Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Diyarbakırspor

5 17.86%
  • Beraberlik

3 10.71%
  • Fenerbahçe

20 71.43%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 168 sonuç

Konu: Diyarbakırspor - Fenerbahçe [TSL 3. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk yarı rakibi küçümseyen ve gereksiz gerginlikle oyun oynayamayan bir Fenerbahçe vardı. Devre arası fırça iyi gelmiş, Diyarbakır da ilk devre çok efor sarfetti ve 2. devre bunu sürdüremedi.

Taraftarın Diyarbakır takımına olumsuz çok etkisi oldu. Bir ara Erhan neden atıyorsunuz dedi, taraftar kendi oyuncusuna şişeleri salladı bu sefer.

Pek keyifli bir maç olmadı, oyunun çok durması, hakemin avantajı hiç kullanmaması, taraftarın yabancı maddeleri, açıkcası keyfi kaçırdı. Oyuncular hakkında tek tek yoruma gerek yok, rakibi ciddiye almama durumunda nereyedeyse puan kaybı yaşanacaktı. Bu maçı kayıpsız atlatmak gecenin en iyi yanıydı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu maçtaki olayları göz önüne alıp da farklı yönlere çıkarım yapmayalım Bu çok tehlikeli bir durum . Olayları saptırmayın . Bu olayların 100 katını Samiyen'de görmedik mi veya Rambo geçen hafta Saraçoğlunda sahaya girmedi mi ? Çarşının dakikalarca süren küfürlerine ne demeli O yüzden saçma yorumlarınızı siyaset forumlarına saklayınız

Nesil
    2006

Sokağa çıkarsın dershaneyi havaya uçururlar, sahaya girersin binlerce şey yağar. Şehre gidersin başkentimize hoşgeldiniz derler... Bu ne yahu... Yeter artık... Artık açılım mı, yoksa kapan mı yapacaklar ne yapacaklarsa yapsınlar...

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bir şey dikkatimi çekti.Diğer maçlarda İstiklal Marşının sadece müziği verilirdi taraftar söylerdi ama bu maç sözler bile kasetten verildi.Hiç taraftarların sesi duyulmadı.Neden böyle yapıldı anlamadım.
    Formalite icabı olduğu belli,siyasete girecek belki ama diyarbakırı yönetenlerin kim olduğuda apaçık ortada zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şuanda polislerle çatışıyorlar. Buradanda anlıyoruzki bunlar taraftar değil PKK yanlıları. Oraya maç için değil ortalığı karıştımak için gidenler. Burdan terbiyem müsade etmediği için küfür etmiyorum ama içimden bol bol ediyorum o hem diyarbakıra hemde türk futboluna ve tr'ye zarar verenlere. Bunlar Diyarbakırlı da değil.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Aslında tempolu, güzel bir mac oldu ama Diyarbakır taraftarının yaptıkları hiç hoş degildi.
    Bunun cezası onlar için agır olacak. Diyarbakır önde ve iyi oynarken bile gereksiz yere sahaya yabancı madde atmalar falan gereksizdi.
    2 takımda neredeyse esit sayıda pozisyon buldu ama tecrube farkı getirdi. 1-0 öndeyken kacan o inanılmaz gol kırılma anı oldu. O gol olsa 2-0 dan FB'nin işi daha zor olurdu. İlk yarı cok kötü bir FB vardı, maça mutlak hakim Diyarbakır vardı 2. yarı işler degişti. Fenerbahcede Kazım macın adamıydı. Güiza yine cok kötüydü. Emre, Kazım, Gökhan Fenerbahcede en etkili isimlerdi. Bunun dışında kötülerde Güiza, Bilica, Andre Santostu bence. Semihte etkisizdi ama rakip savunmayla boğuşan oydu. Güiza burada yardım edemedi Semihe.
    Tebrikler Fenerbahce.
    Güiza kötü değildi, oyun stili sırtı dönük alıp dağıtması değil.
    Sorun orada zaten paslar dağılmadı.Semih de başta etkisizdi, Güiza alan bulamadı, başta prese karşı kanatlar içeri gireceğine inadına çizgide kaldılar. Emre yalnız kaldı, kanatlar açılınca Cristian geriye çekildi.

İkinci yarı Andre Santos ortaya girdi, Carlos önde kaldı.Sol bek kademesini Cristian doldurmaya çalıştı.Takım pasla çıkıp, daha agresif oynayınca kontrolü ele aldılar.Maçın başındaki lakaytlıktan hepsi.Yoksa rahat farka gidilmesi lazım.Koşmaz, topu beklersen olmaz öyle kontra yersin.
    Santos 60lara kadar iyiydi, erken koptu yine, kondüsyonu yetmedi.

Bilica-Lugano yanyana oynamadılar henüz, alışma evresi.Zamanla daha rahat oynarlar.

Diyarbakır ilk yarı başarılı bir hücum pres yaptı, topla pek oynamadı, zaten oynayabilecek yeterli oyuncular da yok.Varsa yoksa 2 forveti, çok hızlılar, arkaya kaçarlarsa ciddi tehlike yaratıyorlar.Şener sürekli eli belinde, hiç defans yapmadı.Eğer sezon boyu 2 forveti formda kalamazsa işi çok zor, düşme sıralarına demir atmaları çok kolay olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Attığı gol fazlalılığı ile lider olmak?
    Bunun neresi bu kadar önemli?
    Haftayı lider kapamak takıma moral verir... Gol fazlalığı mol fazlalığı, boş durmuyoruz demek ki
    Maça gelince ilk yarı Diyarbakır'ın ikinci yarı Fenerbahçe'nin hakettiği maçı kalite farkıyla Fenerbahçe aldı. Tribündeki olaylar hiç hoş değildi, umarım tekrarlanmaz bir daha, zaten tahminim 3-4 maç ceza gelir Diyarbakır'a...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazım alışılmadık şekilde iyi , Santos alışılmadık şekilde kötüydü bu maçta .

Sadece bu maça özel değil ki,ben kendimi bildim bileli her Diyarbakırspor-Fenerbahçe maçı olaylı geçmiştir.(Taşlanan Fenerbahçe seyircisi,Güvenlik nedeniyle Malatya'da oynanan maç vb.) Bu şehirde oynanan her maçta futbola gölge düşüyor,bunu da bir futbolsever olarak üzüntü ile takip ediyoruz malesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alakası yok. Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı. O maçlardaki olaylar farklı burdaki olaylar farklıdır. Sen lige yeni çıkmışsın. Neyse şimdi siyasi olaylara girmeyelim ama Gs-Fb maçındaki olayların neyden olduğu belli buradaki olayların her zamanki şehirde çıkan olayların aynısı olduğuda belli. Yani futbol olmasada bu olaylar oluyor. Futbol oluncada ortalığı karıştırması daha kolay. Anlayın artık her şey net. ortalığı karıştırmak gibi bir niyetim yok. Olayları konuşuyoruz. Ortalık zaten karışmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar olayı farklı yönlere çekmeyelim. Elbette hepimizin düşünceleri var. Oeaya provakasyon için gelenler olsa bile genelleme yapmak çok ve çok çok kötü.

Bu konuya girip, tüm Diyarbakırlılar böyledir diyerek, hiç alakası olmayan kişileri de rencide etmeye gerek yok.

Sadece futbolu konuşalım diyeceğim ama bu sıcaklıkla bu zor olacak. Konuyu bir süre kapatıyorum. Daha sağ duyulu olalım, böyle genelleme yaparak, asıl bölünme isteyenlerin ekmeğine yağ sürmeyelim. Lütfen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sadece FutboL, Ama sadece FutboL konuşun...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Gönül bu adam hakikaten müthiş uzun yıllar bizde oynamalı.Efsane olacak şimdiden.

Bu arada hakem kesinlikle rezaletti.Guiza sahaya atılan madde yüzünden hakemin yanına gitti sarı kart gösterdi. Onun dışında da sertliğe izin verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kazım süperdi. Bu çocuk çok geliştirdi kendini. Zaten iyi oyuncuydu ama çok savruktu hiç bir şeyi takmazdı fakat son haftalarda iyi çalışıyor. Emre'de uyum sağladı. Volkan'da müthiş bir top çıkardı. Takımın maşşallahı var. Yediğimiz ilk golde yenecek cinsten bir gol değildi ya neyse

Diyarbakirspor kazanabilecegi maci taraftarlar yüzünden kaybetti...
    Macin hakemine hic deginmek istemiyorum, iki taraf aleyhine de cok kritik kararlar verdi, maca direk etki eden kararlari da oldu.
    Bence Emre'nin ilk yarida kirmizi kart görmesi lazimdi. Tazemeta'nin kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyon da hatali bir ofsayt karari verdi. Bunlar skoru direk etkileyen kararlardir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Diyarbakirspor kazanabilecegi maci taraftarlar yüzünden kaybetti...
    Macin hakemine hic deginmek istemiyorum, iki taraf aleyhine de cok kritik kararlar verdi, maca direk etki eden kararlari da oldu.
    Bence Emre'nin ilk yarida kirmizi kart görmesi lazimdi. Tazemeta'nin kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyon da hatali bir ofsayt karari verdi. Bunlar skoru direk etkileyen kararlardir.
    Aynı şekilde Fenerbahçe aleyhine de bir sürü kararı oldu.2-3 kere kırmızı görebilirdi Diyarbakırsporlu oyuncular hakem çok çekindi.Hakikaten rezalet bi hakem vardı.

Ayrıca Alex'siz bir maçta böyle goller bulmak sevindirici.

Maci 2. yarida kalitemizle kopardik.Ilk yari sonunda soyledigim gibi goller bulup maci kazandik.

Kazim`in golu fuze gibiydi gercekten nasil vurdu oyle yahu Semih`in de gol atmasi kendisi adina iyi oldu.

Macin yildizi suphesiz Gokhan`di.Boyle bir oyuncuyu takimimda gormekten dolayi inanilmaz gururluyum..Macta diger begendigim isimler Lugano,Emre.Kazim ve Cristian`di.

Insallah ilerleyen haftalarda sakat futbolcularimiz da donunce cok daha iyi olacagiz

Nesil
    2006

Bu maçı öyle ya da böyle aldık, zor maçtı. İlk dakikalarda ki tartışmalar daha geç yaşansa kırmızı kart olabilirdi. Hakem maç boyunca hatalıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet özellikle futbolcular sert faullere mağruz kaldılar. Emre'ye gösterdiği sarı kartı anlayamadım daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hakem maçı linç etti adam emreye faul yapıyo sonra emre tabi sinirlenecek kim sinirlenmiyo elini kaldırıp itiraz eden oyuncuya hemen kart çıkartmak zorunda mısın bide ilk dakikadan 5 dakika sonra tüm diyarbakırlı oyuncular hakemin etrafını sarıyo bagıran kolunu ceken bi sürü tip var orda bi tane forvet oyuncularına kart gösteriyo onuda neden gösterdigi belli değil.aslında sahada futbol yoktu 60 dakika falan diyarbakırlı futbolcular dövdü resmen bizimkileri ama kartlarıda genelde biz gördük 8 numaraları atılabilecekken yanılmıyosam kart görmeden oyundan çıktı rezil bi yönetim gösterdi hakem.ayrıca diyarbakırın pozisyonu ofsayttı ayaklara bakılmıyo son 2 yıldır tüm vücudun en ilerdeki kısmına bakılıyo ve diyarbakırlının kolları önde yani ofsayt bunun böyle oldugunu resmi sitelere bakıp ögrenebilirsiniz!

takımımıza gelince bilica ilk golde cok hatalıydı yani en basta adam volkanla karsı karsıya kaldıgında tek pasla araya girebildi çünkü bilica adamı önüne alamadı arkaya kacırmasına yardımcı oldu bi nebze guiza cok yalnız kaldı yine santos her zamanki gibiydi aslında bence güzel bi gol atamadıgı için kötü oynadı denilebilir ama hep böyle oynuyo alex olmayınca daha da kötü tabi semihi begenmedim emre kazım volkan ve gökhan cok iyiydi sonunda yerlilerimiz takımı götürüyo bundan cok memnunum kendi adıma
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben ilk başta dedim Bilica 34 maça göre alınmış hatalı bir transferdi onun yerine Santos yaşlarında Brezilyadan geleceğe yönelik bir stoper alınmalıydı diye.. Bence seneye satmalıyız. CL için uygun bir stoper değil. Yaşıda geçti zaten

Default "d.bakır Değil, Sanki Vietnam"

Fenerbahçe’nin başarışı oyuncusu Gökhan Gönül, 3-1 kazandıkları Diyarbakırspor maçında yaşanan olaylarlar ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu!..

Gökhan olaylarla ilgili olarak, “Diyarbakır değil Vietnam’a geldik sanki. O taşı atarken kendi çocuklarının da bu sahada oynayabileceklerini düşünmüyorlar mı? İnanamıyorum gerçekten. Sanırım hak ettikleri cezayı alacaklar. Hak ediyorlar da zaten” dedi.

Gökhan attığı golle ilgili olarak da “Eşim en son 2 yıl önce G.Saray’a gol attığım için ‘Bir gol attın daha gol atamayacak mısın?’ dedi. Ben de bu maçta senin için bir gol atacağım dedim. O da bana ‘Atamazsan evde bir Osmanlı tokadı bekliyor’ dedi. Allah yardımcı oldu ve golü attık. Dar bir açıdaydım ama orta yapmadım, kaleye vurdum” diye konuştu.

Maraton

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ben ilk başta dedim Bilica 34 maça göre alınmış hatalı bir transferdi onun yerine Santos yaşlarında Brezilyadan geleceğe yönelik bir stoper alınmalıydı diye.. Bence seneye satmalıyız. CL için uygun bir stoper değil. Yaşıda geçti zaten

Daha konuşmak için çok erken LuganoyLa nasıl oynucak görücez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Daha konuşmak için çok erken LuganoyLa nasıl oynucak görücez
    olabilir ama Edu kat kat üstündü bence bir stoper olarak Bilica'dan. O bile çok hata yaptı. Bilica zaten hatalı oynuyor. Bugünki goldede hatası vardı. Çok sürmez anlamamız

Gokhan`in aciklamasinda ki baslikta D.Bakir yerine d.bakir cikmis kopyala yapistir yaptigim icin oldu yanlis anlasilmasin..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İftardan sonra L'Pool-Aston Villa maçı ve bu maç vardı alternatiflerim arasında...O maçın tekrarını izleme sansım olduğu için Fenerbahçe'min macını tercih ettim...

Maça laubali bir şekilde basladık...Rakip ise sert,hırslı bir oyun ortaya koymaya basladık.Rakibi küçük gördüğümüz için bu kadar pozisyonlar buldular...Fakat Kazım,Emre,Gökhan gibi oyuncular mücadele etmeye baslayınca golleri bulduk...

Gökhan'ın golünde 11 pasla 24 saniyede golü bulduk...Bu gol benım ıcın uzaktan atılan 120 km/hızla 90a giden bir golden bile cok daha güzedir...Gökhan maçtan sonra yaptığı acıklamada bilerek ve isteyerek vurusu yaptığı söyledi...Olaylı bi Gs derbisi vardı Türkiye Kupasında en son orda harika bir gol atmıstı...2 golde de Emre'nin payı büyük.Kazım zaten iki kişilik oynuyor adı bile Kazım Kazım

Bilica,Carlos,Güiza kötüydüler bence...Hele Bilica'nın bu takımda oynaması facia...İnsallah Daum Önder-Lugano ikilisine döner....

Lider olmak için 1 gol daha atmamız gerekiyordu olmadı bu hafta lider diğer takım olsun 2 yıllık özlem bitecek insallah bu sene...

Gökhan Gönül müthişti. İlk yarı sahadaki Fenerbahçe'yi tanıyamadım ama ikinci yarı toparladık, müthiş oynadık ve sonuna kadar hakettik.

Kazım'da bu yıl bir değişiklik var, beklenmeyen performans sergiliyor. Pek gol atamayan Kazım 2 maçtır atıyor, şaşırtıcı ve sevindirici, ayrıca hırsı ve oyun içindeki performansı da çok iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ayrıca dakika 90 olmus kazım bizim ceza sahasının orda topu kapıyor driblingle topu hücum hattına tasıyor gercekten sevindiri onu böyle görmek çük büyük yetenekleri var çünkü böyle devam ederse büyük bi yıldız olabilir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Son 3 maçtır gol atıyor Kazım Kazım...
    Sivas,Sion ve Diyarbakır...
    Bir sutu daha vardı 81.dakıkada direkte patladı inanılmaz vuruyor topa...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet çok düzgün ve ser vuruyor. Hatırlarsanız Chelsea ile Çeyrek final rövanşında maç 0-0 giderken bir şut vurdu kaleci zor çıkardı o gol olsaydı elemiştik Chelsea yi. Sonrasında golü yemiştik. Bu çocukta potansiyel var ama biraz tembel

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri