Jaja dönecek Şenol hoca jajaya gerekli ceza verilecek dedi.İizn bitince döner sanırım.Colmala birlikte.
Jaja dönecek Şenol hoca jajaya gerekli ceza verilecek dedi.İizn bitince döner sanırım.Colmala birlikte.
Trabzon'da rota Partizanlı Cleo
Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Partizan'ın Brezilyalı golcüsü Cleo'yu gözüne kestirdi.
Avrupa'da transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Liverpoollu Jovanovic'in ardından Partizan'ın golcü oyuncusu Cleo'yu listeye aldı.
DHA'nın haberine göre takıma takviye yaparak ikinci yarıya daha güçlü girmeyi hedefleyen Karadeniz temsilcisi, Partizan takımında forma giyen 25 yaşındaki Brezilyalı golcüyü takibe aldı.
2009 yılından bu yana forma giydiği Sırp ekibinde 41 maça çıkan Cleo, 22 kez fileleri havalandırdı. Şampiyonlar Ligi'nde de yedi golü bulunan başarılı futbolcu için belirlenen bonservis bedeli 3.5 milyon avro.
Öte yandan takımdaki rekabeti attırmak amacıyla orta sahaya yeni isimler bakan bordo mavililer, Kasımpaşa'nın genç yıldızı Yekta Kurtuluş'u transfer etmekte kararlı gözüküyor. Şenol Güneş'in ısrarla istediği 25 yaşındaki futbolcu için Galatasaray ve Beşiktaş'ın da devrede olduğu biliniyor.
Yararlı olur , bitirici gücü yüksek bir oyuncu
Lan şu medyamıza hastayım arkadaş adam 25 yaşında genç yıldız yazmazlarmı deli oluyorum.
Bu cleo kimdir neyin necisidir ben bilmiyorum .
Ayrıca Jovanovice gerek yokki yahu o tipte jaja ve alanzinho var.
FM'de Cleo
Uploaded with ImageShack.us
Bu profile göre aradığımız isim olabilir.
Cleo muhteşem bir forvet, gelirse jaja'dan bile daha yararlı olur.
Cleo gelirse uçar TrabzonsporLigte ne yaptı bilmem ama bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 9-10 gol attı yanlış hatırlamıyorsam.
İlacı çok uzaklarda aramaya gerek yok. Almeida gelmişken Beşiktaş'ın kapısını çalıp Bobo'ya standartlarımızın üzerinde bir ücret verip imzayı attıralım.
Skinin adı Walter Sakana Dark Style http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=93888 burda bulabilirsiniz skini![]()
Onu bunu bilmemde mumkunse kampa yetistirilsin![]()
Yarın büyük ihtimalle biter dedi Sadri başkan transfer görüşmeleri.
Yekta bitmek uzereymis
http://www.uefa.com/uefachampionslea...775/index.html
2. ön eleme turunda 2 golü, 3. ön eleme turunda 3 golü, play-off'larda 3 golü var. Toplam 8 gol 6 maçta, gruplarda da 6 maçta 2 golü var, ikisi de Arsenal'e. Toplam 10 gol, maşallahı var istatistiklere bakınca az pozisyona giren ama bulduklarını iyi değerlendiren bir oyuncu olduğu belli oluyor. Trabzonspor'sa her maç 10'larca pozisyon bulup cömertçe harcayan hücum oyuncularına sahipCleo gelir ve mevcut sisteme uyum sağlarsa müthiş faydalı olur.
az pozisyona girip çok atıyosa bizde çok pozisyona girip çok atar
İstenilem türden bir isim bakalım alınırmı.Yekta çok süper olur orta alanda Selçuk ve Colmanın yedeği adam yok.
Asbaskan Cleo'yu yalanladi.
Soyle bisey donuyor etrafta 2 futbolcu varmis, ayni milli takim ayri takimlarda oynuyorlarmis ne kadar dogru ne kadar yalan bilemem![]()
Denizlisporlu Ahmet Cebe: "Süper Lig'e cikmazsak, gelecek sezon ya Trabzon'da ya da Antalya'da oynayacagim."
Ne işi var bizde ya gitsin Antalyada oynasın.Şampiyonlar liginde oynayacak takıma Ahmet'i mi alacaklar.
Trabzonun hedefinde bir türk bir yabancı yıldız varmış.2 transfer için 10 milyon euroluk bütçe ayrılmış
Türk yıldız ? Sezer heralde ?
Sezer Ozturk cok iyi bir futbolcu ama pek yildiz sayilacagini sanmiyorum. Turk yildiz dedigimiz
Arda, Emre, Mevlut, Hamit gibi isimler olur. Ama Turk transferi gundemde yok sanirsam
Ben cümleyi yanlış anladım sanırım bir Türk oyuncu , bir yabancı yıldız demye çalıştı arkadaş , ama yabancı da yıldız transferi olacağını sanmıyorum , Cleo gelirse çok iyi transfer olur ama Yıldız Oyuncu kavramı başka birşey bence
Bende gazetede yazanı aktardım.
Besiktas alamadiysa Yekta ve Sezer'i Trabzon hic alamaz. Sezer icin istenilen 6 milyon euro, Yekta icin istenilen 3.5 milyon euro imis ilk etapta, inanilmaz rakamlar. Trabzon odemek istiyorsa buyursun alsin, bu rakamlarla bizden uzak dursunlar.
Başlıığı karıştırdın galiba bjk4ever.
Sezere şuan ihtiyaç yok bence Yekta sezon sonu gelirse bedelsiz oda güzel olur.
Cleo'nun bonservisin 6.5m euro açıklamış Partizan Napoli ve Lazio isteyince.
Sadri başka urtdışına çıktı daha önce her gittiğinde oyuncu ile döndü bakalım bu sefer ne olacak.Paradan da kısmayacağız demişti.Şenol hoca da 3 transfer yapacaz gibi birşey söylemiş bakalım.
Senol Gunes 3 transfer istiyoruz dedi. Forvete, Ortaya ve solaLigtvde videosu var
Aslinda Yektayada pek ihtiyacimiz yok gibidefansif yonu daha kuvvetli yerli oyuncularda var alabilecegimiz.
Cleo isminin halen gecmesi dogrumu bilmiyorum, asbaskan ilgilenmiyoruz dedi. Lazio ise daha istemiyor heralde, Santa Cruz ile anlasmak uzereler