Belki karşılaştırmak şuan saçma olabilir fakat bu takım ordu değilde başka bir takım olsaydı çok kötü olurdu. Bu arada alex bir rovaşata çekti kaleci güzel çıkardı topu olsaydı sezonun golü olabilirdi.
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Orduspor kazanır
Belki karşılaştırmak şuan saçma olabilir fakat bu takım ordu değilde başka bir takım olsaydı çok kötü olurdu. Bu arada alex bir rovaşata çekti kaleci güzel çıkardı topu olsaydı sezonun golü olabilirdi.
Bir penaltımızı da hakem es geçti gibi geldi bana![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Caner"in pozisyonunu diyor galiba Sananes
Caner'in bacak arası atıp rakip tarafından engellendiği pozisyon penaltıydı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yuh be az önce nerdeyse 2 ye 1 bi pozisyon üretemedilerbu arada ordu gerçekten çok kötü oynuyor.bizde defans yapıyoruz valla eziyet bu maçı izlemek sırf fb nin maçı diye izlerim yoksa isterse barça real olsun izlemem
Tekrarını bir kez gösterdi evet zaten bacak arası olduğunu da tekrarında fark ettim![]()
Zevksiz bir açılış maçıydı.Eksiklerimiz dönmediği sürece sürekli puan kaybetme riskimiz var.2 ön libero ile olmaz bu iş.Ayrıca 19'da 18 oldu![]()
Caner"in pozisyonunu net olarak gormedim icerdemi disardami diye.
maca gelirsek fenerbahcede eksik olmasina ragmen 1-0 guzel sonuc diye dusunuyorum Bilica iyiydi bugun sanki bana oyle geldi,ziegler fena degildi aliscak daha bienvenu hizli seri bi oyuncu.
orduya gelirsek ozellikle bu 3 oyuncusunu begendim Culio,Fornezzi(Kaleci),Ve Gosso"yu Culio haricinde takimda top yapan ileriye tasicak adam yok bence bu sonradan giren riberio"da fena degildi ve son olarak fatih tekke bitmis onun yerine irfan basaran oynayip Stancuyu Forvet olarak oynatsa daha iyi olur Metin diyadin Tebrikler Fenerbahce Basarilar Orduspor.
Gs yabancı sıkıntısı ortadan kalkmışken Culio ve Stancu'yu neden yolladı anlamıyorum.Hadi Stancu neysede Culio çok iyi bir alternatif olabilirdi.
son 20 dakikayı falan izledim tempo çok düşüktü yine de rakiplerin puan kaybettiği hafta da kazanmak güzel ayrıca Bienvenu'yu beğendim, bugün çok etkili olamasa da ligin en çirkef 2 stoperine karşı oynuyor sonuçta.
İzlediğim bölümde Culio çok iyi oynadı, Stancu yine sahada pek görünmüyordu.
Ordusporlu oyuncuların bilhassa Fatih Tekke'nin bugünlük beceriksizliği fenerbahçeye 3 puanı getiren en büyük etmen oldu bugün. Eksikler düzelene kadar fenerbahçenin işi zor açıkçası.
Orduspor forveti Fatih Tekke yerine herhangi başka birisi olsaydı daha farklı olabilirdi sonuçFizik olarak çok düşmüş Fatih, ne kadar katkı verebilir Ordu'ya muamma...Sezon yeni başladı, takımlar haftalar geçtikçe daha oturacak tabii ki ama Fenerbahçe karşısında Orduspor bariz üstündü bence. Savunma hatasından bir gol bulmasaydı sonuç ne olurdu bilemiyorum. Sezona 2 puanla başlamak iyidir, birde eksikleri iyilşip takıma döndüğünde (özellikle Erme Belözoğlu ve Gökhan Gönül) Fenerbahçe futbolunu daha iyi yansıtacaktır sahaya.
Maçın sonlarına doğru mutlak gol şansı vardı kontra atakta Niang olsa kesin gol olabilicek bir pozisyondu Bienvenu koşu yapamadı defansın arkasına.
Şampiyon kazandı , sokağı sahaya taşıyan , taraftar , bugün gücünü herkese bir kez daha gösterdi
Sadece Emre olsa üstün olarak takım olurduk.Orta sahaya iki ön libero koyarsan üstünlüğü rakibe verirsin,karşındaki lige yeni çıkmış dahi olsa.
bienvenu nun semihten bi farkı yok gibi geldi bana fener kötü oynadığı bi maçta şansıyla kazandı. bu arada fatih tekke futbolcu falan değil bıraksın artık o topu halısahada kaçırsan döverler ya
Helal olsun büyük taraftara , helal olsun oyuncularımıza !!
Şampiyon Kaldığı Yerden Devam !!!
Ben beşiktaş maçlarını izlerken küfür dışında kısıldığını hiç görmedim hatta bazen fazla açık olduğunu bile düşündüğüm oluyor, teknik aksaklık vb. şeyler dolayısıyla olmuş olabilir .
Şu mikrofon var diyenler bir kanıt göstersinler veya ekşide okuduk buraya yazdık biz de bilmiyoruz desinler.
Çok eksiğimiz olmasına rağmen kazanmamız çok iyi oldu rakiplerimizde puan kaybetmişken , eksikler dönünce çok daha sağlam takım olacağız . Bugün Fatih Tekke bende de büyükhayal kırıklığı yarattı . Trabzon'da iken ligin en beğendiğim santraforlarındandı kafayla , ayakla inanılmaz goller atardı ancak yaşının da etkisiyle hem fizik hem mental olarak çok çökmüş.
maci izledinmi ? maci izliyenler cevap versin ozman Sesler gayet cok net geliyordu Mikrofon vardi Bu arada lafimi geri alayim Ligtv"mi koydu Kim koydu bilmiyorum Kaynak Benim maci izledigim icin simdi twitteri actim sahsen ordanda 3-4 kisi soledi amacim tartisma yaratmak degil olan seyi soledim
Ya benim anlamadığım niye herşeyde bir katakulli aranıyor kanıtınız varsa tamam ama kanıtsız sallama olmuyor.
Nihat Özdemir'in çıkıp decoder alın demesi de ilginç oldu.