Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Lazio kazanır

5 17.24%
  • Berabere biter

14 48.28%
  • Fenerbahçe kazanır

10 34.48%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 179 sonuç

Konu: Lazio - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yarını sabırsızlıkla bekliyorum, Lazio'da moraller sıfır gibi yansıtılıyor medyada umarım gerçekten de öyledir.
    Fasafiso onlar kim yansıtıyorsa taktik mi yapıyor artık bilemiyorum. Ben italyan basınını okuyorum. Acayip güveniyorlar kendilerine ve çok hırslılar. Radu 4-5 atarız diyor ama oynaması şüpheliymiş. Petkovic takımıma güveniyorum ilk golu erken bulursak farka koşarız diyor. Kimin daha güçlü oldugunu 180dk sonunda görebiliriz, 2-0 hem kazanan için hem kaybeden için tehlikeli bir skordur falan filan diyor. Gayet de acayip ciddiye alıyorlar ve çok hırs yapmışlar. Aldanmamak lazım bizim türk medyasında yansıtılan duruma.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Fasafiso onlar kim yansıtıyorsa taktik mi yapıyor artık bilemiyorum. Ben italyan basınını okuyorum. Acayip güveniyorlar kendilerine ve çok hırslılar. Radu 4-5 atarız diyor ama oynaması şüpheliymiş. Petkovic takımıma güveniyorum ilk golu erken bulursak farka koşarız diyor. Kimin daha güçlü oldugunu 180dk sonunda görebiliriz, 2-0 hem kazanan için hem kaybeden için tehlikeli bir skordur falan filan diyor. Gayet de acayip ciddiye alıyorlar ve çok hırs yapmışlar. Aldanmamak lazım bizim türk medyasında yansıtılan duruma.
    İlk maçta da çok iddialıydılar, Cana ve Petkovic her türlü yeneriz diyordu. Hatta Cana Lazio'yu falan bırakıp direk GS FB rekabetiyle olaya girmişti hala da aynı şekilde davranıyor. Lazio maçı çok zor geçebilir ama kendilerini abartıyorlar. Pazartesi günü Romayla maç yaptılar, hafta sonu da Juventus maçı var. Ne kadar hırslı olsalar da ilk maçta Ledesma'nın yedek olması ne kadar önem verdiklerini gösterdi. Ben sağ kanattaki oyuncu ve Hernanes haricinde kimseden korkmuyorum, hatta Sow olsa kesin kazanırız bile derdim.

2-0 nasıl tehlikeli bir skor onu da anlamış değilim, adamlar seni kendi sahalarında gol yemeden 2 farklı yenmişler, her türlü 3 gol atman lazım daha ne olsun fıstık gibi skor. 1 tane de gol atarlarsa 4 gol atman lazım, zaten o mantıkla düşünürsen 3-0 falan da tehlikeli skor oluyor. Farka nasıl koşacaklar onu da anlamadım açıkçası, deplasmanda pozisyon bile bulamadılar desek yeridir. Bence İtalyan basını bizim basından farksız, onlar da uçuyormuş gibi geldi bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

5-2 kazanırız. Krasic Webo kuyt Caner meireles golleri atar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by himone View Post
    İlk maçta da çok iddialıydılar, Cana ve Petkovic her türlü yeneriz diyordu. Hatta Cana Lazio'yu falan bırakıp direk GS FB rekabetiyle olaya girmişti hala da aynı şekilde davranıyor. Lazio maçı çok zor geçebilir ama kendilerini abartıyorlar. Pazartesi günü Romayla maç yaptılar, hafta sonu da Juventus maçı var. Ne kadar hırslı olsalar da ilk maçta Ledesma'nın yedek olması ne kadar önem verdiklerini gösterdi. Ben sağ kanattaki oyuncu ve Hernanes haricinde kimseden korkmuyorum, hatta Sow olsa kesin kazanırız bile derdim.

2-0 nasıl tehlikeli bir skor onu da anlamış değilim, adamlar seni kendi sahalarında gol yemeden 2 farklı yenmişler, her türlü 3 gol atman lazım daha ne olsun fıstık gibi skor. 1 tane de gol atarlarsa 4 gol atman lazım, zaten o mantıkla düşünürsen 3-0 falan da tehlikeli skor oluyor. Farka nasıl koşacaklar onu da anlamadım açıkçası, deplasmanda pozisyon bile bulamadılar desek yeridir. Bence İtalyan basını bizim basından farksız, onlar da uçuyormuş gibi geldi bana.
    Benim demek istediğim öyle moraller falan bozuk değil ve son derece ciddiye alıyorlar. Ben de senin yorumlarına katılıyorum. Zaten kendi yorumumu koymadım oraya onlar öyle söylemişler. Mauri,Ledesma, Biava gibi oyuncuların yedek kalması ilk maçta normaldi ama bu maçta en as kadrolarıyla oynayacaklarını söylüyorlar. Aşırı iddialı konuşuyorlar. Yani öyle moraller bozuk ve umutsuz konuşmuyorlar yoksa ben de katılıyorum senin söylediklerine. Ayrıca Petkovic'in dünkü basın toplantısını dinledim, biri şansımız yuzde 50'den az diye haber yapmış digeri şanslar yuzde 50 diye haber yapmış ama adamın tam dedigi 2-0 lık skorla kaybedip içeride oynuyorsanız şansınız yuzde 50'dir dedi, kendim duydum. Yani öyle Lazio umursamıyor, Juve maçını düşünüyor gibi bir durum yok şu an.

Not: Sag kanattaki oyuncu derken heralde Candreva'yı kastettin. Normalde hernanes ile beraber ortada oynuyordu ama sakatlıklar ve eksikliklerden sag kanada çekildi. Ben orada pek tehdit oluşturamadıgını dusunuyorum. Ortada daha etkili bir oyuncu aslında. O da roportajda bayadır gol atamıyorum yarın atmak istiyorum falan dedi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Benim demek istediğim öyle moraller falan bozuk değil ve son derece ciddiye alıyorlar. Ben de senin yorumlarına katılıyorum. Zaten kendi yorumumu koymadım oraya onlar öyle söylemişler. Mauri,Ledesma, Biava gibi oyuncuların yedek kalması ilk maçta normaldi ama bu maçta en as kadrolarıyla oynayacaklarını söylüyorlar. Aşırı iddialı konuşuyorlar. Yani öyle moraller bozuk ve umutsuz konuşmuyorlar yoksa ben de katılıyorum senin söylediklerine. Ayrıca Petkovic'in dünkü basın toplantısını dinledim, biri şansımız yuzde 50'den az diye haber yapmış digeri şanslar yuzde 50 diye haber yapmış ama adamın tam dedigi 2-0 lık skorla kaybedip içeride oynuyorsanız şansınız yuzde 50'dir dedi, kendim duydum. Yani öyle Lazio umursamıyor, Juve maçını düşünüyor gibi bir durum yok şu an.

Not: Sag kanattaki oyuncu derken heralde Candreva'yı kastettin. Normalde hernanes ile beraber ortada oynuyordu ama sakatlıklar ve eksikliklerden sag kanada çekildi. Ben orada pek tehdit oluşturamadıgını dusunuyorum. Ortada daha etkili bir oyuncu aslında. O da roportajda bayadır gol atamıyorum yarın atmak istiyorum falan dedi.
    Tabiki sana birşey demiyorum, senin bir yorumun yok. Ama basının yazmasıyla oyuncular gerçekten moralli olurlar mı? Bana hiç öyle gelmiyor, bizim Volkan da sene başından beri şöyle oynayacaz, böyle yapacaz diyor ama yediği hatalı gollerin haddi hesabı yok, daha 2 maçtır toparladı.

Evet Candrevayı kastettim. Hızlı bir oyuncu ve top tekniği de iyi ama benim korkmamın sebebi karşısında Ziegler olması, özellikle oyun biraz genişlediğinde Ziegler'in yavaşlığı ve rahatlığı benim türlü türlü kabuslar görmeme sebep oluyor, aynı şekilde bizim orta saha oyuncularımız da hamle yapmada çok yavaş oldukları için Hernanes tehlikeli oluyor, kalan oyuncular Mauri ve Ledesma da dahil olmak üzere eski formunda değiller veya sıradan oyuncular. Radu'nun da oynamama ihtimali varmış, bir de o oynamazsa tam olur herhalde.

Hatta benim en çok güvendiğim de Lazio'nun ağır stoperleri, ilk maçta Çanakkale geçilmez yaptıkları için belli olmadı ama bu maçta mecbur açılacaklar. Ah Sow olaydı gerçekten şenlik olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    5-2 kazanırız. Krasic Webo kuyt Caner meireles golleri atar.
    Krasiç oynasın atmasa da olur : )

"Sarı-lacivertli takımda Lazio maçı öncesi Gökhan, Mehmet Topal, Egemen ve Ziegler'in gribal enfeksiyon rahatsızlığı yaşadığı belirtildi. Mehmet Topal, Roma Olimpiyat Stadı'nda yapılan son idmana katılmazken, bu futbolcunun dinlendirildiği bildirildi."

Kadro seçimi oyunun gidişatı açısından çok önemli. Bu yüzden umarım doğru tercihlerle maça başlarız, Mümkünse Ofansif Orta Sahada, Ofansif Orta Saha karakterli adam oynasın.

14 Mart Plzen maçı Salih sakatlanan Topal'ın yerine oyuna giriyor gol atıyor.
    17 Mart Antalya maçı Salih 11'de başlıyor gol atıyor.
    31 Mart Akhisar maçı sakat
    4 Nisan Lazio maçı 75.dakikada Salih oyuna giriyor, girmeden önce 0-0 , girdikten sonra 2-0
    7 Nisan Ordu maçı Salih 11 başlıyor ve 2 gol atıyor.

Son 5 maçın karnesi bu.

Aynı pozisyonda oynatılan Cristian'ın son 5 maçı
    Koca bir 0 !

Ligin ilk yarısında orta alan eksikliğinde Salih'i kesen Selçuk oluyordu, Şimdi Cristian olmasın. Futbola ihanet etmeyelim. Umarım bu gece 11'de Salih başlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Fenerbahçe zorlanmadan turu geçer. Zaten skor avantajı var. Lazio'lular 4-5 atarız derken sanırım kendilerini motive etmeye çalışıyorlar. Lazio 4-5 tane atsın ben de gidip kendimi köprüden atayım

Temsilcimize başarılar bu sene Avrupa'da iyi işler yapıyor ülkemiz.

yarı final .......

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tek hedefimiz maçın ilk 20 dakikası içerisinde gol yemeden 1 gol bulup maçı bitirmek... Bence bunun üzerine yoğunlaşmalıyız. 2-0 skor avantajı ile maç boyu katı defans yapmaya çalışırsak tur gider.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Salih bu gece 11 başlamaz bence.

Başlamamalı da Lazio ilk maç çok sert oynadı, bu maç daha da sert oynayacaktır. Bence Salih henüz bu kadar iyi değil fiziksel olarak hem sakatlanabilir hemde yeterli olmayabilir.

Tam tersi boşluklarda bulabilir ancak ben temkinli bir şekilde Baroni ile başlamak gerektiğini düşünüyorum. Gidişata göre de Salih oyuna girebilir..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Volkan - Gökhan - Yabo - Egemen - Ziegler - Topal - Meireles - Cris - Caner - Kayt - Webo

Lazio tur atlayacak bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla ilk maç rakibin bir tane net pozisyonu yoktu.

Korksak mı bilemedim ki ben, yani bir takım koskoca 90 dakika içinde 1 kere bile mi net bir pozisyon yaşatamaz. Buna bakarak Lazio teknik direktörünün açıklamaları hiç samimi gelmiyor bana..

Tabii bu maç turu geçemezler demiyorum ancak konuşmak için önce bir gerçeklik payı olması gerekir. Ben turu buradan vereceğimizi düşünmüyorum zaten Marchetti gibi bir kalecileri varken rakip 1-0 yenik başlıyor maça.

Ben Volkan'a kızardım ancak bir kaleci her topu mu sektirir ? Son golün olduğu pozisyon çok net bir şekilde maç içinde bekleniyordu elbet bir kez yanlış yere sektirecekti topu.

Volkan'ın kötü olan yanı ise o degajlar, bir insan topu nasıl saçma sapan yerlere diker anlamıyorum. Gökhan ve Kuyt'ın canı çıkıyor topu oyunda tutacağım diye ki çoğu zaman dışarı çıkıyor top. Bir çalış abi artık şuna dikemiyorsun işte..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Hakem kim? Lazio tek italyan kaldı diye hakemler dogramaz umarım Fener'i.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hakem kim? Lazio tek italyan kaldı diye hakemler dogramaz umarım Fener'i.
    Çek Cumhuriyeti'nden hakem Pavel Kralovec. İngiliz veya Alman olsa kesin yeniliriz derdim ama doğu bloğu hakemleri genellikle adil ve gördüğünü çalan hakemler oluyor. Tabi kesin birşey söyleyemeyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lazio ilk 30 dakikada gol bulursa Fenerbahçe strese girebilir, bu dakikalarda gol yememeye dikkat etmesi gerekiyor.
    Canım FEDA olsun sana !

@ThreepWooD

Dostum şimdi ben Gs'lıyım diye böyle yorum yapıyormuşum gibi düşünme öncelikle.
    Lazio ilk maçta o kadar da kötü oynamadı. Belki kaleyi tutturamadılar ama hızlı ve isabetli paslar yaparak bir anda rakip kaleye inişler yaptılar bunlar ne kadar tehlikeli bir takım oldugunu gösteriyor.
    İlk maçı fazla baz alma bu maçta işin rengi biraz değişik. Lazio belkide Juventus da dahil İtalya liginin en tempolu hucum yapabilen takımı bana sorarsan. Bire bir baktıgında futbolcu kalitesi olarak asla Fb'den üstün değil ama senin aksettirdiğin kadar da kötü/ezik bir takım değil.

Ayrıca ben Marchetti'yi de çok beğenirim söylediklerine katılmıyorum o konuda da. İtalya milli takımıyla uluslararası kupa oynamış bir kaleci hem de Buffon'dan formayı almıştı. Sonradan Buffon kadar güven vermedi evet dogrudur ancak yine de yetenekli bir kalecidir.

İlk maçta biraz haftasonu Roma maçının etkisi vardı. O yuzden 0-0'a gelmiş fazla yara almadan kurtulmak isteyen bir takım vardı sahada. Genç oyuncuları deyim yerindeyse çok aptalca kırmızı kart görmemiş olsa belki de bu 2-0lık skor bile doğmayabilirdi. Ayrıca penaltı pozisyonu da Fenerbahce'nin aman aman baskısı sonucu oluşan bir pozisyon değildi. Yanlış anlama ben Fenerbahce'yi kötülemek istemiyorum ama 2-0lık skorda rakibin biraz şansızlığa uğradıgını dusunuyorum. Hem kırmızı kart hem penaltı pozisyonu hem de serbest vurus ile gelen gol hakkında. Nasıl Galatasaray ceyrek oynuyor diye basın/kamuoyu şişirdikçe şişirdiyse, şu anda aynısı da Fenerbahçe için geçerli. Ne Galatasaray aman aman takımlarla süper bir futbol oynayıp oraya geldi ne de Fenerbahçe. İkisi için de biraz talih söz konusuydu bu sene açık konuşmak lazım. Yani uzun lafın kısası çok tehlikeli bir maç oynayacak Fenerbahce, seyircisiz olsa bile.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

@ThreepWooD

Dostum şimdi ben Gs'lıyım diye böyle yorum yapıyormuşum gibi düşünme öncelikle.
    Lazio ilk maçta o kadar da kötü oynamadı. Belki kaleyi tutturamadılar ama hızlı ve isabetli paslar yaparak bir anda rakip kaleye inişler yaptılar bunlar ne kadar tehlikeli bir takım oldugunu gösteriyor.
    İlk maçı fazla baz alma bu maçta işin rengi biraz değişik. Lazio belkide Juventus da dahil İtalya liginin en tempolu hucum yapabilen takımı bana sorarsan. Bire bir baktıgında futbolcu kalitesi olarak asla Fb'den üstün değil ama senin aksettirdiğin kadar da kötü/ezik bir takım değil.

Ayrıca ben Marchetti'yi de çok beğenirim söylediklerine katılmıyorum o konuda da. İtalya milli takımıyla uluslararası kupa oynamış bir kaleci hem de Buffon'dan formayı almıştı. Sonradan Buffon kadar güven vermedi evet dogrudur ancak yine de yetenekli bir kalecidir.

İlk maçta biraz haftasonu Roma maçının etkisi vardı. O yuzden 0-0'a gelmiş fazla yara almadan kurtulmak isteyen bir takım vardı sahada. Genç oyuncuları deyim yerindeyse çok aptalca kırmızı kart görmemiş olsa belki de bu 2-0lık skor bile doğmayabilirdi. Ayrıca penaltı pozisyonu da Fenerbahce'nin aman aman baskısı sonucu oluşan bir pozisyon değildi. Yanlış anlama ben Fenerbahce'yi kötülemek istemiyorum ama 2-0lık skorda rakibin biraz şansızlığa uğradıgını dusunuyorum. Hem kırmızı kart hem penaltı pozisyonu hem de serbest vurus ile gelen gol hakkında. Nasıl Galatasaray ceyrek oynuyor diye basın/kamuoyu şişirdikçe şişirdiyse, şu anda aynısı da Fenerbahçe için geçerli. Ne Galatasaray aman aman takımlarla süper bir futbol oynayıp oraya geldi ne de Fenerbahçe. İkisi için de biraz talih söz konusuydu bu sene açık konuşmak lazım. Yani uzun lafın kısası çok tehlikeli bir maç oynayacak Fenerbahce, seyircisiz olsa bile.
    Dediğin herşey doğru ama tüm o pozisyonlardan önce FB'nin direkten dönen 2 pozisyonu var, onlar gol olsa daha da farklı skor olabilirdi. Yani benim düşüncem o skorun daha erken olmaması bence Lazio'nun şanslı olduğunu gösteriyor.

Gruplarda Maribor'u 2 maçta yendiler, kendi evlerinde de Pana'yı. Tottenham ile 2 maçta da berabere kaldılar. 2. tur ve 3. turda 2 Alman takımını deplasmanlarda kontralarla vurup avantajlı skorlar elde ettiler, sonra kendi evlerinde rakibin kazanmak zorunda olduğu maçları kazandılar. Lazio Avrupa'da ilk defa stratejisi dışında bir maç oynayacak ve inanılmaz kontrollü bir futbol oynayan takıma karşı. Bence ilk defa kazanmak zorunda oldukları için gerekli tempoyu tutturamayacaklar.

Tabiki ne olursa olsun maçın çok zor olacağını ve Lazio'nun tehlikeli bir takım olduğunu düşünüyorum. Diğer taraftan ThreepWood'un düşünclerene de hak veriyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla dediklerin doğru tabii ancak benimde katılmadığım noktalar doğal olarak var.

Özellikle Marchetti'yi çok şişirdiler, medyanın övdüğü kadar birşey göremedim ben. Ayrıca arkadaşta söylemiş biz 2 gol attık üstüne 2 tane direkten dönen topumuz var.

Bence biz onlara ters geldik, bu maçta dengesiz hücum yaparlarsa bizim işimize gelir. Tek korkum benim Klose ne olursa olsun sahada durması bile çok tehlikeli bence.

İnşAllah turu geçeriz. Bu arada ilk maçı fazla baz alma demişsin ancak böyle bişey bence olamaz. Evinde farklı oynar demek istedin sanırım ancak değerlendirme yaparken ilk maçı baz almak gerekir.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Haklısın direkten donmesi Lazio adına şanstı evet. Ama pozisyonların gelişimini de incelediğimiz zaman, biri defansın attıgı geri pastı yanlış hatırlamıyorsam digeri de uzaktan bir şuttu. Yani organize ve tempolu bir oyunun sonucu değildi.

Lazio hakkında da evet haklısın her zaman savunmadan kanatlara atılan cabuk toplarla kontra ile etkili oldular. Hem de savunması çok çok kötü olmasına ragmen (Bunu ben söylemiyorum tüm İtalyan medyası söylüyor) Yani aslına bakarsan Lazio saglam savunmasıyla değil hızlı çıkışlarıyla buralara geldi. Savunma oyuncularının savunma yönü zayıf fakat topu ayaga cıkma konusunda iyiler bu da onlara bu kontratak silahını veriyor.

Bu maçta kontratak tabi ki oynama şansları pek fazla yok o zaman da duran topları ve uzak şutları devreye sokuyorlar. Hernanes gibi bir frikik ustası var ayrıca. Hea burada Fenerbahce için guven veren durum Fenerbahce'nin (belki bazıları reddedecek ama) takım savunmasının sağlam olması. Aykut Kocaman'ın Fenerbahce'ye kazandırdıgı en büyük özellik belki de bu oldu. Ortasahada 3 adet defansif özellikli ortasaha oynatması eleştiriliyor yeri geldi ben de eleştirdim ama bu da takıma inanılmaz bir takım savunması direnci kazandırıyor. Biraz da maçın gidişatını bu takım savunmasının direnci belirler yani kapanıp savunma yapmaktan bahsetmiyorum sahanın her yerinde Lazio'lu oyunculara yeterli boş alan bırakmamaktan bahsediyorum. Zaten hiçbir takım geri çekilmek istemez rakip onu iter. Lazio itebilecek bir takım değil fakat Fenerbahce için de sanki ilk maç 0-0mış gibi oynaması ve düşünmesi lehine olacaktır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Haklısın direkten donmesi Lazio adına şanstı evet. Ama pozisyonların gelişimini de incelediğimiz zaman, biri defansın attıgı geri pastı yanlış hatırlamıyorsam digeri de uzaktan bir şuttu. Yani organize ve tempolu bir oyunun sonucu değildi.

Lazio hakkında da evet haklısın her zaman savunmadan kanatlara atılan cabuk toplarla kontra ile etkili oldular. Hem de savunması çok çok kötü olmasına ragmen (Bunu ben söylemiyorum tüm İtalyan medyası söylüyor) Yani aslına bakarsan Lazio saglam savunmasıyla değil hızlı çıkışlarıyla buralara geldi. Savunma oyuncularının savunma yönü zayıf fakat topu ayaga cıkma konusunda iyiler bu da onlara bu kontratak silahını veriyor.

Bu maçta kontratak tabi ki oynama şansları pek fazla yok o zaman da duran topları ve uzak şutları devreye sokuyorlar. Hernanes gibi bir frikik ustası var ayrıca. Hea burada Fenerbahce için guven veren durum Fenerbahce'nin (belki bazıları reddedecek ama) takım savunmasının sağlam olması. Aykut Kocaman'ın Fenerbahce'ye kazandırdıgı en büyük özellik belki de bu oldu. Ortasahada 3 adet defansif özellikli ortasaha oynatması eleştiriliyor yeri geldi ben de eleştirdim ama bu da takıma inanılmaz bir takım savunması direnci kazandırıyor. Biraz da maçın gidişatını bu takım savunmasının direnci belirler yani kapanıp savunma yapmaktan bahsetmiyorum sahanın her yerinde Lazio'lu oyunculara yeterli boş alan bırakmamaktan bahsediyorum. Zaten hiçbir takım geri çekilmek istemez rakip onu iter. Lazio itebilecek bir takım değil fakat Fenerbahce için de sanki ilk maç 0-0mış gibi oynaması ve düşünmesi lehine olacaktır.
    Tabiki maça 0-0 mış gibi çıkmak ve sahanın heryerinde basmak lazım, sonuçta çok kaliteli oyuncuları var. Böyle kaliteli kadrosu olan bir takıma alan verirsen anında pozisyon bulurlar. Marsilya maçı açık örnektir, rehavete kapılmamak lazım. Ben de ilk maç gibi olmayacağını düşünüyorum ama Lazio'ya da elenmeyiz diyorum bu saatten sonra.

Bizim direklerin ilkinde rakip topu ileri atarken GG pres yaptı ve topa müdahale etti, top Sow'un önüne geldi hücumda bekleyen 3 tane oyuncumuz vardı o sırada. 2.'sinde ise ortadan çok güzel verkaçlarla ceza sahasının önüne gelen Meireles şut çekti, orada bir pas daha denese kaleciyle karşı karşıya kalırdı Webo. Demek istediğim maç boyunca çok atak oynamadık ama ataklarımız şans eseri değildi, gayet organize gittik rakip kaleye. Ve adamlar o kadar kapandıki zaten gidecek alan da yoktu. Onun üzerine de şut çekmeye başladık ve etkili 2-3 tane şutumuz var. Onlar da olmayınca Caner girdi, oyunu genişlettik ve yorulan rakip 2 hatayla golleri yedi sonunda. O hatalara zorlayan da bizim oyun stratejimizdi.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Her şey Klose,Hernanes,Kozak üçlüsüne bağlı lazioda fenerde ise sow ve salihe bu adamlardan biri gol atarsa takımları tur atlayacak skorları bulur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Her şey Klose,Hernanes,Kozak üçlüsüne bağlı lazioda fenerde ise sow ve salihe bu adamlardan biri gol atarsa takımları tur atlayacak skorları bulur
    Sow sakatlığı nedeniyle oynamayacak.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

O zaman fenerbahçenin hücumda işi zor. salih de oynamazsa fenerbahçe çok kapalı oynayacaktır. lazio baskı kurarsa kötü..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İlk maç çok mu farklı oldu? Kontrollü oyunla tur hayal olmaz, alakası yok.
    FB'nin gol atması tüm umutlarını bitirir Lazio'nun. Eğer geriye çekilip beklerse ilk golü de Lazio atarsa o zaman çok büyük sıkıntı olur. Aynı şekilde koskoca R.Madrid bile zorluk yaşadı. Hatta Plzen'in rövanşını hatırlayalım. Plzen Lazio'ya göre sınırlı bir takım olmasına rağmen çok zor anlar yaşattı FB'ye.
    Yani diyeceğim Lazio FB karşısında oyun üstünlüğünü ele alırsa sıkıntılı olur. Maçın gidişatını taraflardan birinin bulacağı erken golün çok değiştireceğine inanıyorum. FB erken gol atarsa herşey biter ama Lazio atarsa oyunu da sertleştirerek sıkıntı yaratır.

Öngördüklerim olmasa bile (FB erken gol bulmazsa eğer) çok stresli bir maç izleriz. Bence FB Lazio'dan bireysel kalite olarak daha üstün; ilk mesajımda da dediğim gibi FB'nin tecrübeli isimlerine bu akşam çok ihtiyacı var.

Nerde okudun bunları link verirmisin ?
    Last edited by erdem344 : 11.Nisan.2013 at 21:09

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bugun salih bence oynamayacak aykut kocamanın açıklamalarından sonra buna eminim ama bir umut belki şaşırtır bizi ve salih 11 başlar
    Last edited by Önder HOCA : 11.Nisan.2013 at 22:09

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kim farka gidiyor yahu yavaş gitsinler de saçları başları dağılmasın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aykut hocanın açıklamalarına baktığımızda Salih'in oynaması zor gibi.Selçuk'la başlayabilir hiç belli olmaz her zamankinden farklı bir kadro olacağını düşünüyorum ben.

Default Fenerbahçe'nin Galibiyet Formülü

..... .....

İZLE

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri