Sayfa 45 / 149 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Jaja dönecek Şenol hoca jajaya gerekli ceza verilecek dedi.İizn bitince döner sanırım.Colmala birlikte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'da rota Partizanlı Cleo
    Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Partizan'ın Brezilyalı golcüsü Cleo'yu gözüne kestirdi.

Avrupa'da transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Liverpoollu Jovanovic'in ardından Partizan'ın golcü oyuncusu Cleo'yu listeye aldı.

DHA'nın haberine göre takıma takviye yaparak ikinci yarıya daha güçlü girmeyi hedefleyen Karadeniz temsilcisi, Partizan takımında forma giyen 25 yaşındaki Brezilyalı golcüyü takibe aldı.

2009 yılından bu yana forma giydiği Sırp ekibinde 41 maça çıkan Cleo, 22 kez fileleri havalandırdı. Şampiyonlar Ligi'nde de yedi golü bulunan başarılı futbolcu için belirlenen bonservis bedeli 3.5 milyon avro.

Öte yandan takımdaki rekabeti attırmak amacıyla orta sahaya yeni isimler bakan bordo mavililer, Kasımpaşa'nın genç yıldızı Yekta Kurtuluş'u transfer etmekte kararlı gözüküyor. Şenol Güneş'in ısrarla istediği 25 yaşındaki futbolcu için Galatasaray ve Beşiktaş'ın da devrede olduğu biliniyor.

Yararlı olur , bitirici gücü yüksek bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Lan şu medyamıza hastayım arkadaş adam 25 yaşında genç yıldız yazmazlarmı deli oluyorum.

Bu cleo kimdir neyin necisidir ben bilmiyorum .
    Ayrıca Jovanovice gerek yokki yahu o tipte jaja ve alanzinho var.

FM'de Cleo

Uploaded with ImageShack.us

Bu profile göre aradığımız isim olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cleo muhteşem bir forvet, gelirse jaja'dan bile daha yararlı olur.

Cleo gelirse uçar Trabzonspor Ligte ne yaptı bilmem ama bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 9-10 gol attı yanlış hatırlamıyorsam.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Cleo gelirse uçar Trabzonspor Ligte ne yaptı bilmem ama bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 9-10 gol attı yanlış hatırlamıyorsam.
    9-10 gol attigini sanmiyorum o kadar atsa zaten direk sampiyonlar ligi gol krali olur messi gecen sezon 10 tane atmisti galiba.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İlacı çok uzaklarda aramaya gerek yok. Almeida gelmişken Beşiktaş'ın kapısını çalıp Bobo'ya standartlarımızın üzerinde bir ücret verip imzayı attıralım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Lan şu medyamıza hastayım arkadaş adam 25 yaşında genç yıldız yazmazlarmı deli oluyorum.

Bu cleo kimdir neyin necisidir ben bilmiyorum .
    Ayrıca Jovanovice gerek yokki yahu o tipte jaja ve alanzinho var.

FM'de Cleo

Uploaded with ImageShack.us

Bu profile göre aradığımız isim olabilir.

bu skinin ne birde windowed ekranda nasıl tüm özellikler eksiksiz gözüküyor? bende biz kısmı ekranda çıkmıyor da

birde cleo şampiyonlar liginde 7 gol atmıştır bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    bu skinin ne birde windowed ekranda nasıl tüm özellikler eksiksiz gözüküyor? bende biz kısmı ekranda çıkmıyor da

birde cleo şampiyonlar liginde 7 gol atmıştır bu sene.

Skinin adı Walter Sakana Dark Style http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=93888 burda bulabilirsiniz skini

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Skinin adı Walter Sakana Dark Style http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=93888 burda bulabilirsiniz skini

çok sağol başkan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onu bunu bilmemde mumkunse kampa yetistirilsin

Yarın büyük ihtimalle biter dedi Sadri başkan transfer görüşmeleri.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yekta bitmek uzereymis

http://www.uefa.com/uefachampionslea...775/index.html

2. ön eleme turunda 2 golü, 3. ön eleme turunda 3 golü, play-off'larda 3 golü var. Toplam 8 gol 6 maçta, gruplarda da 6 maçta 2 golü var, ikisi de Arsenal'e. Toplam 10 gol, maşallahı var istatistiklere bakınca az pozisyona giren ama bulduklarını iyi değerlendiren bir oyuncu olduğu belli oluyor. Trabzonspor'sa her maç 10'larca pozisyon bulup cömertçe harcayan hücum oyuncularına sahip Cleo gelir ve mevcut sisteme uyum sağlarsa müthiş faydalı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

az pozisyona girip çok atıyosa bizde çok pozisyona girip çok atar

İstenilem türden bir isim bakalım alınırmı.Yekta çok süper olur orta alanda Selçuk ve Colmanın yedeği adam yok.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Asbaskan Cleo'yu yalanladi.

Soyle bisey donuyor etrafta 2 futbolcu varmis, ayni milli takim ayri takimlarda oynuyorlarmis ne kadar dogru ne kadar yalan bilemem

Denizlisporlu Ahmet Cebe: "Süper Lig'e cikmazsak, gelecek sezon ya Trabzon'da ya da Antalya'da oynayacagim."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ne işi var bizde ya gitsin Antalyada oynasın.Şampiyonlar liginde oynayacak takıma Ahmet'i mi alacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Asbaskan Cleo'yu yalanladi.

Soyle bisey donuyor etrafta 2 futbolcu varmis, ayni milli takim ayri takimlarda oynuyorlarmis ne kadar dogru ne kadar yalan bilemem

boyle degilmis

Ayni takim farkli milli oyuncular

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    İlacı çok uzaklarda aramaya gerek yok. Almeida gelmişken Beşiktaş'ın kapısını çalıp Bobo'ya standartlarımızın üzerinde bir ücret verip imzayı attıralım.
    bobo'da trabzon'a gelmek için gün sayıyormuş.
    hatta başkanım beni al falanda demiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Trabzonun hedefinde bir türk bir yabancı yıldız varmış.2 transfer için 10 milyon euroluk bütçe ayrılmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk yıldız ? Sezer heralde ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    bobo'da trabzon'a gelmek için gün sayıyormuş.
    hatta başkanım beni al falanda demiş.
    Ben oraya yapmamız(en azından denememiz) gerekeni yazdım. Bobo kabul eder etmez o ayrı mesele.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sezer Ozturk cok iyi bir futbolcu ama pek yildiz sayilacagini sanmiyorum. Turk yildiz dedigimiz

Arda, Emre, Mevlut, Hamit gibi isimler olur. Ama Turk transferi gundemde yok sanirsam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben cümleyi yanlış anladım sanırım bir Türk oyuncu , bir yabancı yıldız demye çalıştı arkadaş , ama yabancı da yıldız transferi olacağını sanmıyorum , Cleo gelirse çok iyi transfer olur ama Yıldız Oyuncu kavramı başka birşey bence

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bende gazetede yazanı aktardım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ben cümleyi yanlış anladım sanırım bir Türk oyuncu , bir yabancı yıldız demye çalıştı arkadaş , ama yabancı da yıldız transferi olacağını sanmıyorum , Cleo gelirse çok iyi transfer olur ama Yıldız Oyuncu kavramı başka birşey bence
    Dun asbaskan Cleo haberleri yalan dedi ilgilenmiyoruz galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Besiktas alamadiysa Yekta ve Sezer'i Trabzon hic alamaz. Sezer icin istenilen 6 milyon euro, Yekta icin istenilen 3.5 milyon euro imis ilk etapta, inanilmaz rakamlar. Trabzon odemek istiyorsa buyursun alsin, bu rakamlarla bizden uzak dursunlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başlıığı karıştırdın galiba bjk4ever.

Sezere şuan ihtiyaç yok bence Yekta sezon sonu gelirse bedelsiz oda güzel olur.

Cleo'nun bonservisin 6.5m euro açıklamış Partizan Napoli ve Lazio isteyince.

Sadri başka urtdışına çıktı daha önce her gittiğinde oyuncu ile döndü bakalım bu sefer ne olacak.Paradan da kısmayacağız demişti.Şenol hoca da 3 transfer yapacaz gibi birşey söylemiş bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Senol Gunes 3 transfer istiyoruz dedi. Forvete, Ortaya ve sola Ligtvde videosu var

Aslinda Yektayada pek ihtiyacimiz yok gibi defansif yonu daha kuvvetli yerli oyuncularda var alabilecegimiz.

Cleo isminin halen gecmesi dogrumu bilmiyorum, asbaskan ilgilenmiyoruz dedi. Lazio ise daha istemiyor heralde, Santa Cruz ile anlasmak uzereler

Mesaj Yetkileri