Sayfa 464 / 464 İlkİlk ... 364414454462463464
13,891 ile 13,920 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Quote Originally Posted by Facx View Post
    he uefayı almış bu adamlar tamam bende sevmiyorum bunları şimdi siyasi olarak ta bu kararla onların ne alakası var aziz yıldırım itiraf etse başkan yalan söylüyo bu bi komplo başkanıda aralarına almışlar diceksiniz
    Çok alakası varda boşver güzel kardeşim He aziz yıldırım çıkıp derse yaptık itiraf ediyorum o zaman ben komplo teorilerim için özür dilerim..

Fakat yıllardır olan teşvik ve şike neden bu kadar birbirine paralel şekilde şimdi gün yüzüne çıkıyor diyede tekrar sorarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonuçta bir insan suç işlemiş de olsa, kanuna aykırı işler yapmış da olsa, birisini seviyorsan seviyorsun, bunlar bunu değiştirmiyor. Fenerbahçeli arkadaşlara bu şekilde yaklaşalım. Sevmekten vazgeçmek zorunda değiller sonuçta.

Konuyla ilgili olarak da, bir an önce cezasını çeksin artık, adam suç işlemese bu kadar popüler ve güçlü olamazdı herhalde. Her durum ve şartı kendi lehine çevirebiliyor Aziz Yıldırım.
    Last edited by sui generis : 22.Ocak.2014 at 12:29 Reason: alıntı kaldırıldı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Sonuçta bir insan suç işlemiş de olsa, kanuna aykırı işler yapmış da olsa, birisini seviyorsan seviyorsun, bunlar bunu değiştirmiyor. Fenerbahçeli arkadaşlara bu şekilde yaklaşalım. Sevmekten vazgeçmek zorunda değiller sonuçta.

Konuyla ilgili olarak da, bir an önce cezasını çeksin artık, adam suç işlemese bu kadar popüler ve güçlü olamazdı herhalde. Her durum ve şartı kendi lehine çevirebiliyor Aziz Yıldırım.
    Sevdikleri kişi Fenerbahçe'ye tarihin en büyük lekelerinden birini sürdü bu süreçte Fenerbahçe'yi mi ytoksa Aziz Yıldırım'ı daha çok sevdiler cidden merak ediyorum.

Mesaj Yetkileri