Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 4 / 31 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006

Az önce kuzenim yarın fenerium üstte biletim var maça gidiyoruz diye sms attı. Şuan izlemeyi bile planlamadığım maça stada gidiyorum. Sayısal'i tutturmuş kabul ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

stoch ve dia yerine caner ve mehmet topuz ile başlarsak özellikle pres altında pas hatası yapılmaz, sağ tarafımıza ikkat edersek akıllı hücum edilirse kazanma ihtimali var. Ben bir Fenerbahçeli o kadar çok ümitli değilim. Final maçlarında takım bekleneni veremiyor. Yine de şampiyon olsun olmasın bu takım alkışı fazlasıyla hakediyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Defansif çıkma hoca şu maça lütfen defansif oyuncularla doldurma ilk 11'i. Biraz kontrollü başlayalım düşüncesi ne zaman işe yaradı? Ki bu final maçı ve kazanmak zorundayız 50den-60dan sonra hala skoru elde edememiş olursak bir panik havası yaşanır sahada. Buna ne sen ne de tribünler engel olamaz o saatten sonra. Biz ilk yarıda skoru elde etmek zorundayız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kazanan takım hakkıyla kazansın, hakem hatası olmasın da başka birşey istemiyorum. Şampiyon olmuş kadar duygu karmaşası yaşadık zaten bu sezon,varsın şampiyonluk gelmesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer olurda kupayı kazanırsak Kadıköy'de kutlayacağıma alırım kupamı kendi stadıma giderim. Zaten Fenerbahçe şampiyon olacağı için böyle birşey olmayacak ama yinede ihtimal işte.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Resmen kışkırtma bu.Olay çıkacagını adları gibi biliyorlar ama bunun olmasını istiyorlar.Eger Gs şampiyon olursa kepaze bir tören olucak.Sahaya taraftarlar girecek küfürler edilecek.Eger böyle bir kutlama istiyorlarsa kutlasınlar bakalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Resmen kışkırtma bu.Olay çıkacagını adları gibi biliyorlar ama bunun olmasını istiyorlar.Eger Gs şampiyon olursa kepaze bir tören olucak.Sahaya taraftarlar girecek küfürler edilecek.Eger böyle bir kutlama istiyorlarsa kutlasınlar bakalım.
    Kupanın verilmesi ve kutlama yapılmasına ben de karşıyım onu belirteyim önce. Ama Arenadaki maç sonunda Mehmet Topuz ve Baroni'nin yaptıkları taklidin resmini paylaşman ve o konu hakkında yazdıkların sonrası gelip şimdi buna kışkırtma demen, sahaya taraftar girer demen tezat olmuyor mu?

Pittbul'a karşı alayına Kangal !
    Buraya Melo konunca biz Sabır Allah ya sabır demiyoruz ne hoşunuza gitmedi acaba ? Galibiyet sevincini koymak tahrik mi ? Kusura bakmayın burası TT Arena degil galibiyet sevincini hakaret etmeden her şekilde yaşarız.
    Melo yapınca anı yaşıyorsunuz biz yapınca niye sezon sonu bekleniyor ?
    Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.
    Yani sen bu yazdıklarınla sizin oyuncuların Galatasarayın sahasının ortasında -sizin tabirinizle- sevinmelerini normal görüyorsun ve Galatasaray taraftarlarının bundan tahrik olmasına anlam veremiyorsun gel gör ki yarın Galatasaray şampiyon olursa yapacağı kutlamaya karşı çıkıyorsun. Yanlış mı değerlendiriyorum?

Başta da yazdığım gibi ben de karşıyım ama o zaman sizin oyuncularınız benzerini yaptığı zaman da aynı tavrı sergilemeni beklerdim. Onun da taraftarları tahrik etmek olduğunu söyleseydin o zaman bu yorumuna saygı duyardım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Kupanın verilmesi ve kutlama yapılmasına ben de karşıyım onu belirteyim önce. Ama Arenadaki maç sonunda Mehmet Topuz ve Baroni'nin yaptıkları taklidin resmini paylaşman ve o konu hakkında yazdıkların sonrası gelip şimdi buna kışkırtma demen, sahaya taraftar girer demen tezat olmuyor mu?
    Yani sen bu yazdıklarınla sizin oyuncuların Galatasarayın sahasının ortasında -sizin tabirinizle- sevinmelerini normal görüyorsun ve Galatasaray taraftarlarının bundan tahrik olmasına anlam veremiyorsun gel gör ki yarın Galatasaray şampiyon olursa yapacağı kutlamaya karşı çıkıyorsun. Yanlış mı değerlendiriyorum?

Başta da yazdığım gibi ben de karşıyım ama o zaman sizin oyuncularınız benzerini yaptığı zaman da aynı tavrı sergilemeni beklerdim. Onun da taraftarları tahrik etmek olduğunu söyleseydin o zaman bu yorumuna saygı duyardım.
    Maalesef bi yerde hatan var abi. Şimdi bir ezeli rakibinin stadında şampiyonluğu kutlamak var birde kendi oyuncunun sevincinin bir benzerinin rakibinin oyuncusunun yapması var. Fark var yani arada. Melo o hareketi yapınca herhangi bir galatasaray taraftarı rahatsız olmuyorsa Mehmet Topuz yapınca da rahatsız olmamalı.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Maalesef bi yerde hatan var abi. Şimdi bir ezeli rakibinin stadında şampiyonluğu kutlamak var birde kendi oyuncunun sevincinin bir benzerinin rakibinin oyuncusunun yapması var. Fark var yani arada. Melo o hareketi yapınca herhangi bir galatasaray taraftarı rahatsız olmuyorsa Mehmet Topuz yapınca da rahatsız olmamalı.
    Rahatsız olup olmamak değil. Bak o gün Mehmet ve Baroni'nin yaptıklarının normal olduğunu savunan sananes yarınki maç için de kupa verilmesinin normal olduğunu yazıyor. Anlatmak istediğim bu. Ben eğer Melo'nun hareketini savunuyorsam o zaman Mehmet'in yaptığına da tepki göstermemeliyim. Mehmet'i eleştiriyorsam yarın bizim kupayı Fenerbahçe stadında kaldırmasını da eleştirmeliyim. Tutarlılık olmalı yani. Ha ikisi bir değil derseniz onu tartışırız o ayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben olacakları bildigim icin söylüyorum.Ayrıca kıyaslaman cidden ilginc.Birisi şampiyonluk kutlaması öbürü 2 dakikalık maç sonu kutlaması.Ve Gs'nin Saracoglu'nda kupa kaldırma istegi artık inat meselesi haline geldi bir kutlama istemiyorlar Fenerbahçe'yi uyuz etmek istiyorlar.Git kendi stadında yap törenini kaldır kupanı.Fenerbahçe kazandıgı maç sonrası galibiyette gidip sonraki hafta Kadıköy'de mi sevinecek ? Yani kıyaslama olmamış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şampiyon olursak birsürü olay çıkar. Kupa töreninin 5 dk sürmesi lazım. Sonra alsınlar kupayı gelsinler Florya'ya.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kupa kaldırılamaz ki.Shakhtar maçı gibi sahaya girer taraftarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Kupa kaldırılamaz ki.Shakhtar maçı gibi sahaya girer taraftarlar.
    girmesin zorla mı ittiriyorlar arkamızdan?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hele bi şampiyon olsunlar bunları o zaman konuşuruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aslında çok tahrik edici birşey olursa sahaya girilme olacağını zannetmiyorum. Hakem olay çıkartmazsa, maçta kavga çıkmazsa taraftarda biraz sakin durabilir. Ayrıca zaten aşırı güvenlik önlemi olur bu maçta.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

keşke bana da bi sms gelse kuzenim dese maça iki biletim var
    cevabım net olur ama burda yazamam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok açık söyleyeyim Galatasaray'lıların aşırı bir sevinci olmazsa küfür ve bir kaç yabancı madde dışında olay çıkmaz ama kupanın orada kaldırılacak olması sorun.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ne dert ettiniz kupa kaldırma işini sanki şampiyon oldular da bi maç oynansın önce.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ki bizim oyuncularimiz 90 dakika kufur etmedi maç bitince fenerli oyuncular tribunleri tahrik edince kufur yediler. ayni karsiligi fenerdende bekliyoruz umarim kufur etmezler.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Açıkcası fenerli futbolcuların son maçtan sonra Arena'da yaptıklarına bakarsak, GS'lı futbolcuların şampiyon olmaları halinde timsah yürüyüşü yapsa kimsenin bişey demeye hakkı olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Açıkcası fenerli futbolcuların son maçtan sonra Arena'da yaptıklarına bakarsak, GS'lı futbolcuların şampiyon olmaları halinde timsah yürüyüşü yapsa kimsenin bişey demeye hakkı olamaz.
    O sevincin en büyük nedenlerinden biri de Selçuk'un attığı golden sonraki ve 2-2'lik maçtaki sevinçtir. Her şey karşılıklı yani.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O sevincin en büyük nedenlerinden biri de Selçuk'un attığı golden sonraki ve 2-2'lik maçtaki sevinçtir. Her şey karşılıklı yani.
    2-2"lik macda galatasaray saraçoglunda sevindi hmm... ha gollerdeki sevinci diyorsan gol attiginda tabiki sevincekler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    2-2"lik macda galatasaray saraçoglunda sevindi hmm... ha gollerdeki sevinci diyorsan gol attiginda tabiki sevincekler.
    Bence tüm sevinçler normaldi ama aralarında çok az fark vardı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Abicim bunlar hakkında birbirimize cevap yazarsak konu dışı mesaj diye silinecek. Ben kendi adıma Mehmet ve Baroni'nin yaptıkları hakkında doğru veya yanlış diye bir yorum yapmadım dikkat edersen. Sadece doğru/normal diyenlerin yarın G.Saraylı oyuncuların sahanın ortasında olası kutlamasını da eleştirmemeleri gerektiğini anlatmaya çalıştım. Bu yanlış olduğunu savunanlar için de geçerli. O gün bunu eleştiren çoğunluğu GS taraftarı arkadaşlar da yarın böyle bir kutlama yapılmasının normal olduğunu savunmamalı bence.

Zaten yarınki sonuca göre belki bunu burada boşu boşuna tartışıyoruzdur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abicim bunlar hakkında birbirimize cevap yazarsak konu dışı mesaj diye silinecek. Ben kendi adıma Mehmet ve Baroni'nin yaptıkları hakkında doğru veya yanlış diye bir yorum yapmadım dikkat edersen. Sadece doğru/normal diyenlerin yarın G.Saraylı oyuncuların sahanın ortasında olası kutlamasını da eleştirmemeleri gerektiğini anlatmaya çalıştım. Bu yanlış olduğunu savunanlar için de geçerli. O gün bunu eleştiren çoğunluğu GS taraftarı arkadaşlar da yarın böyle bir kutlama yapılmasının normal olduğunu savunmamalı bence.

Zaten yarınki sonuca göre belki bunu burada boşu boşuna tartışıyoruzdur
    Ben zaten direk taraftara hareket olmazsa sevinçlerle problemim yok. Yarın Galatasaray şampiyon olursa (inşallah olmayacak ) elbette sevinecek ama bu maçın önemi Arena'daki maça göre daha büyük olduğu için çok tepki çeker. Önemli olan tepkinin boyutu,ben saçma sapan işlere girilmezse sahada çok büyük olaylar beklemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ben zaten direk taraftara hareket olmazsa sevinçlerle problemim yok. Yarın Galatasaray şampiyon olursa (inşallah olmayacak ) elbette sevinecek ama bu maçın önemi Arena'daki maça göre daha büyük olduğu için çok tepki çeker. Önemli olan tepkinin boyutu,ben saçma sapan işlere girilmezse sahada çok büyük olaylar beklemiyorum.
    İnşallah, hepimizin temennisi (parantez içindekine değil son cümlene yazdım ha )

O değil de zaman geçmiyor yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bende onu diyorum, herşey karşılıklı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her iki takım şampiyon oldu da kutlmasımı kaldı.Şampiyon biz olursak elbet bize gelecek o kupa.Fenerbahçeli taraftar sahaya girerse sadece kupayı almamız biraz gecikir ve Fenerbahçe boş yere ceza alır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Her iki takım şampiyon oldu da kutlmasımı kaldı.Şampiyon biz olursak elbet bize gelecek o kupa.Fenerbahçeli taraftar sahaya girerse sadece kupayı almamız biraz gecikir ve Fenerbahçe boş yere ceza alır.
    Bunun sonucunu düşünmüyor ki kimse ?

Düşünse kimse ceza almaz mutlu mesut geçinir gideriz, yani bu dediğin sadece lafta kalıyor.Kimse şampiyon olmadı o konuda katılıyorum bakarsınız biz oluruz.

Galatasaray olursa olay olur diye düşünüyorum ancak sende söylemişsin sadece kupayı alma gecikir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yani bana gorede statta sevinç onemli degil sampiyon olalimda floryadada kutlanir arenadada sorun degil.

Sayfa 4 / 31 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri