Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Plzen kazanır

8 26.67%
  • Berabere kalınır

13 43.33%
  • Fenerbahçe kazanır

9 30.00%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 146 sonuç

Konu: Viktoria Plzen - Fenerbahçe | Uefa 3. Tur 1. Maçı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu oyunla galibiyeti alamazsak çok kötü olur.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cristian bütün atakları öldürüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Cris,boş boş şutlar çekiyor..!

Plzen on bir oyuncusu ile beraber savunmada yer alıyor şu dakikalarda, ilk önlem olası bir kontra atağa izin vermemek olmalı. Hala olgun olarak atak geliştiremedik çünkü Emre gibi oyuna yön verebilecek ve Alex gibi kilit paslar çıkarabilecek oyuncularımız yok. Yaratıcılık olarak kısır bir orta sahaya sahibiz zaten bu yüzden istediğimizi yapamadık.

Ne yapıp edip şu dakikalarda golü bulup evimize avantajlı dönmemiz gerek. Plzen'in şu oyununu gördükten sonra 0-1 bizim için büyük bir avantaj olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

golllllll!!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu turu da geçer F.Bahçe böylece. Bu skor bile yeterli çeyrek final için.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şu Webo' yu beğenmeyenler var. Adam doğru zamanda doğru yerde olmasını biliyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Sahada forvet kalmadı bi anda Kuyt geçer santrafor mevkisine. 4-2-3-1 biraz daha rolüne uygun isimlerle devam edicek sanırım

Nesil
    2006

Çeyrek final geliyor hadi iyiyiz gene. Dayan Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Tribünde 'Cyprus is Greece' pankartı var. Müthiş sağ duyulu UEFA , bakalım yine 3 maymunu mu oynayacak.
    KKTC'yi tanıyan ülke yok ki, ona bir şey yapamazlar.

Maç 0-0 bitseydi bile tur Fenerbahçe'nin derdim, golle birlikte tur cepte dememek için bir sebep göremiyorum.

Plzen'i fazla abartmışlar. Fenerbahçe 60'dan sonra sazı iyice eline almıştı zaten. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, Sow ve Gökhan Gönül geriye kalanlardan çok ama çok daha iyi oynadılar.

sakary Ali Misafir

Bu gol çok iyi oldu. 2 gelse de tam rahatlasak.

Nesil
    2006

Yobo maçın adamı olmayı hak ediyor.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Napoliyi Eleyen Plzen bu değilmi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    KKTC'yi tanıyan ülke yok ki, ona bir şey yapamazlar.

Maç 0-0 bitseydi bile tur Fenerbahçe'nin derdim, golle birlikte tur cepte dememek için bir sebep göremiyorum.

Plzen'i fazla abartmışlar. Fenerbahçe 60'dan sonra sazı iyice eline almıştı zaten. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, Sow ve Gökhan Gönül geriye kalanlardan çok ama çok daha iyi oynadılar.

Sonuçta amaç belli , tahrik etmek. Verilmez zaten ceza falan , PKK olayına vermediler buna mı verecekler.

Sow'un tercihleri yanlış geliyor bana. Çok gereksiz şeyler deniyor , tabii bunda kendi mevkisinde oynamamasının etkisi de var. Sol açık olduğu için mecburen bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor bence.

GG ise mükemmel. Gün geçtikçe daha da iyi oluyor. Bizim için bir nimet bu adam
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hadi hayırlı olsun, güzel skor aldık. Cristian yerine başka bir oyuncu olsaydı 3-4 tane atardık bunlara. Hatta Alex olsaydı bile demiyorum Salih bile yeterdi.

Helal olsun be size süper oyun süper

Napoli karşısında dominant bir futbol oynayan Plzen'den eser olmaması işimize geldi. İstediğimiz gibi top oynadıki 2-3 farkla kazanabileceğimiz türde bir karşılaşmaydı. Avantajlı bir skorla döndük artık hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bana kalirsa cris gayet iyi oynadı. Biraz önyargılı davranıyoruz gibi adama.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    1-0 kazanırız. Golü de cristian atar.
    İsmi tutturamadık arkadaşa skor oyna demiştim , oynamamış
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Fenerbahçe'ye Pek umudum yoktu ancak bu skorla bence tur geçildi.Plzen Napoli'yi nasıl elemiş şaşırdım açıkçası.

Bu arada Cristian gördüğüm en boş oyuncu.Bir sürü atağı kesti,saçma sapan şutlar,paslar ben 1 maç sabredemedim şahsen.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçtan önce daha farklı bir skor bekliyordum ama bu da işimizi görür.

Tebrikler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Takım nasılsa Cris de öyleydi. ne fazla ne eksik. hiç haz etmem ama son haftalarda oynuyor adam.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Wallahi de billahi de Cris yerine Salih olsa 2 yide bulabilirdi Fenerbahçe her topu ezdi. 2. devrede Aykut M.Topal'a artık yeter çekme şut dediki 2. yarı şut çekmedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bence tam bir deplasman takımı gibi oynadık.

Sow ve Yobo bu iki isim cidden olmazsa olmaz. Hele ki Yobo bugün defansın her yerinde idi, 23 numarayı da yerine girene de fırsat çok vermedi.

Biraz daha az topu tutsa ayağında daha iyi ama olsun.

Tebrikler Fenerbahçe'm.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çok iyi oldu bu skor. İstanbul'da çok zorlanmayız ve turu geçeriz inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok akıllı oynadık mükemmele yakın sonuç aldık. Hocanın planı neredeyse kusursuz işledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçı Aykut Hoca ve taktiği sayesinde yendik , deplasmanda oynamanın gerekliliklerinin tamamını yerine getirdik , tebrikler takıma.

maçtan önce Plzen'i öven bir çok insanın , şimdi köy takımı yorumu yaptığını görüyorum internette , alakası yok , Fenerbahçe hem oynatmadı , hem oynadı günden güne iyiye gidiyoruz hadi hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beni en çok endişelendiren içerdeki maçı seyircisiz oynayacak olmamızdı ancak bu skorla sanırım artık tur %65 bizde..

Maç öncesinde Sparta Prag'ı deplasmanda 1-0 yendiğimiz maç vardı aklımda sürekli.. Sonuç benzer oldu, olumlamamız işe yaradı gibi..

29. Default

Sonuca oyuna bakmamak lazım, Plzen gerçekten tehlikeli takım -ama- aması var işte Kendisinden güçlü olan ve bunun bilinciyle açık oynayan takımlara karşı. Napoli kazanmak için çıktı, toplamda 5 yedi oturdu. Zaten beksiz oynuyorlar hallaç pamuğu gibi attılar sol kanadı. Fenerbahçe ve Aykut Kocaman aynı hataya düşmedi. BATE karşısında da aynı temkinli oyunu oynamıştı, işler de istediği gibi gidince sonuca ulaşmıştı. Webo'nun golü harika zamanda geldi, ikinci turda da skoru değiştirmek için çabalaması gereken takım Plzen, yine karşısında buna benzer bir takım bulacak ve turu çevirebileceğini hiç sanmıyorum.

30. Default

Fenerbahçe Oynaması Gerektiği Gibi Oynadı ve Deplasmanda Rakibine Oyun Oynatmadı. Yalnız 3 Notum Var Fenerbahçe İçin;

Birincisi; Baroni Neden Bu Takımın Maestrosu Anlamış Değilim Adamda Ne Teknik Ne de Mental Açıdan Hem Ofansa Hemde Savunmaya Katkı Yapacak Yetenek Var Gerçi Hoş Baroni'nin Yerine Kimi Koyalım Yedekte Adam Yok Salih Desen Daha Tam Takımla Doğru Düzgün Oynamamış Recep Desen Onunda Fizik Olarak Çok Geride Olması Şartları Mecbur Kılıyor Baroni'yi Ama Sorarım Hal Böyleyken Neden Transfer Döneminde Adam Akıllı Bir Oyun Kurucu Almadı da Baroniye Bu Kadar Sabır Göstermek Zorunda Kaldık.

İkincisi; Gökhan Bu Maçta İyiydi Diyenlere Sorum Hücuma Kalkıp Kestiği Ortaların Hiçbiri Alakasız Yerlere Giden, Rakibin Kontralarında Geride Kalıp Rakibe Tehlikeli Atak Yaptırmasını Sağlayan Adam Nasıl İyi Oynamış Merak Ediyorum Acaba Biz Yanlış Gökhan'ı mı İzledik.

Üçüncüsü; Volkan Yine Evlere Şenlik Hareketlerine Devam Etti Her Zamanki Gibi Acaba Kendisi Ben Bugün Nerde Yanlış Yaptım Nerede Eksiğim Vardı Diye Özeleştiri Yapıp Kendisini Sorguluyor mu Merak Ediyorum.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri