Tebrikler Fenerbahçe![]()
Tebrikler Fenerbahçe![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aykut Kocaman'ın bu dakikadan sonra sebep göstereceği her sakatlık durumu bahanedir.
Maç 2-0 Rakip bitmiş, tempo yok, mücadele yok üzerine bir de 10 kişi kalıyorlar.
Yedekte takıma kazandırabileceğiniz Semih, Krasiç, Recep gibi az forma şansı bulmuş oyuncular var. Ama siz bu oyuncuları kullanıp takıma kazandırmak yerine hala Selçuk Şahin hala Selçuk Şahin. Nasıl bir sevdadır bu anlamıyorum ki ?
Durum böyle olunca bizim işimiz tamamen dua'ya kalıyor, İnşallah Kuyt'a bir şey olmaz, İnşallah Meireles'e bir şey olmaz, İnşallah Sow'a bir şey olmaz vs. Yerine oynayabilecek kalitede oyuncu yok mu ? Var, Peki hazır oluyorlar mı ? Bu anlayışla nasıl olacaklar.
Oyuncuları tebrik ediyorum kalitelerini ortaya koyup maçı kazanmasını bildiler. Paslaşmaları ve organize olmaları onlardan beklediğimiz gibiydi.
...
Gruptan çıktık mı? Teknik olarak hayır; ama sanırsam bu saatten sonra elenmeyiz.![]()
harika futbolu,pozisyon vermeden gelen galibiyeti bile kutlayamanlarımız var ne diyeyim yazık. Umarım Allah onların içindeki kini,hırsı biraz törpüleyebilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
I love you Zico ile bu maç ne alaka onu çözemedim ben. Hayır bi de aynı adamlar Zico döneminde istifa tezahuratları yapıyorlardı ona gülerim. Çok bilen tayfası işte
Zico'yu Alex'i bu kadar çok seviyorlarsa Brezilya ligini izlesinler. Veya Zico'nun çalıştırdığı Irak Milli takımını desteklesinler. O da bi çözüm.
stadda bende duymadım zıco sesini ama alex dıye bagırdılar.Maca gelırsek bu kadro boyle oynamamalı
@nedvedmania
İnanılmaz delillerle gelmişsin.
Sen uydurmamışsın başkası uydurmuş.
Maçtaydım. Hayatındaki 15dk'ları gördüğün her şeyi gerçekmiş gibi yorumlayarak manipülasyon yapmayarak değerlendirebilirsin.
İlk yarıyı izledim sadece, anlam veremediğim tek tezahürat vardı, oğlan bizim kız bizim şeklinde olan, onu başlatan tribüncüler emekli olsun tez zamanda.
Ael oynuyon ota saha oyuncusu BEBE cok beğendim tam bir ofansif orta saha .Yaşı 31 olmasına süratı hiç bir şey kaybetmemiş.Sol bekleri gerçekten cok iyiydi.
Görevimi yapıp döndüm Edirne'ye galibiyet ve rakibin zayıflığına rağmen güzel futbol ayrı bi mutlu etti. En son Marsilya maçı oynanmıştı erkek seyircili, o maçta inanılmaz bir taraftar desteği vardı her tezahürat yerinde, senkronize şekildeydi. Bu maçta biraz kopukluklar yaşandı tribünde. Erken havaya girip pınarbaşılar, başına buyruk 300-500 kişiden i love you Alexler, (Zico'yu ben de duymadım) ama yine de çok keyif aldım. Marsilya maçında da meşaleler yanmıştı ve sanırım ceza sınırında olduğumuz söyleniyordu emin değilim bilen varsa bilgilendirsin. Malum bu maçta da yardırdı Telekom tribünü meşaleleri.
Ve son olarak, tabii ki, n'apardım bilmem seni bir gün görmesem..
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Stoch kıpraktı biraz kendine geliyor gibi,Sow usta oyuncu varlığı huzur veriyor,Meireless dinamo maç öncesi sallayanlar olmuş bu ülkede herkes futbolcu zaten oyunculuk nedir bilmeyenler bile sallıyor adam gitmiş Meirelese sallamış futbol bilgine...Güzel galibiyet umarım böyle devam eder
fener çokmu iyi oynadı?bi kere çok pas hataları ile başladı maça rakip takım oyuncuları bizden daha iyi paslaştı 10 kişi kaldıkları bile belli olmadı maalesef.
ekonomik oynamak adına bu gerekliydi bence. 3 gün sonra maç var. enerjiyi saklamak lazım.
bence kısa bölümler hariç güzel oynamadık. rakip zayıf olduğu için zaaflarımızdan faydalanamadı.
AEL iyi bir takım ama yetenekli değiller. Futbolu doğru oynamaya çalışıyorlar sadece. Fenerbahçe güzel oynadı ve kazandı. Helal olsun, tebrikler.
Canım FEDA olsun sana !
Maçı izleyemedim tribündeydim harika bir tribün vardı.efsaneydi öyle böyle değil.çok özlüyoruz tribünü
Fenerbahçe tribünleri ülkedeki açık ara en iyi tribün konumunda, nazar değmesin deplamasmanlarımız salonlarımız çok iyi okul açık harika.
Ligde cezamız bitiyor çok şükür ki.
Alex tezahüratları çıktı ancak Sefa sanırım yönetimle anlaşmış bastırdı genel olarak, Zico tezahüratı hiç olmadı.migrosta falan olduysa bilemem.Kötü gidişte yine hortlayacaktır ama Alex Sefa da biryere kadar.İnaallah tribünde bu tarz bölünmeler yaşanmaz çok iyi bir uyum var çünkü.
Ses sistemleri kurulmuştu çok iyi bi hamle oldu besteye ortak girme konusunda çok yarar sağladı.
En keyif aldığım tribünler arasına girer rahatlıkla
sen hangi tribündeydin
esas bu maçta hiç kopukluk olmadı neredeyse bir kaç tezahürat dışında mesela alex.
yeni ses sistemiyle bestelere hep ortaklaşa girildi sefa nın sesine sekronize oldu herkes iyi de oldu.
önceden her grup beste giriyordu yayılıp uyum sağlaması uzun sürüyordu dün gece 2 saniyede tüm gruplar katıldı girilen bestelere..
dede midir bebe midir fm profilini koyabilir misiniz? ofansif orta saha kısa olan zenci gibidün sağlam oynadı gerçekten.
http://www.youtube.com/watch?v=eZdbQnstGxU
şimşeklerin bestesi değil mi bu?benim bildiğim şimşekler kolay kolay başka takımın bestesini söylemez, yıllardır söylenir diye biliyorum.
hep inandık, yıkılmadık
en kötü gününde dimdik ayaktaydık
yemin ettik biz bu sene
boyun eğecek herkes mavi şimşeğe
[YOUTUBE="u0rMe2Vyb9E"]Horto Magiko[/YOUTUBE]
Beste muhabbetinde orjinal olan buymuş galiba, merak edip baktım. Fenaymış yalnız.
Bu arada bir yerden tanıdık geliyor diyordum bana bu, sonunda buldum galiba.
Bizim tribünlerde, seninleyiz, heryerdeyiz, seninle cehenneme bile geliriz, büyük şeref senle ölmek, tek dileğimiz seni şampiyon görmek diye tezahürat var, bunun da melodisi aynı.![]()
Bestenin uyarlanmasının neyi önemli ki yahu takımı desteklemek için illa her şeyi kendin yaratman gerekmiyor.
besteyi uyarlamak da birşey yok elbette yurt dışından bir sürü beste uyarlanıyor ama kalkıp fener taraftarı beşiktaş bestesini söylüyor gibi bi gerçek dışı idda ortaya atılırsa konu olur elbette.beste beşiktaşın olmadığı gibi türkiye ye getirende fenerbahçe illa bir sahip aranıyorsa![]()
Sezon başından beri oynadığımız, daha doğrusu oynayamadığımız futbola bakarak kötü bir oyun sergilemedik.Ama ikinci yarının başından, rakip 10 kişi kaldığı bölüme kadar topu rakibe çok fazla verdik.2-0'da olsa, 7-0'da olsa, 3 gün sonrada maç oynasan ne olursa olsun haddinden fazla rakipte kaldı top.Sonuçta seninde, rakibininde kalitesi belli.
Sow ve Kuyt mükemmeldi.Meireles'i çok beğeniyorum.Top ayağına çok yakışıyor ve aldığı zaman hep pozitif düşünüyor.Nitekim onun dönüşüyle orta saha çağ atladı tek maçta.Selçuk'la kıyaslayıp, birde kötü oyuncu diyen zihniyet: selamlar.Topal'ı da çok beğendim.Bana göre ara sıra pozisyon alma hataları yapıyor.Rakibi karşılaması gereken yerde geri kaçıyor, tam tersi oyalaması gerekirkende basıyor.Ama bu hafta UEFA haftanın takımına 9.5/10 puanla ilk 11 seçildiğinide hatırlatmak isterim.Yobo'nun dönüşü savunmamızı daha güvenilir kıldı her zaman olduğu gibi.Birçok arkadaş olumlu düşünüyor ama ben Stoch'u beğenmedim.Selçuğun yerine Salih'i alsan en azından Antalya maçında eksiye giden morali nötr olurdu be hoca.Recep'de kumaş var.Çok net belli oluyor.
Yalnız takımda haddinden fazla tedirginlik var.Volkan'ın o yan topu elinden sektirmesi ve 1-2 kontrolsüz çalım hareketlerinin sebebi bu bence.Nitekim 2-0'dan sonra kazanalımda yeter mantığıyla fazla yaslanmalarının sebebide bu benim görüşüm.
Taraftarımız her zaman olduğu gibi yine muhteşemdi.İnşallah şöyle 2-3 maç daha alsak daha da götürürüz bu işi.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ael'Deki Bebe'nin profilini paylaşabilirmisiniz ?