Puan farkının inmesini isteyen Tff için saldırın. Yazıklar olsun Türk Futbolunu bu hale getirenlere.

Tff yönetimini desteklemeyen iki takimdan biri GS digeri Bursa birini dün harcadilar digerini bugün.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Harika bir ilk yarı çıkardık.2. yarıda böyle devam edersek gol buluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadan formaya asılmak sarı kartsa koldan asılıp cekmek nuye kart değil hakem kartlarda bir acaip çok basit kart gösteriyor gerkli pozisyonlarda da gösteremedi mesela melo nun gormesi gerekirken ebouninki es geçilmesi lazmdı.maçın tansiyonu çok yüksek umarım böyle devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Colman-Zokora ikilisi ortasahayi domine ettiler. Senol Gunes iyi analiz etmis, TS kontrolunde gidiyor mac. Elmanderin olmamasi cok seyi degistirmis GS de.

Hakem elestrisi yapanlar GS nin birsey oynamadigini gormeliler. 2.yari toparlanmazsa, TS alacak gibi duruyor maci.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Tff yönetimini desteklemeyen iki takimdan biri GS digeri Bursa birini dün harcadilar digerini bugün.
    Geçen haftada başkalarını harcadılar. Göz göre göre gördüm kale arkasından. Skor işinize gelmediğinde hemen parlamasını biliyorsunuz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ahaha bakışa bak, ilahi adaletmiş. Ayrıca bu atasözünün kullanılması da çok garip mazlummuş

İkinci yarı Cüneyt Çakıra ve Trabzona 3 gol atıp maçı çeviririz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de kötü maç yönettiğini bilmeyen yok zaten...Beklendiği gibi kötü bir maç yönetiyor ama buna rağmen 2. yarı gol atmamız şart hoca bakalım kimleri alacak ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçen haftada başkalarını harcadılar. Göz göre göre gördüm kale arkasından. Skor işinize gelmediğinde hemen parlamasını biliyorsunuz.
    Görünen köy kılavuz istemez zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Elmander'siz Gs çok kötü oynuyor.İlk önce Sivas maçında şimdi de bu maçta görüyoruz bunu.Ordu maçına belki herkes garanti gözüyle bakıyor ancak Elmander Ordu maçına yetişemezse o maçtada işi zor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cüneyt Çakır hakemse ben de Collina'yım.Bir hakem bu kadar çok saçmalar mı ya.Trabzonspor'un oynamasına gerek yok Cüneyt Çakır tek başına yetiyor.Bu kadar berbat bir hakem görmedim.ŞL maçlarını yönetiyor bir de.Yazıklar olsun ne diyim.

Baros Elmander'in Elma'sı olamaz.Ahı gitmiş vahı kalmış.Elmander olsa çok daha farklı olabilirdi maç.Baros en fazla yedek olur.

Selçuk da ayrı saçmalıyor.Maçın başından beri yapmadığı saçmalık kalmadı.

Devre arası Fatih Terim adam eder hepsini ikinci yarı çıkar alırız maçı.Tabi hakemi yenebilirsek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçıda Cüneyt Çakır'a rağmen çevirirsek dahada maç kaybetmeyiz.İnşallah Fatih hoca gereken ayarı verir oyunculara.Saldırın ve alın şu maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ahaha bakışa bak, ilahi adaletmiş. Ayrıca bu atasözünün kullanılması da çok garip mazlummuş

ne yaptı arkadaş ilk yarı Cüneyt Çakır biri de çıkıp söyleyecek mi? Gol mü vermedi? trabzonspor'un golü mü ofsayt? 2 tane sarı kart çıktı gereksiz yere diye mi bu arabesk edebiyat???

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kötü oynuyoruz.Elmander'in eksikliğini çok hissediyoruz.Necati'nin oynadığı futbolu ben rahatlıl oynayabilirim.

Play-Off'tan önce çok emindim şampiyonluktan.Hala inanıyorum.Fakat bu hakemler gerçekten oyunculrı çığrından çıkarmak konusunda uzmanlar.Cüneyt Çakır denen adam takır takır kart çıkarıp oyuncuları çıldırtıyor.Federasyon Play-off tan önce heyecan getirmek için önümüze taş koymaya and içmiş gibi.Gene şampiyon olacaksak anamızın ak sütünden bile daha helal bir şampiyonluk olacak.Rakiplerimiz sevinebilir play offa amaçsız çıkmayacaklar.

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ne yaptı arkadaş ilk yarı Cüneyt Çakır biri de çıkıp söyleyecek mi? Gol mü vermedi? trabzonspor'un golü mü ofsayt? 2 tane sarı kart çıktı gereksiz yere diye mi bu arabesk edebiyat???
    Ilk goldeki faulün izahi yok adam bildigin yere atti kendini.

Nesil
    2006

Zaten öyle bir skor da beklemiyor değilim, Trabzon yavaş yavaş düşer, Galatasaray iki tane atar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tolga'nın Baros'a müdahalesi penaltı bu bir örnek olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alanzinho'ya o kadar sallıyordum ama adam ne top oynuyor ya öyle.İlk kez böyle koşşup top çalıp,top alıp oyun kurduğunu falan izledim.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Abi Trabzon'un golünde adamlar direkt başladılar, aynı şeyi 15 dakika sonra biz denedik, düdüğümü bekleyin dedi, saçma sapan kartlar çıkardı. Oyunu çok gereksiz böldü, ayrıca bana kalırsa Burak'ın golü de ofsayt.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tolga'nın Baros'a müdahalesi penaltı bu bir örnek olabilir.
    Yok artık!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ilk goldeki faulün izahi yok adam bildigin yere atti kendini.
    hah tamam biri çıkıp somut bir şey yazsın işte. Teşekkür ediyorum,tekrarını görmedim ben nette dolaşırken kaçırdım sanırım. Ama şöyle bir şey var Fenerbahçe itiraz ederken bir çok kez gol yedi ve ekseriyetle Galatasaray'lı arkadaşlar ne yazdılar dersiniz; "itiraz edeceklerine yerlerine dönselermiş"

Pozisyon'a faul çalınabilir ayrıca şimdi gördüm lig tv'de penaltı çalınmaz ama faul çalınabilir hareketler varya onlardan biri gibi geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Abi Trabzon'un golünde adamlar direkt başladılar, aynı şeyi 15 dakika sonra biz denedik, düdüğümü bekleyin dedi, saçma sapan kartlar çıkardı. Oyunu çok gereksiz böldü, ayrıca bana kalırsa Burak'ın golü de ofsayt.
    sizinkinde sanırım yanlış yarı sahadan kullandınız bir tane pozisyonda da zaten düdğü işaret etmişti baraj filan kuruluyordu yanlış htrlamıyorsam

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın işine bakması lazım. Gereksiz heyecan yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Oyuncular ve seyirci işi gücü bıraktı hakeme sardı. Bu hakemin kötü olduğunu bugün mü öğrendik.

Fatih Terim'in yapacağı uyarılar bu maçı bize kazandırır.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Elmandersiz Galatasaray birşey yapamıyormuş birkez daha gördük ayrıca Trabzon iyi konsantre olumuş aynen devam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yok artık!
    Neresi yok artık yahu gözünüz görmüyormu adam Baros'u elleriyle indiriyor %23904872983749823 penaltı o pozisyon.

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri