Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 76.00%
  • Diyarbakırspor

1 4.00%
  • Berabere

5 20.00%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 155 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Diyarbakırspor [20. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Rüyamda Fenerbahçe'nin bir maçı 1-1 bitiyordu ama umarım o maç bu maç değildir. :}
    Burak(Scar_face) hatırlattı şimdi, bizim rüya maalesef tuttu. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bu Hafta Bizim İçin Çok Kar'lı Oldu. İlerleyen Haftalarda da Gs ve Fb'den Bu Tür Kayıplarını Bekliyoruz Acaba Tarih Yine Tekerrür Edecek mi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    İlk sayfada herkes 3-0 4-0 alırız, 5'ten aşağısı kesmez diye laflar etmişti, bence 2 maçlık forma bakıp rakip bu kadar küçümsenmemeli. Maçı izlemedim ama bence Fener bu yüzden alamadı.
    Rakip küçümsenmiş olsa bu derece üst düzey mücadele göstermezdi Fenerbahçe. Stoperler bir ara yarı sahayı da geçmişte pres yaparken. Rakibi küçümsemek olayı hiç yoktu bence, maçı izleyenler de bunu görmüştür.

İlk yarı bitmek üzereyken 3 müsait pozisyon yakaldı Fenerbahçe, 2'si Semih ve Alex ile. Bunlardan biri dahi girmiş olsa, 2. devre daha rahat maç olurdu. İyi mücadele, istek vardı ama doğru oyun yoktu, kilidi açamadı yani Fenerbahçe. Bu da elbette eksiklik ve giderilmesi gereken bir durum hatta Emre bu nedenle sol kanatta kullanılabilir mi diye de düşünmedim değil maç esnasında. Özer sakatlandığında sol kanada daha yakın oynadı Emre ve hem Özer'den hem de Topuz'dan daha iyiydi orada bence. Aragones bir dönem oynatmıştı, Daum da kanatları daha etkin kullanmak için dener mi acaba?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mehmet'in kartı bencede ağırdı ama hakem boyun tutuyorlar diye vermedi sanırım. Çünkü ikisinide atması gerekirdi. Mehmet olayı biraz darp noktasına getirdi. Hakemde boğaz sıkma işareti yaptı. Belkide ben öyle anladım.

Diyarbakırspor'un bu kadar küçümsenmesini bende anlamadım. Özellikle Deniz'in Kayseri güçlü takım Galatasaray Kayseri'de kaybetti. Bizim Diyarbakır'a kaybetmemiz olmadı tarzı yaklaşımı hoş değildi. Belki de kaybetmenin nedeni güçlü olarak görülmemesiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakem yine maçın önüne geçti. Herhalde penaltı vermek için 2-3 kişinin kolu - bacağı kopacak veya adamlar eline topu alıp sahada gezinecek anca o zaman verecekler. Gûiza'ya yapılanı geçtim artık. Son dakikada elle kontrol ediyo düzeltiyo önüne alıyo falan ohh rahat hakem devam diyo. Kırmızı kart için birşey bile denmez. Mehmet Topuz serbest vuruş kullanacak adam ayağını koyuyo sarı kart yemesi lazım Mehmet'e laf ediyo bide. İtişme oluyo kırmızıyı gören Mehmet Topuz İlginç kararlara devam ediyo hakemler.

Maç öncesi tahmin ettiğim gibi çirkefliğe başvurdu ziya doğan'ın takımı bol bol. Mücadelesine en ufak lafım yok. Ama maç boyu yaptıkları hiçte öyle küçümsenecek şeyler değil. Maç boyu 18-19 faul yaptılar sanırım. Yaka paça indiriyolar adamları. Aynı şeyi Trabzon maçındada yaptılar.

Kötü oynamadı asla takım çok iyi oynadı. Ama galip gelmesini istemeyenlere karşı puan kaybetti.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dün bazı TV kanaLLarında Diyarbakırspor un futboLunu takdir edenLer oLdu. Yahu şaşıyorum tam Türk futboLunun değişmeye başLadığı bir dönemde böyLe Vatan MiLLet Sakarya sistemi iLe oynayan bir takımın nesini takdir ediyorLar. Bu gün Türkiye Liginde 17 takımdan 15 tanesi oynamak için oynayan takımLardan kuruLu, o eski düzen değişmeye başLamışken Diyarbakır gibi öLümüne savun manteLitesine giren bir takımı nasıL takdir ediyorLar anLamadım. Tekme atmak, 8 kişi iLe savunma yapmak, top şişirmek takdir ediLecek bir durumsa vay haLimize. BöyLe futboL oLmaz.BöyLe sistem oLmaz. Umarım diğer futboLu güzeLLeştiren takımLarımız Diyarbakır böyLe oynadı puan aLdı bizde böyLe yapaLım puan aLaLım düşüncesine girmezLer ve futboLu çirkinLeştirmezLer.

Diyarbakırspor mücadeLe etmedi, Resmen katLetti maçı. MücadeLe savunmayı iyi yaparken aynı zamanda iyi pas yapmak, rakibine baskı yaptıracak pozisyonLarı dahi vermemektir.

Ya bu Türkiye de ki futboL yorumcuLarına hayretLer içerisinde bakıyorum yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Anadolu takımlarında, Thomas Doll tipi teknik adamların oynattığı futbol ile Dünkü D.Bakır'a oynatılan futbol arasında farklar var.. Çok net fırsatlarıda harcadık.. Onuda geçtim Topuz'u atan hakem Güiza'nın penaltı pozisyonunu neden çalmadı. Elle kontrol ediyor adam ona kart yok penaltı yok.. Bu kadar olur... Ama öncesinde Diyarbakır'a 5 tane atamayıp eli boş gönderemediğimize üzülüyorum...

Birde çıkıp demezmi 1 puana üzüldüm diye.. Rastgele bir gol atıp sonrada yeyince 3 puanı hakettik yok 1 puana üzüldüm.. Komik durumdaydı resmen hoca

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'den daha iyi mücadele eden daha net pozisyon yakalayan Diyarbakır kötü, Fenerbahçe ise bu mücadeleyle şampiyonluğa gider.

Fenerbahçe belki şampiyonluğa gider ama Diyarbakır öyle anlatıldığı kadar kötü top oynamadı. Akın akın gelmedi. Bu konuda sanırım hem fikiriz. Çünkü gücü belli çünkü deplasmanda oynuyor. Ama Fenerbahçe'de top kornere gitmese Alex'in adını duymayacaktık. Bir ara Semih'in çıktığını bile düşündüm. Bir ara Guiza girmedi mi diye şüphedeydim. Bunlarıda sırf yorum için değil maçta içimden geçenler olarak yazıyorum.

Yeteneği çerçevesinde pas yapan, son noktalarda iyi hamlelerle akınları durduran net pozisyon bulan takım Diyarbakırspor...Bu oyununa birde akın akın saldırsaydı zaten uzayda top oynuyor olurdu.

Hakemde hatalıydı. Kritik hataysa iki takımada yaptı. Ama öyle havadan her gelen topu yavaş oynatıp penaltı varmış izlenimi oluşturanda kaliteyi artırmaya çalışan Lig TV'nin hatasıdır. Hakemin değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe'den daha iyi mücadele eden daha net pozisyon yakalayan Diyarbakır kötü, Fenerbahçe ise bu mücadeleyle şampiyonluğa gider.

Fenerbahçe belki şampiyonluğa gider ama Diyarbakır öyle anlatıldığı kadar kötü top oynamadı. Akın akın gelmedi. Bu konuda sanırım hem fikiriz. Çünkü gücü belli çünkü deplasmanda oynuyor. Ama Fenerbahçe'de top kornere gitmese Alex'in adını duymayacaktık. Bir ara Semih'in çıktığını bile düşündüm. Bir ara Guiza girmedi mi diye şüphedeydim. Bunlarıda sırf yorum için değil maçta içimden geçenler olarak yazıyorum.

Yeteneği çerçevesinde pas yapan, son noktalarda iyi hamlelerle akınları durduran net pozisyon bulan takım Diyarbakırspor...Bu oyununa birde akın akın saldırsaydı zaten uzayda top oynuyor olurdu.

Hakemde hatalıydı. Kritik hataysa iki takımada yaptı. Ama öyle havadan her gelen topu yavaş oynatıp penaltı varmış izlenimi oluşturanda kaliteyi artırmaya çalışan Lig TV'nin hatasıdır. Hakemin değil.
    Senin dediğin oyun tarzı bundan 10 yıL önce oynanıyordu. SöyLedikLerin çok mantıksız bir kere. Bir takımın beLLi bir oyun sistemi ve pLanı vardır. Diyarbakırspor bu oyun tarzını sadece böyLE maçLarda yapıyorsa ben çıkar yerden yere vururum, güzeLLeşen Türk futboLunu kimsenin çirkinLeştirmeye hakkı yok. O zaman bütün sezon boyunca böyLe oynasaydı Diyarbakırspor bizde şimdi çıkıp takdir etseydik. Tek maçta Vatan MiLLet Sakarya oLmaz, oLmamaLıdır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

+ Demek istedikLerimi tam netLeştirecek oLursak, 2 YıL önce sezon başLarında Sivasspor da çok eLeştiriLiyordu, yok kapaLı oynuyorLar, böyLe oyun mu oLur feLan ama sonra bakıLdı ki adamLarın gerçek anLamda stiLi bu, oyun pLanLarı bu ve sonra herkes tarafından takdir ediLir oLduLar. Oyun pLanLarı ne kadar beğeniLmesede ama adamLarın özü bu oLduğu için her takıma karşı böyLe oynadıkLarından takdir ediLdiLer, başarıLar geLdi feLan.

O zaman Diyarbakır da çıksın hep böyLe oynasın. Şapkamız eğeLim öne.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    Dün bazı TV kanaLLarında Diyarbakırspor un futboLunu takdir edenLer oLdu. Yahu şaşıyorum tam Türk futboLunun değişmeye başLadığı bir dönemde böyLe Vatan MiLLet Sakarya sistemi iLe oynayan bir takımın nesini takdir ediyorLar. Bu gün Türkiye Liginde 17 takımdan 15 tanesi oynamak için oynayan takımLardan kuruLu, o eski düzen değişmeye başLamışken Diyarbakır gibi öLümüne savun manteLitesine giren bir takımı nasıL takdir ediyorLar anLamadım. Tekme atmak, 8 kişi iLe savunma yapmak, top şişirmek takdir ediLecek bir durumsa vay haLimize. BöyLe futboL oLmaz.BöyLe sistem oLmaz. Umarım diğer futboLu güzeLLeştiren takımLarımız Diyarbakır böyLe oynadı puan aLdı bizde böyLe yapaLım puan aLaLım düşüncesine girmezLer ve futboLu çirkinLeştirmezLer.

Diyarbakırspor mücadeLe etmedi, Resmen katLetti maçı. MücadeLe savunmayı iyi yaparken aynı zamanda iyi pas yapmak, rakibine baskı yaptıracak pozisyonLarı dahi vermemektir.

Ya bu Türkiye de ki futboL yorumcuLarına hayretLer içerisinde bakıyorum yahu.

Maci izlemeden mi acaba? Diyarbakir tas gibi savunma yapti, orta alanda gecit vermedi ve ozellikle ikinci yarida kontra ataklarla etkili oldu. Evet, FB mac boyunca 2-3 net firsat yakaladi ve ozellikle son 10 dakika cok baskili oynadi, ama bu baskili oyunu 90 dakikaya yayamadi ve o 10 dakikalik baski zaten Diyarbakir'in geri cekilme psikolojisinden kaynaklandi. Sizin santrforunuzun bonservis bedeli Diyarbakir takiminin maliyetinin en azindan 2 kati zaten, nasil adamlarin super futbol oynamasini beklersin, siz bile bu futbolu oynayamiyorken?

Bir de Genclerbirligi ornegi verilmesi komik olmus. Genclerbirligi'nin BJK macinda Hursut'un zaten gol olan 20 metreden sutu ve Mustafa'nin kafasi disinda pozisyonu yok, ustelik ben saydim, 70-76 dakikalari arasinda tam 5 farkli futbolcu 'sakatlanip' yere yatti, gercekten cok cagdas ve guzel futbol oynuyorlarmis. Bence Diyarbakir'i takdir edin, sizin takiminiin maliyetinin 10'da 1'i olmayan bir takimla sizin sahanizda catir catir top oynadilar ve ileride Celaleddin ve Bebbe yerine biraz duzgun ayagi olan bir oyuncu olsa mac rahatlikla 0-2 0-3'e dogru giderdi.....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Büyük takımların belirli bir şablonu vardır. Galatasaray a takım için b takım için plan yapmaz. Çıkar topunu oynar.

Daha küçük çaplı takımlarda maçlara göre sahaya dizilirler. Diyarbakırspor'dan anladığım kadarıyla Avrupa futbolu bekleniyordu. Beşiktaş'ın oynayamadığı, Fenerbahçe'nin oynayamadığı, Galatasaray'ın oynayamadığı bir futbol... Sizi hayal kırıklığına uğratmışlar çünkü çok şey beklemişsiniz.

İlk yarı Fenerbahçe'yi sahadan silen daha etkili pas yapan daha aktif bir takım vardı. İkinci yarı gole kadarda durum böyleydi. İster mantık ara ister arama. Mantık 90 dakika maçtır.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ustelik adamlar mac boyunca cift forvetle oynadi, sadece son 5 dakika tek forvete donduler. FB ise kendi sahasinda tek forvet basliyor, birazcik tutarli yorum yapmak lazim. Adamlarin sol acigi Celaleddin yeteneği belirli nasil adam gibi top oynasinlar?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Büyük takımların belirli bir şablonu vardır. Galatasaray a takım için b takım için plan yapmaz. Çıkar topunu oynar.

Daha küçük çaplı takımlarda maçlara göre sahaya dizilirler. Diyarbakırspor'dan anladığım kadarıyla Avrupa futbolu bekleniyordu. Beşiktaş'ın oynayamadığı, Fenerbahçe'nin oynayamadığı, Galatasaray'ın oynayamadığı bir futbol... Sizi hayal kırıklığına uğratmışlar çünkü çok şey beklemişsiniz.

İlk yarı Fenerbahçe'yi sahadan silen daha etkili pas yapan daha aktif bir takım vardı. İkinci yarı gole kadarda durum böyleydi. İster mantık ara ister arama. Mantık 90 dakika maçtır.
    Kimse onLara Avrupa futboLu oynasın demiyor. Madem potansiyeLLeri var böyLe mücadeLe edecek, o zaman çıksın hep böyLe oynasın. Neden sürekLi böyLe oynamıyorLar. Hep oynayamıyorLarsa 5 maçın 3 de böyLe oynasınLar..

Ya bırakın M.Ö den kaLma futboLu savunmayın bana Lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Adamlarin 34 macini canli izliyormusun ki hep boyle oynamadiklarina karar veriyorsun? Ayrica adamlarin FB deplasmaninda ve ic sahada Sivas macinda ayni futbolu oynamasini mi bekliyorsun? Besiktas Manchester deplasmaninda ve iceride Gencler macinda ayni futbolu ve sablonu mu gosteriyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O zaman şunu diyeyim. Bu kadar açık birşey inkar ediliyorsa ve milattan önceki futbol deniyorsa Allah bizleri korusunda Diyarbakır yeni teknoloji futboluna geçmesin. Bütün takımlar birleşirse yenemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

+ Demek istedikLerimi tam netLeştirecek oLursak, 2 YıL önce sezon başLarında Sivasspor da çok eLeştiriLiyordu, yok kapaLı oynuyorLar, böyLe oyun mu oLur feLan ama sonra bakıLdı ki adamLarın gerçek anLamda stiLi bu, oyun pLanLarı bu ve sonra herkes tarafından takdir ediLir oLduLar. Oyun pLanLarı ne kadar beğeniLmesede ama adamLarın özü bu oLduğu için her takıma karşı böyLe oynadıkLarından takdir ediLdiLer, başarıLar geLdi feLan.

O zaman Diyarbakır da çıksın hep böyLe oynasın. Şapkamız eğeLim öne.

Iste kendi agzinla itiraf ettin. Adamlarin tum maclarini seyredince sistemin bu oldugunu anladim. Diyarbakirin tum maclarini seyrediyor musun? Hayir, o zaman nasil bu kaniya vardin? Hepimiz Ziya Dogan'i taniyoruz, adam onlibero hastasi. Gittigi her takima goturdugu adamlar Erdinc, Ayman ve Celaleddin, yeterince acik degil mi adamin kafasindaki sablon? Ayrica Sivas ile Diyarbakirin dunku futbolu kesinlikle karsilastirilamaz. Sivas topu M.Yildiz/Tum'a sisirip orta alani 4 onliberodan kurmaktan baska birsey yapmiyordu, Diyarbakir dun catir catir oynadi kontra ataklari ve savunmasiyla....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yaşasın Diyarbakır, Yaşasın Süper FutboLLarı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Iste kendi agzinla itiraf ettin. Adamlarin tum maclarini seyredince sistemin bu oldugunu anladim. Diyarbakirin tum maclarini seyrediyor musun? Hayir, o zaman nasil bu kaniya vardin? Hepimiz Ziya Dogan'i taniyoruz, adam onlibero hastasi. Gittigi her takima goturdugu adamlar Erdinc, Ayman ve Celaleddin, yeterince acik degil mi adamin kafasindaki sablon? Ayrica Sivas ile Diyarbakirin dunku futbolu kesinlikle karsilastirilamaz. Sivas topu M.Yildiz/Tum'a sisirip orta alani 4 onliberodan kurmaktan baska birsey yapmiyordu, Diyarbakir dun catir catir oynadi kontra ataklari ve savunmasiyla....

MaçLarını izLemeye gerek yok zaten. Eğer hep böyLe oynuyor oLsaLardı şu anda Ligin en aLt kısımLarında değiLde AntaLya ve Kasımpaşa gibi yukarıLarda biryerLerde oLurLardı.

1.si adamLarın oyununu beğenmiyor oLabiLirim ama ısrarLa diyorum ki eğer bunu sürekLi yapsaLar takdir ederim. BöyLe 1 maçLık performansLar oLmamaLdır. ÜLke FutboLunun değişmesini istiyorsak nasıL bu gün, GençLerbirLiği,Kasımpaşa,AntaLya,Antep gibi takımLarın kendiLerine has bir oyun pLanları ve şabLonLarı oturduysa diğer takımLarın da oLmaLdır. 1 maçLık performansLar kimseye birşey kaybettirmez ve kazandırmaz. HaLa Diyarbakır ın oynadığı günLük performansı övmenin bir gereği yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Abicim hic mi pskijolojiden vs. anlamiyorsun? BJK Manchester United'i yenmedi mi? Veya Liverpool'u? Simdi sana gore o zaman bizim su an CL'de kesin 2. turda olmamiz gerekirdi, ama oyle olmuyor iste. Tabii ki adamlar buyuk takima karsi motive olacak, bunlari her takim yasiyor. Adamlarin kapasitesi belli zaten, bu kapasiteyi kullanarak elinden geleni yapiyor, dun de catir catir top oynadilar. Hayir, adamlar 3 forvet cikip defansi orta sahada kurup 7-2 yenilince herkes alkislayacak miydi? Anlamadim gitti.....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir de Genclerbirligi ornegi verilmesi komik olmus. Genclerbirligi'nin BJK macinda Hursut'un zaten gol olan 20 metreden sutu ve Mustafa'nin kafasi disinda pozisyonu yok, ustelik ben saydim, 70-76 dakikalari arasinda tam 5 farkli futbolcu 'sakatlanip' yere yatti, gercekten cok cagdas ve guzel futbol oynuyorlarmis.
    Sana göre komik olabilir... Thomas Doll'un anlayışı ile Ziya Doğan'ın anlayışı farklı.. Gençlerbirliği pozisyon buldu çağdaş oynadı dediğimide hatırlamıyorum. Teknik adamların düşünce yapılarını örnek vermek istedim..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Abicim hic mi pskijolojiden vs. anlamiyorsun? BJK Manchester United'i yenmedi mi? Veya Liverpool'u? Simdi sana gore o zaman bizim su an CL'de kesin 2. turda olmamiz gerekirdi, ama oyle olmuyor iste. Tabii ki adamlar buyuk takima karsi motive olacak, bunlari her takim yasiyor. Adamlarin kapasitesi belli zaten, bu kapasiteyi kullanarak elinden geleni yapiyor, dun de catir catir top oynadilar. Hayir, adamlar 3 forvet cikip defansi orta sahada kurup 7-2 yenilince herkes alkislayacak miydi? Anlamadim gitti.....

IsrarLa anLamadığın, benim anLatmak istedikLerim. Ben sürekLiLikten bahsediyorum. Zaten Beşiktaş ta Manchester maçında ki oyununu ŞL de ki geneL performansına yayabiLseydi başarıLı oLurdu ve gruptan çıkardı. Demek ki günLük başarıLar takımLara kazanç sağLamıyormuş demi ?. sen haLa bana neyi söyLüyorsun, neyse daha da uzatmıyorum kendi adıma.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Sana göre komik olabilir... Thomas Doll'un anlayışı ile Ziya Doğan'ın anlayışı farklı.. Gençlerbirliği pozisyon buldu çağdaş oynadı dediğimide hatırlamıyorum. Teknik adamların düşünce yapılarını örnek vermek istedim..

Doll'un muhtesem futbol anlayisini sahada goremedkten sonra ne isime yarar. Teoriler pratige dokulmedikce teori olarak kalir, Genclerbirligi'nin oynadigi futbol Diyarbakir'dan daha cagdisi. 3 dakika icerisinde 5 oyuncunun sakatlanmasindan bahsetmedim bile....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

IsrarLa anLamadığın, benim anLatmak istedikLerim. Ben sürekLiLikten bahsediyorum. Zaten Beşiktaş ta Manchester maçında ki oyununu ŞL de ki geneL performansına yayabiLseydi başarıLı oLurdu ve gruptan çıkardı. Demek ki günLük başarıLar takımLara kazanç sağLamıyormuş demi ?. sen haLa bana neyi söyLüyorsun, neyse daha da uzatmıyorum kendi adıma.

Nasil iyi takimin arada sirada kendinden kotu takima yenilme hakki varsa, kotu takimin da ara sira kendinden iyi oynayan takimi yenme hakki var. Gunluk basarilardir zaten futbolu guzel yapan. Alcarcon'un R.Madrid'i 4-0 yenme ihtimalinden seviyorum futbolu zaten. Bu ufak butceli takimlarin gayet guzel oyununu ve mucadelesini alkislayacagimiza diger maclarda niye boyle degil demek bence saygisizlik oluyor. Bende kapatiyorum konuyu, cunku bos yere uzuyor bu sekilde....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Diyarbakırspor'un neden sürekli aynı kalitede oynamadığıda tartışılır. Konu sırf bunu sebep gösterip oynanan iyi oyunun kötülenmesidir.

Diyarbakırspor ve benzeri takımlar neden aynı tempoda oynamazlar. Sebebi basittir. Taraftarın beklentisi ligde kalmasıdır. Yönetimin beklentisi budur. Beklenti kadar top oynanır. Büyük maçlarda da vizyon derdine iyi top oynanır. Olay budur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bende istikrardan yanayımdır futboLda ve istikrarLı oLan takımLarı zevkLe izLerim ve keyif aLırım onLarı izLerken. ALcarcon R.Madrid`i , 4-0 yeniyorsa bunun devamLıLığını getirip, kademe kademe Lig atLayarak bir gün Primera da yer aLdığında ben onLarı takdir ederim. Bunu yapamazsa o 4-0 ın anLamıda kaLmaz. Tekrar söyLüyorum tek günLük başarıLar takımLara hiç bir şey katmayacağı gibi daha çok zarar verir.

Diyarbakırda bu futboLu devam ettirir ve Ligi de iyi bir konumda kapatırsa ben o zaman çıkar takdir ederim, heLaL oLsun derim.

Ama bu gün Ligimizde Bursaspor gibi, Kayserispor gibi sezon başından bu yana istikrarLı bir biçimde performans sergiLeyen takımLar konuşuLmaz iken Diyarbakırspor un kaLkıpta aLdığı bu başarı yere göğe sığıdırıLamıyorsa bir garipLik vardır.

Bende kapattım kendi adıma.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu takım istikrar gösterirkende toplama takım bir yerde patlar denildi.

Evet toplama takımdır ve Fenerbahçe ile oynanan ilk maça kadar dayandı o maçla patladı. Doğrudur. Belki bir takım olaylar yaşanmasa bugün daha farklı bir konumdaydı takım.

Ama o zamanda takdir görmedi. Bugün ligde kaldı demiyoruz. Bu maçta iyi oynadı ve bu kadar kötü takım liderden puan aldı.

Bu maçlık hakkının verilmesi lazım. Kötülenmesi değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İşin garibi taş gibi savunma yaptı deniyor, ama adamlar zaten oyun planını tüm takımla kapanmaya ayarlamış normaldir taş gibi savunma yapması.. Aldıkları 1 puan hayırlı olsun.. Ama 1 puan aldıktan sonrada üzüldüm az geldi gibi komik söylemlerde bulunmaları garip oluyor.. Bana göre ligin düşecek son takımı D.Bakırspor olacak..

Kazandıkları bi Gençler maçı vardı.. Berbat oynamışlardı. G.Birliği acayip gol kaçırmıştı.. Ama işte şans.. Pozisyon bulan değil kötü oynayan kazanıyor niyeyse

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Diyarbakir futbol oynamadiki nesini takdir ediyorlar arkadaslar Sürekli Alex'e Mehmet'e foul yapildi. Abbas Semih'i sürekli cekti düsürdü, Güiza'yi da cekti düsürdü üstelik hakemin gözü önünde fakat penalti verilmedi. Mehmet adamin bogazina sarildigi icin atildi fakat ayni oyuncu Mehmet'in bogazina sarildi ve sari kart bile görmedi dahasi hakem uzatmalarda maci sürekli durdurdu futbol oynanmasina izin vermedi ve en az 3 dakikasini yedi uzatmalarin sonrada 95. dakikada maci bitirdi bu mu hakemlik ? hakemlik buysa Türk hakemleri hicbir büyük organizasyonda niye yok diye aglayip sizlamasinlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Diyarbakırspor'un deplasmanda, Fenerbahçe'den aldığı 1 puanda önemli pay sahiplerinden bir tanesi olan yeşil-kırmızılı takımın defans oyuncusu Erdinç Yavuz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdinç'in sözleri şöyleydi: "Öne geçince psikolojik olarak, skoru koruma iç güdüsüyle geriye çekildik ama bugün takım olarak çok iyi mücadele ettik. Özellikle ikinci yarı kıran kırana bir maç oldu. Fenerbahçeli futbolcular çok çirkef oynadı, biz biraz sert oynadık, bunun da biraz etkisi olabilir. Yediğimiz golde kalecimiz Gökhan'a faul yapıldı. Maç bittikten sonra Bilica üzerimize top attı. Bununla Federasyon'daki görevli kişiilerin ilgilenmesini istiyorum. Önümüzde iki zor maç var, bu maçı unutup bu önemli maçlara hazırlanmak istiyoruz."
    Erdinç'in açıklamaları. Formaları karıştırdı galiba.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri