Sayfa 4 / 464 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Koskoca Emniyet'de o Emniyet'in koskocalığı kalmadı son yıllarda neler oluyor hatırlayın.Yani Emniyet'in herşeyi adalet için yapacağını düşünmek hayalcilik.
    Tabi Emniyetin işi gücü yok Feneri küme düşürcez karalamaya çalışacak demi.Bırak kardeşim ya Fener iyi de yapsa kötü de yapsa Fenerbahçe'yi savunuyosun biraz objektif olmaya çalış

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tabi Emniyetin işi gücü yok Feneri küme düşürcez karalamaya çalışacak demi.Bırak kardeşim ya Fener iyi de yapsa kötü de yapsa Fenerbahçe'yi savunuyosun biraz objektif olmaya çalış
    Afedersin. F.Bahçe burada kötü olarak ne yapmış ki arkadaş savunmasın?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Afedersin. F.Bahçe burada kötü olarak ne yapmış ki arkadaş savunmasın?
    Afedersin de Emniyet ne yapıyo arkadaş bu kadar atıp tutuyo ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ben orda öyle bir şey mi demişim? Okuduğunu yorumlayamayanlar alıntı yapmasın lütfen.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben orda öyle bir şey mi demişim? Okuduğunu yorumlayamayanlar alıntı yapmasın lütfen.
    Sen gibi lafını bilmeyenler de yapmasın

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler, bu gözaltına alınan kişilerin sayısı ve soruşturmanın kapsamından da anlaşılıyor. Umarım göz boyamak için de yapılmıyordur bunlar ve gerçekten suçu olan varsa gereken cezalar verilir. Hiç değilse, Türk futbolunda bir şeyler değişmeye başlar belki.
    Last edited by footballer33 : 03.Temmuz.2011 at 13:56

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler, .
    Çamur at izi kalsın demişler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teknik takip sonucu soruşturma başlatıldığını yazmıştım 2. veya 3. sayfada.Bu adamlarda Trabzon bunları bunları söyledei şunları bi gözaltına alalım dememişlerdir herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Çamur at izi kalsın demişler.
    Yarası olan gocunur demişler. Gözaltına alınan isimler sadece Fenerbahçeliler değil, öyle değil mi? Yoksa Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz, Serkan Çalık, Korcan Çelikay ve Serdar Kulbilge gibi isimler de Fener'e geçti de bizim mi haberimiz yok???!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yarası olan gocunur demişler. Gözaltına alınan isimler sadece Fenerbahçeliler değil, öyle değil mi? Yoksa Ümit Karan, Mecnun Odyakmaz, Serkan Çalık, Korcan Çelikay ve Serdar Kulbilge gibi isimler de Fener'e geçti de bizim mi haberimiz yok???!!!
    Bu isimlerin şu anda Fenerbahçe ile ilgisi var. Çünkü Eskişehir-Trabzon maçında teşvik, Sivas-Fenerbahçe maçında şike soruşturması var. O yüzden.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bu isimlerin şu anda Fenerbahçe ile ilgisi var. Çünkü Eskişehir-Trabzon maçında teşvik, Sivas-Fenerbahçe maçında şike soruşturması var. O yüzden.
    Eee Serkan Çalık, Mahmut Boz, Serdar Kulbilge çay içmeye mi gidecek emniyete? Onlar da mı yoksa Eskişehir veya Sivas'ta oynuyorlar da haberimiz mi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emniyet müdürlüğüne laf söylemiyorum. Yada hakaret etmiyorum. Sadece şahsımın belli sebeplerden ötürü, güvenimin olmadığını söylüyorum.

Fenerbahçe'nin aklanmaya ihtiyacı yok zaten. Bunlar sadece her zaman olduğu gibi iddia. Fenerbahçe her zaman akdır.

Asıl yasa çıkartacaksın ki asılsız iddia atanları tutuklayacaklar. Ha vardır elinde videon kaydın birşeyin tamam aç dava...

Umarım ya şu davadan şike yaptığımız çıkar herkes kurtulur. Bizde çenemizi kaparız. Yada emniyet müdür çıkar bizzat. Şöyle şöyle iddiadan dolayı veya bu takipten dolayı gözaltına almıştık ama netice çıkmadı. Şahsım ve Emniyet kurumu adına Fenerbahçespor kulübünden ve Aziz yıldırımdan özür diliyorum der.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Denizlispor küme düşmemiş olamsına rağmen uzatmalarda 15 dakika canını dişine takarak dürüstçe futbol oynadıgı için hala şike yaptı diyorlar Adamlar kaleyi size açsa şike olmayacaktı?Puan alınca şikeci oldular
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

sakary Ali Misafir

Herkesin dediği gibi emniyetin işi gücü yok oturacak Fenerbahçe'yi yıpratma diye proje üretip hayata geçirecek.

Bu olay Orduspor'un bu sezon 34'te 34 yapıp şampiyon olamaması kadar saçma bir durum olur

Del Piero_10 Misafir

Bazı arkadaşların zannettiğinin aksine Emniyet Müdürlüğü kendi insiyatifi ile hareket etmiyor. Teknik takip, savcının talimatı ve hakimin kararı ile yapılır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu saatten sonra tek temennim olayların ciddi şekilde incelenmesi ve gerçeklerin ortaya çıkarılmasıdır. Ama bu olaylar Fenerbahçeli olarak beni üzüyor. Umarım birşeyler çıkar da benim de içim rahat olur.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arkadaşların dediği gibi bakın mesela İbrahim Yazıcı alındı, sonra aklandı çıktı.Şimdi kimse laf edemez.Ama bu tür söylentiler ortadayken alınmasaydı ve aklanmasaydı yıllar boyu para yedi denecekti.Aziz Yıldırım'ın aklanmaya ihtiyacı yok diyenlere gülüyorum sadece

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de diyorum ki sizin mantığınıza göre ben de bu ülkenin %50 oyla başına gelen partinin genel başkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı R.Tayyip Erdoğan Fenerbahçeli. Onun için de Fenerbahçe'ye birşey olmaz. Hadi şimdi ne farkı var bunun sizin mantığınızdan. Hani onlara hizmet ediyorlar ya.

Bu arada 6 aydır süregelen bir takipmiş bu, öyle dendi şimdi NTVSpor'da.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben de diyorum ki sizin mantığınıza göre ben de bu ülkenin %50 oyla başına gelen partinin genel başkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı R.Tayyip Erdoğan Fenerbahçeli. Onun için de Fenerbahçe'ye birşey olmaz. Hadi şimdi ne farkı var bunun sizin mantığınızdan. Hani onlara hizmet ediyorlar ya.

Ama Bursaspor maçı ile kaybettiğimiz bu şampiyonlukta düşüncen ile ters orantılı..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Öyle bişey olsaydı Rizespor Süperligde olurdu, Kasımpaşada bu sene düşmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Öyle bişey olsaydı Rizespor Süperligde olurdu, Kasımpaşada bu sene düşmezdi.
    Faruk zaten ben o lafları diyenlerin mantığıyla söyledim onu, belirtmiştim neden dediğimi öyle saçma sapan bir mantık içinde değilim tabii ki

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ateş olmayabilir. Fakat ortada bir soruşturma varsa illaki adamların elinde birşeyler vardır.İnşallah kısa sürede sonuçlanır da futbolun normal seyrine döneriz tekrar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'den "Bu soruşturmanın kulübümüzle ilgisi yoktur, kişiseldir." diye bir açıklama gelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'den "Bu soruşturmanın kulübümüzle ilgisi yoktur, kişiseldir." diye bir açıklama gelmiş.
    Öyle bir açıklama gelmedi.

Sabah saatlerinde İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında diğer spor kulüplerinin yanında Kulübümüzün Başkanı Sn. Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu bir kısım kişilerin gözaltına alındığı ve bazı spor kulüpleri ile birlikte Kulübümüzde de söz konusu soruşturma kapsamında arama faaliyeti icra edildiği kamuoyunun malumudur.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak; hukuka ve adalete olan inancımızı bir kez daha tekrar ederken, yürütülen soruşturmanın bir an önce tamamlanarak gerçeklerin ivedilikle ortaya çıkarılması gerektiğini belirtmek isteriz.

Şu husus bilinmelidir ki; geçmişi şan ve şerefle dolu kulübümüz, tarihinin hiç bir döneminde hukuksuzluk içinde olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Öyle bir açıklama gelmedi.
    NTVSpor'da denileni yazmıştım anında, kusura bakmayın.

edit: Eskişehirspor muymuş? Kusura bakmayın cidden o ara kaçırmışım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O Eskişehir kulübüydü galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Ece şimdi TRT'de Emniyet Güçleri'nden bazı kişilerin gerekli kurumlara 6 ay önce sızdığını ve 6 aydır her türlü takibin yapıldığını öğrendiklerini, yeni bir soruşturma olmadığını söyledi. Şu anda kimse savcılığa sevk edilmemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu ümit Denizlispor o maçta gol yememek için oynamasına ragmen gol yese kimse birşey demezdi. Aam siz gol yememek için oynadı diye şikeci ilan ettiniz

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu ümit Denizlispor o maçta gol yememek için oynamasına ragmen gol yese kimse birşey demezdi. Aam siz gol yememek için oynadı diye şikeci ilan ettiniz
    Zaten Eskişehir-Trabzon maçının soruşturulma sebebi de Eskişehir niye gol yemedi diye.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by nannar View Post

ben o maçta tribündeydim ve o maçta denizlispor u destekledim normal bi maç değildi sürekli sahaya atılması için konfeti dağıtıldı ayrıca maçın son 15 dk sında Denizlispor un düşmeyceği belli idi diğer maçlar bitmişti çünkü.O maçta tribünde olan herkes birşey döndüğünün farkındaydı...

Sayfa 4 / 464 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri