Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 65.63%
  • Berabere biter

2 6.25%
  • Bursaspor kazanır

9 28.13%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 196 sonuç

Konu: [32. Hafta] Fenerbahçe - Bursaspor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bu oyunla bugün 3 puan alırız, ama yarın çok 3 puanlardan oluruz.
    Artık ligin son anları zaten hani yarını düşünücek zaman değil.Tabiki bende memnun değilim Aykut Kocaman'ın oynatma tarzından ama yapacak bişey yok.Ne olursa olsun adam vazgeçmiyor korkaklıktan.Bu yüzden aldığımız 3 puana şükredip oturucaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Artık bu zaman şov zamanı değil 3 puanı alalım yeter zamanı.Sonuçta rakibimizde mahalle takımı değil.
    Bu arada kendi evimizde yenilmeme serimiz 39 maç oldu.İnşallah 40 maç yapıcaz Antalyaspor karşılaşmasıyla.
    Sezon başı form tutma dönemi iyi futbol beklenmez
    Devre sonu artık kazasız belasız bitirelim iyi futbol beklenmez.
    Sezon sonu artık herşey çok kriitik iyi futbol beklenmez.

Ne büyük şeymiş bu iyi futbol arkadaş! İstediğim iyi futbolda değil koskoca Fenerbahçe'nin maç boyunca kaleyi bulan 1 şutu var...siz buna razı olabilirsiniz ama ben olmuyorum,yıllarda geçse bu zihniyeti eleştireceğim.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe yine ekstra golle maçı kazandı. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hocamızın Cristian aşkı Emre'nin kesik yemesine sebep oldu ya; sözün bittiği noktadır. Aykut hocadan şans bulma şartları arasında mücadele etmemek, yanından geçen oyuncuyu izlemek gibi kriterler var galiba. Trabzon maçını düşünerek dinlendirdi desen olmaz. Çünkü Emre zaten kupa maçında yoktu. 1-0 kazandık ama genel durumdan memnun değilim.

Alex gibi bir oyuncuyu izleme fırsatı yakaladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Sezon başı form tutma dönemi iyi futbol beklenmez
    Devre sonu artık kazasız belasız bitirelim iyi futbol beklenmez.
    Sezon sonu artık herşey çok kriitik iyi futbol beklenmez.

Ne büyük şeymiş bu iyi futbol arkadaş! İstediğim iyi futbolda değil koskoca Fenerbahçe'nin maç boyunca kaleyi bulan 1 şutu var...siz buna razı olabilirsiniz ama ben olmuyorum,yıllarda geçse bu zihniyeti eleştireceğim.
    Aykut Kocaman'dan belki şu forumda en memnun olmayan benimdir ama yapacak bişey yok işte bizide alıştırdı bu korkak futboluna 3 puanı alalım yeter diye izliyorum maçları.Artık geçtim o şov işlerini.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Fenerbahçe yine ekstra golle maçı kazandı. Tebrikler.
    Alex'in varlığına alış bence
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Göstermez arkadaş göstermez, büyük dedikleri takımlardan birinin aleyhine olsa 40 kere göstermişti. Penaltı da gitti, ofsayt nedeniyle golde... Yine iyi oyun yetmedi kazanmamıza, şu futbol şansı hiç mi yanımızda olmayacak... Sahada Emre ile Gökhan olsa bu kadar aciz kalmazdı Fenerbahçe ama şunu söylicem kimse de kızmasın gücenmesin, Alex olmasa şu toplanan puanın yarısını zor toplardı Fenerbahçe. Çok büyük oyuncu.
    Alex tam bir paradoks. Kesin bir sey soylemek mumkun degil bu konuda. ALexten dolayi gelen takim olarak hantal bir oyun yapisi var ama her maca da damgasini vuruyor ve bu kotu oyun makyajlanmis oluyor. O olmazsa da farkli bir sistemle daha efektif olunamayacaginin kimse garantisini veremez. Alex kadroda oldugu surece onunla devam etmek zorundayiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alex

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Alex'e lafım yok zaten adam otomatiğe bağlıyor kişliği , futbolu harika şu an 22 - 23 yaşında olsa Real Madrid'de oynardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum taraftar yanımızda olmasa da baskı altında olmayacağı için futbolcularımız rahat oynayacaklardır kotamı rahatlatacak farklı bir galibiyet bekliyorum 3-0 4-0 5-1 gibi
    hangi kafayla yazdım ben bu mesajı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu Hagi'nin Galatasaray'ı defalarca ipten alması gibi bir şey. Yanlış bi şey söylememiş ekstra golle kazandınız ama başka bir maçta bu kadar şanslı olmayabilirdiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hangi kafayla yazdım ben bu mesajı
    Valla abi bende o mesajını görünce bi duraksadım ama ahmet abim biliyodur bişiler yazar dedim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Bu Hagi'nin Galatasaray'ı defalarca ipten alması gibi bir şey. Yanlış bi şey söylememiş ekstra golle kazandınız ama başka bir maçta bu kadar şanslı olmayabilirdiniz.
    Fenerbahçe - Bursaspor maçı ve Hagi

Hmmm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

o golü atmamış olsak yine böyle yaslanmazdık. Aykut hoca böyle istiyor. o gol olmasaydı başka bir golle yine kazanacaktık.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Alex10.com.br ‏ @Alex10combr
    Bizi desteklemeye gelen 43.000 kadin ve cocuk taraftarlarimiza cok tesekkurler.

16. Default

FM oynama isteğimi arttıran bir karşılaşma daha Şimdi giricem Bursaspor'la başlıcam bir kariyere, ilk işimde tazminatlarının ne kadar olacağına bakmaksızın Turgay ve Vederson'u kovmak olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'de direkler yine iş başında.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Fenerbahçe'de direkler yine iş başında.
    direklere teşvik primi verdik
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sonra Fenerbahçeliler neden ceza aldı oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az önce kuzenim aradı. Tezahüratlarımız size geldi mi diye. Çoğunu duyduğumu söyledim.

Bu arada ofsayt pozisyonunu gol sandınız mı diye sordum; "Hakemin elini kaldırdığını gördük" dedi. Harbi harbi çözüyorlar bayanlarımız bu işi. 2-3 maça Amigo Ayşe, Amigo Fatma falan görmeye başlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah bence bize sabır versin 2 maçta gördükleriyle bu kadar çabuk gaza gelenler yüzünden.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gol goldür ekstrası, şansı, balı olmaz. Biz derbilerde taça gidecek topun adamın kafasına çarparak gol olduğuna da gördük, futbolda her şeye yer vardır.

Bugün Fenerbahçe iyi değildi ama Bursaspor daha kötüydü, bu da skoru şekillendirdi. Geçen sene 0-0 biten maça veya önceki sene 2-3 biten maça bakıyoruz iki takım da gücünden baya bir güç kaybetmiş.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün Bursa'nın şansı yaver gitse 3 puanı çıkarabilirlerdi.Kadıköy'de seri devam etti.
    Kadıköy'de bi takım fena patlayacak ama hangi takım onu merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında maçın skoruna göre değerlendirme yapmak saçma. İlk golü biz değilde Bursa bulsaydı şuan 2-1 ya da 3-1'lik galibiyetimizi konuşuyor olurduk.

Daum'u kovalayan taraftarlar birebir aynı taktiği oynayan Aykut Kocaman'a nasıl tahammül ediyor hiç anlamıyorum. Kaşı, gözü için mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut Kocaman olduğu için.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Aslında maçın skoruna göre değerlendirme yapmak saçma. İlk golü biz değilde Bursa bulsaydı şuan 2-1 ya da 3-1'lik galibiyetimizi konuşuyor olurduk.

Daum'u kovalayan taraftarlar birebir aynı taktiği oynayan Aykut Kocaman'a nasıl tahammül ediyor hiç anlamıyorum. Kaşı, gözü için mi?
    Aykut Kocaman olduğu için.
    Arkadaş yeterince açıklamış

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Galibiyet şart, sıkıntılı maç 1-0 2-0 biter gibime geliyor. Mağlup olunursa Şaşmamak gerek...
    .................

28. Default

Her sonucu yazmışsın ama, 1-0 2-0 bitebilir, mağlup olabiliriz Tam bizim tv yorumcularının maç tahminleri gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Berabere biter yazmamışım?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugün Alex gerçekten de bir lider gibi oynadı. Geçen sezon Üst üste ligde alınan başarısız sonuçlar, Şampiyonlar liginden,Avrupa liginden,Tr kupasından elenmeyle geçen süreçlerin ardından da aldığı o sorumluluk ve ortaya çıkan sonuç bir bakıma Aykut Kocaman'ı battığı çukurdan yukarı çıkarmıştı.

Aykut Kocaman o başarısız süreçten belli ki ders almamış aynı yolda ilerliyor, Kalan maçlarda kenardan bir şey beklemeden sahada oynayan oyuncuların ayaklarına bakmak ile mükellefiz, Oyuncular ekstradan bir insiyatif alır, ekstra performans gösterirse takım kalan süreçte başarılı olur aksi halde Aykut Kocaman'dan daha değişik bir şey beklemek, Ordu'nun derelerinin yukarı akmasını beklemek gibi bir şey olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri