Sayfa 40 / 63 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
1,171 ile 1,200 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

e normal indirdiğimiz temaları kullanamıycakmıyız artık ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

15.2.0 Tema Gözükmemesinin Çözümü

Skin klasörünün içindeki xml dosyasının adı skin_config olarak değiştiriyorsunuz.
    Daha sonra skin_config dosyasının Not Defteri ile açıyoruz

Örnek alavanja 15 pro eyegasm skin yapılışı

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
    <record>

<!--
    ================================================== ==========
    Basic Skin Details

The commands in this file are only used to describe the skin.
    Settings should be placed in the file "skins/<skin>/settings/<skin> settings.xml",
    where <skin> is the name of the skin.

$DateTime: 2014/09/03 14:28:20 $
    -->

<!-- skin name, author etc -->
    <string id="name" value="Alavanja 15 Pro Eyegasm" />
    <string id="author" value="Marconni1985 * C.RONALDO7" />
    <translation id="description" translation_id="249669" type="use" value="The Game Never Ends" />
    <string id="version" value="1.0" />
    <flags id="parent" value="fm dark-widgets" /> <!-- Indicates if a skin is designed solely for others to inherit from. These skins cannot be used directly. -->

<!--
    Minimum game version this skin requires to be valid, and listed as an option in the list of skins .

This is used for two things:
    - First of all you can force a sking to only be availble for a minimum minor release (ie patch), in other words
    setting the required_version to 7.0.1 makes sure the skin won't be listed if the game is in version 7.0.0.
    - Secondly, the first number ("major version") is used to decide which version the skin was designed for,
    so if the version is "7.0.0" it won't be listed in the list of skins if the game version is "6.0.0." or "8.0.0",
    even though 7 is less than 8.
    -->
    <string id="required_version" value="15.0.0" />

</record>
    Yeni Kod

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
    <record>

<!--
    Basic Skin Details

The commands in this file are only used to describe the skin.
    Settings should be placed in the file "skins/<skin>/settings/<skin> settings.xml",
    where <skin> is the name of the skin.

$DateTime: 2014/09/03 14:28:20 $
    -->

<!-- skin name, author etc -->
    <string id="name" value="Alavanja 15 Pro Eyegasm" />
    <string id="author" value="Marconni1985 * C.RONALDO7" />
    <translation id="description" translation_id="249669" type="use" value="The Game Never Ends" />
    <string id="version" value="1.0" />
    <flags id="parent" value="fm dark-widgets" /> <!-- Indicates if a skin is designed solely for others to inherit from. These skins cannot be used directly. -->

<!--
    Minimum game version this skin requires to be valid, and listed as an option in the list of skins .

This is used for two things:
    - First of all you can force a sking to only be availble for a minimum minor release (ie patch), in other words
    setting the required_version to 7.0.1 makes sure the skin won't be listed if the game is in version 7.0.0.
    - Secondly, the first number ("major version") is used to decide which version the skin was designed for,
    so if the version is "7.0.0" it won't be listed in the list of skins if the game version is "6.0.0." or "8.0.0",
    even though 7 is less than 8.
    -->
    <string id="required_version" value="15.0.0" />
    <string id="skin_name" value="alavanja 15 pro eyegasm" />

</record>

Sadece Bu Kodu ilave yapıyoruz
    <string id="skin_name" value="alavanja 15 pro eyegasm" />

yok ne yaptıysam skinler görünmüyor .s biri yardımcı olsun lütfen

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    yok ne yaptıysam skinler görünmüyor .s biri yardımcı olsun lütfen
    tema klasörünün içindeki "tema adı.xml" olan dosyayı skin_config.xml olarak yeniden adlandır. tabi yukarıdaki kodları eklemen gerekiyor yinede.

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    tema klasörünün içindeki "tema adı.xml" olan dosyayı skin_config.xml olarak yeniden adlandır. tabi yukarıdaki kodları eklemen gerekiyor yinede.
    Hangi kodları ? ya ben steamdan indirdiğim dostyalarıda göremiyorum oyunda dark skini mesela göremiyorum orda var ama seçemiyorum ayarlardan . lütfen bi yardımcı olun

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    Hangi kodları ? ya ben steamdan indirdiğim dostyalarıda göremiyorum oyunda dark skini mesela göremiyorum orda var ama seçemiyorum ayarlardan . lütfen bi yardımcı olun
    steam'den temaya abone olup oyun içinden indirdikten sonra oyunu tekrar başlattın mı?

başlatmadıysan görünmez. eğer bundan farklı bir sorunun varsa sigames forumundaki update konusuna bak. orada tema ile ilgili açılan başlığın bir linki var. sorununa o şekilde bir çözüm bulabilirsin belki.

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
    steam'den temaya abone olup oyun içinden indirdikten sonra oyunu tekrar başlattın mı?

başlatmadıysan görünmez. eğer bundan farklı bir sorunun varsa sigames forumundaki update konusuna bak. orada tema ile ilgili açılan başlığın bir linki var. sorununa o şekilde bir çözüm bulabilirsin belki.
    abone olduktan sonra steamda indir butonu yok işte sorun orda.Turksportalda yardımcı olacak kimse yok arkadaşlar .s steamdan indirdiğim diğer temalar hiç görnmüyor zaten sadece beyaz olan temayı seçebiliyorum alternatif yok
    Last edited by peker_553 : 10.Aralık.2014 at 23:46

Teşekkürler [MENTION=16026]halil85[/MENTION]

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Update 15.2.0 is now available for Football Manager 2015 via Steam.
    To download the update, simply save your current game, quit FM, then quit and restart Steam. Then launch the game as normal and this should start your update automatically.
    Also available as what you could call an early Christmas present, are two new skins - one for Football Manager and one for Football Manager Classic. They are available via the following Workshop links:
    Football Manager Skin - Steam Workshop :: Football Manager 2015 Alternatve
    Football Manager Classic Skin - Steam Workshop :: Football Manager Classic 2015 Alternative Dark
    The update includes but is not limited to fixes for the following issues:

STABILITY & PERFORMANCE

Fixed rare crash when continuing edited save game
    Fixed rare crash during processing
    Fixed rare crash when reading inbox news item

MATCH ENGINE

Improved marking at lower levels
    Fine-tuned keeper positioning when an attacker is in a shooting position
    Improved use of passes for players to run onto
    Fixed some instances of poor goalkeeper reaction times
    Fixed goalkeepers not getting back to their own goal quick enough after passing outside their area
    Tweaked goalkeepers ability to turn shots behind rather than back into play
    Improved movement of attackers from crossed free kicks

COMPETITIONS

Fixed players staying on international duty for too long
    Fixed Mexican Cup Opening Stage win counting as two cup wins
    Adjusted fixture scheduling when using the 'Use Saturday and Wednesday Matchdays' Preference
    Fixed issue where the User would not be asked to set the length of pre-season training
    Improved selection of teams promoted to Italian Serie C
    Updated registration rules for the Asian Confederation Cup
    Updated disciplinary rules for the Brazilian State Championships

TRANSFERS & CONTRACTS

Increased number of transfers from abroad for some nations in Eastern Europe
    Fixed issue where the user was forced to offer a new contract when purchasing a percentage of an agent owned player already at their club
    Fixed issue where the user could not respond to an agents negotiation for an agent owned player
    Fixed rare issue where a future transfer incorrectly got the transfer date 1/1/1900
    Fixed MLS teams signing too many Goalkeepers
    Improved MLS squad building
    Improved MLS AI decisions in Expansion draft
    Improved MLS AI trade negotiation
    Fixed MLS Re-Entry Draft 2 pick duplication

PLAYER HAPPINESS

Fixed David Villa and Frank Lampard being unhappy as soon as they join up with NYCFC
    Fixed rare examples of unhappiness chats going straight to blank screens
    Ensured promises made to players when convincing them to join your club are displayed
    Reduced chance of tutoring agreements breaking down leading to disliked person chats
    Ensured promise to ‘Win Silverware’ lasts long enough to be upheld for cup wins
    Fixed club underachieving chats happening to often to individual players

FINANCE

Fixed wage budget slider being blocked by Premier League FFP rules when adding money into transfer funds
    Fixed inactive clubs being over valued
    Adjusted wages club can offer after promotion

PROGRESSION

Fixed overuse of ‘Eneko’ and ‘Osia’ as first and second names for Spanish newgens and fixed names in existing saves
    Fixed coaching badges being forgotten whilst being learnt

MEDIA

Fixed rare problem where inbox news items no longer appeared
    Fixed instances of code in news item
    Fixed rare case of sacking news item not being displayed
    Fixed instances of deadline day repeating
    Fixed instances of subscriptions being reset
    Fixed competition win news item referencing wrong competition
    Fixed news item offering user option to discipline AI player
    Fixed instances of winter break questions being asked incorrectly
    Fixed instances of incorrect news items regarding Nations League

USER INTERFACE

Can now assign players outside the match squad any starting 11 position or spot on the substitutes bench via their Pkd menu on the Tactics Overview
    Fixed issue where User would be stuck on the MLS Draft Combine screen

EDITOR (STANDALONE)

Fixed allowing User to choose file save location
    Fixed files can be extracted in to the game from chosen save location
    Fixed various save corruption and ‘disappearing’ fmf file issues
    Fixed nations failing basic rules verification with no edits made
    Further error message improvements
    Fixed Future Fee incorrectly added in to edited loan
    Fixed Kit Selection panel now displaying
    Fixed edited prize money being paid out correctly
    Fixed some registration dates not being extracted correctly
    Fixed some edited competitions not being scheduled correctly
    Fixed Add Language to Local Region

EDITOR (IN-GAME)

Fixed crash on ‘Trained in Nation’
    Fixed User can now edit Match Fitness and Condition on Player Profile screen
    Fixed editing language proficiency
    Fixed editing International retirement
    malatyAdana!

Arkadaşlar o Alternatif tema için yaptığımız yöntemi logo içinde yapa bilirmiyiz ? yada yapan var mı yardımcı olabilir mi ? Logo Varsa Forma Yüz paketlerini yapamadım yapıp oyunu daha zevkli hale getirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

yeni güncellemeyi tecrübe edenler varsa görüşlerini paylaşabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her maçım 3-3 bitiyor
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Her maçım 3-3 bitiyor
    alla alla, bende niye az gol oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her gol birbirinin kopyası. Kaleye vuruyor kaleciden dönen top gol, serbest vuruştan vuruyor kaleciden dönen top gol...
    FM Gazetesi

Yeni güncellemeyi merak edenler için belirtiyorum; maç motoru ciddi düzeyde oynanabilir seviyeye getirilmiş. Maçları izlerken zevk alabilmek fazlasıyla mümkün. Oyuncular, özellikle de kaleciler herşeye tepki verebiliyorlar. Diğer güncellemeler de oyuncular bir anda duraksayıp topu unutabiliyorlardı. Bu güncelleme de daha aktifler ve göze hoş gelen bir oyun sergiliyorlar. Hızlı ve akıcı maçlar oynanıyor bu güncellemede.

Fm serileri arasında maç motoru en gelişmiş güncelleme olduğunu düşünüyorum bu güncellemenin. Sanırım ocak güncellemesi, yani son güncelleme ile tadından yenilmez bir ikinci dönem football manager'i sunacaklar bize.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Yeni güncellemeyi merak edenler için belirtiyorum; maç motoru ciddi düzeyde oynanabilir seviyeye getirilmiş. Maçları izlerken zevk alabilmek fazlasıyla mümkün. Oyuncular, özellikle de kaleciler herşeye tepki verebiliyorlar. Diğer güncellemeler de oyuncular bir anda duraksayıp topu unutabiliyorlardı. Bu güncelleme de daha aktifler ve göze hoş gelen bir oyun sergiliyorlar. Hızlı ve akıcı maçlar oynanıyor bu güncellemede.

Fm serileri arasında maç motoru en gelişmiş güncelleme olduğunu düşünüyorum bu güncellemenin. Sanırım ocak güncellemesi, yani son güncelleme ile tadından yenilmez bir ikinci dönem football manager'i sunacaklar bize.
    Sen bunları yazarken penaltı kullanıyordum kalecı dokundu dırekten dondu kalecının dıbıne dustu top kaleci aval aval bakarken penaltı kullanan adamım çizgi üstündeki topu ağlara gönderdi sevindimmi sevindim

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Sen bunları yazarken penaltı kullanıyordum kalecı dokundu dırekten dondu kalecının dıbıne dustu top kaleci aval aval bakarken penaltı kullanan adamım çizgi üstündeki topu ağlara gönderdi sevindimmi sevindim
    Bakın penaltıya müdahale etmiş, dokunmuş, top gitmiş direğe çarpmış. önceden bunlar olmuyordu, top doğrudan ağlara gidiyordu. yavaş yavaş, zamanla hepsi olacak efendim.

kalecilik performansları, paslaşmalar, top kapmalar, reaksiyonlar, çalımlar... cidden bayağı güzel olmuş. az önce tolga zengin arka arkaya üç top çıkarttı ki geçen güncellemede ilkini çıkarttıktan sonra yerinden kalkmıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Biraz düzelme var en azından canınız sıkılmıyor maçı izlerken
    malatyAdana!

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Yalnız güncellemeden sonra açtığım kariyerimde takımdaki herkes başka takımlara gitmek istiyor ve ikna olmuyorlar. Ne yapmalıyım? Yol mu vereyim?

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Yalnız güncellemeden sonra açtığım kariyerimde takımdaki herkes başka takımlara gitmek istiyor ve ikna olmuyorlar. Ne yapmalıyım? Yol mu vereyim?
    Güncellemeyle futbolcuların aklı başına gelmiş anlaşılan...

Quote Originally Posted by kiddynamite View Post
    gerçekten hiçbir şey beğenmiyoruz dönün 5-6 sene önce oynadığınız oyunlara bi bakın sonra şükredin
    Hani o çok övülen fm 2006'lar, 2008'ler var ya, onları getir koy önlerine, hiç kimse 1 saatten fazla oynayamaz. Maç motorundan o kadar bahsediliyor ki, hemen aklıma fm 2008, 2009 maç motoru falan geliyor, gülüyorum...öyle bir bug oyunuydu ki onlar...yine de yaşımızın da düşüklüğü ile bizi cezbediyordu sanırım o dönem.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    ben "tamam istediğimiz teklifi verirlerse gidebilirsin" diyorum
    istenen ücreti de biraz yükseltiyorum
    genelde teklif gelmiyor oyuncu da paşa paşa devam ediyor

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    ben "tamam istediğimiz teklifi verirlerse gidebilirsin" diyorum
    istenen ücreti de biraz yükseltiyorum
    genelde teklif gelmiyor oyuncu da paşa paşa devam ediyor
    As takımda oynamak için toplantı düzenlemek isteyen futbolcunun talebini reddedip konuşmayın adam hiç sorun etmiyor. Konuşursanız yandınız. Ya oynatma yada gönderme sözü veriyorsunuz. Ben yedek oyuncularım da bu taktiği uyguluyorum. Her maç oynatacağım bir adam değil ki. e yedekte de futbolcu olmak zorunda...

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Hmm iyi fikir. Acaba kariyeri azıcık geriye alıp öyle mi oynasam? Kariyer hikayesinin tabiatına aykırı bir durum olur gerçi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yeni güncellemede ben size öyle bir gol gösteririm ki eski versiyon iyiymiş dersiniz. Kaleci tepkileri daha düzgün ama aynı şutlar aynı şekilde gol oluyor. Tek maç oynadım. Bu steam güncellemesini iptal edemiyor muyuz? Ayarlarda güncelleme yapma diye bir seçenek yok da.

Korner, dönen top, karambol. Başka gol yediğimiz yok. Biraz şunların üstüne gidip güncelleseler güzel olacak.

Temanın Oyunda Gözükmemesi Hakkında Halen Kimsenin Bilgisi Yokmu Bir Önceki Sayfada Arkadaş Kodlar Vermiş Ama Anlayamadım Karışık

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

savunmayı ileri çıkartmayın arkadaşlar. cidden attığınız golün saniyesinde golü yersiniz. benim başıma geldi.

15.1.4 te Savunmayı İleri Çıkart Komutunu Verince Gol Yemiyordum Şimdi Bu Güncellemede Goller Peşin Sıra Geldi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Stoperlerinizden birini "sigorta/covering" olarak oynatırsanız belki savunmadaki açıklarınız kapanabilir.

gerçekten hiçbir şey beğenmiyoruz dönün 5-6 sene önce oynadığınız oyunlara bi bakın sonra şükredin

Sayfa 40 / 63 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri