Sayfa 478 / 578 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528 ... SonSon
14,311 ile 14,340 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Biz niye ceza aldık yahu ? Bir küfür bile edilmedi maçta.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Biz niye ceza aldık yahu ? Bir küfür bile edilmedi maçta.
    Stadın dışında ki büfeden küfür etmişlerdir .

Şaka bir yana sizin maçta bir ara küfür edildi, o sırada diğer tribünlerden ciddi tepki gelerek hemen bastırıldı ama demek ki yeterli değilmiş. Küfür 5 saniye bile olmamıştır herhalde.

Acaba aralarda sivil polis falan var da ferdi küfürleri mi ihbar ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yeni gelen düzenleme ile ilk defa kadın ve çocukların olacağı bir tribün olacak galiba. Eski kurala göre sadece 1 uyarı varken şimdiden 3 olmuş durumda. Ceza kaçınılmaz duruyor. Bizimkiler hükümet aleyhine de bağırmıyor oysa ki. Elalemin uyarısı sıfırlanır, bizim yönetim uyur. Sabri hakemi eleştirdi diye ceza alır, başka takım olunca sevk bile etmezler. Iki senedir beş karış surat ile kupa veren Demirören belli ki hat-trick yapmak istemiyor bu sene. Şampiyon olursak en güzel cevap olacak, hala ihtimal vermiyorum ama 4. Yıldız gelirse, sabahlar olmasın...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yok daha saha cezasi almadik zaten. Para cezasi vermişler.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Stadın dışında ki büfeden küfür etmişlerdir .

Şaka bir yana sizin maçta bir ara küfür edildi, o sırada diğer tribünlerden ciddi tepki gelerek hemen bastırıldı ama demek ki yeterli değilmiş. Küfür 5 saniye bile olmamıştır herhalde.

Acaba aralarda sivil polis falan var da ferdi küfürleri mi ihbar ediyor.
    Hangi ara edildi Allah aşkına ? Ben mactaydım ve bir kere bile küfür edilmedi. Zaten küfür ettirecek bir olan bile olmadi. Ne hakem olayi ne mac içi gerginlik. Tertemiz bir macti. Senin duyduğun ıslık bizim eseslileri susturmak için yaptigimiz isliktir.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kaos futbolundan artik ciktik , terime buyuk saygim var ama 2 yilda gram ilerletmedi takimi mancini 3 ayda yapti bunu sezon basinda gelseydi takimi hangi seviyeye cikartacakti bilmiyorum... seneyi 4 gozle bekliyorum..

https://www.youtube.com/watch?v=nGWoMB2AV4w

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gram ilerletmedi derken ? Yahu adamın yaptıkların yapacak çok az kişi var.8. olmuş bir takım aldı,2,5 sezondan kısa sürede 2 lig şampiyonluğu,2 süper kupa,1 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali,önemli bir hazırlık turnuvası olan Emirates Cup'ı kazandı.

Daha ne yapsın çözemedim ben bu işi.2,5 yıldan kısa bir sürede bu kadar iş yapmış bir hoca var mıdır Türkiye'de ? Yok.Ayrıca devre arasına kadar kalsaydı takımın başında,elbet o da gençleştirme yapacaktı kendince.Bu işlerde pek başarılı değil ama iş bilmez,başarısız,asansör takımları çalıştıran teknik adamlar gibi davranmanın da lüzumu yok.Yapılmaz denilenleri yapan,olmaz denilenleri olduran teknik adam bu adam.Beğenmeyebilirsin ama gram ilerletmedi falan demek emeğe saygısızlık olur.

Hocayı savunduğumu düşünme abi,özelde konuşurken ana avrat sövsen ağzımı açmam ama gözümüzün önünde olan,daha dün gibi hatırladığımız,yaşadığımız şeyleri de gram ilerletmedi diyerek küçümsemek olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tabiki yaptiklarinada saygim var kisa surede bu kadar basariyi baska bir hoca yapamazdi , ben oyun olarak diyorum ilk seneyi cikart diger seneler birsey oynamadik , genclescez dedi hep orta yas ve uzeri oyuncu oyunculari takima aldi , ve diyemeden edemicem ama enkaz birakti hoca...

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

8. olmus bi takimi aldi eyvallah da bi ton yeni transferle basladik sezona o eski takimdan eser yoktu neredeyse. Tabi ki yaptiklari büyük basari ama gecen sene falan takim top oynamiyordu dogru düzgün yazin da gördük ki hic calistirilmamis takim. Demirören olayindan sonra da iyice sogudum Terim'den.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Demirören belli ki hat-trick yapmak istemiyor bu sene..
    o hat-trick buraya gelecek o kadar

ayrıca fatih terim demişken;

Last edited by davidvilla : 14.Şubat.2014 at 11:16

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cihan ben de biliyorum para cezası aldığımızı, şu anda 2. kez uyarı almış durumdayız. 5. tekrar ile kapama başlıyor. Derbiler var, bundan sonra her maç uyarı gelir tribünler küfür ve hakareti sıfıra indirmezse. Benim bildiğim biz hiç kadınlar ve çocuklara oynamadık, bu yeni düzenleme ile bu sezon minimum iki defa olacağını düşünüyorum. Umarım derbilere denk gelmek, en büyük avantajımız içeride oynamak çünkü.
    Last edited by uAburak89 : 15.Şubat.2014 at 04:54

Nesil
    2006
    Yer
    London

Galatasaray taraftarı nerede duracağını bilir, benim şüphem yok normaldir bazen bu durumlar, o kadar maçı atlattık 2 ceza aldık sadece, bence taraftar durması gerektiği yeri bilir ki zaten tahminimce bu olayları çıkaranlarda belli kesimler
    Last edited by xwerswoodx : 14.Şubat.2014 at 16:37

Nesil
    2006
    Yer
    London

[YOUTUBE="eBJ339sEs6o"]Galatasaray[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SPK, Galatasaray’ın sermaye artırımı ile ilgili başvurusunu değerlendirdi ve tahsisli sermaye artırımına şartlı onay verdi. Buna göre tahsisli artırılacak sermayeye ilişkin paylar 1 yıl içinde borsada satılamayacak. SPK ayrıca ayrılma hakkı kullanımı başvurusunu değerlendirdi.
    http://tr.eurosport.com/futbol/super...60/story.shtml
    Bilen biri net durumu açıklarsa daha iyi olacak.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bilen biri net durumu açıklarsa daha iyi olacak.

bu konuda guvendigim bir twitter kaynagi aciklamis.

1.Oncelikle SPK Galatasaray'ın talep ettiği şekilde bir artırıma onay vermedi. Galatasaray'ın talebi klüp(%55) ve yatırımcılar (%45) sermaye artırımına hisseleri oranınca iştirak etsin ve serm artırımından gelen yeni payları (hisseleri) mevcut ortaklık şartlarında paylaşılsın Şeklinde idi. Buna göre GS klübü yaklaşık 160 yatırımcılar ise 140 mio TL para koyacak ve Spırtif AŞ ye 300 mio gibi bir rakam girecekti Ancak SPk şöyle onay verdi: serm artırımından gelen payların hepsini klüp alacak ve isteyen yatırımcıya bunu 1 ay içinde satacak dedi Ve galatasaraya serm artırımı oranını yeniden belirleme hakkı tanıdı. Bu ne demek bize etkisi ne olacak???

2. Galatasaray eskisi gibi bir serm artırımı istiyorsa klüp ilk önce 300 mio TL bulacak bunu serm art kullanacak ve isteyen küçük yatırımcya daha sonra bu payları 1 ay içinde satabilecek

3.Eğer küçük yatırımcı katılırsa 140 mln klübün kasasına girecek

4. Eger küçük yatırımcı katılmazsa klübün şuan %55 olan hisse oranı ciddi anlamda yükselecek

5 Galatasaray önünde iki senaryo var
    A. Serm art planına sadık kalır 300 mio TL bulur ve sonra yatırımcılardan tahsil eder
    B: serm artırım rakamını küçültür elindeki nakit kadar serm art yapar (yaklaşık 160 mio TL) ve sonrasında bu payları satar klüp kasasına dışardan 140 mio değil 70-80 mio TL girer Burda önemli bi nokta var eğer yatırımcı payları almak istekmezse klüp bunu 1 sene sonra satabiliyor Benim tahminim ve önerim klüp yöneticilerine: KESİNLİKLE BULUNABİLECEK HER KURUŞ SERM ARTIRIMI İÇİN KULLANILSIN, KREDİ ALINSIN Çünkü ben şuan GSRAY hissesi taşıyan her yatırımcının zaten serm artırımına katılacağını katılmak istemeyenlerin çoktan sattığını düşünüyorm Bu sebeple tahsisli serm artırımına yatırımcı katılımı yüksek olacaktır. Katılmazsa da bukadardüşmüş GSRAY hissesini 1sene sonra satmak imkanıyla tekrar almış olacak ki belki de Ünal Aysal'ın başından beri kafasında bu düşünce vardı. Ortalama 70-80 TL fiyattan sattığı hisseleri 23-24 fiyattan yerine koymak ve hisse fiyatını tekrar yükseltmek mesela... Önemli bir nokta anlaşılması açısından: Klüp için gerekli 300 mio Tl nin zaten 170-180 mio TL si hazır serm avansı olarak şirkete koyuldu Yani klüp için gerekli yeni kaynak 100-120 mio TL. Bu rakamı bulmadı gelrekecek Galatasaray'ın

Ayrıca bu şekilde bir serm artırımını ben ilk kez gördüm ve duyuyorum. Dünyada örneği olduğunu da düşünmüyorum. SPK ve hükümet baya bi kafa yormuş Galatasaray'ı durdurmak ve fener kamuoyunu memnun etmek için, ama ben halen bu durumun bize olumlu döneceğini düşünüyorum Galatasaray bu konuyu mahkemeye taşırsa %100 kazanır çünkü anayasaya aykırı(eşit hak) bir uygulama yapılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Arkadaş bizimkiler Chelsea maçı biletlerini tüketmiş; buradan bilet almaya kalkınca da sadece Chelsea taraftarlarına veriyoruz dediler. Zaten bilet fiyatları da uçmuştu. Evden izleriz artık, ne yapalım...

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@arif

bu ekonomi ne karışık iş arkadaş.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@byariff

Ayrıca bu şekilde bir serm artırımını ben ilk kez gördüm ve duyuyorum. Dünyada örneği olduğunu da düşünmüyorum. SPK ve hükümet baya bi kafa yormuş Galatasaray'ı durdurmak ve fener kamuoyunu memnun etmek için, ama ben halen bu durumun bize olumlu döneceğini düşünüyorum Galatasaray bu konuyu mahkemeye taşırsa %100 kazanır çünkü anayasaya aykırı(eşit hak) bir uygulama yapılmıştır.
    ben bu paragrafi anlamadim, hem literaturde ilk kez gormus hem de SPKnin yaranma cabasindan bahsetmis. celiski mi var yoksa bana mi oyle geliyor. ben bu cabalardan SPKnin degil GSnin mevcut durumdan nasil yirtariz mucadelesini goruyorum. yaptiklari sey kitabina uygunsa zaten gerceklesir. mevzu yatirim ve para olunca taraftarlik ikinci planda kalir. fenerlisi de aliyor besiktaslisi da aliyor bu hisseyi sonucta. taraftar damarindan girerek konuyu sulandirmak luzumsuz bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Geçen hafta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra rakip yönetimin geçmiş yıllarda da sergilediği hakemleri tehdit etme alışkanlığı, anlaşılmaktadır ki hakemlerimiz üzerinde mühim bir baskı yaratmış ve netice olarak önce Beşiktaş-Bursaspor maçında Ersan Gülüm'e haksız bir kırmızı kart gösterilmiş, ardından da Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa aleyhine büyük haksızlıklar yapılarak gösterilmeyen 2 kırmızı kart ve bir ofsayt gol ile Fenerbahçe galip gelmiştir.

Bu durum kamuoyunda iki soruyu gündeme getirmiştir."Rakip zirvede yalnız mı bırakılmak isteniyor?", "Rakibin bazı futbolcularının tekme atması, küfür etmesi serbest mi, bu oyuncular kırmızı karttan muaf mı?"

Bu koşullarda, oynanacak olan MP Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi spor kamuoyunun bilgisine sunarız.

İki haftadır yaşanan hakem hatalarının tekrar etmeyeceğini umuyor ve hakemler üzerinde yürütülen bu büyük baskıların derhal kaldırılması yönünde gerekli tedbirlerin alınmasını Türkiye Futbol Federasyonu'ndan talep ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vuhuuuuu

Ver coşkuyu Güntekin.

İyi hoşta bence gereksiz olmuş.Susmak en iyisiydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence de gereksiz. Ve zamansız.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu açıklamayı Fenerbahçe yapmış olsa yerin dibine girerdim. Ofsayt mofsayt yok, apaçık, buz gibi gol. Geçen hafta sus pus olanlar bir anda gündemi değiştirmeye, hakemleri baskı altına almaya çalışıyorlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçen hafta ortalığı inletenler,sus pus.Aziz Yıldırım niye çıkmıyor gövde gösterisi yapmıyor birilerini tehdit etmiyor ?

Aziz Yıldırım çıksın bugün de hakemin yaptıklarını söylesin bu yeteneksizi alın desin he.Niye şimdi sus pussunuz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kimse kimseyi tehdit etmedi. Demagojiye başlamayalım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post
    Aziz Yıldırım çıksın bugün de hakemin yaptıklarını söylesin bu yeteneksizi alın desin he.Niye şimdi sus pussunuz.
    Kimse Alves'in pozisyona kırmızı kart değildir demedi. Hemen anlamsız tepkiler. Fenerbahçe'ye verilmeyen bir penaltı da var ama pek bahsedilmiyor bile.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kimse kimseyi tehdit etmedi. Demagojiye başlamayalım.
    Nasıl tehdit etmedi ya "Gerekeni yaparız" demedi mi hakeme ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bize mi kaldı Beşiktaş maçıyla ilgili yorum yapmak, hak savunmaya çalışmak. Fenerbahçe kısmına değinmiyorum bile. Gereksiz olduğu kadar tezatlarla da dolu bir açıklama. Bu şekilde biz de baskı altına almış oluyoruz.

Madem bağıran haklı oluyor, biz de gerekeni yapalım oyunu kuralına göre oynayalım diye düşündüler herhalde. Başka bir açıklama bulamıyorum.

Acaba Mancini hocam zayıf nokta olarak Ersan'ı mı görüyordu, bu isyan ondan da olabilir. Sonuçta adam her maç ayrı strateji üretiyor.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kimse Alves'in pozisyona kırmızı kart değildir demedi. Hemen anlamsız tepkiler. Fenerbahçe'ye verilmeyen bir penaltı da var ama pek bahsedilmiyor bile.
    Geçen haftaki ortam ile bu haftaki bir mi ? O denli bir tepki yok hakeme.Lehine işlerse olaylar kimsenin sesi çıkmaz.Bu işler de böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Geçen hafta ortalığı inletenler,sus pus.Aziz Yıldırım niye çıkmıyor gövde gösterisi yapmıyor birilerini tehdit etmiyor ?
    tehdit etti de noldu, MHK gitti en kil hakemi verdi maca

edit: aciklamayi yeni gordum, cok talihsiz olmus. bizim baskanin yaptigi basitlikse[eger o sekilde degerlendiriliyorsa] bu iki kat basitlik olmus maalesef.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bize mi kaldı Beşiktaş maçıyla ilgili yorum yapmak, hak savunmaya çalışmak. Fenerbahçe kısmına değinmiyorum bile. Gereksiz olduğu kadar tezatlarla da dolu bir açıklama. Bu şekilde biz de baskı altına almış oluyoruz.

Madem bağıran haklı oluyor, biz de gerekeni yapalım oyunu kuralına göre oynayalım diye düşündüler herhalde. Başka bir açıklama bulamıyorum.

Acaba Mancini hocam zayıf nokta olarak Ersan'ı mı görüyordu, bu isyan ondan da olabilir. Sonuçta adam her maç ayrı strateji üretiyor.
    Bu açıklama kesinlike Şükrü Ergün'ün ağzından çıkmış abi,gram oynama yapılmamış.Adam evde sıkılmış,yazmış,yollamış sitenin editörüne o da yayınlamış.

Mesaj Yetkileri