Trabzonun tekrar makukulaya döndüğü söyleniyor umut olayından sonra
Trabzonun tekrar makukulaya döndüğü söyleniyor umut olayından sonra
Umut'u bende destekliyorum Fransa yolunda. İnşallah gider Mevlüt gibi orada adından sıkça bahsettirir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Umut Bulutu satmak sacmalik olur heleki surda transfer doneminin bitmesine sayili gunler kala.
Umut'un ayarinda baska bi yerli goremiyorum ben suanda, en azindan bize gelecek. Kesinlikle takimda tutmaliyiz. Gerci gonlunden ayrilik geciyorsa onun icinde en iyisini isterim, kafasi daha rahat olur yabanci ulkede. Fizik gucuylede Fransada ezilmez
taraftar sitelerinde millet hemen Fatih Tekke yazmaya baslamis, iyi bende cok seviyorum Fatihi ama son 1 senede kac maca cikmis bi baksinlar. Suan takima gelse 2 aya belki formayi sirtina alir
Kariyeri açısından Fransa çok iyi olur belliki Toulose İlk 11 için istiyor
Umut inşallah ayrılıp Fransa'da en iyi şekilde temsil eder. 3.5m € iyi bir rakam.
Bilmediğim için soruyorum 2 sene önce bir oyuncu alınmışdı Brüns'müydü, Brüls'müydü. Hollanda'ya kiralanmışdı. Forvet değilmiydi ona ne oldu?
şenol hoca düşünmüyorum kadroda dedi kontratıda bitti galiba sonuçta gönderildi
Senol hoca ve Umut Bulut konusana kadar ne dersek yanlis olabilir.
Toulouse menajerleri tesislerde cirit atiyor, tesislere kim sokmus onlari ? Yonetimin haberi var kesin peki Senol hoca niye bukadar sinirli, cunki ona kimse bisey soylememis/
Kadro dışı kalma falan yokmuş. Sadece Liverpool maçı kadrosundan çıkartılmış.
Mehmet Demirkol programında şunları dediydi. Hatırladığım kadarıyla aktarmaya çalışayım.
Umut'un sözleşmesinin bitmesine yakın gs kendisini çok istemiş ama Umut bunu yapamam deyip Trabzonspor'la sözleşmesini uzatmış. Bir tek şey rica etmiş o da eğer yurt dışından transfer teklifi gelirse kendisine kolaylık sağlamasıymış. 3, 3.5 milyon karşılığında gidebilir diye de sözleşmeye yazmışlar. Toulouse ile ise yöneticilierimiz 15 gündür felan zaten görüşüyorlarmış. Hatta bi maçtamı yemektemi ne başkanla mı dedi Demirkol yoksa yöneticiylemi orası şimdi gelmiyor aklıma birlikte oturmuşlar.
Alintidir
Yavas Yavas gercekler ortaya cikcakYonetimin son filmi
Çok büyük ihtimal transferi gerçekleşecek Umut'un.
Umut fransada başarılı olur oyun stili yatın fransa ligi oyununa
Ceyhunun dun cok aksadigini gorduk, cok pas hatasi yapiyor, yaptimida ust uste yapiyor. Aurelio gibi bi adam lazim
Glo, Barış Ataş, Jaja, Bora Sevim.
Fena transferler değil ama hala alternatifimiz yok.
Devre arası transfer dönemine kadar kilit.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/foot...rs/default.stm
Liverpool are preparing a bid for Colombia striker Teofilo Gutierrez and are willing to pay £6m for the 25-year-old, who plays for Trabzonspor.
Full story: footylatest.com
Yok artik TeofiloIngiliz basini normalde bosuna iddia atmaz ortaya ama tabi bide bunu dusunmek lazim Liverpoolun harcicak cok parasi var, Gutierrezemi kaldilar
![]()
haberin sahibi photomatch gibi bi gazete falan olsa inanmazdım da ciddi bi siteye benziyor yahu. ne alaka teo ne alaka l'pool
Şampiyonluk için 3 yere takviye şart. Forvet, stoper, sol bek..
Yabancı forvet alınacak ilerleme kaydedilmiş.Forvet türk olmayacak.Hatta Türkiye'den transfer yapmayacağız denildi galiba.
Sol bek bence de şarrt değil ama stoper ve forvet konusuna katılıyorum.Ayrıca serkanın yedeği de yok sakatlansa yandık.
Sol bek sezon sonuna kadar yeterli bana gore, en cok beni endiselendiren orta saha.
Selcuk veya Colman olmadimi bu sistem aksiyor. Ceyhunda yapamiyor bu ikilinin gorevini, bize Ernst gibi bi adam lazim.
Forvet zaten yolda, Teo'da gidicek insAllah
Ortasahaya Selçuk ve Colman tipi bir adam pas yapabilen teknik bir ortasaha o zaman iyi bir alternatif oluşur ortasahaya. Bana göre Trabzon türkiyenin barcelonası çünkü ben oyun tarzlarını barcelonaya benzetiyorum trabzonsporun özelliklede ortasaha bakımından ön liberosuz oynayan tek takım Trabzonspordur türkiyede.
Liverpool are reportedly considering a bid for Colombian international Teofilo Gutierrez.
The Trabsonspor striker was linked with an Anfield switch in the summer, and Footylatest now claims that Liverpool boss Roy Hodgson is ready to sign the player in January.
A €7.1 million price tag puts the former Junior Barranquilla forward is in the affordable category for the Reds, who are looking to strengthen their attacking options at Anfield in the transfer window.
Hodgson is keen to find a foil for striker Fernando Torres at Anfield, and will invest part of his £35 million transfer war chest promised by new Liverpool owners NESV on a player in this position.
The Merseyside outfit have been linked with a string of strikers, including Eden Hazard, Darren Bent and Antonio Cassano, and the Liverpool boss is thought to have 'five or six' players on his transfer wish list at the club.
Gutierrez began his career at Barranquilla in 2006 before moving up to the main squad the following season. A move to the Turkish Super Liga in 2010 put the player on a new platform, and the Colombian has made an impressive start to the current season.
With four international caps to his name, Gutierrez has experience at the top level and Liverpool could look to sign the player as soon as the transfer window re-opens in the first month of 2011.
Ömer şimdi Manisa'da Tayfuın hem sakat hemde gelse bile neredeyse 1.5 yıldır top oynamıyor şampiyonluk yarışı içindeki bir takımda yer alması pek akıl karı değil.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam bir maçta Engin sağ bekte oynamıştı. Yani en azından o mevkide oynayacak adam alınmalı.
İngiliz basını, bordo-mavili takımın devre arasında Milan Jovanovic için Liverpool'un kapısını çalacağını ve Teofilo'yu önereceğini yazdı
Ligin ikinci yarısına daha güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmeyi planlayan Karadeniz ekibi, Liverpool'un Sırp golcüsü Milan Jovanovic'e talip oldu. İngiliz basınının iddiasına göre geçen yıl Standard Liege'den Liverpool'a transfer olan Jovanovic, İngiltere'den ayrılmak istiyor. 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon kendisiyle ilgilenen Trabzonspor ile flört halinde.
Takasta Teofilo önerilecek
Geçen hafta ortaya atılan "Liverpool, Teofilo'yu istiyor" haberlerinin bordo-mavili yönetim tarafından yalanlansa da transfer çalışmalarının gizlice yürütüldüğü öğrenildi. BBC'de yer alan bir haberde Jovanovic için takas formülü geliştiren Trabzonspor'un, kaçak yıldızı Teofilo'yu İngiliz ekibine önereceği ifade edildi. Liverpool'la pazarlık masasına oturmaya hazırlanan Trabzon yönetimi, Jovanovic'i de Türkiye'ye gelmeye ikna etmeye çalışacak.
Haber 7 / Fotomaç
Yok Artık Alen İverson![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Akil var mantik var Teofilo adli oyuncuyu bu zamana kadar kim duymus ki? Trabzon getirdi adam dogru dürüst oynamadi bile Liverpool bu adami nerden duydu ne zaman izledide Trabzona teklif getirdi sacmaligin daniskasi.
Norvec basinin Annanin Trabzona yakin oldugunu soyluyor