yazıklar olun 1-0 öndeyken 2-1 yaptılar iyi oynasalar zoruma gitmeyecek ama kötü futbolla 3 puan aldılar.![]()
Türkiye
İspanya
Berabere
yazıklar olun 1-0 öndeyken 2-1 yaptılar iyi oynasalar zoruma gitmeyecek ama kötü futbolla 3 puan aldılar.![]()
tebrikler ibrahim üzülmez
baska bisey demeye gerek yok zaten. kötü futbolla 3puani aldilar.
İbrahim tam bir fiyaskoydu maçta. Onu geçtim Emre'yi neden tuttu ki sahada? Nihat para falan mı verdi. Ya da top nihatında oyundan çıkaramıyor musun sinyor?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

sabri olduğu sürece canım futbol izlemek istemiyor yahu
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
böyle giderse güle güle 2010
80 milyonluk ülkede 35 lik ibrahim üzülmez sol bek ve asıl mevki sol bek olan balta stoper oynuyor fazla söze gerek yok fatih sen emre yi alma oyundan beraber ispanyaya tatile gidersiniz
Aferin oğlum!
Türkiye'sin, dünya büyük; sen de büyüksün! Ver gazı, ne gazı? Hep aragazı..
Bi dandik forvetimiz var adam Türkiye'de kendi taraftarının bile dalga konusu olur ona rağmen ülkesinin milli takımında, Torres'in yerine oyuna girer. Asist yapar, gecenin adamı(!) olur.
Emre küçük maçlarda oynar, İspanya'da nal toplatır..
Hakan Balta'dan stoper yaratma çabaları, saçma oyuncu değişiklikleri. Herşeyi sen biliyorsun Fatih Terim! Şu Türkiye'de bu kadar kibirli, kendini beğenen bir insan daha görmedim! Yazıklar olsun..
İbrahim Üzülmez'i beğendim, gayet güzel oynadı şanssızlığı penaltı pozisyonuydu ve maalesef belki de yine tüm yük O'na yüklenecek. Oyuncularımız süper mücadele etti, savaştı, iyi de futbol oynadılar fakat olmayınca olmuyor. Terim'in değişiklikleri fiyaskoydu. Grupta işler iyice zorlaştı tek ümidim zora düştüğümüzde büyük dirilişler gerçekleştirmemiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Su an inanilmaz uzgunum buyuk ihtimalle Afrika'ya gidemiyoruz ya Fatih hoca nie semihle ardayi cikariosun gercekten yazikboldu bugun alkislanacak 3 isim ARDA GOKHAN VOLKAN maci verende sinyor Terim !!!!
üste edit: gerçi pozisyon altı pas içinde...
@Alican
Düzelttim sağol.
Gecenin sloganı:
MANASIZ OL!
Penaltı pozisyonu ceza sahası dışında oyun devam eder çok yakın mesefa oyuncu elini kaçıramaz ama bu pozisyonda gol olma ihtimali var karar bence doğru.
Maç içinde Batuhan'ı almak güzel tamam da Batuhan topu kime indirecek onu anlamadım.Yazık oldu gerçekten , diyecek bişe yok.
Arda , Semih , Volkan , Emre Aşık ve Aurelio gerisini at çöpe.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Herşeye rağmen pozitif düşünmek gerek.Herkez gidemiyoruz gidemiyoruz derse hiç bi yere gidemeyiz.Kalan tüm maçlarımızı yenip Afrikaya gideceğiz bundan çok eminim.İbrahimde yazık zavallım günah keçisi olcak çok şanssızdı bugün.Fatih Terime gelirse kişisel sorunları yüzünden Toramanı kadroya çağırmıyor,Üzülmezle oynamak zorunda kalıyoruz.Birisi suçlu ilan edilecekse bu İbrahim Üzülmez değil Fatih Terimdir.
Abooo senin önceki yorumlarınada bakıyorumda sürekli bi fanboyluk havasındasın yok stad yok bilmemne.Fenerbahçenin maçı değil bu Türkiye'nin maçı.
Hep pozitif düşüne düşüne bu hale geldik. Daha ne pozitif düşüneceğim. Del Bosque'nin yaptığı değişikliklere bakın birde Fatih Terim'in yaptıklarına. Takım iyiydi sözüm yok ama şu Sabri illa girecek mi oyuna? Ve de Gökhan Gönül'ün veya Tuncay'ın yerine değil Semih'in yerine. Batuhan tamam okey top indirsin diye girdi. Semih'le iyi oynar onada okey. Ama Semih'i çıkararak niye 4-2-3-1'e dönersin ki? Bu ne şiş yansın ne kebap taktiği değil midir? Zaten gecenin finalinde şişte yandı kebapta...
Asıl bomba Arda-Nuri değişikliği. 88.dakikada defanstan topu alan ve 60-70 metre top süren Arda'yı çıkarıp hiç bir hücumsal vasfı olmayan Nuri'yi alıp defansif bir takıma döndük. Taktiğimiz 4-3-2-1'e döndü. Gel de gol at şimdi...
I'm back...
Üslubunuza dikkat edin, seviyenizi bilin.Bu şekilde konuşma hakkını hiçbir zaman alamazsınız burada.
Neyin ne olduğunu çok iyi bilen biriyim, çocuklar gibi bilinçsiz yorum yapmak yerine önce nasıl bir üslupla konuşulur onu öğrenmelisiniz.Üslubunuza dikkat etmeyecekseniz sizin yeriniz burası değil.
Herkesten özür dileyin.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Benim üslubum gayet normal yazımda herhangi bir seviyesizlik göremiyorum artı benim seviyemide sen belirleyemezsin.Fenerbahçeli olduğunu çok belli ediyorsun,yaptığın fenerbahçe dbsindende anlaşılıyor zaten.Fenerbahçeli kimliğinden arınıp burada yorum yapsan bu tartışma olmayacaktı.Ayrıca bir kere db hakkında hatalarını söyledim,uyarı aldım,zaten ne yapılırsa yapılsın beğenmek zorundasın,şimdide tüm söylediklerimin arkasındayım.

Bu arada madem eleştirdik birde hakkını vermemiz gereken oyuncular var. En başta Arda, kalede Volkan, sagbekte Gökhan en etkili isimlerimizdi. Aurelio ve Emre Aşık da iyi bir oyun oynadı.
Yazik oldu. 2 macta da teknik direktör hatalari yüzünden yenildik. Üzülen bizler oluyoruz, Fatih Terim egosunu tatmin etmeye devam ediyor. Kimseyi taktigi yok, maclari analiz ettigi yok. Tek yaptigi sey, sevdigi oyunculara torpil gecmek ..
Ibrahim Üzülmez 2 golde de hataliydi. Bir insan nasil 2 elini acarak kendisini korur? Tamam yarim metre pozisyon, ama iki elini neden aciyorsun ki ? 35 yasina gelmissin, halen bunlari ögrenememissin. Gerci onda degil suc, onu oynatan Terim'de.
Eren Güngör gibi adami yedek birakip, Hakan Balta'yi stopere cekip Ibo'yu oynatan Terim'de suc.
Sacma sapan degisiklikler yapip, maci kaybetmemizi saglayan Terim'de suc.
Artik ceketini asma zamani geldi Sinyor Terim. Italya'ya mi gidiyorsun, ne yapiyorsan yap. Ama Milli takimi birak, ne olur ...
Ayrica Tuncay ve Nihat'a yaziklar olsun. Sözde Avrupa'da oynayacaklar. Böyle maclar da kalitenizi göstermelisiniz. Ama bu 2 futbolcunun bu 2 macta oynadigi futbolu amatör futbolcular bile oynamazlar. Emre Belözoglu ruh gibi dolasiyordu sahada, ama nasil olsa o Terim'in manevi oglu. Oyundan cikar mi hic ?
Arda ve Gökhan Gönül'ün mücadelesinden utanin, eger bu duygu siz de varsa..
Maçın en iyisi Arda Turan'dı fakat yine de tribünlere teesüf ederim ki maç boyunca Arda'dan başka iyi işler yapsa bile hiç bir futbolcumuza tezahürat etmediler.
Fatih Terim su takima ne zaman bir sistem oturtacak merak ediyorum. Dogru dürüst bir sistemimiz yok, oyuncular deli danalar gibi topun pesinden kosuyor haliyle belirli bi süreden sonra fiziksel olarak cöküyorlar, bu mactada aynisi oldu yedigimiz penalti golünden sonra fiziksel olarak cöktük. Ibrahim Üzülmez tartismasiz sahanin en kötü ismiydi sadece yaptirdigi penaltidan dolayi degil oynadigi oyunlada cok kötüydü bir kez bile olsun ileri cikip orta yapmadi, sürekli arkada kalmayi tercih etti, ilk macta ki gibi. Arda Turan ve Volkan Demirel bence sahanin en iyileriydi. Fatih hoca da yaptigi degisikliklerle yine maca damgasini vurdu, Ispanya ile oynuyorsun yaptigin degisikliklere bak, kac aydir milli formayi üzerine giymeyen Nuri'yi oyuna aliyorsun. Tecrübesiz Batuhan'i oyuna aliyorsun gol silahi olarak.. Sercan gibi bir adam dururken Batuhan'i almasi tamamen yanlisti, daha sonradan Sabri'yi sokarak bir yanlis daha yapti. Sabri hicbir özelligi olmayan sadece topun pesinden deli danalar gibi kosan bir oyuncu, kenarda Kazim gibi adam eksiltebilen hücum gücü yüksek bir oyuncu dururken Sabri'yi almasi akil isi degil. Acikcasi bu mactan sonra 2010 Dünya Kupasi'na katilacagimizi sanmiyorum.
penaltı buz gibi penaltı. tartışmaya gerek yok. hatta top gole gidiyor golü kesti diye bence hakem ibrahim'i oyundan bile atabilirdi. kırmızı kart çıkarsa kimse bişey diyemez orda.
bu milli takımda ibrahim üzülmez, sabri vb. oyuncuların haricinde oynayabilecek hiç mi adam yok. hiç kalmadı ibrahim üzülmez'in yerine koyabilecek, sabri'nin yerine oynatabilecek adam? bu wederson neden türk oldu? bana göre ibrahim üzülmez'den kat kat daha iyi oyuncudur.
sabri'yi alıyor sağ açık oynatıyor. iyi güzel. sabri'nin sünger beyinle kapasitesiz bir futbolcu olduğunu biliyoruz. özer hurmacı ne güne duruyor? hem solda hem de sağda oynuyor hem de özer ve sabriden ofansif olarak daha faydalı. sağ bek mi arıyorsun? o da mı yok bu memlekette?
ayrıca bu takımı kurtaracak olanlar sabri, batuhan ve nuri mi? takımın en iyisi ARDA'yı çıkarıp bu zamana kadar bi elin parmaklarını geçmediği sayıda oynattığın Nuri mi takıma galibiyet getirecek? bu nasıl bir teknik adamlık nasıl bir mantalite nasıl bir düşünme tarzıdır?
hadi onu da geçtim semih'in yerine sabri'yi almak nasıl bir mantıktır?
bu maçın böyle olmasının tek sorumlusu Fatih Terim'dir. oyuncuların bugün döktükleri tere de yazıktır ayrıca.
hakan balta ve emre aşık, torres'e adım attırmadılar doğru düzgün. ama torres'i tutmak da kolay değil tabi. onlar torres'i torres de onları çok yordu. öyle olunca da ikinci golü kontra ataktan çok kolay yedik. onlara da diyecek hiç bişey yok. ha var helal olsun. torresle başa baş mücadele gösterdiler.
volkan hayatının en iyi maçlarından birini çıkardı. penaltıyı kurtarma zaten şans işi. golde de teke tek. yapacak söyleyecek pek bişey yok.
söyleyecek tek şey:
FATİH TERİM'E BU MAĞLUBİYET İÇİN TEŞEKKÜR ETMEKTİR!
Cok yazik oldu
Bu kadar mucadele bu kadar istegin sonucu boyle olmamaliydi. Oyuncular ellerinden geleni yaptilar hepsini kutlamak lazim bir kaci haric! begenmedigimiz Ibrahim Uzulmez bile sonuna kadar mucadele etti Arda yine Hayran birakti. Gokhan cok calisti Ama! bu Nihat bana sinir krizleri gecirtti hele hele Fatih hocanin Semih - Sabri degisikligini gorunce deliye dondum biri bana o degisikligin mantigini aciklarsa cok sevinirim.
Taraftarlardan da bir ara Guiza sesleri duydum o bagarnlarada yaziklar olsun
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Sabri'yi sağa alarak Tuncay'ı forvette değerlendirmek istedi herhalde.
Ayrıca ATV umarım bundan sonra maç yayınlamaz. Ekranın yarısına reklam konulmaz ki. Hadi onu koydun diyelim bu spiker konulmaz ki. Gece gitsin evine bu spiker bu maçın tamamını tekrar izlesin kendi anlattıklarını bi dinlesin bu mesleği bırakır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti