Quote Originally Posted by davidvilla View Post
Fasafiso onlar kim yansıtıyorsa taktik mi yapıyor artık bilemiyorum. Ben italyan basınını okuyorum. Acayip güveniyorlar kendilerine ve çok hırslılar. Radu 4-5 atarız diyor ama oynaması şüpheliymiş. Petkovic takımıma güveniyorum ilk golu erken bulursak farka koşarız diyor. Kimin daha güçlü oldugunu 180dk sonunda görebiliriz, 2-0 hem kazanan için hem kaybeden için tehlikeli bir skordur falan filan diyor. Gayet de acayip ciddiye alıyorlar ve çok hırs yapmışlar. Aldanmamak lazım bizim türk medyasında yansıtılan duruma.
İlk maçta da çok iddialıydılar, Cana ve Petkovic her türlü yeneriz diyordu. Hatta Cana Lazio'yu falan bırakıp direk GS FB rekabetiyle olaya girmişti hala da aynı şekilde davranıyor. Lazio maçı çok zor geçebilir ama kendilerini abartıyorlar. Pazartesi günü Romayla maç yaptılar, hafta sonu da Juventus maçı var. Ne kadar hırslı olsalar da ilk maçta Ledesma'nın yedek olması ne kadar önem verdiklerini gösterdi. Ben sağ kanattaki oyuncu ve Hernanes haricinde kimseden korkmuyorum, hatta Sow olsa kesin kazanırız bile derdim.

2-0 nasıl tehlikeli bir skor onu da anlamış değilim, adamlar seni kendi sahalarında gol yemeden 2 farklı yenmişler, her türlü 3 gol atman lazım daha ne olsun fıstık gibi skor. 1 tane de gol atarlarsa 4 gol atman lazım, zaten o mantıkla düşünürsen 3-0 falan da tehlikeli skor oluyor. Farka nasıl koşacaklar onu da anlamadım açıkçası, deplasmanda pozisyon bile bulamadılar desek yeridir. Bence İtalyan basını bizim basından farksız, onlar da uçuyormuş gibi geldi bana.