Bende diyorum ki geçen hafta ki olay ile E.Şehir maçına aynı gözle bakamayız. Geçen hafta son dakika da hatalı bir kararla yenildik. Bu maçta ise bu tip bir olay olmadı E.Şehir cephesi için. Ayrıca Trabzonspor camiası giden 1 puan için yırtınacak bir camia değil fakat bu hakem hataları sırasıyla Sivas,Kayseri ve Bursa maçlarında olduğu için verildi bu tepki.
Maç sonunu geçtim 2-3 gün sonra çıkıp bir açıklama yapsalardı yetkililer taraftarlar olsun camia olsun olaylar yatıştırılırdı. Ama hiçbir açıklama yapmayan yetkili kurum kulübü adına açıklama yapan Başkanımızı anında dsiplin kuruluna sevk etti ve ceza verdi.
23 yaşındasın yaşamışlığın , şahit olmuşluğun vardır İstanbul takımlarının Başkanları ve yöneticileri ne tehditlerde bulundular futbolu yöneten kurumlara , Tff başkanını bile değiştirmek için ellerinden gelenide yaptılar. Şimdi Sadri Şener'in açıklamaları mı ağır geldi bu kadar sanmıyorum.

bu ligin standartini tasicak adamlar degil hepsi

Ama olmuyor bizim takım bunu beceremiyor. Bu Galatasaray maçındada böyle, Trabzonspor maçındada böyle. Rıza Hoca oyunculara çıkın diyor oyuncular çıkmıyor. Nasıl iş anlamadım...