Arkadaşlar konumuz FB böyle gol attı, BJK'de şu zaman şöyle attıydı değil.
Lütfen tartışma ortamı çıkarmayın durduk yere...
Arkadaşlar konumuz FB böyle gol attı, BJK'de şu zaman şöyle attıydı değil.
Lütfen tartışma ortamı çıkarmayın durduk yere...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yönetim Kezman için sabrını zor tutuyor![]()
Bu Kezman Ocak`ta yollanir.Ben gecen seneden demistim,bu Kezman ayni Anelka gibi olur diye,ocakta yollanir diye.Ozaman cok tepkiler görmüstüm,ama simdi görüyorum ki herkes benimle ayni fikirde![]()
Yönetim sezon sonuna kadar sabreder bilemem ama Kezmanın seneye başka takımda oynayacağı kesin
Yalnız bizim her maçta bir penaltımız verilmiyor bu böyle gitmez.Galatasaray 2 haftada 1 penaltı kullanıyor.
Birde uzun atılan her topta hakem ofsayt kararı veriyor tamam çoğu doğru karar ama bu maçta 2 fire verdi yan hakem gün gelir bu hatalar ligin kaderini belirler
Bak simdi öyle bir laf söylüyorsun ki hakli durumdayken haksiz duruma düsebilecek bir pozisyondasin.
Galatasaray`a verilen penaltilar haksiz mi ? DEGIL !
Ozaman Galatasaray`i isin icine sokmayacaksin !
Fenerbahce`nin penaltisi verilmemis olabilir,hatta bende gördüm pozisyonu net penalti,ama sen tutupta Galatasaray`i olaya sokarsan isin icinden cikamazsin sonra.
Bu arada kendi fikrim.
R.Carlos'un posizyonu dışarda idi....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Galatasaraya verilen bütün penaltılar dogru sadece manisa macında belesden bir penaltı aldık..Lütfen yorum yaparken diger takımları araya sokmayın..verilmeyenleride saydırmayın..
Sanırım bir penaltı daha verilmedi.
Artık aksam izleriz..Degerlendiririz..zaten kendi evinde bu tür maçları kazanmanız lazım.. 1-0 da öndesiniz burdan maç giderse hakemin sucu olmaz..ama ziconun manası hazır olur bence![]()
Yine takımda Alex,Aurelio gibi formunu sürekli koruyan sağlam adamlarımız var.Yoksa takım Kezman'a falan oyuncuya,filan oyuncuya kalırsa işimiz zor.
Semih'i alsın oyuna.
İnter maçında Kezman çıktı Semih girdi tüm stad ayağa bi kalktı oleyy diye nasıl bağırıyorlar.
Tüm Fenerbahçe camiası anlamış Kezman'dan adam olmaz
Fenerbahçe çok iyi oynuyor puan kaybının tek sorumlusu hakemdir.
Kezman basına mana buluyordu..Ne oldu basın daha onunla ugrasmıyor ama içraatını göremiyorum..
O Memo'nun görüşüdür arkadaşlar saygı duyun![]()
beyler maç kaç kaç goller varmı? kimler attı![]()
Ömer araştırmacı ol yahu![]()
5-0 4 kezman 1 appiah![]()
1-0 Aurelio attı Ömer.Benim ne demek istediğimi anladınız.Sonuçta bizim tartıştığımız pozisyonları bize verseler birşey söylencekmiydi?
1-0 aurellio attı....
Muahahha 3.penaltımızıda vermediler![]()
Memo oha yani atma![]()
Memo artık izleyince bakarız..
Yahu izlemiyosunuz bakıp görürüz
memo bizde zaten izleyince degerlendiririz diyoruz....