Sayfa 427 / 464 İlkİlk ... 327377417425426427428429437 ... SonSon
12,781 ile 12,810 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kendimi Şikeden ceza alan kulübün taraftarı yerine koyuyorum gerçekten çok kötü bir his.Bende olsam her tarafa saldırırdım ve gözüm görmezdi.O yüzden anlayabiliyorum ama emin olun böyle bir durumda takımın başında kim olursa olsun onunda gitmesi için her yerde bangır bangır bağırırdım.Bir hocamın söylediği en sevdiğim sözlerden biride şudur 'İnsan beyni herşeyi meşrulaştırır'.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne alaka ?

Mahkeme, TFF, Uefa, Cas bi Yargıtay kaldı. Hukukun üstünlüğü ilkesine inanıyorum, şu kurumlar sizi aklamış olsalar bize iftira atıldı bakın mahkeme akladı demeyecektiniz sanki.. Tapeler gayet net, şifreli olduğu düşünülenleri geç, rakibinin fikstürünü ayarlamak var, kadro almak var, tahkim bizde lafı var. Bunlar boş şeyler değil. Gazetecilere ısmarlama haber yaptırmalar da cabası.

Komik olup olmadığı göreceli, bence komik.. Oralardan ekmek çıkmaz, Aziz Yıldırım'ın bu olaylardan sonra bile bir sürü sözü ve iktidara yakın olan adamla ilişkisi var. O da gizli Galatasaray'lı herhalde.

@Suicider

Tuttum bu sözü, cuk oturdu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ne alaka ?

Mahkeme, TFF, Uefa, Cas bi Yargıtay kaldı. Hukukun üstünlüğü ilkesine inanıyorum, şu kurumlar sizi aklamış olsalar bize iftira atıldı bakın mahkeme akladı demeyecektiniz sanki.. Tapeler gayet net, şifreli olduğu düşünülenleri geç, rakibinin fikstürünü ayarlamak var, kadro almak var, tahkim bizde lafı var. Bunlar boş şeyler değil. Gazetecilere ısmarlama haber yaptırmalar da cabası.

Komik olup olmadığı göreceli, bence komik.. Oralardan ekmek çıkmaz, Aziz Yıldırım'ın bu olaylardan sonra bile bir sürü sözü ve iktidara yakın olan adamla ilişkisi var. O da gizli Galatasaray'lı herhalde.

@Suicider

Tuttum bu sözü, cuk oturdu.
    Bana hakem ve futbolcu ismi ver eğer verebiliyorsan?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Senin gibi dar bakış açısıyla bakmış olsaydım:

Aysal: 20 milyon Galatasaraylı AKP'ye oy verdi. uAburak89 Galatasaraylı. uAburak89 AKP'ye oy verdi diye saçma bir teoride bulunmuş olurdum değil mi ama (bir kaç tane koyayım daha komik olsun)

Neyse, herkesin fikri kendine.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O sözün ne manaya geldiğini ve ne amaçla söylendiğini biliyorum merak etme. Ayrıca seninki çok itici oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sadece lafta bir sürü şey var ama ortada kesin bir kanıt yok hala. Bekliyoruz adam akıllı bir kanıt...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bunlara iyi oluyor aziz yildirim insallah tekrar baskan olur.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bunlara iyi oluyor aziz yildirim insallah tekrar baskan olur.
    Ne alakası var her türlü iftirayı atıyorsunuz ama şikenin futbolcu ve hakemle yapıldığını unutuyorsunuz. Bana isim verebiliyor musun?

Fenerbahçe bu saatten sonra ya Ali Koç ya da S.Saran tarafından yönetilecektir, ben başka bir ismin geleceğini sanmıyorum.

Boşuna heyecan yapmayın Fenerbahçe 2 sene sonra bomba gibi döner. Ama bize iftira atanlar ne yapar bilemem.

Beşiktaş bile yeni yapılanma ile çok büyük adımlar attı umarım bu sene şampiyon olur da seneye ilk defa bu ülkeyi gururla temsil edecek bir takım Şampiyonlar Liginde olur.

Unutmadan ilk günden beri kim şike yaptı ise cezalandırsın diyen bir kişiyim keşke bizi suçsuz olsak bile ligden düşürselerdi en azından bu gün bunlar yaşanmazdı. Biz de o günleri atlatırdık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Burada kimse Aziz Yıldırım'ı savunmuyor. Artık herkes net birşeyler istiyor. Eğer zaten taraftarı ikna edici birşeyler gösterirseler bu taraftar o kişileri kendi cezalandırır rahat olsun herkes. Bugün yeterli kanıt var diyorsanız kim, hangi takım, nasıl şike yapmış sayabilmeniz lazım.

olur mu beyler ibrahim akın var aziz para verdi emenike var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakem ne alaka ? Futbolcu İbrahim Akın. Ayrıca sizin şikeden anladığınız şey ile benimki aynı değil. Kanıt falan diye tutturuyorsunuz da göz göre göre boş kaleye bilerek gol atılmaması gibi şeyler bekliyorsunuz herhalde veya hakemiyle 4-5 futbolcusuyla komple maç satılması/alınması.

Beceriksiz yöneticilerinizin şikeyi sahaya yansıtmayı başaramamış olabilir ama bu onların niyetinin ne olduğu gerçeğini değiştirmez. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Kaç sayfa olmuş dönüp dönüp aynı şeyler, daha da yazmıyorum konu zaten iyice FBJK kardeşliğine döndü. İsteyen istediğine inansın, bir Yargıtay kaldı görelim bakalım ne olacak.
    Last edited by uAburak89 : 31.Ağustos.2013 at 00:24 Reason: İmla.

Nesil
    2006

Hakem ne alaka ? Futbolcu İbrahim Akın. Ayrıca sizin şikeden anladığınız şey ile benimki aynı değil. Kanıt falan diye tutturuyorsunuz da göz göre göre boş kaleye bilerek gol atılmaması gibi şeyler bekliyorsunuz herhalde veya hakemiyle 4-5 futbolcusuyla komple maç satılması/alınması.

Beceriksiz yöneticilerinizin şikeye sahaya yansıtmayı başaramamış olabilir ama bu onların niyetinin ne olduğu gerçeğini değiştirmez. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Kaç sayfa olmuş dönüp dönüp aynı şeyler, daha da yazmıyorum konu zaten iyice FBJK kardeşliğine döndü. İsteyen istediğine inansın, bir Yargıtay kaldı görelim bakalım ne olacak.
    Hakem veya futbolcu alarak şike yaparsın yönetici alarak yapmazsın. Yöneticiyi alsan ne olacak o mu oynuyor?

İbrahim Akın bütün Fenerbahçe maçlarında rakip takımda mıydı?

Kaldı ki o Beşiktaş maçı ile suçlanan bir oyuncu ve sonradan ifadesini değiştirmiş bir isim. Polis baskısı ile verdiğini söylüyor.

Yöneticiye para verirsin o takıma dağıtır rakip oynamaz senin takımın maç kazanır; ama böyle bir olay da yok yazılan çizilene göre sadece yöneticilerin muhabbetleri var her şey doğru ise. O zaman yöneticiler bunu konuşup becerememişse takıma ceza veremezsin yöneticilere verirsin. Çünkü takımlar suç işlememiş oluyor. Kısaca arabanın yolcu koltuğundasın ama arabayı süren birisni ezerek öldürüyor suçlu olabilir misin? Fenerbahçe yolcu koltuğunda oturan kişi ve tamamen masum. Geri dönen de beni ilgilendirmez.

Ama bana satın alınan oyuncu veya satın alınan hakem ismi vermediğin sürecede zaten şike olmamıştır.

İtalya'ya bakın kulüplerle birlikte oyuncularda ceza alıyor. Ama bizde oyunu ismi bile yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ibrahim akin ve atlar... ne çabuk unuttunuz hoca efendiye gidip sordugu sorular ah ah.... anlamadigim nokta sike tescillenmis hala biz yapmadik havasindasiniz hadi turk kanunlarina inanmiyordunuz eyvallah uefa ve cas dami yalanci onlardami size oyun oynuyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ibrahim akin ve atlar... ne çabuk unuttunuz hoca efendiye gidip sordugu sorular ah ah.... anlamadigim nokta sike tescillenmis hala biz yapmadik havasindasiniz hadi turk kanunlarina inanmiyordunuz eyvallah uefa ve cas dami yalanci onlardami size oyun oynuyor ?
    hadi git işine be

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yöneticiyi almak gibi bir tabir kullanmadım. Başka futbolcular da vardı soruşturmada adı geçen ama biz de senin verdiğin İtalya örneği gibi ceza veremediler, ayrıca İbrahim Akın yanar döner bir isim, sıyrılmak için baskı yedim de demiş olabilir.

Kişiler ile kurumları ayıramazsın, kurumlar tüzel kişi, tüzel kişiler karar alamaz. İyi veya kötü farketmez, karar ne olursa olsun ne yapılırsa yapılsın kurumu da bağlar. Verdiğin araba örneği taca çıkıyor benim mantığıma göre. Ayrıca genel olarak bakarsak size evet şikedir dedirtebileceğimiz bir olay yok dünyada, hangi ülke olursa olsun net deliller falan konmuyor ortaya.

Nesil
    2006

Yöneticiyi almak gibi bir tabir kullanmadım. Başka futbolcular da vardı soruşturmada adı geçen ama biz de senin verdiğin İtalya örneği gibi ceza veremediler, ayrıca İbrahim Akın yanar döner bir isim, sıyrılmak için baskı yedim de demiş olabilir.

Kişiler ile kurumları ayıramazsın, kurumlar tüzel kişi, tüzel kişiler karar alamaz. İyi veya kötü farketmez, karar ne olursa olsun ne yapılırsa yapılsın kurumu da bağlar. Verdiğin araba örneği taca çıkıyor benim mantığıma göre. Ayrıca genel olarak bakarsak size evet şikedir dedirtebileceğimiz bir olay yok dünyada, hangi ülke olursa olsun net deliller falan konmuyor ortaya.
    Ben futbolcuların ve hakemlerin ceza almadığı, ismi açık açık geçmediği hiçbr şike haberine inanmam. Yöneticiler hatır için bile laflayabilirler hadi size verelim şu maçı diye hatta yapabilirlerde; ama bu sahaya yansımadığı sürece kurumlar suçlu olamaz. Bir kişi yüzünden milyonlar ceza almamalı. Şu olur FB atıyorum Adana ile maç yapar Adana tamamen maçı satar bütün futbolculara ceza verilir, Adana ile FB'de ceza alır. Ama böyle bir olay yok.

Umarım artık Türk futbolu A.Y ve Y.D kurtulur ve yeni yol açılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1000'e yakın subay'ın sadece bir hayali word dosyası yüzünden yattığı bir ülke burası. O davada bile sunulan sözde darbe planındaki yazı fontunun bile o tarihte var olmadığı ortaya çıktı. Bir çok çarpıklık var. Çökmüş bir hukuk sistemi var.

Ortada net delil varda biz mi göremiyoruz. Bir suç ortaya atılıyor. Ondan sonra tape mape birşeyler sunuluyor hadi siz suçlusunuz. Bir sürü çarpıklık var bu olayda. Saymakla bitmez. Taraftarın net bir delil isteme hakkı tabi ki vardır. 106 yıllık bir kulübe leke sürmek bu kadar kolay değil. Ve bunu isteyenede kimse birşey diyemez. Delil diyede 2-3 kişinin saçma sapan konuşmalarını kimse önümüze koyamaz. Var mı isim, takım, hakem diyoruz hala sizin mantığınız farklı deniyor. Çok açık ve net bir istek bizim istediğimiz. Ancak tabi ortada cevap verilebilecek bir dayanak yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başbakanın 22 Temmuz'da verdiği iftara katılanlar: S.Saran, M.A.Aydınlar, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir.

Bu arkadaşlar Fenerbahçe başkanlığı için ismi en çok geçen isimler. Esrarengiz bir şekilde tesadüfler devam ediyor
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Başbakanın 22 Temmuz'da verdiği iftara katılanlar: S.Saran, M.A.Aydınlar, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir.

Bu arkadaşlar Fenerbahçe başkanlığı için ismi en çok geçen isimler. Esrarengiz bir şekilde tesadüfler devam ediyor
    hepside hükümete yakın olduğu için hiçbirini istemiyordum birde bu çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    hepside hükümete yakın olduğu için hiçbirini istemiyordum birde bu çıktı
    Aziz Yıldırım hükümete uzak mı ? Hani 3 Temmuzdan önce başbakanın makamına defalarca giden, Başbakan emretti diye takımı Suriye'ye, Batman'a falan götüren, kendi yönetimine Nihat Özdemir, Talat Yılmaz, Cihan Kamer, Kadir Topbaş'ın oğlunu falan getirmeye çalışan/getiren neredeyse her demecinde Erdoğan'la arasındaki bağdan bahseden Aziz Yıldırım hükümete pek de uzak değil. Çok değil içeride oynanan GS maçında taraftarların "hükümet istifa" diye tezahüratından sonra resmi sitede kendi imzasıyla alelacele bu demokratik tepkiyi koyan taraftarları "provakatör" olarak nitelendiren yine kendisi. Neyse biz her zaman "Sahte Kabadayı" üretmeyi severiz, şaşırmıyorum bu yüzden : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aziz Yıldırım hükümete uzak mı ? Hani 3 Temmuzdan önce başbakanın makamına defalarca giden, Başbakan emretti diye takımı Suriye'ye, Batman'a falan götüren, kendi yönetimine Nihat Özdemir, Talat Yılmaz, Cihan Kamer, Kadir Topbaş'ın oğlunu falan getirmeye çalışan/getiren neredeyse her demecinde Erdoğan'la arasındaki bağdan bahseden Aziz Yıldırım hükümete pek de uzak değil. Çok değil içeride oynanan GS maçında taraftarların "hükümet istifa" diye tezahüratından sonra resmi sitede kendi imzasıyla alelacele bu demokratik tepkiyi koyan taraftarları "provakatör" olarak nitelendiren yine kendisi. Neyse biz her zaman "Sahte Kabadayı" üretmeyi severiz, şaşırmıyorum bu yüzden : )
    Yanlış anlama, laf atmak için söylemiyorum; Sen gerçekten çok enteresan bir Fenerlisin
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yanlış anlama, laf atmak için söylemiyorum; Sen gerçekten çok enteresan bir Fenerlisin
    Ne yönden (:
    Bazı şeylere -özellikle de bazı taraftar oluşumlarının yaratmış olduğu psikolojik yönlendirmelere- körü körüne inanmak istemediğim için daha çok irdelerim. Bu da farklı bir ses oluşturur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    iyide aziz yıldırım seçilsin demedimki 2008 den beri aziz yıldırımdan nefret eder defolup gitmesini beklerim. benim adayım ali koçtur. onun haricinde gündemdekilerden kim gelse hükümete daha çok yaklaşmaya çalışacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Mehmet Şekip Mosturoğlu - 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    İlhan Yüksel Ekşioğlu --- 3 yıl hak mahrumiyeti
    Cemil Turhan ------------ 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    İbrahim Akın ------------ 2 yıl müsabakalardan men
    Ahmet Çelebi ------------ 2 yıl hak mahrumiyeti
    Ümit Karan -------------- 2 yıl müsabakalardan men
    Serdar Kulbilge --------- 3 maç müsabakalardan men* (Cezası bitti)
    Cengiz Demirel ---------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Yavuz Ağırgöl ----------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Mehmet Şen -------------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)

Aziz Yıldırım, şike ve teşvik primi 3 yıl 9 ay hapis, örgüt kurmak 2 yıl 6 ay hapis ve 1 milyon 312 bin TL para cezası
    Bülent Uygun, teşvik primi 11 ay hapis
    Bülent İşçen şike ve teşvik primi 2 yıl 4 ay hapis
    Ali Kıratlı şike 1 yıl 10 ay hapis
    Gökçek Vederson teşvik primi 5 ay hapis
    Ali Yıldırım 1 yıl 1 ay hapis
    İbrahim Akın, teşvik primi 1 yıl 6 ay
    İlhan Ekşioğlu, şike ve teşvik primi 3 yıl 1 ay hapis, 900 bin lira adli para
    Mecnun Otyakmaz örgüt üyeliği, 10 ay hapis, Sivasspor-Fenerbahçe maçı şike eylemi 1 yıl 6 ay hapis
    Şekip Mosturoğlu, örgüt üyeliği 1 yıl 3 ay ertelemeli hapis, şike ve teşvik primi 1 yıl 10 ay hapis
    Mehmet Yıldız 1 yıl 3 ay hapis
    Sami Dinç 1 yıl 14 ay hapis
    Samet Güzel 2 yıl 2 ay hapis
    Serdal Adalı 1 yıl 3 ay hapis
    Tamer Yelkovan 1 yıl 3 ay
    Ümit Karan 7 ay
    Yavuz Ağırgöl şike 1 yıl 8 ay ertelemeli hapis
    Yusuf Turanlı örgüt üyeliği ertelemeli 1 yıl 3 ay, şike 1 yıl 18 ay hapis
    Tayfur Havutçu 1 yıl 3 ay hapis cezası

Hiç futbolcu yok gerçekten de.

**08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe maçında Şekip Mosturoğlu ve
    Sami Dinç‟in, futbolcu Emmanuel Emenike‟nin menajeri Erdem Konyar aracılığıyla futbolcunun maçta bilerek oynamamasını sağlayarak şike faaliyetinde bulundukları görülmüş, bunun üzerine 02.05.2011 günü Erdem Konyar hakkında da adli çalışmalara başlanmıştır.

**15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçı için şüphelilerin günler
    öncesinden şike faaliyetlerine başladıkları, özellikle İlhan Yüksel Ekşioğlu ve Cemil Turhan‟ın,Mehmet Yenice ve Yavuz Ağırgöl aracılığıyla Ankaragücü takımında oynayan futbolculara
    ulaşmaya çalıştıkları, bu amaçla Mehmet Yenice‟ye İlhan Yüksel Ekşioğlu tarafından 400.000dolar ödeme yapıldığı anlaşılmış, bahse konu para Mehmet Yenice‟nin üzerindeyken şahıs fiziki
    takibe alınmış, yapılan takip esnasında arabasıyla seyir halinde olan şahıs rutin polis güvenlik kontrolüne girmiş, kolluk birimlerinin araç üzerinde yaptıkları uygulama fiziki takibi sürdüren görevlilerce kamera çekimi ile kayıt altına alınmış,bu çekimler esnasında şahsın üzerinde
    bulunan para görüntülenerek delillendirilmiştir.

Daha bir sürü varda uğraşmak zor geldik azcık formanızı çıkarıp okusanız şunları.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Mehmet Şekip Mosturoğlu - 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    İlhan Yüksel Ekşioğlu --- 3 yıl hak mahrumiyeti
    Cemil Turhan ------------ 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    İbrahim Akın ------------ 2 yıl müsabakalardan men
    Ahmet Çelebi ------------ 2 yıl hak mahrumiyeti
    Ümit Karan -------------- 2 yıl müsabakalardan men
    Serdar Kulbilge --------- 3 maç müsabakalardan men* (Cezası bitti)
    Cengiz Demirel ---------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Yavuz Ağırgöl ----------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)
    Mehmet Şen -------------- 1 yıl hak mahrumiyeti (Cezası bitti)

Aziz Yıldırım, şike ve teşvik primi 3 yıl 9 ay hapis, örgüt kurmak 2 yıl 6 ay hapis ve 1 milyon 312 bin TL para cezası
    Bülent Uygun, teşvik primi 11 ay hapis
    Bülent İşçen şike ve teşvik primi 2 yıl 4 ay hapis
    Ali Kıratlı şike 1 yıl 10 ay hapis
    Gökçek Vederson teşvik primi 5 ay hapis
    Ali Yıldırım 1 yıl 1 ay hapis
    İbrahim Akın, teşvik primi 1 yıl 6 ay
    İlhan Ekşioğlu, şike ve teşvik primi 3 yıl 1 ay hapis, 900 bin lira adli para
    Mecnun Otyakmaz örgüt üyeliği, 10 ay hapis, Sivasspor-Fenerbahçe maçı şike eylemi 1 yıl 6 ay hapis
    Şekip Mosturoğlu, örgüt üyeliği 1 yıl 3 ay ertelemeli hapis, şike ve teşvik primi 1 yıl 10 ay hapis
    Mehmet Yıldız 1 yıl 3 ay hapis
    Sami Dinç 1 yıl 14 ay hapis
    Samet Güzel 2 yıl 2 ay hapis
    Serdal Adalı 1 yıl 3 ay hapis
    Tamer Yelkovan 1 yıl 3 ay
    Ümit Karan 7 ay
    Yavuz Ağırgöl şike 1 yıl 8 ay ertelemeli hapis
    Yusuf Turanlı örgüt üyeliği ertelemeli 1 yıl 3 ay, şike 1 yıl 18 ay hapis
    Tayfur Havutçu 1 yıl 3 ay hapis cezası

Hiç futbolcu yok gerçekten de.

**08.05.2011 günü oynanan Karabükspor-Fenerbahçe maçında Şekip Mosturoğlu ve
    Sami Dinç‟in, futbolcu Emmanuel Emenike‟nin menajeri Erdem Konyar aracılığıyla futbolcunun maçta bilerek oynamamasını sağlayarak şike faaliyetinde bulundukları görülmüş, bunun üzerine 02.05.2011 günü Erdem Konyar hakkında da adli çalışmalara başlanmıştır.

**15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçı için şüphelilerin günler
    öncesinden şike faaliyetlerine başladıkları, özellikle İlhan Yüksel Ekşioğlu ve Cemil Turhan‟ın,Mehmet Yenice ve Yavuz Ağırgöl aracılığıyla Ankaragücü takımında oynayan futbolculara
    ulaşmaya çalıştıkları, bu amaçla Mehmet Yenice‟ye İlhan Yüksel Ekşioğlu tarafından 400.000dolar ödeme yapıldığı anlaşılmış, bahse konu para Mehmet Yenice‟nin üzerindeyken şahıs fiziki
    takibe alınmış, yapılan takip esnasında arabasıyla seyir halinde olan şahıs rutin polis güvenlik kontrolüne girmiş, kolluk birimlerinin araç üzerinde yaptıkları uygulama fiziki takibi sürdüren görevlilerce kamera çekimi ile kayıt altına alınmış,bu çekimler esnasında şahsın üzerinde
    bulunan para görüntülenerek delillendirilmiştir.

Daha bir sürü varda uğraşmak zor geldik azcık formanızı çıkarıp okusanız şunları.

mehmet yenice nin üstündeki para nereye ulaşmış ve mehmet yenice ceza almışmı

futbolculara gelirsek bu mehmet yıldız şike yaptığı maçta asist yapmış

8 maçtan yargılanıyoruz sadece 3 futbolcu ceza almış bu 3 futbolcu transfer sezonunda diğer takımalara geçse gene tutmuyor

emenikeye gelirsek sen bir futbolcusun maçtan önce transfer teklifi aldın transfer olacağın takımla maçın var oynarmısın ??? Gideceğin takımın daha iyi bir pozisyonda olması için ya oynayıp gol kaçırırsın (ki asıl şike budur ki yaptırımı olmamalı sadece etik değil) yada maçtan önce bahane uydurursun oynamassın yerine başkası oynar. bence 2. seçenek daha temiz duruyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hala Emenike'nin oynamamasını koyuyorlar ya

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yav bir sürü var diyorum adamı uğraştırayım girin okuyun işte rastgele bunlar geldi önüme koydum.Zaten hangisini koysam bir kulp bulacaksınız bende hata uğraşıyorum burda.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanan kaç tane Fenerbahçe'li var forumda ? Gerçekten merak ettiğim içinsoruyorum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanan kaç tane Fenerbahçe'li var forumda ? Gerçekten merak ettiğim içinsoruyorum
    bu saatten sonra inanmak yada inanmamak önemli değil, elle tutulur bir delil istiyoruz yada doğru düzgün bir yargılama ve cezalar istiyoruz. biz yargı sürecinde uefadan ihrac yerken ts neden aynı yargı sürecindeyken şl ye katıldı bunu hesabını versinler istiyoruz.ts buca maçını açıklasınlar.tsnin teşvik primi teşebbüste kalmış sonuçta buda suç.yıldırım demirören neden yargılanmadı.kimlerle şike yaptık bunlarada ceza verilsin.

olayların bir kısmının üstü örtülürken dışarıda kalanların şikeci damgası yemesi, işte gücümüze giden bu

s.bükreşin şike itirafından sonra şl ye gidebilmesi adamlar itiraf ediyor be insaf

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin olayında Trabzonspor 2 yıldır konuşuyor " Kupa bizim hakkımızdı, kupamızı verin" diye. Herkes kupa Trabzonspor'a mı verilecek diye konuşuyor, soruyor. Pekiii, içinizde hiç İBB'nin bu şekilde bir talepte bulunduğunu duyan oldu mu ? İçinizde hiç Beşiktaş-İBB maçı hakkında maçtan sonra konuşulduğunu, televizyonlarda yorumlar yapıldığını," Kupa bizim hakkımızdı, kupamızı verin" diye söyleyeni göreniniz, duyanınız, bileniniz var mı ? Varsayalım bizde de şike var, peki mağduru kim ? Bu nasıl şike ki ? Mağduru yok, şikayet edeni yok, konuşanı yok, hiçbir şeyi yok, yok, yok !
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri