Maribor gelir Trabzonspor'a.
Benim içimden Anzhi geçiyor elemesi de rahat olur FM'de hep gelirdi özellikle geçen seri İbrahim(Bordomavi) iyi bilir.![]()
Bana da Juve gibi geliyor. İtalyanları seviyor Trabzon.
Maccabi Tel Aviv'in gelmesini istiyorum. Diğer rakiplerden de Juventus dahil yenemeyeceği takım yok Trabzon'un. Umarım kura şansı yanımızda olur..
Avrupa'da bir kaç klüp haricinde bizim takımları "her türlü" yener diyebileceğimiz pek klüp yok.
Juve veya herhangi bir italyan takımı da bu klüplere dahil değil.
O yuzden Trabzon bu modern futbolunu özellikle söylüyorum bunu dikkat , modern futbolunu oynamaya devam edebilirse o Avrupa liginde eleyemeyecegi takım yok. Aynı şeyler diğer takımlar için de geçerli. Yani şampiyonlar ligi gibi "her türlü" yener durumu Avrupa liginde şu an bulunan hiçbir takım için geçerli değil.
Ayrıca İtalyanları bilen bilir. Avrupa ligini külfet olarak görürler. Sadece Juve değil diğer katılan bütün italyan takımları. Uzak uzak deplasmanlara asla gitmek istemezler. Maç bitse de gitsek diye düşünürler o yuzden Juve'nin çok da sarılacagını sanmıyorum kupaya. O açıdan bakacak olursak Ajax veya Porto Trabzon için daha zorlu rakipler olurlar çünkü kupayı isteyeceklerdir.
Napoli president De Laurentiis: "You know my thoughts on the Europa League. I think it's a complete waste of time".
Last edited by davidvilla : 13.Aralık.2013 at 11:32
italya ile türkiye cok mu uzak yapma Allah askina? karli sahada sans eseri sneijderin golüyle 1-0 yendik adamlari diye abartmayada gerek yok Trabzon nere juventus nere arkadaslar objektif olun biraz.. galatasarayi kücük düsürme gibi bir amacim yok bende sevindim turu gecmelerine her türk gibi ayni sekilde trabzonada sevindim ama burda juventus tan bahsediyoruz uefadaki herhangi bir köy takimindan degil.
Dostum yanlış anlamışsın Avrupa liginden bahsediyorum.
Şampiyonlar ligindeki Juventus ile Avrupa ligindeki Juventus farklı.
Juventus seneye yine şampiyonlar liginde gelsin GS önüne çıksın yine maça favori çıkar.Favoridir.
Ama Avrupa ligi başka bir olay. Adamlar maçlara sakatlanmadan atlatalım kafasında çıkıyorlar.
Ayrıca Trabzon deplasmanı kesinlikle uzak bir deplasman İtalyanlar için. Her gün muhabbet ettiğim adamlar oradan biliyorum.
Yanlış yazmışım Avrupa'da değil de Avrupa liginde yazacaktım oradan kaynaklandı sanırım.
onu bunu bilmemde Trabzon evinde 3-0 öndeyken Lazio ile 3-3 berabere kaldi mi ? Kaldi.. dahada tartismaya gerek yok biraz tecrübeli ciddi bir rakip geldimi Trabzon'u affetmezler kaldiki burda Juventus'tan bahsediyoruz... Trabzonlu arkadaslarda sakin bana kizmasin cekemedigimden felan degil Juventus gibi bir takimin bu kadar kücük düsürülmesini dogru bulmadigimdan yaziyorum bunlari Trabzonspor insallah final oynar kupayi alir gönlümden gecen o sahsen.
PAOK gelecek.
Bu arada bu kuralarda adalete inanmıyorum ben, mıknatıslı toplar filan bence var.
Bu nedenle Platini çok sevdiği Juve'yi elediğimizden ötürü bize bir Bayern çektirecek bence.
Galatasaray'ın rakiplerinin gelme olasılıkları
![]()
Trabzonspor organize takımlara karşı sorun yaşar. Gruplardaki takımların hiçbirisi organize yapıda değildi. Biraz şans da lazım. Hem kura şansı hem de futbol şansı.
Galatasaray 7 takımdan birini elerse gerçekten çok büyük iş başarır. Trabzonspor bence juve-porto gelmezse turlar.
Galatasaray - Juventus maçında da bahsetmiştim.
Juventus kendi sahasında kupa kaldırmak için varıyla yokuyla saldır Uefa'ya.Juventus'u çekecek her takım 1-0 geride başlar maça bana göre.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Juve'yi çeksek ve yine aynı senaryo yaşansa ne kadar güzel olur varya.
Conte çıldırır yemin ediyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şimdi İtalyan falanı geçelim de Düşünelim ki Türk takımlarımızdan herhangi biri Şampiyonlar Ligin'de ve grup 3.lüğü garanti fakat 2.sırada da bitirme ihtimali var.
Bu takım Fenerbahçe olursa Kadıköy'de , Galatasaray olursa TT Arena'da , Beşiktaş olursa yeni yapılacak stad da oynanacak ama Uefa kupası finali.
Sence 2.sıradan Şampiyonlar Ligine mi devam etmek ister yoksa 3. Olup kendi evinde kupa kaldırmaya mı çalışır ? Tabi bunu yapabilecek potansiyelleri olduğunu düşünerek cevaplarsan sevinirim.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
3 katı para kazanmak yerine avrupanın 2.seviye takımlarının olduğu uefaya gitmek istemezler juventus bu her zaman clyi hedefler bu takımda zidanelar henryler trezegeutler del pierolar nedvedler buffonlar daha nicesi oynadı juventus da juventus avrupanın en büyük 10 takımından biridir
Juventus bu sene önüne geleni dağıtır. Final onların sahasında.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eşleşme tahminlerim:
Real Madrid - Arsenal
FC Bayern - Milan
Barcelona - Schalke
Chelsea - Zenit
Dortmund - M.City
M.United - Olympiakos
PSG - Galatasaray
Athletico - Leverkusen
So what?
Saike
Juventusun ilk 11inden olan oyuncuları avrupadaki her takım ister bence
Galatasaray maçı mucizevi bir şeydi yani 2günde oynanan cl maçı var mı bilmiyorum
At.Madrid bence Juventusun bir tık altında bir takım ve artık bundan sonra hedefleri doğal olarak torinodaki finali kazanmak olacaktır ama juventusa sorsalar clde yarı final mi uefa kupası mı bence ilkini seçerler