Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

28 100.00%
  • Berabere

0 0%
  • Bucaspor

0 0%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 101 arası toplam 101 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bucaspor [13.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Benim bir görüşüm vardı 2-3 senedir hala her yerde yazarım savunurum.Kadro kurarken önce Alex'in adını daha sonra diğer 10 oyuncunun adını yazarım.Alex koşmuyor,Alex defansa yardım etmiyor vs vs.. İnanın bunları yapsa onu Süper Lig'te değil La Liga'da Serie A da izlemekle yetinirdik.Bir tek Alex koşmuyor diye mi - ki Alex kendi bölgesinde pres yapar çok aşırı olmasa da - bu kadar gol yiyoruz.Takm savunması yapılırken Orta saha ve Defans'ın rolü büyüktür Alex ve Niang kendi bölgesinde yapar presi.Geçen sezon 8 maçta 1-2 gol yerken de Alex vardı bu takımda.Bizdeki asıl sorun iyi bir defansif orta sahamızın olmaması,sol beklerimizin ikisininde yetersiz olması ve açık pozisyonda oynayan kanat oyuncularımızın defansa yardım etmemesi.Bunları geçen sezon iyi yaparken - defansif orta saha eksikliği hariç - bu sezon yapamıyoruz.Bunda Stoch'un oynadığında Dia'nın defans yapma alışkanlılığının olmamasınında büyük etkisi var tabi.Aykut Kocaman dün ki basın toplantısında bunları ancak devre arasında çözebileceğimizi , zamanın akıp gittiğini söyledi.Fakat bu oyuncu yapısıyla bunu çözmemiz kolay değil.Devre arası ön libero şart.En azından bir nevi azaltırız bu sıkıntıyı.

Alex'in hücum yönüne zaten kimsenin bişey diyeceğini sanmıyorum.Takıma katkısı orta da yaptıkları ortada.İstatistiklere bakmamız bile yeterli hücum katkısı açısından.

Alexsiz sistem oturtma çabaları da şuan yersiz.Alex'in varsa kullanacaksın.Bu takım bir ara Alex'e bağlıydı buna katılırım fakat Alex olmadığında da artık yaratıcı oyuncumuz fazla ama yinede dediğim gibi Alex varsa takımında kullanacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Alex son iki seneye oranla bu sene daha hırslı daha aktif durumda ama isterse bu sezon 30 gol atsın ben Alex'in sene sonu gönderilmesinden yanayım tabi yerine aynı tip oyuncu alıp 4-4-1-1 sistemini devam ettirmemek koşuluyla yoksa şuanki sistemde Alex o mevkinin en iyi oyuncularından biridir.

Santos ilk yarı fena değil gibiydi 2.yarı sanırım milli maçın etkisiyle kondisyon sorunu yaşadı devre arasında kendisiyle konuşulmalı yerine çok iyi bir sol bek alınması koşuluyla gönderilebilir tabi o mevki Caner'e kalcaksa bu haliyle kalsın daha iyi.

Cristian'a olan nefretim her maçtan sonra artıyor bu nasıl bi rahatlıktır hayatımda ikili mücadeleden bu kadar kaçınan bir ön libero görmedim devre arasında yollanmazsa büyük ayıp olur.

Gökay istekliydi yeni bi Emre olabilir ama savunma yönünü ve fiziğini çok geliştirmesi lazım.

Dia'yı her maç 11'de görmek istiyorum ama sanırım Kocaman aynı anda hem Alex'i hem Stoch'u hemde Dia'yı oynatmayı tercih etmiyor malum takım ön liberosuz oynuyorken hemde Emre yokken büyük bi riske girmek istemiyor olabilir o yüzden sağ kanatta mücadele gücü yüksek Topuz'u kullandı , devre arasında Sissoko tarzı bi ön liberoyla birçok sorun aşılabilir tabi o bile yetmeyebilir Emre'nin yokluğunda oynayabilecek çift yönlü bi orta sahayada ihtiyacımız var.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    103 golün hepsini Buca'ya attı zaten. :}

Sarı Lacivert renklerimizle 7.sezonunu yaşayan Kaptanımız Alex de Souza, Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında, Fenerbahçemizin 3000. golüne imzasını atarak, başarılarla dolu kariyerini bu tarihi golle perçinlemiştir.

Fenerbahçemiz, Alex’in golüyle lig tarihinde 3000; Alex de kariyerinde 103 gole ulaşmıştır.

Kaptanımız, tarihe geçen gole imzasını attığı formasını ve kramponlarını, 24 Kasım 2010 Çarşamba günü saat 14.00’te basına açık bir törenle Fenerbahçe Spor Kulübü Müzesi’ne armağan edecektir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    ben bu sezondan söz ediyorum alexin futbolculuguna kesinlikle lafim yok fakat bu sezon cok vurdumduymaz oynadi son dönemde hoca oynatinca birden bire cosmaya basladi sezon basinda takim ön eleme oynarken nerdeydi diyorum bunlar unutulmasin bucaya 3 gol atti diye hemen alex ile sözlesme yenilenmeli demesin kimse sezon daha cok uzun sezon sonuna kadar ki performansi degerlendirilip öyle sözlesme yenilenmesi lazim devre arasi sözlesme yenilemeye kalkmaz umarim yönetim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben bu sezondan söz ediyorum alexin futbolculuguna kesinlikle lafim yok fakat bu sezon cok vurdumduymaz oynadi son dönemde hoca oynatinca birden bire cosmaya basladi sezon basinda takim ön eleme oynarken nerdeydi diyorum bunlar unutulmasin bucaya 3 gol atti diye hemen alex ile sözlesme yenilenmeli demesin kimse sezon daha cok uzun sezon sonuna kadar ki performansi degerlendirilip öyle sözlesme yenilenmesi lazim devre arasi sözlesme yenilemeye kalkmaz umarim yönetim
    Bu sezonda da değişen bir şey yok. Alex yine futbolunu oynuyor. Ben vurdumduymaz oynadığına katılmıyorum. Sabahtan beri tartıştığımız şey de aynı konu zaten. Sezon başında hoca - Alex arasında yaşanan sorunlar ve nelere sebep olduğu. Öneleme maçlarında takım olarak kötüydük, sadece Emre sivrilmişti. Alex'in performansı üst düzeydedir ve dünkü maçtan önce olduğu gibi hala Alex'le sözleşme yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum; en kısa sürede.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sarı Lacivert renklerimizle 7.sezonunu yaşayan Kaptanımız Alex de Souza, Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında, Fenerbahçemizin 3000. golüne imzasını atarak, başarılarla dolu kariyerini bu tarihi golle perçinlemiştir.

Fenerbahçemiz, Alex’in golüyle lig tarihinde 3000; Alex de kariyerinde 103 gole ulaşmıştır.

Kaptanımız, tarihe geçen gole imzasını attığı formasını ve kramponlarını, 24 Kasım 2010 Çarşamba günü saat 14.00’te basına açık bir törenle Fenerbahçe Spor Kulübü Müzesi’ne armağan edecektir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Alex'in atması iki taraf adına da çok iyi olmuş.Alex değil de Baroni falan atsaydı yazık olurdu 3000. gole

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bilica atsaydı...

Alex büyük futbolcu. Hagi, Alex gibiler sürekli gelmiyor ülkemize.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Bilica atsaydı...

Alex büyük futbolcu. Hagi, Alex gibiler sürekli gelmiyor ülkemize.
    Aynen katılıyorum

Gökay nasil oynadi macta ? Adamla altyapida top oynuoduk simdi o Saracoglunda oynuyo biz anca halisaha ayarlanirsa orda oynuyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gökay'a tam not diye bir haber okudum doğrudur yanlıştır bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökay iyiydi izlediğim kadarıyla.Geriye gelip top alıp ileriye taşıdı sürekli pres yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu takım Alex'siz de oynar rahatlıkla. Geçen seneler Alex'e daha bağımlıydık, doğrudur o olmayınca kolay kolay gol pozisyonuna giremiyorduk. Fakat bu yıl yapılan transferlerle hem kanatta hem de forvette gayet iyi oyuncularımız var.

Açıkça söyleyeyim seneye Alex gidince oluşacak Semih-Niang ikilisi beni daha çok heyecanlandırıyor.

veya Niang tek forvet, Stoch-Dia kanatlarda, Emre-Topuz-Özer 3lüsü ortada enfes olmaz mı?

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri