Alakasız kartlar çıkarttı Cüneyt Çakır ilerisi için başını ağrıtacak bu.Özellikle Galatasaray'lı oyunculara çıkan kartlar çıkmayabilirdi.
Alakasız kartlar çıkarttı Cüneyt Çakır ilerisi için başını ağrıtacak bu.Özellikle Galatasaray'lı oyunculara çıkan kartlar çıkmayabilirdi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
2008 yılında Cüneyt Çakır bize ne yaptıysa sanırsam şimdi başkasına yapıyor. İlahi adalet... Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
Birde bugün çok top kaybı yapıyoruz.Daha ilk yarı ve Trabzon çok boşluk yakalıyor.Melo ve Selçuk dedik dedik nazar değdi.Hücumda da çok top kaybı yapıyoruz.Heralde toplasan sezona bedel bugün kaybettiğimiz toplar.
Baros'da ölmüş bitmiş.Eskiden topu aldınmı arkasına dönmez giderdi.Şimdi topu alıp dönene kadar topu kaybediyor.Elmander'den sonra attan inip eşşeğe binmek gibi.
Last edited by C h A o S : 25.Mart.2012 at 20:43 Reason: Edit.
Gül gibi penaltımızıda yemiş Cüneyt Çakır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İkinci yarı Cüneyt Çakır için Olcan , Burak , Colman , Serkan , Zokora için saldırın. Puan farkının inmesini isteyen Tff için saldırın. Yazıklar olsun Türk Futbolunu bu hale getirenlere.
Tff yönetimini desteklemeyen iki takimdan biri GS digeri Bursa birini dün harcadilar digerini bugün.
Harika bir ilk yarı çıkardık.2. yarıda böyle devam edersek gol buluruz.
arkadan formaya asılmak sarı kartsa koldan asılıp cekmek nuye kart değil hakem kartlarda bir acaip çok basit kart gösteriyor gerkli pozisyonlarda da gösteremedi mesela melo nun gormesi gerekirken ebouninki es geçilmesi lazmdı.maçın tansiyonu çok yüksek umarım böyle devam eder![]()
Colman-Zokora ikilisi ortasahayi domine ettiler. Senol Gunes iyi analiz etmis, TS kontrolunde gidiyor mac. Elmanderin olmamasi cok seyi degistirmis GS de.
Hakem elestrisi yapanlar GS nin birsey oynamadigini gormeliler. 2.yari toparlanmazsa, TS alacak gibi duruyor maci.
Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de kötü maç yönettiğini bilmeyen yok zaten...Beklendiği gibi kötü bir maç yönetiyor ama buna rağmen 2. yarı gol atmamız şart hoca bakalım kimleri alacak ?
Elmander'siz Gs çok kötü oynuyor.İlk önce Sivas maçında şimdi de bu maçta görüyoruz bunu.Ordu maçına belki herkes garanti gözüyle bakıyor ancak Elmander Ordu maçına yetişemezse o maçtada işi zor.
Cüneyt Çakır hakemse ben de Collina'yım.Bir hakem bu kadar çok saçmalar mı ya.Trabzonspor'un oynamasına gerek yok Cüneyt Çakır tek başına yetiyor.Bu kadar berbat bir hakem görmedim.ŞL maçlarını yönetiyor bir de.Yazıklar olsun ne diyim.
Baros Elmander'in Elma'sı olamaz.Ahı gitmiş vahı kalmış.Elmander olsa çok daha farklı olabilirdi maç.Baros en fazla yedek olur.
Selçuk da ayrı saçmalıyor.Maçın başından beri yapmadığı saçmalık kalmadı.
Devre arası Fatih Terim adam eder hepsini ikinci yarı çıkar alırız maçı.Tabi hakemi yenebilirsek.
Bu maçıda Cüneyt Çakır'a rağmen çevirirsek dahada maç kaybetmeyiz.İnşallah Fatih hoca gereken ayarı verir oyunculara.Saldırın ve alın şu maçı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kötü oynuyoruz.Elmander'in eksikliğini çok hissediyoruz.Necati'nin oynadığı futbolu ben rahatlıl oynayabilirim.
Play-Off'tan önce çok emindim şampiyonluktan.Hala inanıyorum.Fakat bu hakemler gerçekten oyunculrı çığrından çıkarmak konusunda uzmanlar.Cüneyt Çakır denen adam takır takır kart çıkarıp oyuncuları çıldırtıyor.Federasyon Play-off tan önce heyecan getirmek için önümüze taş koymaya and içmiş gibi.Gene şampiyon olacaksak anamızın ak sütünden bile daha helal bir şampiyonluk olacak.Rakiplerimiz sevinebilir play offa amaçsız çıkmayacaklar.
Alanzinho'ya o kadar sallıyordum ama adam ne top oynuyor ya öyle.İlk kez böyle koşşup top çalıp,top alıp oyun kurduğunu falan izledim.
hah tamam biri çıkıp somut bir şey yazsın işte. Teşekkür ediyorum,tekrarını görmedim ben nette dolaşırken kaçırdım sanırım. Ama şöyle bir şey var Fenerbahçe itiraz ederken bir çok kez gol yedi ve ekseriyetle Galatasaray'lı arkadaşlar ne yazdılar dersiniz; "itiraz edeceklerine yerlerine dönselermiş"
Pozisyon'a faul çalınabilir ayrıca şimdi gördüm lig tv'de penaltı çalınmaz ama faul çalınabilir hareketler varya onlardan biri gibi geldi bana.
Galatasaray'ın işine bakması lazım. Gereksiz heyecan yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Oyuncular ve seyirci işi gücü bıraktı hakeme sardı. Bu hakemin kötü olduğunu bugün mü öğrendik.
Fatih Terim'in yapacağı uyarılar bu maçı bize kazandırır.
Elmandersiz Galatasaray birşey yapamıyormuş birkez daha gördük ayrıca Trabzon iyi konsantre olumuş aynen devam