Gayet normal bir oyun oynanıyor. Fenerbahçe'nin pozisyonu yok ama Lazio'nun da sadece 1 tane pozisyonu var,sağ çaprazdan vurdular volkan ayağı ile kornere çıkardı. Onun dışında sadece topa sahipler, 30 metreden falan bilinçsiz şutlar yolluyorlar.
Kendi sahamızda beklememiz maçı getiriyor. Sadece Krasic olsa kontralarla çok etkili de olabilirdik. Oyuna alacaktır bu maç hoca Krasic'i de.
Salih'de acilen girmeli, maç öncesi Cristian doğru tercih diyordum ama yok Cris bitik.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Egemen de çok iyi oynuyor.
Egemen ve Raul bizim takımın en iyileri
Sorun Lazio'nun pozisyonu olup olması değil. Sorun bizim pozisyonumuzun olmayışı. Ve üstelik böylesine kötü bir takım karşısında. Onu belirttim ben. Üstelik oynamamız gerektiği gibi oynadığımızı da düşünmüyorum. Fenerbahçe bu takıma gol atmalı. Daha 1 tane net pozisyonumuz yok. Bu mudur ? Bana görede elemek demek herşey demek değil.
Bu arada yedik.. Bravo böyle oynamaya devam... Aykut hocayı desteklemeyi çoktan bırakmıştım ben. Yarı finale çıksak dahi bu takımın hocası olduğunu düşünmüyorum. Bu takım bu kadar defans yapmaya uğraşarak oynayamaz. Bu takıma Salih'in girerek katkı yapması gerek. Pas dağıtan adam yok. Top tutan adam yok. Çalım atan adam yok. Şut çeken adam yok. 1-0 normaldir.
Adamlar 1 kere geldi Attı
Lulic attı belliydi gol atıcağı lazionun.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
işin yoksa şimdi maç izle
belliydi gol olacağı
Daha vakit var çok dikkatli olmak lazım
Fenerbahçe çok geriye çekildi,kötü oldu :S
Canerden çok sert hareket.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
fenerbahce böyle oynasın daha çok gol yer..Hayır neden kapanıyorsun ki 0-0 ken
Josico kadar işe yaramaz oyuncu bir daha izleyemem diye düşünüyordum sağolsun Baroni beni her maçta yanıltıyor. Aldığı her kuruş haram yemin ederim.
Fenerbahçe bu sene Uefa alsa, yıllar sonra "UEFA'yı aldığımız sene ortasahamızda Selçuk ve Baroni ikilisi vardı" diye ne geyik yapılır![]()
FM Gazetesi
Herkeste bir görüş vardır gidiyor. Bu takım kendi sahasında kapanarak beklesin tur gelir. Bu takım biraz ofansı düşünsün 2 tane daha atardı bu berbat Lazio'ya...
Salih-Cris veya Selçuk değişikliği bir an önce yapılmalı
oh be salih girdi
Golllllllllllll.. bu kadar...
Caner attı işi bitirdi,tebrikler..
Salih girdi yine gol geldi SALİH SALİH![]()
salihin uğuru
İlk kez bu kadar kalabalık ve atağı düşünerek organize geldik ve attık.Şunu yemeden yapsak çoktan farka gitmişti maç.. Lazio çok kötü bir takım..
Tebrikler Fenerbahçe'yeYarı finalde olmaları çok iyi oldu Türk Futbolu açısından.İnşallah finale de çıkacaklar ama daha erken bunları konuşmak için.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
işte bu.. tur bizim![]()
Oh be , rahatladım sonunda.
Seyircisiz maç çok kötü , bizim lehimize olsa bile çok kötü. katlanılacak gibi değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Helal olsun ya Fenerbahçe'ye benbenimin dediği gibi katlanılacak gibi değil.Maçı doğru düzgün izlemiyorum seyircisiz maçlar zevksiz ama bu maçın seyircisiz olması çok iyi oldu temsilcimiz adına Caner'in golüyle işi bitirdik Salih ve Caner uğurlu gelmeye devam ediyorlar Aykut hoca Yarı Final'de de bu 2liyi oynatmalı.
Seyircisiz maçta Samanyolu yaparak tarihe geçtik sanırım![]()
Fenerbahçe finale çıkar bence. İyi defans yapıyor. Tarihin şampiyon olan en kötü kadrosu olabilir.![]()
Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yarııııııııııııııııııı Finaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllll