Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 198 sonuç

Konu: FM 17 Yenilikler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by MasALP View Post
    Diğer yorumlara da göz attım ama yaratıcılığın 0'a inip pozisyon bulunmadığına da katılmıyorum hocam.. Ama karşılıklı diyalogla olacak iş değil bir kaç deneme yapıp görselle atarım
    eğer 700 paslarda iyi yaratıcıklı ile ve oyunun taktiksel buglarından yararlanmadığınız bir taktiğiniz varsa ekran fotolarını beklerim hocam.

Oyundaki gerçekle bağdaşmayan hususlardan bir tanesi, Arsenal'in şampiyon olamadığı ilk sezonun sonunda Wenger'i kovması.

Bu durum, benim için oyunun gerçekçiliğini fazlasıyla etkiliyor.

Bir başka husus da, oyundaki Guardiola'nın gerçekteki futbol felsefesini takımlarına yansıtamaması. Gerçi bu husus, diğer menajerler için de geçerli gözüküyor.

Videodaki alt yazı sorunu sadece bende mi var ?

Alt yazı geriden geliyor. Bazen üst üste biniyor yazılar.. Şuna alt yazıya gömecek bir gönüllü var mı ?

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by BlackAnaconda View Post
    Videodaki alt yazı sorunu sadece bende mi var ?

Alt yazı geriden geliyor. Bazen üst üste biniyor yazılar.. Şuna alt yazıya gömecek bir gönüllü var mı ?
    bende de vardı bende İngilizce altyazılı izleyip o şekilde anladım. Kaymalar var Türkçe altyazı da
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

takımların transfer politikaları son seride tam anlamıyla berbattı. büyük kulüplerin bir sürü para verip bir sezon boyunca oynatmadığı futbolcuları diğer sezon yarı fiyatına satmaları bir yana türk takımlarının yapmış olduğu saçma transferlerde can sıkıyor bence. transfer polikalarını geliştirmeleri gerekiyor. ben real madrid'in juventus'un 75-80 mn euro veripte hiç oynatmadan 20 mn euro'ya sattığı adam görmedim. hadi varsayalım ki olsun bunun gibi örnek bir iki tane ancak oyunda her transfer dönemi büyük kulüpler bu paralara en az 3-4 adam alıyor ve hepsinin başından aynı senaryo geçiyor. türk takımlarına gelince özellikle ilerleyen sezonlarda takımlar üstlerine hiç birşey koyamıyor öyle hale geliyorlar ki diğer takımların antrenörlerini teknik direktör yapmaya başlıyorlar. oyunun gerçekçiliğine gölge düşüyor bence bunlar. taktikler zaten yeterince ayrıntılı ufak tefek geliştirmeler yapabilirler. antreman sistemi çok basit biraz detaylandırma yapılabilir. ama şahsi fikrim transfer saçmalıkları kesinlikle düzeltilmeli. oyunda büyük takımlar hiç futbolcu görmemiş gibi her yetenekli oyuncuya milyonlar verip yedek kulübesine mahkum etmemeli. yetkili bir ağızdan si'ye bunu iletebilirsek iyi olur. bu konuda ne yapabilirler gerçekten merak ediyorum.

çünkü başarız transfer politikaları büyük takımları çok etkiliyor. gerek finansal yapıdan gerekse başarı açısından her sene kötüye gidiyorlar. ben bir kariyer açtığım zaman 2025'e kadar falan oynuyorum ve oyun her sene biraz daha gerçeklikten koparak devam ediyor. büyük takımların alıp yararlanamadığı oyuncuları yarı fiyatına alıp şampiyonlar ligi şampiyonu olabiliyorsunuz. ufak bir sorun gibi gözüksede ilerleyen zamanlarda oyunun yapısını tamamen değiştiriyor bu saçmalık.. takımların hamleleri gerçeğe uygun bir hale dönüştürülmeli. transfer politikaları, hedefleri v.s

taraftarla bağ çok kopuk yeni sürümde taraftarla bağ arttırılabilir. taraftarın performansını beğenmediği, davranışlarını beğenmediği oyuncular olmalı bunları bize söyleyebilmeli, iletişime geçebilmeliyiz. kaç seridir taraftar sözcüsü özelliği eklendi ancak hiç bir geliştirme o konuda yapılmadı. sadece güven bölümünde şu transferi iyi yaptınız bunu ucuza sattınız gibi yorumlar yapıyor. daha etkili olmalı taraftarlar. bugün taraftar karşı çıktığı zaman teknik direktörler futbolcular hatta başkanlar gönderilebiliyor. sürekli taktiklerde 3 boyutlu maç görüntülerinde değişiklikler yapacaklarına var olup geliştirmedikleri şeyler üzerinde durabilirler. gözlemcilik olayı geliştirilebilir. teknik heyetin tavsiye olayı geliştirilebilir. geliştirilebilecek o kadar çok şey varken si games sürekli aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor. 3 boyutluda yaptıkları yenilik beni zerre ilgilendirmez bir maç olsun o şekilde oynamamışımdır bile. tarftarla arası kötü olup istenmeyen bir futbolcu oyunda görmedim. ya da taraftarlar takımda şu oyuncuyu görmek istiyoruz gibi haberler çıkartabilir medya aracılığıyla. iyi geçinmemiz tribünün dolmasını forma satışlarını v.s etkileyebilir. bunlar yapılmayacak şeyler değil. saçma yenilikler getirceklerine oyuna zevk katacak ufak şeyler yapabilirler. koca si games'den biraz daha yaratıcı olmalarını beklememiz saçma olmasa gerek..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Bence de taktik ekranı daha özgür daha yaratıcı olmalı. Mesela ben oyuncuma,ceza sahası içinde ayakta kal,ceza sahası dışında topa kay diyebilmeliyim.

Forvet arkası oyuncuma Messi'nin ayağına oyna,Neymar'ın koşu yoluna pas atmanı istiyorum diyebilirim. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir. Belki istedigimiz şeyler zor ama imkansız değil.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi büyük takımlar çok saçma transferler yapabiliyorlar. 40-50M verip 1 sezon oynatmadan 10-15 gibi fiyatlara satıyorlar.

1-2 Maç oynayıp parlayan oyuncu hemen sözleşme istiyor. Eyvallah iste ama maaşının 5-6 katını istemek nedir ? Vermeyince hemen küsüp,takımın moralini düşürüyorlar.

Türkiye Ligi yine arkadaşın dediği gibi aşırı saçmalıyor. Bikaç sene sonra adını duymadığımız hocalar,başka takımların antrenörleri büyük takımın başına geçiyor. Buda haliyle gerçekçili baltalıyor. Dandik transferlerden bahsetmiyorum bile.

Oyunda ki yapay zekayı fazlaca arttırmalı bence. Yoksa senelerce bu konulardan şikayetçi oluruz. Bu arada oyunu 20 lig açıp oynuyorum bilginize.

İçimde niyeyse bu sene iyi olacak gibi geliyor oyun. Demin FM 2016'nın ilk izlenimler konusunu okudum biraz. Baktım ben de dahil herkes aşırı havaya girip oyunu övmüş. Halbuki benim en sevmediğim FM oldu ondan sonra. Bu sene de genel olarak negatif ve isteksiz bir hava var - ben de dahil -. Bir bakmışız tam tersi efsane bir oyun olmuş. Olur mu olur vallahi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    İçimde niyeyse bu sene iyi olacak gibi geliyor oyun. Demin FM 2016'nın ilk izlenimler konusunu okudum biraz. Baktım ben de dahil herkes aşırı havaya girip oyunu övmüş. Halbuki benim en sevmediğim FM oldu ondan sonra. Bu sene de genel olarak negatif ve isteksiz bir hava var - ben de dahil -. Bir bakmışız tam tersi efsane bir oyun olmuş. Olur mu olur vallahi.
    Ya da geçen sene o kadar iyi diye tanıtılan-beklenen oyun böyleyse şimdi kötü olarak gösterilen oyun kimbilir ne kadar kötüdür.

açıkçası son tanıtım videosundan sonra oyunu oynama hevesim arttı. özelliklerin çoğunu beğendim.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ya da geçen sene o kadar iyi diye tanıtılan-beklenen oyun böyleyse şimdi kötü olarak gösterilen oyun kimbilir ne kadar kötüdür.
    Beni yanlış anladım. FM 2016'ın tanıtımı FM tarihinin en az heyecan verici ve en sıkıcı tanıtımıydı ama betası benim oynadığım en güzel maç motoruna sahipti. İlk izlenimler başlığını oku göreceksin insanlardaki heyecanı.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Açıkcası ben bu söylediklerinize de katılmıyorum. Mesela Barça'nın Guardiolalı dönemini el alalım Xavi-İniesta dillere pelesenk olan ikili. O zaman Barça'nın oynadığı durum malum ortada. Şimdi O zaman bu ikili Playmaker mı oynuyordu yoksa standar ortasaha tarzı gibi bişey mi. Bence ikisi de Playmaker oynuyordu. Yani ben bir oyuncumu hem playmaker yapıp hem hızlı ama kısa paslarla-oyunun yönünü değiştirmesi gerektiği yerlerde uzun- atarak oynatamaz mıyım. Benim de şikayet ettiğim konu bu. Oyun taktiği bizi sadece belli alanlara kısıtlıyor,bu çok can sıkıcı.
    Guardiola bir hayli kati bir oyun stiline sahip. Bu nedenle oyun kurucu kullaniyor ama bunlar regista veya roaming playmaker degil cunku rakip 1/3'e girene kadar futbolcularin mevkilerine sadik kalmalarini isteyen bir oyun anlayisina sahip. Son 1/3'te istediklerini yapabiliyorlar ama topu oraya getirene kadar ezbere oynamalari gereken bir sablon var.

Eger bu sablona uygun oynuyorsan (yani cok kati bir oyun stili tercih ediyorsan), oyun kurucu kullanmak mantikli.

Bu oyun stili ile oyuncularin soylediklerini harfiyen yerine getirdigini gorebilirsin. Ancak kendileri pek insiyatif almayacak, tam senin dediklerini yapmaya calisacaklardir.

Mesela ben oyumcularıma defansta bölge bölge nasıl pozisyon almaları gerektiğini anlatmak istiyorum. Bilen bilir cm00 da vardı öyle bir özellik, bence o özelliği geliştirerek önümüze getirebilirler.
    Ben istiyorum ki inanılmaz ayrıntılı taktik ekranı ve bunun paralelinde bir maç motoru olsun. Taktiksel tartışmaları bir kenara bırakalım,sizce de oyunun bu yönünde bir eksiklik yok mu?
    Keşke seneye hiç bir yenilik yapmasalar sadece taktiksel olarak oyunu bambaşka bir yere götürdük deseler. (Basit taktiksel ayarlar ile oynamak isteyene başka bir seçenek açılabilir)
    Acaba cok daha detayli bir taktik sistemini oynamak icin kac kisi oyunu satin alir?
    Ayrica oyunculara bolge bolge nasil pozisyon almalarini gerektigini sen anlattin diyelim. Yapay zeka nasil anlatacak? Kullaniciya mac motorunu manipule etme firsati vermeycek mi bu?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Guardiola bir hayli kati bir oyun stiline sahip. Bu nedenle oyun kurucu kullaniyor ama bunlar regista veya roaming playmaker degil cunku rakip 1/3'e girene kadar futbolcularin mevkilerine sadik kalmalarini isteyen bir oyun anlayisina sahip. Son 1/3'te istediklerini yapabiliyorlar ama topu oraya getirene kadar ezbere oynamalari gereken bir sablon var.

Eger bu sablona uygun oynuyorsan (yani cok kati bir oyun stili tercih ediyorsan), oyun kurucu kullanmak mantikli.

Bu oyun stili ile oyuncularin soylediklerini harfiyen yerine getirdigini gorebilirsin. Ancak kendileri pek insiyatif almayacak, tam senin dediklerini yapmaya calisacaklardir.
    Guardiola'nın oyun sistemini oyuna yansıtabilmek için takım şeklini "structured" veya "highly structured" olarak mı belirlememiz gerekir?

Xavi ve Iniesta, sırasıyla "deep-lying playmaker", "advanced playmaker" rollerinde mi sahada yer alıyorlardı?

Bir de, ben oyuncularıma birinci ve ikinci bölgede risk almayın, oyun anlayışına bağlı kalın, üçüncü bölgede ise özgürsünüz diyebilir miyim?

Quote Originally Posted by IlGiurista View Post
    Bir de, ben oyuncularıma birinci ve ikinci bölgede risk almayın, oyun anlayışına bağlı kalın, üçüncü bölgede ise özgürsünüz diyebilir miyim?
    İşte bunları yapamamak çok can sıkıcı. Mesela daha çok geri de bekleyerek oynarken tam rakip topu kaybetmek üzereyken takım o andaki baskı ile tam saha pres bile yapabilmeli gerekirse. Taktikler arasında akıcılık yok.

İzlanda - Türkiye maçını hatırlayalım en yakın örnek. İzlanda daha çok geri de bekleyen bir takım ama zaman zaman tam saha pres yaparak ve bunu iyi ayarlayarak bizi çok zor durumlara düşürdü maç içerisinde.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BlackAnaconda View Post
    İşte bunları yapamamak çok can sıkıcı. Mesela daha çok geri de bekleyerek oynarken tam rakip topu kaybetmek üzereyken takım o andaki baskı ile tam saha pres bile yapabilmeli gerekirse. Taktikler arasında akıcılık yok.

İzlanda - Türkiye maçını hatırlayalım en yakın örnek. İzlanda daha çok geri de bekleyen bir takım ama zaman zaman tam saha pres yaparak ve bunu iyi ayarlayarak bizi çok zor durumlara düşürdü maç içerisinde.
    Bence Izlanda geride bekleyen bir takim degil.

Iskandinav ve Britanya ulkeleri, FM tabiriyle genelde kontrol veya hucum oynayan takimlar.
    Ispanya ve Brazilya ise FM tabiriyle genelde kontra/savunma oynayan takimlar.

Italya da kontra/savunma oynayan bir takim ama bunu topa sahip olarak degil topu rakibe verip dikkatli oynayarak yapiyor.
    Ispanya/Brezilya ise yuksek teknik kapasiteli oyunculariyla topa sahip olarak kontra/savunma oyunu oynuyorlar.

FM'de kontrol/hucum direkt paslarla en hizli sekilde rakip kaleye gitmek anlamina geliyor. Her firsatta kontra denemek anlamina geliyor.

Kontra/savunma ise pas yaparak topa sahip olmak ve rakip kaleye daha yavas gitmek anlamina geliyor. Iyi bir kontra firsati yaratmaya calismak ve ancak bu zamanlarda, kontra hucum denemek anlamina geliyor.

Direkt paslarla kontrol/hucum futbolu oynamak icin deparli oynamak efor sarf etmek gerekli.
    Kontra/savunma futbolu oynamak icin ise teknik ve taktik beceri gerekli.

Orta ve dogu avrupa futbolu (Hollanda da buna dahil) ise bunlarin arasinda kaliyor. Bu takimlarin genelde pas yapmaya dayali Kontra/Dengeli/Kontrol oynadiklarini goruyoruz.

Iskandinav ve Britanya ulkeleri, FM tabiriyle genelde kontrol veya hucum oynayan takimlar.

Italya da kontra/savunma oynayan bir takim ama bunu topa sahip olarak degil topu rakibe verip dikkatli oynayarak yapiyor.
    Ispanya/Brezilya ise yuksek teknik kapasiteli oyunculariyla topa sahip olarak kontra/savunma oyunu oynuyorlar.

FM'de kontrol/hucum direkt paslarla en hizli sekilde rakip kaleye gitmek anlamina geliyor. Her firsatta kontra denemek anlamina geliyor.

Kontra/savunma ise pas yaparak topa sahip olmak ve rakip kaleye daha yavas gitmek anlamina geliyor. Iyi bir kontra firsati yaratmaya calismak ve ancak bu zamanlarda, kontra hucum denemek anlamina geliyor.

Direkt paslarla kontrol/hucum futbolu oynamak icin deparli oynamak efor sarf etmek gerekli.

Orta ve dogu avrupa futbolu (Hollanda da buna dahil) ise bunlarin arasinda kaliyor. Bu takimlarin genelde pas yapmaya dayali Kontra/Dengeli/Kontrol oynadiklarini goruyoruz.
    Hocam bütün sistemli hocaların taktiklerini neredeyse kontra - savunma veya kontrol üzerine kuruyorsun. Bu oyunda hücum yapmamız mı istenmiyor anlamıyorum. Senin açıkladığın sistem ile bizim düşündüklerimiz hep çok farklı çıkıyor.

En basitinden bana bir Atletico Madrid incelemesi yapar mısın kısa kısa.. FM de uygulayabilmek için ne yapmamız gerekiyor? Hangi oyun anlayışı.. Hangi oyun felsefesi.. Hangi özel görevler veya destek-hücum oyuncu sayısı.. ?

Nesil
    2003

Guardiola'nın oyun sistemini oyuna yansıtabilmek için takım şeklini "structured" veya "highly structured" olarak mı belirlememiz gerekir?
    Evet. Ama sadece bu degil. Bu Guardiola'nin anlayisi. Ona gore takimin hucum bolgesine gecisi tamamen calismaya ve ezbere bagli. Bu bolgelerde futbolculara ozgurluk taninmiyor. Sadece hucum bolgesinde futbolculara ozgurluk taniyor.

Xavi ve Iniesta, sırasıyla "deep-lying playmaker", "advanced playmaker" rollerinde mi sahada yer alıyorlardı?
    Structured veya Highly Structured takim sekli ise olabilir.
    Fluid veya Highly Fluid takim sekli ise zaten futbolculara fazlasiyla serbestlik taniyorsun. Bunun ustune playmaker/ball winning midfielder vs. gibi ozel rolleri kullanirsan oyuncular zaten kendi bildikleri gibi oynayacak ve kullandigin rollerin pek anlami/islevi kalmayacak.

Flexible ile futbolcularin ne kadar insiyatif kullanacagi kendilerine verilen goreve bagli. Hucum gorevi verilen oyuncular daha fazla insiyatif alacak, destek gorevi verilen oyuncular dengeli oynayacak, savun gorevi verilen oyuncular sistemin gerektirdigi kadar insiyatif kullanacak.

Aradigin komut Retain Possession ve hucum bolgesindeki oyunculara daha serbest roller vermek saniyorum.

Evet. Ama sadece bu degil. Bu Guardiola'nin anlayisi. Ona gore takimin hucum bolgesine gecisi tamamen calismaya ve ezbere bagli. Bu bolgelerde futbolculara ozgurluk taninmiyor. Sadece hucum bolgesinde futbolculara ozgurluk taniyor.
    Ben, "very fluid" seçeneğini kullanıyordum. Yeni seride "highly structured" seçeneğini kullanayım o zaman.

Guardiola'nın mentalitesi için hangi seçenek daha uygundur?

Nesil
    2003

Guardiola'nın mentalitesi için hangi seçenek daha uygundur?
    Kontra veya Savunma

genelde zaten 1 seri kötü oluyorsa sonraki seri iyi oluyor 2016 dan çoğu kişi tad alamadı o yüzden ben 17 nin iyi olucağını düşünüyorum olmak zorunda buda 16 gibi olursa yavaş yavaş soğumaya başlarım oyundan

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ne zaman çıkacak bu beta?
    turksportal...

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Ne zaman çıkacak bu beta?
    2015 13 gün önce çıkmış. 2016 16 gün önce. Tamamen şans.

Bence hafta içi çıkar.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bu arada beta 2 hafta önce dendi ama nokta tarih belli mi ki?
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

o %20 indirim şeyi kalkmış bugün alıcaktım, keyfim kaçtı ya . görevlilerden bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı geri dönecek mi ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by UgurcanOrhan View Post
    o %20 indirim şeyi kalkmış bugün alıcaktım, keyfim kaçtı ya . görevlilerden bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı geri dönecek mi ?
    Geri doner mi bilmiyorum ama yanilmiyorsam gectigimiz Cuma son gundu.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by UgurcanOrhan View Post

Voidu'dan alırsan 1-2 dk içinde steam keyi gönderiyorlar. Fiyat 75 TL . Ayrıca eğer hala varsa VOIDU10 indirim kupon kodunu yazdığında ekstra %10 indirim kazanıyorsun

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Voidu'dan alırsan 1-2 dk içinde steam keyi gönderiyorlar. Fiyat 75 TL . Ayrıca eğer hala varsa VOIDU10 indirim kupon kodunu yazdığında ekstra %10 indirim kazanıyorsun
    steam da oyun fiyatı 100 TL iken , bir baska firma-platform-websayfası nasıl bunu 75 TL'ye satabiliyor? Aynı kodu birden fazla kişi ile paylaşma ihtimalleri yok mu?

Bir de bir başka arkadaşın da belirttiği, bu oyunu bir kaç yıldır peşpeşe satın alanlara yapılacak olan indirim neden çok çok kısa bir süre ile sınırlandırıldı?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by fcgrkm View Post
    steam da oyun fiyatı 100 TL iken , bir baska firma-platform-websayfası nasıl bunu 75 TL'ye satabiliyor? Aynı kodu birden fazla kişi ile paylaşma ihtimalleri yok mu?

Bir de bir başka arkadaşın da belirttiği, bu oyunu bir kaç yıldır peşpeşe satın alanlara yapılacak olan indirim neden çok çok kısa bir süre ile sınırlandırıldı?
    Voidu'dan ilk defa aldım bu sene. Geçtiğimiz yıllarda alanlar oldu hiç şikayet edildiğini görmedim. Eğer aynı key'i başkalarına da veriyorlarsa ikisi aynı anda online olursa sıkıntı. Bu sıkıntı yaşayan forumda görmedim Güvenilir sen al geç derim.

Benim fm2016 daki tek dert yandığım konu antreman sistemi . Örneğin bütün takıma belirli bir seviyede antreman yaptırırken bir kaç oyuncu da bariz gerileme meydana geliyor oyuncuya özel antreman yaptırılabilmeli diye düşünüyorum . Sınırsız seçenek sunmuyor şuan daki sistem sadece tek bir özel antreman seçeneği veriyor ondada oyuncu çalışkan değilse zaten mutsuz oluyor . eski sistemde 16 yaşında forvet özellikleri iyi olan sattrafor regenleri 1 sene defansif antreman yaptırırdım sonrasında ileride ne toplar kaparlardı . bu şekilde oyunu ileriye yığardım . şimdi böyle komplike sistemler geliştiremiyorum . regen çıkan adam forvetse sadece forvet özellikleri gelişiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by bahadirkilic View Post
    Benim fm2016 daki tek dert yandığım konu antreman sistemi . Örneğin bütün takıma belirli bir seviyede antreman yaptırırken bir kaç oyuncu da bariz gerileme meydana geliyor oyuncuya özel antreman yaptırılabilmeli diye düşünüyorum . Sınırsız seçenek sunmuyor şuan daki sistem sadece tek bir özel antreman seçeneği veriyor ondada oyuncu çalışkan değilse zaten mutsuz oluyor . eski sistemde 16 yaşında forvet özellikleri iyi olan sattrafor regenleri 1 sene defansif antreman yaptırırdım sonrasında ileride ne toplar kaparlardı . bu şekilde oyunu ileriye yığardım . şimdi böyle komplike sistemler geliştiremiyorum . regen çıkan adam forvetse sadece forvet özellikleri gelişiyor .
    Nasıl yani bireysel antreman yok ? Ekstradan top kapma çalıştırmayı denedin mi hiç ?

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri